azp11 06.07.11, 21:45 www.kurierlubelski.pl/tag/martwe-dusze-po.html?cookie=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiva772 Szukasz tematu to masz: 06.07.11, 22:28 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ostro-o-Ziobrze-to-bylo-swiadome-plucie-na-Polske,wid,13573575,wiadomosc.html?ticaid=1c9d6 Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Szukasz tematu to masz: 06.07.11, 22:33 To co dziś wykonał Ziobro, zwłaszcza w świetle jego dokonań i akcji z Blidą to się nazywa maksymalna obłuda. A już wyciąganie tego bagna na forum europejskie...straszne. Choć z drugiej strony pogrąża to Pis jeszcze bardziej - przegrają sromotnie- tylko ten obciach taki straszny :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Szukasz tematu to masz: 06.07.11, 23:06 Ziobro zabił Blidę? Łorety... Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: Szukasz tematu to masz: 06.07.11, 23:29 Tusk aresztował internautę - ło bozee Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Szukasz tematu to masz: 06.07.11, 23:30 Łorety...sam to sugerujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Szukasz tematu to masz: 07.07.11, 01:08 ralston napisał: > Ziobro zabił Blidę? Łorety... Wlasnie - zabil. Moze nieumyslnie ale jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Szukasz tematu to masz: 07.07.11, 17:03 To Ziobro zastrzelił Blidę? A to kawał drania. Ale czy dlatego PO pompuje szeregi? Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Szukasz tematu to masz: 07.07.11, 21:06 Jezeli sprawa byla jasna to dlaczego ABW nie zabezpieczylo sladow? Dlaczego agentka ktora pilnowala Blide zmienila kurtke a na broni wyszyszczono wszystkie slady? To sa szkolne bledy ale jesli takie popelniono to... Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Szukasz tematu to masz: 07.07.11, 21:45 W tej sytuacji rejestrowanie martwych dusz w PO jest jak najbardziej uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Szukasz tematu to masz: 07.07.11, 21:46 W tej sytuacji rejestrowanie martwych dusz w PO jest jak najbardziej uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Szukasz tematu to masz: 07.07.11, 17:47 shiva772 napisała: > To co dziś wykonał Ziobro, zwłaszcza w świetle jego dokonań i akcji z Blidą to > się nazywa maksymalna obłuda. A już wyciąganie tego bagna na forum europejskie. > ..straszne. Choć z drugiej strony pogrąża to Pis jeszcze bardziej - przegrają s > romotnie- tylko ten obciach taki straszny :( nie potrafie sie postawic w sytuacji kiedy zatrzymanie mnie przez policje byloby wystarczajacym powodem aby odebrac sobie zycie. szczegolnie gdy bylbym niewinny. a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Do fiata luxa 08.07.11, 00:24 Ja rozumiesz jestem wrażliwą kobietą...i potrafię się postawić w takiej sytuacji, że jakby mnie mieli trzymać, pytać o jakieś dziwne sprawy i robić ze mnie kozła ofiarnego, zamknąć w celi ... plus do tego byłabym w słabej kondycji psychicznej która mi się na przykład zdarza od czasu do czasu...Tak uważam ,że można by mnie było zaszczuć do granic wytrzymałości. Sam byłeś w stanie mnie tutaj na forum straszyć ujawnieniem mojego nazwiska czy innych danych...więc głównie zastanów się nad sobą i nad swoimi ocenami bo wydaje mi się, że całe gó... wiesz o ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Do fiata luxa 08.07.11, 16:27 shiva772 napisała: > Ja rozumiesz jestem wrażliwą kobietą...i potrafię się postawić w takiej sytuacj > i, że jakby mnie mieli trzymać, pytać o jakieś dziwne sprawy i robić ze mnie ko > zła ofiarnego, zamknąć w celi ... plus do tego byłabym w słabej kondycji psychi > cznej która mi się na przykład zdarza od czasu do czasu...Tak uważam ,że można > by mnie było zaszczuć do granic wytrzymałości. i to wszystko wystarczy zeby strzelic sobie w piers w kiblu? blida tak jak wiekszosc politykow albo zna prawo albo sama byla prawniczka. nikogo sie nie zamyka w celi bez przyczyny, a nawet jak sie zamyka na 48 godzin to trzeba miec dobre powody, ona na pewno o tym wiedziala. przez same "pytania o dziwne sprawy" jeszcze nikt sie nie zastrzelil. > Sam byłeś w stanie mnie tutaj na forum straszyć ujawnieniem mojego nazwiska czy > innych danych...więc głównie zastanów się nad sobą i nad swoimi ocenami bo wyd > aje mi się, że całe gó... wiesz o ludziach. sama o to prosilas i nasmiewalas sie ze mnie ze blefuje. a teraz odwracasz kota ogonem biedna zaszczuta kobieta - ty tu jestes glowny zaszczuwaczem Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Do fiata luxa 08.07.11, 21:17 Czy nie potrafisz zrozumieć Shiva772, że politykierzy grają kartą śmierci Blidy, bo nie mają nic rzeczowego do zaoferowania społeczeństwu? Służba zdrowia leży, system emerytalny sypie się, finanse państwa na ogromnym minusie...Po co mówić o takich sprawach, to mogłoby tylko obnażyć ich ignorancję. Każdy myślący (chociaż trochę) człowiek wie, że wizyta takich czy innych służb nie jest powodem do zabijania się. Ale jeżeli chcesz wierzyć w te brednie, to Twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Do fiata luxa 08.07.11, 21:31 Bardzo dobrze rozumiem, że Pis miał swoją szansę i jej nie wykorzystał - mało tego - okazało się, że swoją szansę zamienili w cyrk polityczny z Giertychem w jednej z głównych ról. Okazało sie też, że mają bardzo specyficzne metody rządzenia typu zastraszanie (akcja z Blidą), preparowanie afer, prowokowanie ludzi (np. agent Tomek). Reasumując: gó... zrobili a pokazali prawdziwą twarz. To ja wolę PO, która robi co może (tak wiem, że mogliby więcej) ale przynajmniej żyje się spokojnie bez oglądania Romka G. jako ministra, bez obciachów na forum Europy bez durnowatego grania na nosie Rosji itd. Rozumiesz - polityka to jedno wielkie bagno ale w wykonaniu Pisu to bagno zaczęło nas topić. Nie wierzę, że Jarek i spółka mogą zrobić coś wiecej niż PO. Starałam się z całej mocy nie wspomnieć ani słowem o KK. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Do fiata luxa 08.07.11, 21:59 To ja wolę PO, która robi co może Właśnie o tym wątek założylem. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Do fiata luxa 09.07.11, 16:49 shiva772 napisała: > Bardzo dobrze rozumiem, że Pis miał swoją szansę i jej nie wykorzystał - mało t > ego - okazało się, że swoją szansę zamienili w cyrk polityczny z Giertychem w j > ednej z głównych ról. Okazało sie też, że mają bardzo specyficzne metody rządze > nia typu zastraszanie (akcja z Blidą), preparowanie afer, prowokowanie ludzi (n > p. agent Tomek). Reasumując: gó... zrobili a pokazali prawdziwą twarz. To ja wo > lę PO, która robi co może (tak wiem, że mogliby więcej) ale przynajmniej żyje s > ię spokojnie bez oglądania Romka G. jako ministra, bez obciachów na forum Europ > y bez durnowatego grania na nosie Rosji itd. Rozumiesz - polityka to jedno wiel > kie bagno ale w wykonaniu Pisu to bagno zaczęło nas topić. Nie wierzę, że Jarek > i spółka mogą zrobić coś wiecej niż PO. Starałam się z całej mocy nie wspomnie > ć ani słowem o KK. widze ze lubisz wylaczyc mozg i wlaczyc telewizor do tego stopnia ze w twojej glowie przestepca staje sie poszkodowanym Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Do fiata luxa 09.07.11, 07:27 Shiva, dodam jeszcze tylko że na dzień dzisiejszy Blida gdyby żyła byłaby mocno przepraszana za bezpodstawne oskarżenia. Główny świadek przyznał, że za obietnice ukręcenia innych spraw obciążył ją zarzutami nie mającymi nic wspólnego z prawdą. ABW misternie tkało intrygę na Śląsku i Zioberek z preziem dobrze o tym wiedzieli. Blida cieszyła się na Śląsku bardzo dużym szcaunkiem. Pomogła wileu ludziom i sporo zrobiła dla regionu. Nic jej nie udowodniono, a jej śmierć i to co się działo potem dopiero nadaje się na dobry scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Do fiata luxa 09.07.11, 16:54 competer1 napisał: > Shiva, dodam jeszcze tylko że na dzień dzisiejszy Blida gdyby żyła byłaby mocno > przepraszana za bezpodstawne oskarżenia. Główny świadek przyznał, że za obietn > ice ukręcenia innych spraw obciążył ją zarzutami nie mającymi nic wspólnego z p > rawdą. ABW misternie tkało intrygę na Śląsku i Zioberek z preziem dobrze o tym > wiedzieli. Blida cieszyła się na Śląsku bardzo dużym szcaunkiem. Pomogła wileu > ludziom i sporo zrobiła dla regionu. Nic jej nie udowodniono, a jej śmierć i to > co się działo potem dopiero nadaje się na dobry scenariusz. pablo escobar cieszyl sie w medellin duzym szacunkiem, zrobil duzo dla regionu i pomogl wielu ludziom. i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Do fiata luxa 09.07.11, 20:57 Może książkę napisz o Blidzie. Masz jak widać informacje nadające się do publikacji. Zrobisz karierę, albo zrobisz z siebie głupka. Obstawiam to drugie. Chyba ta sztuczna mgła spod Smoleńska ci tak mocno zaszkodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Do fiata luxa 10.07.11, 04:31 competer1 napisał: > Może książkę napisz o Blidzie. Masz jak widać informacje nadające się do publik > acji. Zrobisz karierę, albo zrobisz z siebie głupka. Obstawiam to drugie. Chyba > ta sztuczna mgła spod Smoleńska ci tak mocno zaszkodziła. mysle ze prawdy sie juz nie dowiemy. prokurature nie interesuja martwi. ale mysle ze nawet taki facet jak ziobro ktory porywal sie do walki z wiatrakami, nie aresztowal nikogo za friko. jego problem to byl taki ze media nie byly po jego stronie. sabotowaly kazdy jego krok, ktory inaczej normalny czlowiek uznalby za sluszny, taki jak walka z korupcja w sluzbie zdrowia (nie ma w polsce doroslej osoby ktora sie z tym nie zetknela) czy proba wyjasnienia morderstwa komendanta glownego policji (ktore w normalnym demokratyczny zachodnim kraju byloby sledztwem numer jeden, a polsce zamieciono pod dywan). a tu mamy podejrzana, polityk, zwiazana z organizacja przesiaknieta skandalami jaka jest sld i w dodatku majaca kontakty z tymi co po upadku komuny zostali na stolkach, ktora strzela sobie w piersc podczas aresztowania i jakims cudem wiekszosc polakow zaakceptowala teorie ze minister sprawiedliwosci jest winien jej smierci. i nikomu nie wydaje sie to rozumowanie dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Do fiata luxa 10.07.11, 08:52 Facet, jak nie potrafię udowodnić że jesteś skończonym idiotą, chociaż wszystko na to wskazuje, to tego nie piszę publicznie za czyjeś pieniądze, tylko drążę temat i jak mi nie wychodzi to siedzę cicho zagryzając wargi w goryczy porażki. Ziobro to gość któremu więcej nie wyszło niż wyszło i dla tego jego partia nie zdobędzie poparcia pozwalającego na ponowne ośmieszanie wymiaru sprawiedliwości. On już nawet nie ośmiesza tylko tego resortu, ale i całą partię. powinien jeszcze poskarżyć się USA i ponownie coś wskórać w Watykanie razem z Rydzykiem. Może tam pomogą im wygrać wybory. Kamiński, Ziobro, Waszczykowski, Macierewicz..... obym nie musiał czytać o ich nieporadności w rolach ministerialnych. Już wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Do fiata luxa 10.07.11, 14:57 ... obym nie musiał czytać o ich nieporadności w rolach ministerialnych. Już wystarczy. Postaw na PO. Będziesz czytać o sukcesach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalongoria Re: Do fiata luxa 10.07.11, 15:41 Specyficzny ludek na tym forum...... Jak mu miało wyjśc, skoro nadal Polską rządzi ta sama postPZPR-owska mafia. Dlaczego w innych krajach przeprowadzono lustrację i było to uważane za coś naturalnego, wręcz koniecznego a u nas było to niemożliwe. Gruba kreska Mazowieckiego umożliwiła dojście do władzy najgorszym kreaturom ze specsłużb. I mamy PZPR-bis - Jaruzelski w nimbie bohatera narodowego, Michnik - przywódca duchowy narodu i stado młodych baranów wielbiących obecny układ i wychwalających władze pod niebiosa. Śmiac się chce, gdyby nie było to takie straszne. speccompeter1 napisał: > Facet, jak nie potrafię udowodnić że jesteś skończonym idiotą, chociaż wszystko > na to wskazuje, to tego nie piszę publicznie za czyjeś pieniądze, tylko drążę > temat i jak mi nie wychodzi to siedzę cicho zagryzając wargi w goryczy porażki. > Ziobro to gość któremu więcej nie wyszło niż wyszło i dla tego jego partia nie > zdobędzie poparcia pozwalającego na ponowne ośmieszanie wymiaru sprawiedliwośc > i. Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: Do fiata luxa 10.07.11, 18:14 myslalem ze dyskutuje z powazna dorosla i kulturalna osoba, ale teraz widac ta slome w kaloszach i wyjasnienie pogladow laczacych ludzi o ptasich mozdzkach Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Do fiata luxa 09.07.11, 21:13 competer1 napisał: ...Nic jej nie udowodniono, a jej śmierć i to co się działo potem dopiero nadaje się na dobry scenariusz. Może książkę napisz o Blidzie. Masz jak widać informacje nadające się do publikacji. Zrobisz karierę, albo zrobisz z siebie głupka. Obstawiam to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
niveau ... 09.07.11, 14:37 Ja jako kobieta wrażliwa nie umiem jednak postawić się w takiej sytuacji, żeby z powodu wizyty policji w moim domu, nawet o 6 rano, odebrać sobie życie w łazience ... Nie jestem zwolenniczką żadnej z partii, ale moim zdaniem sprawa Blidy została nakręcona do niebotycznych rozmiarów i gra się nią cały czas przeciwko PIS. To już jest nienormalne. Wychodzi na to, że to PIS zabiło Blidę. A tymczasem kobieta sama wiedziała, co robi. Dorosła była. Odpowiedz Link Zgłoś
rika48 Re: ... 10.07.11, 08:53 Ja jako kobieta wrażliwa nie umiem jednak postawić się w takiej sytuacji, żeby > z powodu wizyty policji w moim domu, nawet o 6 rano, odebrać sobie życie w łazi > ence ... > Nie jestem zwolenniczką żadnej z partii, ale moim zdaniem sprawa Blidy została > nakręcona do niebotycznych rozmiarów i gra się nią cały czas przeciwko PIS. To > już jest nienormalne. Wychodzi na to, że to PIS zabiło Blidę. A tymczasem kobie > ta sama wiedziała, co robi. Dorosła była ...Tak doskonale wiedziala co robi! Ba, najpierw sie zastrzelia, potem wytarla bron, zeby odciskow nie zostawic... Ci sami ludzie , ktorzy analizuja i szukaja przyczyn mgly nad Smolenskiem, fakt wytacia przez kogos broni z ktorej zastrzelono Blide pomijaja glebokim milczniem. Dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: ... 10.07.11, 11:03 Broń bez śladów, czyściuteń kurtka agentki bez jakichkolwiek śladów, chociaż tak ratowała Blidę, że to raczej niemożliwe. Potem się okazuje, że kurtki zamieniono, a nową dowozi gość z centrali swoim samochodem, a po starej ślad sie urywa. Wszystko w imię dotarcia do domniemanego głównego winowajcy afery węglowej. Ta pani już nigdy nie będzie nas okradała - mógł powiedzieć Ziobro po akcji. Warto było? Staczają się na samo dno i oby tam zostali bo zbyt drogo nas to będzie w przyszłości kosztowało. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: ... 10.07.11, 14:41 Może to był tylko wypadek. Ofiara mogła np. chcieć zastrzelić agentkę, ale w złą stronę lufę skierowała. Przecież do siebie by nie strzelała. Odpowiedz Link Zgłoś
ewalongoria Re: ... 10.07.11, 15:53 Ludzie trochę realizmu. Umaczana w aferę węglową baba popełnia samobójstwo a masa bezkrytycznych oszołomów od ponad roku płacze nad jej losem. Zrobiła co uważała za słuszne. Widocznie miała jakieś powody i byc może cos na sumieniu. Jej śmierc spowodowała przecież, że nadal sprawy nie badano. Co tutaj "gdybac". Jak tu już ktoś napisał była dorosła. Jednocześnie temat niezawinionej śmierci 96 Bogu ducha winnych osób dowodzących państwem , które zginęły na posterunku , wzbudza na tym forum zniecierpliwienie i znudzenie. A już najkoszmarniejsze jest wyliczanie ich rodzinom, ile to udało im się zarobic na śmierci najbliższych. To ostatnie, moim zdaniem, doskonale określa, kim są Ci ludzie tak krytycznie wypowiadający się o smoleńskiej katastrofie. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: ... 10.07.11, 17:44 > Ludzie trochę realizmu. Umaczana w aferę węglową baba popełnia samobójstwo Kobietko, trochę realizmu. samobójca zwykle strzela sobie w głowę, a nie w klatke piersiową pod dziwnym kątem, świadek samobójstwa zwyjkle się nie przebiera i nie zmazuje z broni odcisków palców "najkoszmarniejsze jest > wyliczanie ich rodzinom, ile to udało im się zarobic na śmierci najbliższych." cóż, rodziny uznały, że pecunia non olet ---- powiem ci tak, jak ty o Blidzie. Widocznie ktoś za wszelką cenę chciał wylądować. Miał powody. A ty jak taka z ciebie patriotka to nie loguj się jako longoria albo np. jako wnorowska albo kowalska. Istniewją polskie nazwiska! Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re:To nie jest temat wątku. 07.07.11, 16:56 Tematem wątku jest poziom moralny rządzącej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Pompowanie PO 07.07.11, 01:06 Najlepsze, ze Kurier Lubelski pisze o wydarzeniu w lubuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Pompowanie PO 07.07.11, 18:38 Jakoś nie pamiętam, byś hipokrytoi biadolił nad martwymi duszami w PiS i Samoobronie. Politrucki durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 07.07.11, 19:04 A ty jak zwykle: kiedy nie masz nic mądrego do powiedzenia - plujesz na innych. Pewnie zrobisz karierę w PO. Jesteś na dobrej drodze. POwodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Pompowanie PO 07.07.11, 20:58 Zarzucil Panu stronniczosc a Pan nie mial argumentow? To lepiej bylo zupelnie sie nie odzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 07.07.11, 22:03 Jego zachowanie na forum przypomina mi burka mego sąsiada. Wprawdzie nie pogryzie, ale co poszczeka, to jego. Odniosłem się do tego, co w jego poście było najbardziej wyeksponowane, do jego prostactwa. Co do tej formy "Pan", nie wiem, co ma oznaczać. Nie przechodziliśmy na "Pan". Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Pompowanie PO 08.07.11, 07:28 Pośrednio stach odpowiedział ci w temacie bo i pisdzielce i peselowcy i reszta partii gdzieś tam kiedyś kupowała głosy, fałszowała ich ilość i kręciła gdzie się dało. Więc obłuda aż z ciebie kipi. Shiva napisała to bardzo trafnie. A zioberek chyba złamał obietnice kaczyńskiego, że na swój kraj to nigdy, ale przenigdy na forum międzynarodowym oni pluć nie będą. Przebieracie nóżkami bo następne kilka lat w opozycji to już chyba rewolta w partii, albo marginalizacja tych na górze. A jak już chcesz się na forum trzymać merytorycznie tematów to spadaj na forum lubuskie, lubelskie czy tam polityka. Tam twój news będzie chyba najbardziej właściwy do zamieszczenia, a nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 08.07.11, 13:45 Niezłe numery robicie, żeby się tylko przy korycie utrzymać. Jak sądzisz, ktoś za to beknie? Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Pompowanie PO 08.07.11, 19:41 Sądzę że nawet jeśli ktoś beknie to najpierw kaczyński przeprosi GW. Na razie to on dostaje w dupę. I niech już tak lepiej dla nas wszystkich zostanie. Hitlerka nie mam ochoty oglądać u sterów. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 08.07.11, 19:57 A ten Hitlerek to niby kto według ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 08.07.11, 20:58 Widzę, że nie jesteś w stanie rozwinąć wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Pompowanie PO 08.07.11, 22:53 Przy twoich wypowiedziach nie uda się rozwinąć nic i nikogo. Jedynie numerek cię rozumie i mocno kocha oraz czasem ziutek emigrant. Poczytaj lepiej jak to zioberek z pitbulem w samolocie opozycję wobec prezia zakładają. Noż w plecy kurski-spadochroniarz nasz ci on europoseł jedyny kaczynskiemu chce wbić dzięki porażce. No cóż, etaty tw Brukseli też się kiedyś skończą chłopakom, więc kombinują jak go wygryźć. Ech facet, znowu gorycz porażki się wam szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 09.07.11, 21:04 Ech facet, znowu gorycz porażki się wam szykuje W każdym razie PO robi co może :). Jak sądzisz, ktoś za to beknie ? Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Pompowanie PO 10.07.11, 11:17 Co ma Gorzów Wielkopolski do Białegostoku? W sztabie wyborczym się zatrudniłeś i obowiązki propagandowe wypełniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 10.07.11, 14:30 Ale co ma PO do Białegostoku, to chyba potrafisz zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Pompowanie PO 10.07.11, 17:24 Owszem, kojarzony z PO prezydent zrobił z tego normalne miasto z rynkiem, na którym menele już o kasę nie żebrzą. Rozumiem, że straciłeś źródło dochodów, ale cóż, różnie bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 10.07.11, 17:34 stach.konwa napisał: Rozumiem Przesadzasz. Co zaś się tyczy owych meneli, to nadal zbierają na "bułeczkę". Dobrze jednak, że dostrzegasz jakikolwiek zxwiązek PO z Białymstokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 10.07.11, 18:10 Nie jadam bułeczek. O ile wiem, to ty jadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Pompowanie PO 10.07.11, 19:10 No przecież to wiadome, że nie na bułeczki zbierałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Pompowanie PO 10.07.11, 20:21 Widzę, że temat wątku bardzo ci nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś