Dodaj do ulubionych

Lider - to się opłaca

05.10.10, 20:20
witam

jestem kibicem jagi.
Rozbawila mnie wypowiedz prezesa o sprawiedliwosci.
Tu nie o to chodzi. Canal plus nie kieruje sie tym kryterium przy podejmowniu decyzji.
Chodzi o ogladalnosci. A ze ta jest w przypaku jaki poki co lokalna i mniejsza niz legii, wisly czy lecha - to nie dziwne ze tych transmisji jest troche mniej.
Jesli nastaną czasy gdy jagiellonia bedzie mogla poszczycic sie kilkoma tytulami mistrza polski, zdobywcy pucharow i grą w ligach europejskich, na jej mecze bedzie chcialo wejsc 30 tys ludzi co 2 tygodnie, a faza grupowa ligi europejskiej / mistrzow bedzie norma. to i ogladalnosc nie tylko w bialymstoku ale i w innych miastach polski bedzie wieksza.
Wtedy i grosz ze strony stacji sie znajdzie. I bedą jage pokazywac nawet gdy przejsciowo wyladuje na 4 czy 5 miejscu.
Wtedy pewnie panu prezesowi nie bedzie przeszkadzalo, ze nie pokazuja lidera tylko jage - mi tez z reszta bedzie to pasowac.
Dlatego wspierajmy nasz klub, kibicujmy aby ten wspanialy sen o byciu liderem trwal nadal.
Panie prezesie jesli bedzie pan rozsadnie kierowal Jagą to zarobi pan nie 10 mln pln tylko znacznie, znacznie wiecej.
nie warto gniewac sie na stacje telewizyjne - one tez maja swoje interesy i z pewnoscia nie maja one nic wspolego ze sprawiedliwoscia.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mis_fis Re: Lider - to się opłaca 06.10.10, 02:32
      skoro jestes kibicem Jagi, to powiniens wiedziec, ze nazwe Twojego Klubu pisze sie z wielkiej litery. Tak samo inne nazwy wlasne jak Wisla, Legia, Liga Europejska itp., a przede wszystkim Polska. troche szacunku, nie zaslaniaj sie wygoda lub lenistwem. pozdrawiam
      • bercello Re: Lider - to się opłaca 06.10.10, 07:25
        Skoro jesteś Polakiem, to powinieneś wiedzieć, że istnieją takie litery jak: ś, ż, ą. Tak samo jak duża litera na początku zdania. Nie zasłaniaj się wygodą lub lenistwem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka