trocineczka 03.02.05, 18:32 Nienawidze lancuszkow wszelkiej postaci!!!! Tak wiec prosze; nie zapychaj mi z laski swojej skrzynki takim badziewiem, co? Dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
biba46 Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 19:53 nie wysyłałam Ci niczego, chyba że skan katalogu, ale zupełnie tego nie kojarzę. Odpowiedz Link
trocineczka Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 21:06 no to nic nie kumam przyszedl do mnie jakis cholerny lancuszek z Twojego maila (kiedys wysylalas mi info o nowych upustach, stad wiem, ze to Twoj mail ) a odpisac na tego maila niestety nie moge, nie wiem czemu, nie chce sie wyslac Odpowiedz Link
biba46 Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 21:48 coś ściemniasz, nt. upustów wysyłałam maile do 4 lub 5 dziewczyn, wszystkie na priva, mam kopie i twojego adresu gazetowego wśród nich nie ma. Odpowiedz Link
trocineczka Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 21:58 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=19240011&a=19244586 i potem jakos przyszlo do mnie ifo o upustach. nie wiesz po co mialabym 'sciemniac'? przeciez to bez sensu. jesli chcesz moge Ci wkleic tego maila, ktory przyszedl z Twojego adresu do mnie. najpierw nie wiedzialam o co w ogole chodzi, bo sie wyswietlilo jakies 'Kaczor' :o, a potem adres biba46@gazeta.pl . nie sciemniam, bo nie ma po co, i wierz mi, tez nie wiem o co biega, skoro to nie od Ciebie, a moja poczta twierdzi zawziecie, ze przylazlo z Twojego adresu. Odpowiedz Link
czar23 Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 22:34 Cześć. Trzy dni temu do mnie Biba46 wysłała katalog - za który dziekuje a na następny dzien dostalam dwa łańcuszki, lecz na adres gazety a nie na adres na który wysłała mi skan katalogu. Też nie kumam o co chodzi ale to nie wian Biby. Odpowiedz Link
trocineczka Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 22:44 Jak to dobrze miec swiadomosc, ze nie jestem sama Wiesz,w pierwszej chwili wiadomo, co pomyslalam; widze adres Biby itp. Probowalam odpisac na tego maila, z ktorego to przyszlo, ale za nic na swiecie nie dalo sie wyslac :o Tylko dlatego zalozylam tu watek, bo ja naprawde nie trawie lancuszkow, a ze przy okazji czekam na duzego maila z filmem i fotkami, to wyczyscilam cala skrzynke zeby sie na pewno zmiescil, a tu jakies lancuszki (tez dwa)... no i sie podirytowalam nieco. Nio i ja rozumiem, ze to moze nie byc wina Biby, jak piszesz, tylko, kurcze, mozna to chyba wyjasnic, a nie od razu oskarzac mnie o krecenie No..to chyba by bylo na tyle Pozdro i dzieki za wsparcie Odpowiedz Link
chicarica Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 11:13 Trocineczka, można było też najpierw wyjaśnić sobie z Bibą na priva, zamiast wrzucać takie wątki na forum i oskarżać Bibę. Trochę więcej luzu i uśmiechu, pls Odpowiedz Link
agulha Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 23:19 Hej! Wygląda na to, że albo Biba ma wirusa/robaka w komputerze, albo osoba, która z kolei jej adres ma w swoim. Są takie paskudztwa, które dobierają się do książki adresowej i wysyłają maile. Czasami np. A ma kontakt z B i C, B i C nie znają się wzajemnie, a wirus wysyła maila niby to od B do C. Całkiem możliwe, że Biba jest zupełnie niewinna ). Odpowiedz Link
malwaaa Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 11:30 Raczej to wirus/robak, bo to typowe objawy. Biba przeskanuj dysk antywirusem. Tak na wszelki wypadek. Jak nie będzie, poszukamy dalej. Odpowiedz Link
enyya Re: BIBAAA!!!! 03.02.05, 20:38 A nawet jeśli, to nie mozesz odpisać na e-maila? Tylko drzesz sie na forum. Odpowiedz Link
biba46 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 11:55 dzięki dziewczyny za rady i wsparcie, właśnie uruchamiam Norton AntiVirus, więc przez parę godzin nie będę Wam kibicować. Ostatnio jak wysyłałam skan "trójki", bo znalazło się kilka chętnych, to miałam jakieś dziwne komunikaty, szczególnie jak zagapiałam przestawienie na konto z magmy (kto dostawał coś ode mnie, to wie). Odpowiedz Link
pynia15 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 14:39 hej no ja tez takie cos dostalam i to wyslal mi to ktos 2 razy Odpowiedz Link
golacka Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 14:52 Mnie od kilku dni zasypują maile z załącznikiem którego nie da się odczytać, ale który jest zainfekowany wirusem, dodam że są to maile z różnych adresów przeważnie z WP i Onetu i co ja mam z tym zrobić? Pozdrawiam Odpowiedz Link
justa_79 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 15:11 ja też mam od tygodnia wysyp wirusów, po kilka dziennie. kurczę, słabego antywirusa ma ten tlen. to jest nowy wirus, fakt, ale już jest znany większości dobrych antywirusów, od pierwszego dnia, kiedy się pojawił. Odpowiedz Link
biba46 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 17:50 ja też dostałam maila z kretyńskim, długim tytułem, na wszelki wypadek od razu go skasowałam. Mój antywirusik coś tam znalazł, ale wg mojego syna to niegroźne robale, więc prawdopodobnie wyszło to od kogoś, kto ze mną korespondował, a ma konto na interii (czyli wielkie mnóstwo i nic się nie ustali), bo stamtąd przyszedł mail. Odpowiedz Link
doda1983 Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 22:48 Ja też to dostałam, z adresu niby biba46 a podpisane Kaczor !!!!! Skanowałam sobie dysk wczoraj był czysty, skanuję dzisiaj mam 3 trojany, tylko z tego maila mogły przyjść.... Wrrr.... Ktoś nam brzydką niespodziankę zrobił.... Ale wierzę biba46, że to nie od ciebie Odpowiedz Link
chicarica Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 22:53 E, to pewnie jakieś paskudztwo się rozsyła samo. To się zdarza, wirus wstawia jakieś losowe nazwy w nazwie nadawcy pewnie... Odpowiedz Link
chicarica Re: BIBAAA!!!! 04.02.05, 22:58 Poza przeskanowaniem Nortonem polecam także AdAware, do pobrania z www.lavasoftusa.com/software/adaware/ oraz SpyBot www.safer- networking.org/pl/index.html . Całkiem niezły do tępienia trojanów jest też nowy darmowy programik Microsoft AntiSpyware, do pobrania ze strony Microsoftu. Niestety, taki już urok Internetu... Odpowiedz Link
ciemnogrodzianka Re: BIBAAA!!!! 05.02.05, 21:44 Ja ściągałam Ad-Aware z www.lavasoft.de/ (też jest po angielsku) Odpowiedz Link