anul52 30.04.11, 11:34 Witam. czy może ktoś orientuje się ile kosztuje wizyta u tej pani oraz badania wzroku które też tam należy wykonać. Z góry dziękuję za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mari40 Re: dr Bakunowicz-Łazarczyk 30.04.11, 12:48 ostatnio za wizytę z badaniem płaciliśmy 120 zł, a czy coś się zmieniło dowiemy się Odpowiedz Link Zgłoś
agas-30 Re: dr Bakunowicz-Łazarczyk 15.05.11, 08:07 słyszałam że to nieprzyjemna, niemiła pani i..... gów... prawda. Bylismy na wizycie i jest miła, cierpliwa i wszystko wytłumaczy. Byłyśmy pierwszy raz i za wizytę 100 zł a za badanie komputerowe zapłaciłam 25 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mari40 Re: dr Bakunowicz-Łazarczyk 15.05.11, 14:40 agas-30 napisała: > słyszałam że to nieprzyjemna, niemiła pani i..... > gów... prawda. Bylismy na wizycie i jest miła, cierpliwa i wszystko wytłumaczy. > Byłyśmy pierwszy raz i za wizytę 100 zł a za badanie komputerowe zapłaciłam 25 > zł. w całości potwierdzam,lekarka jest konkretna,solidna i naprawdę sympatyczna,nie pompuje sztucznych wizyt i jest bardzo miła,tak do dziecka jak do rodzica,jesteśmy pod jej opiką już 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś