Gość: kukuryku IP: *.aster.pl / 10.67.5.* 26.12.03, 09:54 Czerwony Krzyż? Myslałam, że raczej Półksiężyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wqrwiony2 Re: Trzęsienie ziemi w Iranie IP: *.crowley.pl 26.12.03, 12:35 Czerwony Półksiężyc i czerwony Krzyż to ta sama organizacja - z lokalną specjalizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Trzęsienie ziemi w Iranie 26.12.03, 15:35 szkoda ludzi-niezaleznie od systemow politycznych na swiecie panujacych.Moje kondolencjie dla narodu iranskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rexio Re: Trzęsienie ziemi w Iranie IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 14:03 W Iranie to raczej Czerwony Lew, a nie Polksiezyc. Ale to i tak wszystko jedna organizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Komu to służy i kto za tym stoi? :))) IP: 152.75.142.* 26.12.03, 14:36 Każdy amerykański lewak zacznie natychmiast insynuować, że trzęsienie spowodowane zostało podziemną eksplozją bomby A podłożonej przez, kogoż by innego -CIA! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Komu to służy i kto za tym stoi? :))) IP: *.dialup.mindspring.com 26.12.03, 15:06 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Każdy amerykański lewak zacznie natychmiast insynuować, że > trzęsienie spowodowane zostało podziemną eksplozją bomby A > podłożonej przez, kogoż by innego -CIA! :) Nie prowokoj ,Swieta mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conrad Re: Komu to służy i kto za tym stoi? :))) IP: *.telia.com 26.12.03, 15:11 Trzesienie zostalo spowodowane ruchami tektonicznymi plyt kontynentalnych. Na aktualna plyte kontynentalna w Iranie miala wieeksze znaczenie trzsienie ziemi w USA kilka dni temu co mialo magnitude 6.5 niz jakas amerykanska bombka swiateczna. Trzesienie w USA spowodowalo zatem trzesienie ziemi w Iranie ale do tego to juz bush sie nie przylaczyl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLO Re: Co za kretyn, nie tylko odpowiadasz glupio IP: *.aus.texas.net 26.12.03, 20:44 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Każdy amerykański lewak zacznie natychmiast insynuować, że > trzęsienie spowodowane zostało podziemną eksplozją bomby A > podłożonej przez, kogoż by innego -CIA! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bougrelas4e Re: Trzęsienie ziemi w Iranie (Teleekspres) IP: *.tkb.net.pl 26.12.03, 17:14 W Teleekspresie reportaz o dwoch polakach rannych w iraku zajal okolo 3min 30sek i zostal pokazany jako pierwszy (oczywiscie po pieknej czolowce pokazujacej ludzi spacerujacych pod choinkami w roznych miastach Polski) podczas gdy dwa tysiace iranczykow udalo sie strescic w okolo 1min 55sekund. Mi sie to normalne nie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vertigo Re: Trzęsienie ziemi w Iranie (Teleekspres) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 26.12.03, 17:41 Gość portalu: bougrelas4e napisał(a): > W Teleekspresie reportaz o dwoch polakach rannych w iraku zajal > okolo 3min 30sek i zostal pokazany jako pierwszy (oczywiscie po > pieknej czolowce pokazujacej ludzi spacerujacych pod choinkami > w roznych miastach Polski) podczas gdy dwa tysiace iranczykow > udalo sie strescic w okolo 1min 55sekund. > Mi sie to normalne nie wydaje. a 500 000 co roku umiera w usa na skutek uzywania tytoniu i naduzywania alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xusheng Re: Trzęsienie ziemi w Iranie (Teleekspres) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 17:57 Gość portalu: vertigo napisał(a): > a 500 000 co roku umiera w usa na skutek uzywania tytoniu i > naduzywania alkoholu Ale chyba nie na raz, co ? Warto probowac spojrzec na to z wlasciwej perspektywy. To co sie stalo w Iranie jest ogromną tragedią tysięcy ludzi i ich rodzin i nie wypada napisać nic ponad szczere wyrazy wspołczucia i solidarnosci z nimi w cierpieniu. Tym bardziej ze stalo sie to w Swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bougrelas4e Re: Trzęsienie ziemi w Iranie (Teleekspres) IP: *.tkb.net.pl 26.12.03, 18:08 Gość portalu: xusheng napisał(a): > Gość portalu: vertigo napisał(a): > > > a 500 000 co roku umiera w usa na skutek uzywania tytoniu i > > naduzywania alkoholu > > Ale chyba nie na raz, co ? Warto probowac spojrzec na to z > wlasciwej perspektywy. To co sie stalo w Iranie jest ogromną > tragedią tysięcy ludzi i ich rodzin i nie wypada napisać nic > ponad szczere wyrazy wspołczucia i solidarnosci z nimi w > cierpieniu. Tym bardziej ze stalo sie to w Swieta. Nie, faktycznie, nie naraz... Ale i tak maja wieksze szanse niz tak samo liczebna grupa np. chorych na aids w afryce, ze zrobi sie o nich reportaz w telewizji. nie mowiac juz o przeznaczonych dla nich lekach i liniach rozwoju produktow koncernow farmaceutycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: māotóuyīng Re: Trzęsienie ziemi w Iranie (Teleekspres) IP: *.chello.pl 26.12.03, 21:33 Gość portalu: xusheng napisał(a): > Gość portalu: vertigo napisał(a): > > > a 500 000 co roku umiera w usa na skutek uzywania tytoniu i > > naduzywania alkoholu > > Ale chyba nie na raz, co ? Warto probowac spojrzec na to z > wlasciwej perspektywy. To co sie stalo w Iranie jest ogromną > tragedią tysięcy ludzi i ich rodzin i nie wypada napisać nic > ponad szczere wyrazy wspołczucia i solidarnosci z nimi w > cierpieniu. Tym bardziej ze stalo sie to w Swieta. Zgadzam się z 虚声. Jeszcze lepiej byłoby coś zrobić. Jakby każdy forumowicz rzucił po 10 PLN to już parę groszy by było. No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bougrelas4e Re: Trzęsienie ziemi w Iranie (Teleekspres) IP: *.tkb.net.pl 26.12.03, 18:02 nie jestem za tym, zeby kazdy teleexpress przez tydzien przeznaczyc na reportaz o palaczach i grubasach z usa, tylko dlatego, ze jest ich iles razy wiecej niz np. ludzi, ktorzy danego dnia zostali postrzeleni broniac kraju, ktory ich nie chce. jest jasne, ze dziennikarze musza kazdego dnia dokonywac trudnych wyborów i cięć w rzeczywistości - mysle tylko, ze akurat taki wybor miedzy dwoma informacjami z tego samego dnia, nadanie reportazu o rannych (z wywiadem z matka, z przelozonymi, z korespondentem z camp babilon) przed informacja z iranu, to spogladanie w strone swojego wlasnego pępka. Gość portalu: vertigo napisał(a): > Gość portalu: bougrelas4e napisał(a): > > > W Teleekspresie reportaz o dwoch polakach rannych w iraku > zajal > > okolo 3min 30sek i zostal pokazany jako pierwszy (oczywiscie > po > > pieknej czolowce pokazujacej ludzi spacerujacych pod > choinkami > > w roznych miastach Polski) podczas gdy dwa tysiace iranczykow > > udalo sie strescic w okolo 1min 55sekund. > > Mi sie to normalne nie wydaje. > a 500 000 co roku umiera w usa na skutek uzywania tytoniu i > naduzywania alkoholu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wejdź na stronę Głosu Ameryki!!! www.voanews.com IP: 152.75.142.* 26.12.03, 18:03 www.voanews.com Możesz dodać /polish, jak chcesz po polsku, ale jest tam kilkadziesiąt języków. Wszystkich nie sprawdzałem, ale głowę ci daję że niemal wszystkie dzienniki zaczynają się tam od Iranu. Na polskiej stronie, na pierwszym miejscu jest Iran, na drugim Benin, na trzecim eksplozja w Chinach, a na czwartym odlot pierwszej grupy żołnierzy japońskich do Iraku. Cieszę się, że macie w Polsce takie wyważone informacje i w takiej sensownej hierarchii! :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Wejdź na stronę Głosu Ameryki!!! www.voanews. IP: 152.75.142.* 26.12.03, 18:04 P.S. Nota bene, według władz lokalnych w Iranie, zabitych jest już ok. SZESCIU tysięcy! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdh Re: Wejdź na stronę Głosu Ameryki!!! www.voanews. IP: *.ny5030.east.verizon.net 26.12.03, 18:06 pare dni temu w californi bylo 6.5 i zginely 3 osoby a nie 6 tysiecy heheheehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomcio Trzęsienie... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 18:15 Jest mi niewypowiedzianie zal wszystkich ofiar i nawet nie potrafię sobie wyobrazic wszystkich osobistych tragedii jakie tam maja miejscea ale chce tez dodac, ze wielką stratą jest zniszczenie wyjątkowo pięknego, starego miasta w Bam - to była część dziedzictwa ludzkości, a od czasu gdy Iran zaczął przyjmować coraz więcej turystów (także z Polski), dzięki tym zabytkom ludziom żyło się tam coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Wejdź na stronę Głosu Ameryki!!! www.voanews. IP: *.cvx.algx.net 26.12.03, 21:09 No tak, ale te "prymitywne przyglupy Jankesy", jak cos nie zda egzaminu to natychmiast ulepszaja, az do skutku, a inne nacje, madre i o wielowiekowej tradycji i cywiliazji, jak budowaly syf, tak dalej buduja. PRZYKLADY: Iran i Turcja. Liczba ofiar smiertelnych w tym pierwszym dochodzi wedlug VOA juz do 16 tysiecy! Wielu z nich, jesli nie wiekszosci z pewnoscia daloby sie uniknac przy stosowaniu nowoczesnych metod i technik budowlanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Trzęsienie ziemi w Iranie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 18:06 [`][`][`][`][`] [`][`][`][`][`] [`][`][`][`][`] [`][`][`][`][`] [`][`][`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Dobrze tak arabusom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 18:40 Dobrze tak arabusom. allah ich nie ochronił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bougrelas4e Re: Dobrze tak arabusom IP: *.tkb.net.pl 26.12.03, 18:48 Gość portalu: loko napisał(a): > Dobrze tak arabusom. allah ich nie ochronił? Nie. Tak jak Bog katolicki nie obronil Polski w trzydziestym dziewiatym. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Dobrze tak arabusom 26.12.03, 19:04 widac ze jestes zepsuty doszczetnie- rasista.Czlowieku- nikt niezna dnia ani godziny takich i podonych tragedii.Ciekawe by bylo jak ktos by cieszyl sie ze smierci twoich czlonkow rodziny- lub twojego nieszczescia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Dobrze tak arabusom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 20:42 islamusy na całym świecie cieszyły się 11.09.2001. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xusheng Re: Dobrze tak arabusom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 19:12 Gość portalu: loko napisał(a): > Dobrze tak arabusom. allah ich nie ochronił? W Iranie zyja Persowie a nie Arabowie. kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Dobrze tak arabusom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 20:43 Jedno gówno. I tak napierdalają po arabsku i wyznają islam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Dobrze tak arabusom IP: 207.181.167.* 26.12.03, 20:50 Gość portalu: loko napisał(a): > Jedno gówno. I tak napierdalają po arabsku i wyznają islam. MYLISZ SIE KOLES ! Mowia w jezyku Farsi ! A islam jest mam nadzieje tylko pewna zla epoka w ich 3000 letniej historii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: māotóuyīng Re: Dobrze tak arabusom IP: *.chello.pl 26.12.03, 21:36 Gość portalu: loko napisał(a): > Jedno gówno. I tak napierdalają po arabsku i wyznają islam. Gówno to jesteś ty. Widzę, że słowo "loko" po twojemu znaczy gówno zamiast mózgu a nie szalony jak sądzą Hiszpanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lysy Re: Dobrze tak arabusom IP: 207.181.167.* 26.12.03, 20:02 Iranczycy to nie arabusy to Persowie i maja z arabami tyle wspolnego co z Chinczykami. Mieli kiedys wspaniala kulture i cywilizacje, ale islam zniszczyl to wszystko (bo tylko niszczyc potrafi !)i cofnal ten starozytny narod w rozwoju. Zycze im wszystkiegi najlepszego a zwlaszcza rozwalenia islamofaszystowskiego rezymu ktory ich gnebi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Dobrze tak arabusom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.03, 20:44 Z Tobą się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wielki Szatan zaofiarowal juz pomoc Iranowi! IP: *.cvx.algx.net 26.12.03, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grolsh Re: zastanow sie chwile fijole ... IP: *.chello.pl 26.12.03, 21:38 i na przyszlosc wpierw pomysl jak cos napiszesz. Twoj komentarz jest zupelnie nie na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wielki Szatan to dla wladz iranskich USA! IP: *.cvx.algx.net 27.12.03, 01:47 I wlasnie ten Wielki Szatan zaoferowal pomoc dla ofiar kataklizmu mimo ze nie mamy z Iranem zadnych stosunkow oficjalnych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Wielki Szatan to dla wladz iranskich USA! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.03, 02:41 To tylko test. Czy jesteście po stronie Złego czy nie. Mam nadzieję, że nasi dołożo po wielokroć tylu starań na ile dali się zbajerzyć w w Iraku. I będą te stranania płynąć z serca a nie z żółci, jak u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies-polaczek Re: Wielki Szatan to dla wladz iranskich USA! IP: *.ma.charter.com 27.12.03, 03:58 Gość portalu: meerkat napisał(a): > I wlasnie ten Wielki Szatan zaoferowal pomoc dla ofiar kataklizmu mimo ze nie > mamy z Iranem zadnych stosunkow oficjalnych! MEERKAT TRY KURWO MESKA I LUDZKA, ZEBY CIE DOTKNELO CO NAJGORSZE NA TYM SWIECIE. DLA TAKICH JAK TY POD-ZWIERZAT NIE MA LITOSCI. ZDYCHAJ W BOLESCIACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Wielki Szatan to dla wladz iranskich USA! IP: *.cvx.algx.net 27.12.03, 21:05 Tylko hitlerowiec i faszysta moze uzyc podobnych epitetow. Tak wiec nie odpowiem, bo z totalitarnym scierwem nie mam przyjemnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Dobrze tak arabusom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.03, 02:38 Gość portalu: loko napisał(a): > Dobrze tak arabusom. allah ich nie ochronił? Wyrwałes się na przepustkę z psychiatryka? A tak serio. Dopiero teraz będzie można poznać na ile świat (i my) chce ich dobra. Twój głos tylko potwierdza, że ta Wojna (w Iraku) była zła. Mam nadzieję, że jednak będzie w tym coś dobrego. Pokój ludziom dobrej woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: Trzęsienie ziemi w Iranie IP: *.icpnet.pl 26.12.03, 22:43 to straszne. czy można jakoś pomóc? naprawdę porażająca wiadomość, że podczas gdy my objadamy się przy świątecznych stołach, tam dzieje się taka tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zgodzic IP: *.cvx.algx.net 27.12.03, 01:53 Lotnictwo USA jest w stanie dokonac w krotkim czasie masowych zrzutow zywnosci, lekow, kocow, namitow itp. Problem w tym, ze rzad w Teheranie musialby wyrazic zgode na wejscie naszych samolotwo transportowych w iranska przestrzen powietrzna. Obawiam sie, ze tego nie zrobi mimo ze liczba ofiar smiertelnych przkroczyla juz (wg miejscowych wladz 20 tysiecy i moze sie nawet PODWOIC! :-((( P.S. Przypomne ze Moskwa odrzucila oferte pomocy ratunkowej USA zaraz po zatonieciu "Kurska", mimo ze nasze okrety, (rowniez podwodne) znajdowaly sie w poblizu. Honor nie pozwolil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławianin Re: Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zg IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.12.03, 02:42 Oj durnyś Ty i nawet Boże narodzenie Ci nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pab Re: Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zg IP: *.proxy.aol.com 27.12.03, 03:59 co znaczy : "nasze samoloty" czy tez "nasze statki"????? Jestem Polakiem mieszkajacym w Stanach, i to nie sa moje samoloty ani okrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies - polaczek Re: Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zg IP: *.ma.charter.com 27.12.03, 04:01 Gość portalu: pab napisał(a): > co znaczy : "nasze samoloty" czy tez "nasze statki"????? > Jestem Polakiem mieszkajacym w Stanach, i to nie sa moje > samoloty ani okrety. MEERKAT, TY KURWO LUDZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies - polaczek Re: Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zg IP: *.ma.charter.com 27.12.03, 04:02 Gość portalu: pab napisał(a): > co znaczy : "nasze samoloty" czy tez "nasze statki"????? > Jestem Polakiem mieszkajacym w Stanach, i to nie sa moje > samoloty ani okrety. MEERKAT TY LUDZKIE SCIERWO, TY LUDZKA KURWA, ZEBYS TAK ZDECHL W BOLESCIACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies-polaczek Re: Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zg IP: *.ma.charter.com 27.12.03, 04:04 Gość portalu: pab napisał(a): > co znaczy : "nasze samoloty" czy tez "nasze statki"????? > Jestem Polakiem mieszkajacym w Stanach, i to nie sa moje > samoloty ani okrety. MEERKAT,TY LUDZKA SZMATO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Re: Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zg IP: *.cvx.algx.net 27.12.03, 21:07 Ale JA jestem Amerykaninem i to sa MOJE statki samoloty i zywnosc, bo ja za nie place z MOICH podatkow! A ty zmykaj do Wietnamu, albo na Kube! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies - polaczek Re: Ameryka moze pomoc ale Iran musi sie na to zg IP: *.ma.charter.com 27.12.03, 04:05 Gość portalu: meerkat napisał(a): > Lotnictwo USA jest w stanie dokonac w krotkim czasie masowych zrzutow > zywnosci, lekow, kocow, namitow itp. Problem w tym, ze rzad w Teheranie > musialby wyrazic zgode na wejscie naszych samolotwo transportowych w iranska > przestrzen powietrzna. Obawiam sie, ze tego nie zrobi mimo ze liczba ofiar > smiertelnych przkroczyla juz (wg miejscowych wladz 20 tysiecy i moze sie nawet > PODWOIC! :-((( > > P.S. Przypomne ze Moskwa odrzucila oferte pomocy ratunkowej USA zaraz po > zatonieciu "Kurska", mimo ze nasze okrety, (rowniez podwodne) znajdowaly sie w > poblizu. Honor nie pozwolil! MEERKAT JESTES HUJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Do psa-polaczka IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 27.12.03, 04:28 Gość portalu: pies - polaczek napisał(a): > Gość portalu: meerkat napisał(a): > > > Lotnictwo USA jest w stanie dokonac w krotkim czasie masowych > zrzutow > > zywnosci, lekow, kocow, namitow itp. Problem w tym, ze rzad w > Teheranie > > musialby wyrazic zgode na wejscie naszych samolotwo > transportowych w iranska > > przestrzen powietrzna. Obawiam sie, ze tego nie zrobi mimo ze > liczba ofiar > > smiertelnych przkroczyla juz (wg miejscowych wladz 20 tysiecy > i moze sie nawet > > PODWOIC! :-((( > > > > P.S. Przypomne ze Moskwa odrzucila oferte pomocy ratunkowej > USA zaraz po > > zatonieciu "Kurska", mimo ze nasze okrety, (rowniez podwodne) > znajdowaly sie w > > poblizu. Honor nie pozwolil! > > MEERKAT JESTES HUJ Do psychologa przychodzi przygnebiony pies-polaczek i mówi: - Nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie lubi... Mam ogromne problemy z ulozeniem sobie prawidlowych stosunków z ludzmi. Czy mozesz mi pomóc, ty stary huju,lysa pierdolo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pleśń Jak możemy im POMÓC??????? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 27.12.03, 06:55 Liczę na adres i w czym IM potrzebna pomoc????. Jak mogę być użyteczny???????? Mam wielkią wdzięczność dla IRANU. Chciał bym być pomocny. Proszę o kontakt. Świeta ograniczają mośliwość kontaktu. tel. +48 71 3383838 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lankaster Re: Trzęsienie ziemi w Iranie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 07:00 I znowu głupia dyskusja: czerwony krzyż, czerwony półksiężyc, czerwony lew itd. A tam zginęli ludzie. Fotografia pokazuje matkę opłakującą swoje dzieci. A tu idiotyczne komentarze... Nie wystarczy mieć peceta i dostęp do internetu. Jeszcze do tego potrzeba trochę ludzkich uczuć i przede wszystkim inteligencji. Pieska też można nauczyć sztuczek. Podobno można nawet wytresować wszę. Ale nikogo poza człowiekiem nie da się nauczyć myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kd Re: Trzęsienie ziemi w Iranie IP: *.turbonet.com 27.12.03, 07:50 Gość portalu: lankaster napisał(a): > I znowu głupia dyskusja: czerwony krzyż, czerwony półksiężyc, czerwony lew itd. > > A tam zginęli ludzie. Fotografia pokazuje matkę opłakującą swoje dzieci. A tu > idiotyczne komentarze... Nie wystarczy mieć peceta i dostęp do internetu. > Jeszcze do tego potrzeba trochę ludzkich uczuć i przede wszystkim inteligencji. > > Pieska też można nauczyć sztuczek. Podobno można nawet wytresować wszę. Ale > nikogo poza człowiekiem nie da się nauczyć myśleć. A i to, jak widać na powyższych przykładach, bywa zadaniem beznadziejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prx A gdzież wszechmocni amerykanie? IP: *.biaman.pl 27.12.03, 10:03 Chyba Bush łaskawca mógłby skierować swe świetliste oczęta w ten rejon globu i raz komuś pomóc bez wszczynania wojny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indian Re: A gdzież wszechmocni amerykanie? IP: *.adsl.hansenet.de 27.12.03, 10:14 Gość portalu: prx napisał(a): > Chyba Bush łaskawca mógłby skierować swe świetliste oczęta w ten > rejon globu i raz komuś pomóc bez wszczynania wojny? A gdzie Polacy ? Czekają na dyrektywy z Waszyngtonu , czy szkoda im ruszać dupę przed nowym rokiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Wszechmocni Amerykanie czekaja na zgode Iranu!:( IP: *.cvx.algx.net 27.12.03, 21:13 A co wy ZASYFIONE PATAFIANY, nawet nie wiecie ze prezydent Bush zaoferowal Iranowi pomoc doazna doslownie w KILKA GODZIN po katastrofie??? I co? Do tej pory w Waszyngtonie nie wiadomo czy i i co odpowiedzial Teheran. Wiadomo ze odrzucil z punktu pomoc Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pab Re: Wszechmocni Amerykanie czekaja na zgode Iran IP: *.proxy.aol.com 28.12.03, 00:28 To Ty nie wiesz, ze Bush oczywiscie zapropnowal pomoc w formie: Ameryak moze Wam pomoc, ale System w Iranie jest zly, i dlatego nie mozemy Wam pomoc. Ogladaj chlopie telewizje (np. Fox News) i wsluchaj sie w to co mowi Bush. A nie powtarzaj glupoty. Chlopie MYSL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadasany Re: Trzęsienie ziemi w Iranie IP: *.inter.net.il 27.12.03, 20:36 Ciekawe, ze nawet stojac przed tak wielka tragedia Irakijskie wladze dalej sa slepo antysemickie i nie godza sie na pomoc Izraela, majacego niesamowite osiagniecia w ratowaniu ludzi przysypanych zwalami gruzu. Ich lekarze maja bardzo dobre doswiadczenie w ratowaniu zycia ludzia ze straconymi konczynami itd. Nie trzeba tez wspominac, ze geograficze polozenie Izraela wplyneloby na czas pomocy. Ale nie co to to nie- lepiej zginac jak dac sobie pomococ Izraelowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Czy to prawda, ze w tym regionie byla IP: *.fastres.net 27.12.03, 20:40 generalna kwatera Bin Ladena i jego morderczej bandy, czyzby Allah w swoim milosierdzi, chca zabic jego i tych z jego bandy, musial spowodowac trzesienie ziemi , w ktorym zginelo, az tyle osob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grolsh Re: Czy to prawda ... (nie, to nie jest prawda) IP: *.chello.pl 27.12.03, 21:11 Chyba jestes bardzo ograniczony w swoim rozumowaniu i nie maja dla Ciebie zadnego znaczenia realia geoplityczne. To bardzo przykre znajdowac na tym forum wypowiedzi takich debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek W takim razie TV Wloska jak zwykle ordynarnie klam IP: *.fastres.net 27.12.03, 21:18 klamie, kowo kommunistow .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas NIE CHCEMY WASZEJ POMOCY IP: *.netspace.net.au 27.12.03, 22:11 Tak, tak, zastanow sie dobrze, dlaczego Iran akceptuje pomoc ze WSZYSTKICH krajow swiata tylko nie z Izraela. www.khaleejtimes.com/DisplayArticle.asp?xfile=data/middleeast/2003/December/middleeast_December486.xml§ion=middleeas t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Bo moze wybrac... IP: *.fastres.net 27.12.03, 22:15 Gdyby nie mogl wybrac to by tak wysoko nie spiewal....a pozatym, cos Bin Laden ucichl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z daleka Re: NIE CHCEMY WASZEJ POMOCY IP: 5.3.1R* / 213.8.64.* 27.12.03, 22:23 Skomentowal bym to krotko. Nienawisc jest silniejsza od bolu. Nalezy dodac, ze nienawisc wielkich, a bol maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś