masato 19.05.04, 17:21 O matko!!! Omal nie spowodowałem wypadku! Jadę sobie autem, słucham r5, a tam ta dzieweczka Ula czyta info "Krzysztof HołowSZyc - kierowca RADIOWY"... No popatrzcie czego się pan Krzysiek dochrapał. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamaoka Re: radio 5 - znowu plama 19.05.04, 18:23 o zes siet, ze ostatnio nie moglam jechac autem, bo je ojciec zabral:P Odpowiedz Link Zgłoś
ny4 Re: radio 5 - znowu plama 19.05.04, 18:30 K.Hołowczyc to dobry znajomy pana J. z TVS o czym nie omieszkał wspomnieć ostatnio w programie motoryzacyjnym podkreślając że jest z nim na "per ty" i przesłał mu pozdrowienia. Mają ludzie chody i znajomości no nie .! Odpowiedz Link Zgłoś
masato Re: radio 5 - znowu plama 19.05.04, 19:21 Założę się, że jakby p. J. stanął obok K. Hołowczyca, to ten nawet by go nie zauważył. A jakby p. J. krzyknął:cześć krzysiu, to Krzysiu uprzejmie odpowiedziałby cześć. (bo wariatom się przytakuje). A p. J. w czasach młodości był pilotem rajdowym i pilota Hołowczyca znać może. Bo to też starszy pan. Tyle,, że w samego Hołka wątpię szczerze. Ale zawsze to lepiej powiedzieć maluczkim "znam Hołka" .. ach ta zazdrość w tłumie...! A ja znam... hmm... Jurka Owsiaka. I jak stanę obok to też mnie nie pozna, o1 Czyli tak samo zna Janus Hołka, jak ja Owsiaka. heh... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: radio 5 - znowu plama 20.05.04, 02:02 A to ja was przebije... Pamietacie te teorie, ze poprzez znajomosci znajomosci 7 ludzi mozesz poznac dowolnego czlowieka na ziemi ? I cos w tym jest... Wyborazcie soebie ze na pierwszym roku odwiedzalem siedzibe NZS UJ. A przewodniczacym byl tam....Witold Ziobro - brat Zbigniewa Ziobro ! Bylem z tym Witkiem na czesc. Teraz to juz na pewno koles o mnei zapomnial, ale jakbym sie uparl, to pewnie bym do niego jakos dotarl. Moze nie zalatwilbym jakichs swoich spraw,ale "czesc" bym od niego uslyszal. A potem "czesc" od Zbyszka Ziobro. A potem "czesc" od dowolnej osoby na gorze. Cos jest w tej teorii.... Odpowiedz Link Zgłoś
moonika_xl Re: radio 5 - znowu plama 20.05.04, 20:43 He he... dobre, ja o tej teorii też słyszałem i w ogóle to chyba się sprawdza. Dogadałem się z jakimiś ludzmi na drugim koncu Polski, ze mamy wspólnych znajomych... Ale Ziobry nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś