Dodaj do ulubionych

Dobry stomatolog

22.06.11, 20:20
Dziewczyny polećcie dobrego i nie szaleńczo drogiego dentystę. Kogoś do kogo mozna pójść bez strachu i z zaufaniem:)
Boli mnie ząb i niestety po długim weekendzie czeka mnie ta nieprzyjemna wizyta. A niestety straciłam zaufanie do dentystki u której leczyłam się dotychczas:(
Polećcie kogoś dobrego jeśli możecie:)
Obserwuj wątek
    • mama_amelii Re: Dobry stomatolog 23.06.11, 07:56
      Ja od kilku lat chodzę do p.Kasi Ostrowskiej na Szarych Szeregów 14 i jestem bardzo zadowolona(plomby siedzą:)Przesympatyczna kobietka i myśli o pacjencie w trakcie leczenia.
      www.cylex.pl/firmy/ostrowska-katarzyna--gabinet-stomatologiczny-10657747.html
      • perspektywa13 Re: Dobry stomatolog 23.06.11, 19:29
        Ja chodzę do dr Szyćko w akademikach politechniki od lat kilku. Jestem bardzo zadowolona, sympatycznie, miło, fachowo. Moje dziecko lat 5 też tam prowadzę, by się zaznajamiało z gabintetem.
    • monika340 Re: Dobry stomatolog 23.06.11, 22:17

A ja od 10 lat leczę się u dr.Iwony Leończuk,wszystkie zęby które u niej leczyłam(a trochę tego jest)są całe i się dalej nie psują,a i podejście ma do człowieka strachliwego(tak jaka ja )tez Przyjmuje na ul,Bacieczki 41
    • oro28 Re: Dobry stomatolog 24.06.11, 11:56
      Dr Zdanowicz na Wysokim Stoczku. Zmieniłam miejsce zamieszkania i teraz dojeżdżam do niej przez całe miasto. Ma umowę z NFZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka