Dodaj do ulubionych

JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ????

IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 26.04.04, 22:54
hej mam zamiar spędzic dwa- trzy dni w białymstoku. co byście mi polecili?
jakieś namiary? adresy? fajne miejsca, godne zobaczenia.... dodam że nigdy
tam nie byłam i chciałabym jak najlepiej wykorzystać ten czas.. a może znacie
jakieś nietypowe miejsca? jakieś rozrywki dla studentów? knajpy kluby ale nie
tylko...thx za info i pozdrawiam
Agnieszka 21 lat
Obserwuj wątek
    • spec5150 Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? 26.04.04, 22:58
      może lepiej napisz jakie klimaty lubiłaś w innych miastach.
      różni ludzie lubią różne rzeczy - jedni łażą po ruinach od 6 do 24 przez dwa
      tygodnie, inni w tym czasie żłobią piwo w "kufelku" i każdy jest zadowolony....
      • Gość: Agnieszka Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 26.04.04, 23:13
        jadę z chłopakiem do znajomych. nie powiem żebym przepadała za calodniwymi
        wędrówkami ale chciałabym zobaczyć jakies ciekawe miejsca a przy tym troche sie
        pobawic, samo piwko chyba mi nei wystarczy... może macie coś czego nie mozna
        zobaczyc w innych miastach? preferuje raczej coś "lekkiego".
        czekam na sugestie
        thx
        • Gość: szary Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: 212.122.214.* 26.04.04, 23:18
          pilnuju się tylko byś nie spotkała z ORMOnda...
          to taki koleś z czarnym notesikiem...jak cię zanotuje...to bedziesz
          niewidoczna...
          • Gość: Agnieszka Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 26.04.04, 23:19
            what?
          • ormond Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? 27.04.04, 00:18
            Gość portalu: szary napisał(a):

> pilnuju się tylko byś nie spotkała z ORMOnda...
            > to taki koleś z czarnym notesikiem...jak cię zanotuje...to bedziesz
            > niewidoczna...

szarik (pez urazy dla psa Szarika). Ty, widze masz obsesje, na moim pukcie.
            Jesli ci az tak bardzo zalezy, moge zanotowac w czarnym nitesiku i ciebie.
    • Gość: Acro Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 00:15
      21 lat? Studentka? To tylko ze mną!!! Podać adres? ;)
      • Gość: kamrat Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: 217.153.197.* 27.04.04, 08:44
        ?
        ORMOnd?
        • Gość: Acro Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.04, 10:19
          Co wy wszyscy z tym Ormondem? Jak ktoś inteligentny, dowcipny, szarmancki,
          błyskotliwy, gościnny to od razu Ormond? Informuję, że tymi cechami
          charakteryzuje sie też ACRO!
          • ormond Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? 27.04.04, 10:27
            Gość portalu: Acro napisał(a):

> Co wy wszyscy z tym Ormondem? Jak ktoś inteligentny, dowcipny, szarmancki,
            > błyskotliwy, gościnny to od razu Ormond? Informuję, że tymi cechami
            > charakteryzuje sie też ACRO!

Nie wiedzialem, ze mam az taki urok. Najwyrazniej "dziarscy chlopcy" nie moga
            mi sie oprzec. Zeby tak jeszce kobietami bylo...
            ;)))))))
            • Gość: Acro Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.04, 23:37
              Nie przejmus się zawistnikami. Niektórzy nie mogą znieść, że inni są młodzi
              piękni i bogaci. Zazdroszczą nam . A - i jeszcze inteligentni. No. ;P
          • Gość: kamrat Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: 217.153.197.* 27.04.04, 11:13
            Gość portalu: Acro napisał(a):

> Co wy wszyscy z tym Ormondem? Jak ktoś inteligentny, dowcipny, szarmancki,
            > błyskotliwy, gościnny to od razu Ormond? Informuję, że tymi cechami
            > charakteryzuje sie też ACRO!

wybacz ale jakoś tego nie zauważyłem...ale jescze zerknę na kilka watków, to
            moze znajde coś na potwierdzenie...
    • Gość: KOWALSKI JAN INFORMACJE O IMPREZACH IP: *.elpos.net 27.04.04, 08:56
      www.bialystokonline.pl/imprezy.php
      • Gość: koro Re: INFORMACJE O IMPREZACH IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 27.04.04, 11:05
        jeśli chodzi o wizyte w teatrze, to proponowałbym raczej teatr lalek.
        z klubów muzycznych zdecydowanie metro.
        z pzrybytków gastronomicznych w centrum - bar podlasianka lub restauracja
        indyjska "gopal" ulica suraska naprzeciwko gazety współczesnej
        z ciekawostek kulinarnych - kiszka ziemniaczana. proponuję odwiedziny na ulicy
        raginisa 7/9. mozna tam sie sfotografowac pod szyldem "kiszka ziemniaczana z
        piłsudskiego"
        do zoo bym nie chodził bo jest ciasne i żałosne.
        reszte ci pewnie powiedza znajomi.
    • Gość: misio pysio Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: *.hrz.uni / *.hrz.uni-oldenburg.de 27.04.04, 11:16
      bialystok.mklub.pl
      • Gość: chinagirl Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? IP: 195.136.45.* 28.04.04, 21:37
        Polecam oczywiscie Palac Branickich, park Planty, szczegolnie wieczorem, maja
        byc wlaczone fontanny(podswietlane), Lipowa, kosciol sw.Rocha, ulica
        Warszawska, a z okolic Tykocin(zabytkowa synagoga), obok Kiermusy, Kurowo-
        rozlewiska Narwi, zerwany most-bardzo blisko , jedzie sie z Bialegostoku w
        strone Kruszewa. Suprasl, Kopna Gora-arboretum, szlak tatarski-Bohoniki i
        Kruszyniany. Na panow, ktorzy wprowadzaja dziwne posty, nie zwracaj uwagi-
        ostatnio trwa dyskusja, kto jest prawdziwym Polakiem i heterosekualista !?.
        Pozdro. Bialostoczanka
    • mephistopheles Re: JAK SPĘDZIĆ CZAS W WASZYM MIEŚCIE ???? 28.04.04, 23:58
      Gość portalu: Agnieszka napisał(a):

> hej mam zamiar spędzic dwa- trzy dni w białymstoku. co byście mi polecili?
      > jakieś namiary? adresy? fajne miejsca, godne zobaczenia.... dodam że nigdy
      > tam nie byłam i chciałabym jak najlepiej wykorzystać ten czas.. a może znacie
      > jakieś nietypowe miejsca? jakieś rozrywki dla studentów? knajpy kluby ale nie
      > tylko...thx za info i pozdrawiam
      > Agnieszka 21 lat

czesc Aga,
      Chcesz sie zabawic napidz do mnie. Nie martw sie damy rade.
      Przyjaciel mephisto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka