Dodaj do ulubionych

Lodowisko!

10.12.10, 09:45
chciałabym się dowiedziec kiedy na lodowisku jest najmniej ludzi? chciałabym się nauczyć jeździć ale nie wiem kiedy iść bo jak dużo ludzi to może byc ciężko :P
Obserwuj wątek
    • bogo2 Re: Lodowisko! 10.12.10, 16:39
      3-cia w nocy, 6-sta rano.... wszystko masz dla siebie.. ! tylko nie wiem , czy jest czynne....?

> chciałabym się dowiedziec kiedy na lodowisku jest najmniej ludzi? chciałabym si
      > ę nauczyć jeździć ale nie wiem kiedy iść bo jak dużo ludzi to może byc ciężko :
      > P
      • niewzruszonyporuszyciel Re: Lodowisko! 10.12.10, 17:29
        To zadzwon bogo,tylko w nocy,wtedy masz szanse kogos zastac i sie dowiedziec.
        • bogo2 Re: Lodowisko! 10.12.10, 17:44
          ty chyba ciagniesz mnie za noge...;)?
          jak wyjezdzalem z polski, w 80-tych latach poprzedniego stulecia, to po trzeciej po poludniu...
          nic sie nie dalo zalatwic.... chcesz powiedziec, ze w nocy pracuja teraz...?

niewzruszonyporuszyciel napisał:

> To zadzwon bogo,tylko w nocy,wtedy masz szanse kogos zastac i sie dowiedziec.
          • competer1 Re: Lodowisko! 10.12.10, 23:47
            Może dobrze prawi? Dzwonisz w nocy, u nas dzień wtedy, i załatwiasz sprawę. Potem dopisujesz się tu już w niegłupi sposób, jak to jest z tymi godzinami.
            • bogo2 Re: Lodowisko! 12.12.10, 16:05
              problem polega na tym , ze jak dzwonie dzisiaj , to u was jest wczoraj....
              jak data sie nie zgadza,. to dupa zimna... :)

competer1 napisał:

> Może dobrze prawi? Dzwonisz w nocy, u nas dzień wtedy, i załatwiasz sprawę. (...)
              • competer1 Re: Lodowisko! 12.12.10, 16:12
                Ale on o datę się nie pytał, tylko o godziny :).
                • bogo2 to samo, mowi mi moja mama, jak spozniam sie, 12.12.10, 16:24
                  z telefonem, na wigilie.....:) o date sie nie pytam, tylko dlaczego tak pozno... :)?

competer1 napisał:

> Ale on o datę się nie pytał, tylko o godziny :).
    • morfeusz_1 Re: Lodowisko! 12.12.10, 18:32

www.mosir.bialystok.pl/obiekty
      se znajdź i se wyczytaj
    • morfeusz_1 Re: Lodowisko! 12.12.10, 18:32

www.mosir.bialystok.pl/obiekty
      se znajdź i se wyczytaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka