ba-ti 16.04.11, 12:09 Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu dobrej ekipy wykonującej docieplenia i elewacje. Oczywiście najlepiej, żeby byli to sprawdzeni przez Was drodzy forumowicze ludzie...Dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fritz_freiherr_zu_fromnenthal Re: Docieplenia - elewacje 18.04.11, 00:20 Ja bede latem w Bialymstoku , to moge Ci docieplic i zrobic elewacje . Mam kilkanascie lat doswiadczenia przy pracach azbestowych w New York-u . Docieplenia tez nie sa mi obce , bo jak nie bylo roboty na azbestach , to boss gonil nas do docieplen , elewacji , kladzenia plytek w sraczach i tymze podobne roboty . Takze pisze sie na ta robote u Ciebie , zawsze troche grosza wpadnie . Podaj telefona , zadzwonie jak przyjade do Polska . Odpowiedz Link Zgłoś
ba-ti Re: Docieplenia - elewacje 06.06.14, 17:24 Nikt z was nie korzystał z takich usług? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Docieplenia - elewacje 17.08.14, 02:22 Ocieplilem dach i fundament i to wystarcza na utrzymanie ciepla - w/g starej zasady,ze na zime najwaziejsza jest ciepla czapka i cieple buty. Odpowiedz Link Zgłoś