nieznany_2 10.12.10, 09:45 chciałabym się dowiedziec kiedy na lodowisku jest najmniej ludzi? chciałabym się nauczyć jeździć ale nie wiem kiedy iść bo jak dużo ludzi to może byc ciężko :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 Re: Lodowisko! 10.12.10, 16:39 3-cia w nocy, 6-sta rano.... wszystko masz dla siebie.. ! tylko nie wiem , czy jest czynne....? > chciałabym się dowiedziec kiedy na lodowisku jest najmniej ludzi? chciałabym si > ę nauczyć jeździć ale nie wiem kiedy iść bo jak dużo ludzi to może byc ciężko : > P Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Lodowisko! 10.12.10, 17:29 To zadzwon bogo,tylko w nocy,wtedy masz szanse kogos zastac i sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Lodowisko! 10.12.10, 17:44 ty chyba ciagniesz mnie za noge...;)? jak wyjezdzalem z polski, w 80-tych latach poprzedniego stulecia, to po trzeciej po poludniu... nic sie nie dalo zalatwic.... chcesz powiedziec, ze w nocy pracuja teraz...? niewzruszonyporuszyciel napisał: > To zadzwon bogo,tylko w nocy,wtedy masz szanse kogos zastac i sie dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Lodowisko! 10.12.10, 23:47 Może dobrze prawi? Dzwonisz w nocy, u nas dzień wtedy, i załatwiasz sprawę. Potem dopisujesz się tu już w niegłupi sposób, jak to jest z tymi godzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Lodowisko! 12.12.10, 16:05 problem polega na tym , ze jak dzwonie dzisiaj , to u was jest wczoraj.... jak data sie nie zgadza,. to dupa zimna... :) competer1 napisał: > Może dobrze prawi? Dzwonisz w nocy, u nas dzień wtedy, i załatwiasz sprawę. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Lodowisko! 12.12.10, 16:12 Ale on o datę się nie pytał, tylko o godziny :). Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 to samo, mowi mi moja mama, jak spozniam sie, 12.12.10, 16:24 z telefonem, na wigilie.....:) o date sie nie pytam, tylko dlaczego tak pozno... :)? competer1 napisał: > Ale on o datę się nie pytał, tylko o godziny :). Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Lodowisko! 12.12.10, 18:32 www.mosir.bialystok.pl/obiekty se znajdź i se wyczytaj Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Lodowisko! 12.12.10, 18:32 www.mosir.bialystok.pl/obiekty se znajdź i se wyczytaj Odpowiedz Link Zgłoś