Dodaj do ulubionych

JAGIELLONIA POKONAŁA ALUMINIUM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 23:33
Tak trzymać!Prawdziwi kibice nie opuszczają Jagi,bo Jaga jeszcze swoje
zrobi!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: knur Re: JAGIELLONIA POKONAŁA ALUMINIUM IP: *.pl 13.05.04, 00:40
      Tak trzymać, byle do lata! A na jesieni pokażemy!!!
      HEJ JAGA GOL!!!!
    • Gość: Bazyl Re: JAGIELLONIA POKONAŁA ALUMINIUM IP: *.dyn.optonline.net 13.05.04, 01:52
      Trzymajcie tak chlopaki bo ja za bajorem w New Yorku spac niemoglem
      powodzenia i duzo bramek!!!
    • Gość: . Re: JAGIELLONIA POKONAŁA ALUMINIUM IP: 217.97.203.* 13.05.04, 10:34
      Obciachem bylo by przegranie z ostatnim w tabeli, czym tu sie cieszyc?
      • Gość: Ces Co za mecz , jekie nerwy, jacy kibice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 11:35
        Po słabym meczu Jagiellonia wygrała 2:0. Kibice niczym małe dzieci założyli
        rączki na rączki staneli w kącie i powiedzieli glosno mmm... zakładają przy tym
        dolną wargę na górną. Wielcy mi obrażalscy. JAGA TO MY ! ??? Jaga to kto ?
        banda wyrostków bez zębów ? Straszcie dalej piłkarzy nożami, obraźliwymi
        transparentami , a na pewno utrzymacie piłkarzy w Białymstoku...

Fantastyczną akcję nasi kopacze zaprezentowali w pierwszej połowie , co prawda
        nie bylo z tego bramki ale... Dzienis niczym "Zidane" wkręcil trzech piłkarzy
        Konina i zdołał pięknie podać. ah az przecierałem oczy ze zdumienia. Brawo
        Maniek ;-).

Sędzia w pierwszej połowie tez niezłe cyrki wyprawiał ;-) ale to już inna
        bajka .

Mecz z ŁKSem da dam dużo do myślenia. Mam nadzieje ze mają tam równe boisko.

Pozdro.
        • vxy Re: Co za mecz , jekie nerwy, jacy kibice ? 13.05.04, 13:43
          W I połowie grali b dobrze i nowocześnie. Ale po 2 bramce - ech.
        • Gość: p_J Re: Co za mecz , jekie nerwy, jacy kibice ? IP: *.cs.bialystok.pl 13.05.04, 15:46
          Ces, czy mógłbys sprecyzowac swoja wypowiedz w kwestii dotyczacej obrazliwych
          transparentów. Który z nich obrazał piłkarzy?

• Gość: Ces Re: Co za mecz , jekie nerwy, jacy kibice ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 15:53
            Spoko, "Grajcie na boisku nie w STS'ach".

• Gość: p_J Re: Co za mecz , jekie nerwy, jacy kibice ? IP: 82.139.152.* 13.05.04, 16:16
              Byc moze niektórzy a nawet wiekszosc piłkarzy mogła odebrac tresc tego
              trasparentu jako obrazliwa, jednak nie wszyscy szczególnie ci których ten
              transparent bezposrednio dotyczył. Moge sie zgodzic ze tresc transparentu nie
              była do konca przemyslana, został napisany w formie twierdzacej i tak naprawdy
              nie ma 100% pewnosci ze ktos z piłkarzy grajac na zakładach obstawia swoje
              mecze, jednak to ze odwiedzaja podobne miejsca jak STS-y daje duzo do
              myslenia.

Nie wiem czy wypowiedz dla Kuriera Porannego P. Kuliga jest prawdziwa (w
              Gazecie Wyborcej jest napisane ze nikt nie skometował transparentów i
              zachowania kibiców), jednak stwierdza w niej ze kurs na Aluminium był wyzszy
              niz Jage, tak naprawde ta wypowiedz o niczym nie swiadczy, jednak wzbudza nie
              pokój, a plotki coraz bardziej staja sie byc prawda.
              • Gość: Kibic Re: Co za mecz , jekie nerwy, jacy kibice ? IP: *.mikrus.pw.edu.pl 13.05.04, 22:43
                Wypowiedź Przemka Kuliga nie świadczy zupełnie o niczym i nie budzi żadnego
                niepokoju. Jak ktoś chce to na każdy temat wymyśli swoją filozofię. Jakiś
                gówniarz pewnie nie wiedział już co napisać, więc nabazgrał to co jego durna
                głowa wymyśliła. "Grajcie na boisku! Nie na STS-ach" - a po jakiemu to?! Treść
                pozostałych transparentów też była napisana pod wpływem jakichś środków
                odurzających. Niektórzy chyba zapomnieli, kto jakiś rok temu przez kilka
                miesięcy grał za darmo (i pozostał w klubie na dobre i na złe). Więc
                może "kochani kibice" (mam na myśli tych gówniarzy, którzy błysnęli w szatni
                tydzień temu i tych, którzy wczoraj genialne hasła wymyślili) ruszcie swoimi
                zakutymi łbami, przemyślcie najpierw kilka razy (na wszelki wypadek
                kilkanaście) to co chcecie zrobić i jaki tego może być skutek (czy przypadkiem
                nie odwrotny od zamierzonego). Zgadzam się z Tobą Ces w 100% (chyba pierwszy
                raz ). Teraz przyjdzie byle bandyta na mecz i krzyczy "Jaga to my". I on teraz
                może wszystko robić, bo wielki kibic z niego.
    • alex.4 Re: JAGIELLONIA POKONAŁA ALUMINIUM 14.05.04, 10:20
      może uniknie baraży do utrzymania sie w II lidze.
      pozdr
    • Gość: Ces Piłkarz też człowiek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 12:17
      Wyobraź sobie kibolu, ze to ty jesteś piłkarzem i że to Ty grasz zawodowo w
      piłke. Jestes na swoim stadionie , kibice mają Cie w dupie, nie dopingują Cie w
      ogole. Jak bys się czuł? Czy miał bys chęć pozostać w takim klubie z kibicami
      idiotami ? Ktorzy przy złej pasji odwracaja sie od Ciebie a co gorsza grożą Ci
      nożem ?. Ja bym spierdolił z takiego bagna, zeby mnie tylko kontrakt nie
      trzymał.
      • alex.4 Re: Piłkarz też człowiek. 14.05.04, 16:38
        wywalić kiboli na margines. Niech te śmiecie nie przeszkadzaja innym
        pozdr
    • Gość: Nika Re: JAGIELLONIA POKONAŁA ALUMINIUM IP: 81.15.255.* 14.05.04, 17:21
      Oby zrobiła jak najwięcej jutro w Łodzi. Tylko, dla kogo ma się starać, jak
      niby-kibice nawalają. Łatwo się cieszyć,jak Jaga wygra, ale jak już przegra, to
      się wypinają. To nie są kibice. Trzymajmy kciuki na jutro-niech pokona ŁKS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka