Dodaj do ulubionych

BIBAAA!!!!

03.02.05, 18:32
Nienawidze lancuszkow wszelkiej postaci!!!! Tak wiec prosze; nie zapychaj mi
z laski swojej skrzynki takim badziewiem, co? Dzieki.
Obserwuj wątek
    • biba46 Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 19:53
      nie wysyłałam Ci niczego, chyba że skan katalogu, ale zupełnie tego nie kojarzę.
      • trocineczka Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 21:06
        no to nic nie kumam uncertain przyszedl do mnie jakis cholerny lancuszek z Twojego
        maila (kiedys wysylalas mi info o nowych upustach, stad wiem, ze to Twoj
        mail smile) uncertain a odpisac na tego maila niestety nie moge, nie wiem czemu, nie chce
        sie wyslac uncertain
        • biba46 Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 21:48
          coś ściemniasz, nt. upustów wysyłałam maile do 4 lub 5 dziewczyn, wszystkie na
          priva, mam kopie i twojego adresu gazetowego wśród nich nie ma.
          • trocineczka Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 21:58
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=19240011&a=19244586 i potem
            jakos przyszlo do mnie ifo o upustach. nie wiesz po co mialabym 'sciemniac'?
            przeciez to bez sensu. jesli chcesz moge Ci wkleic tego maila, ktory przyszedl
            z Twojego adresu do mnie. najpierw nie wiedzialam o co w ogole chodzi, bo sie
            wyswietlilo jakies 'Kaczor' :o, a potem adres biba46@gazeta.pl . nie sciemniam,
            bo nie ma po co, i wierz mi, tez nie wiem o co biega, skoro to nie od Ciebie, a
            moja poczta twierdzi zawziecie, ze przylazlo z Twojego adresu.
            • czar23 Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 22:34
              Cześć. Trzy dni temu do mnie Biba46 wysłała katalog - za który dziekuje a na
              następny dzien dostalam dwa łańcuszki, lecz na adres gazety a nie na adres na
              który wysłała mi skan katalogu. Też nie kumam o co chodzi ale to nie wian Biby.
              • trocineczka Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 22:44
                Jak to dobrze miec swiadomosc, ze nie jestem sama wink Wiesz,w pierwszej chwili
                wiadomo, co pomyslalam; widze adres Biby itp. Probowalam odpisac na tego maila,
                z ktorego to przyszlo, ale za nic na swiecie nie dalo sie wyslac :o Tylko
                dlatego zalozylam tu watek, bo ja naprawde nie trawie lancuszkow, a ze przy
                okazji czekam na duzego maila z filmem i fotkami, to wyczyscilam cala skrzynke
                zeby sie na pewno zmiescil, a tu jakies lancuszki (tez dwa)... no i sie
                podirytowalam nieco. Nio i ja rozumiem, ze to moze nie byc wina Biby, jak
                piszesz, tylko, kurcze, mozna to chyba wyjasnic, a nie od razu oskarzac mnie o
                krecenieuncertain No..to chyba by bylo na tyle smile Pozdro i dzieki za wsparcie wink
                • chicarica Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 11:13
                  Trocineczka, można było też najpierw wyjaśnić sobie z Bibą na priva, zamiast
                  wrzucać takie wątki na forum i oskarżać Bibę. Trochę więcej luzu i uśmiechu,
                  pls wink
      • agulha Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 23:19
        Hej! Wygląda na to, że albo Biba ma wirusa/robaka w komputerze, albo osoba,
        która z kolei jej adres ma w swoim. Są takie paskudztwa, które dobierają się do
        książki adresowej i wysyłają maile. Czasami np. A ma kontakt z B i C, B i C nie
        znają się wzajemnie, a wirus wysyła maila niby to od B do C. Całkiem możliwe,
        że Biba jest zupełnie niewinna smile).
        • malwaaa Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 11:30
          Raczej to wirus/robak, bo to typowe objawy.
          Biba przeskanuj dysk antywirusem. Tak na wszelki wypadek. Jak nie będzie,
          poszukamy dalej.
    • enyya Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 20:38
      A nawet jeśli, to nie mozesz odpisać na e-maila? Tylko drzesz sie na forum.
      • biba46 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 11:55
        dzięki dziewczyny za rady i wsparcie, właśnie uruchamiam Norton AntiVirus, więc
        przez parę godzin nie będę Wam kibicować. Ostatnio jak wysyłałam skan "trójki",
        bo znalazło się kilka chętnych, to miałam jakieś dziwne komunikaty, szczególnie
        jak zagapiałam przestawienie na konto z magmy (kto dostawał coś ode mnie, to
        wie).
        • pynia15 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 14:39
          hej no ja tez takie cos dostalam uncertain i to wyslal mi to ktos 2 razy
          • golacka Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 14:52
            Mnie od kilku dni zasypują maile z załącznikiem którego nie da się odczytać,
            ale który jest zainfekowany wirusem, dodam że są to maile z różnych adresów
            przeważnie z WP i Onetu i co ja mam z tym zrobić? Pozdrawiam
            • justa_79 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 15:11
              ja też mam od tygodnia wysyp wirusów, po kilka dziennie. kurczę, słabego
              antywirusa ma ten tlen. to jest nowy wirus, fakt, ale już jest znany większości
              dobrych antywirusów, od pierwszego dnia, kiedy się pojawił.
              • biba46 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 17:50
                ja też dostałam maila z kretyńskim, długim tytułem, na wszelki wypadek od razu
                go skasowałam. Mój antywirusik coś tam znalazł, ale wg mojego syna to niegroźne
                robale, więc prawdopodobnie wyszło to od kogoś, kto ze mną korespondował, a ma
                konto na interii (czyli wielkie mnóstwo i nic się nie ustali), bo stamtąd
                przyszedł mail.
                • doda1983 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 22:48
                  Ja też to dostałam, z adresu niby biba46 a podpisane Kaczor sad !!!!!
                  Skanowałam sobie dysk wczoraj był czysty, skanuję dzisiaj mam 3 trojany, tylko
                  z tego maila mogły przyjść.... Wrrr....
                  Ktoś nam brzydką niespodziankę zrobił....
                  Ale wierzę biba46, że to nie od ciebie smile
                  • chicarica Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 22:53
                    E, to pewnie jakieś paskudztwo się rozsyła samo. To się zdarza, wirus wstawia
                    jakieś losowe nazwy w nazwie nadawcy pewnie...
                  • chicarica Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 22:58
                    Poza przeskanowaniem Nortonem polecam także AdAware, do pobrania z
                    www.lavasoftusa.com/software/adaware/ oraz SpyBot www.safer-
                    networking.org/pl/index.html . Całkiem niezły do tępienia trojanów jest też
                    nowy darmowy programik Microsoft AntiSpyware, do pobrania ze strony Microsoftu.
                    Niestety, taki już urok Internetu...
                    • ciemnogrodzianka Re: BIBAAA!!!! 05.02.05, 21:44
                      Ja ściągałam Ad-Aware z www.lavasoft.de/ (też jest po angielsku)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka