deny867 26.05.10, 14:44 Wyrastają jak grzyby po deszczu w naszym mieście i nie tylko w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macrow Re: Sklepy z Dopalaczami 26.05.10, 15:34 dobrze wiedziec, ze nie tylko galerie handlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Sklepy z Dopalaczami 26.05.10, 21:15 No fantastycznie Macrow, super. Mamy coś jak miękkie narkotyki legalnie sprzedawane w centrum miasta, jeszcze trochę i będzie lepiej niż w Holandii. Tylko tam przynajmniej państwo wie co sprzedaje, tutaj tylko święty Jerzy zna zawartość i działanie specyfiku. Odpowiedz Link Zgłoś
spragniony_bidet Re: Sklepy z Dopalaczami 26.05.10, 21:23 siwa , z twego zachowania wynika , że ty cały czas na dopalaczach jedziesz , także teraz będziesz miała bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: Sklepy z Dopalaczami 26.05.10, 22:05 jeszcze trochę i będzie lepiej niż w Holandii. nadzieja nie umiera... Mamy coś jak miękkie narkotyki legalnie sprzedawane w centrum miasta jak rowniez twarde narkotyki, w postaci plynow. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Sklepy z Dopalaczami 26.05.10, 22:28 Dyskusje na te tematy potwornie mnie nudzą, ileż lat można to wałkować. Zwłaszcza, że mi sie optyka zmieniła i wiem że skutki po dopalaczach bywają potworne a po zwykłej gandzi w miarę przewidywalne tylko przez kilka lat :( A twarde narkotyki w postaci płynów to co? Wódka wg. ciebie tak? Może ja się starzeję już bo jedyny twardy narkotyk w postaci płynu jaki znam (nie z praktyki) to kompot/heroina. Odpowiedz Link Zgłoś
macrow Re: Sklepy z Dopalaczami 27.05.10, 09:53 wodka, piwo, wino... wszystko twarde narkotyki, o nieprzewidywalnych skutkach konsumpcji. jak sie pojawiaja jakies substancje o duzo mniej szkodliwym dzialaniu, to od razu medialny blitzkrieg - bo akcyzy nie przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
deny867 Re: Sklepy z Dopalaczami 27.05.10, 16:19 wlasnie na innym forum przeczytalem ze nowy sklep otworzyli w pasazu na Rocha 10 i to o jakiej nazwie EUFORIA :p Odpowiedz Link Zgłoś
funshop Re: Sklepy z Dopalaczami 31.05.10, 08:15 słyszeliscie powstaje nowy sklep z art kolekcionerskimi w Białymstoku otwarcie podobno nie długo i asortyment ma byc najlepszy w calym Białymstoku... Odpowiedz Link Zgłoś