Dodaj do ulubionych

Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach

07.06.04, 11:03
nauczyciela i uczniów suwalskiego I LO? Ponoć doszło do tego na biwaku, ale
czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 12:21
      A czy slyszeliscie o ZABICIU studenta przez bandę 10 dresów w Lublinie w ten
      weekend...
      • wojtek_kosynier Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 12:31
        osobiste, bo na UMCS-ie brat kończy filizofię.
        • wolfgang87 Re: Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 12:35
          Ano...
          Tak czy owak mi tez osobiste, bo spotkania z dresami mialem. I sie różnie
          konczyly...
          Esz...
          Nic tylko ręce im ucinać !
          • woy Re: Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 12:38
            > Nic tylko ręce im ucinać !
            przy samym karku ...
            w.
            • omarta Re: Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 13:26
              Jak im utniemy tylko rączki to dalej będą sie rozmnażać!
              Chociaż moze to sie nie rodzi tylko samo sieje????

woy napisał:

> > Nic tylko ręce im ucinać !
              > przy samym karku ...
              > w.
              • wojtek_kosynier Domyślam się, że obcinałabyś im czymś tępym :) 07.06.04, 13:31
                • wolfgang87 Re: Domyślam się, że obcinałabyś im czymś tępym : 07.06.04, 13:33
                  Brrrrr....Nawet wrogom tego nie życzę :)
                  Może poprzestaniemy na rękach ?
                  I wyrywkowa kontrola co miesiąc, zeby nie mieli prawa nosić żadnych protez
                  zastępczych !
                  • omarta myślałam tylko o przymusowej sterylizacji 07.06.04, 13:34
                    • wolfgang87 Re: myślałam tylko o przymusowej sterylizacji 07.06.04, 13:35
                      :))
                      A to spoko....
                    • wojtek_kosynier Ale to chyba powinno raczej dotyczyć przestępców 07.06.04, 13:36
                      seksualnych
                      • wolfgang87 Re: Ale to chyba powinno raczej dotyczyć przestęp 07.06.04, 13:38
                        Niekoniecznie Wojtku niekoniecznie !
                        Dresów powino się sterylizować prewencyjnie...
                        • wojtek_kosynier Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:40
                          Przecież my je także mamy, ale nikomu jakoś krzywdy nie robimy.
                          • wolfgang87 Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:42
                            No co ty....To wszystko zależy od ilości pasków na ciele...
                            • woy Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:47
                              Patrzem i u siebie żadnych nie widzem, znaczy jest dobrze.
                              w.

wolfgang87 napisał:

> No co ty....To wszystko zależy od ilości pasków na ciele...
                              >
                              • wolfgang87 Woy: 07.06.04, 13:54
                                Ano....Jeno tylko kurz i pył co od kopania monet się ostał :)
                            • omarta Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:49
                              2 kwestie:
                              - dresiarza maja nadmiar hormonów (bo sterydy) i nie maja jak tego nadmiary
                              rozladować bo sport w ich wydaniu ogranicza sie do noszenia dresów
                              - a teraz przestępcy seksualni - problem nie tkwi w nadmiarza testosterony
                              tylko w głowie, psychice takiego przestępcy Wiec sterylizacja mija się z celem
                              • wolfgang87 Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:53
                                Ano ano
                                Bo przestępczosc od hormonow to zbyt wiele nie zależy,hyhyhy
                                No dresy chyba jednak chodzą na siłownię ? Sport to żaden ,ale jednak...
                              • wojtek_kosynier Dobra, dobra zło bierze się z głowy, ale jakby nie 07.06.04, 14:53
                                miał jaj - przepraszam za dosłowność - to by nie gwałcił (czy coś w tym
                                rodzaju - nie wchodźmy w szczegóły).
                                • omarta Re: Dobra, dobra zło bierze się z głowy, ale jakb 07.06.04, 14:55
                                  Kobiety tez gwałca a jaj (o jadra chodzi) nie mają

wojtek_kosynier napisał:

> miał jaj - przepraszam za dosłowność - to by nie gwałcił (czy coś w tym
                                  > rodzaju - nie wchodźmy w szczegóły).
                                • omarta i nie zło! 07.06.04, 14:56
                                  tylko perwersje i parafilie
                                  • wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 14:59
                                    Kobiety też gwałcą ??????
                                    Jeny !!!! Gdzie są te kobiety ??????? Dam ogłoszenie....
                                    • omarta Re: i nie zło! 07.06.04, 15:01
                                      A ty myslisz Wolf, ze kazdego jak leci
                                      Otóż nie, nie każdego

wolfgang87 napisał:

> Kobiety też gwałcą ??????
                                      > Jeny !!!! Gdzie są te kobiety ??????? Dam ogłoszenie....
                                      >
                                      • wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 15:03
                                        Otóż to! Kobiety nawet gwałcić normalnie nie umieją ,hyhy
                                        Esz....Czyli jeszcze musze sie gwałcicielce spodobać ? Calkiem sporo... Moze
                                        jeszcze mam jej kolacje postawic a ona mnie dopiero potem...zgwałci ?
                                        Esz...Jakas parodia :)
                                        KOBIETY NIE GWAŁCĄ !!!
                                        • omarta Re: i nie zło! 07.06.04, 15:05
                                          To, że Ciebie Wolf nie, nie znaczy jeszcze, ze w ogóle
                                          A poza tym jak uzyc siły przeciwko gibkiemu i sprawnemu badmintoniście-
                                          matematykowi???

wolfgang87 napisał:

> Otóż to! Kobiety nawet gwałcić normalnie nie umieją ,hyhy
                                          > Esz....Czyli jeszcze musze sie gwałcicielce spodobać ? Calkiem sporo... Moze
                                          > jeszcze mam jej kolacje postawic a ona mnie dopiero potem...zgwałci ?
                                          > Esz...Jakas parodia :)
                                          > KOBIETY NIE GWAŁCĄ !!!
                                          >
                                          >
                                          • wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 15:07
                                            Otóz to :)
                                            Trzeba uściślić. Faceta kobieta nie da rady zgwałcić ! A tego ktorego da
                                            (autentycznie wbrew jego woli-co jest utopią...) to hm...co to za facet? :)))
                                            • omarta Re: i nie zło! 07.06.04, 15:09
                                              o odpowiedniej konstytucji psycho-fizycznej
                                              No i jeszcze ciekawe jak wyglada ta babka geałcicielka
                                              • wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 15:13
                                                Noooo....Koszykarka chbya jakas. Albo pływaczka...Ale taka to sobie może :) Kto
                                                zaprotestuje ;-)
                                  • wojtek_kosynier Masz racje. Nie da się ukryć, że kobiety także 07.06.04, 15:03
                                    potrafią... Tajemnicą poliszynela było, że morderczyni z Czarnej Biaostockiej
                                    (zabiła syna swego kochanka, czy coś w tym rodzaju), już w areszcie była
                                    maltretowana przez współaresztantki (jest takie słowo?). Ale czy mężczyzna
                                    pozbawiony męskości nie traci jednak sporo ze swych "chorych ciągotek". Może
                                    masz racje, nie mam zamiaru się z tobą sprzeczać.
                                    • omarta Re: Masz racje. Nie da się ukryć, że kobiety takż 07.06.04, 15:06
                                      wojtek_kosynier napisał:
                                      w areszcie była
                                      > maltretowana przez współaresztantki (jest takie słowo?).
                                      WSPÓŁOSADZONE

mężczyzna
                                      > pozbawiony męskości nie traci jednak sporo ze swych "chorych ciągotek".
                                      COS TRACI A CZEGOŚ MU PRZYBYWA
                                      • wolfgang87 Hm....no jak ona do mnie z nożem to.... 07.06.04, 15:10
                                        Hm.... cięzko by było :)
                                        Zeby tylko niebrzydka była...
                                        • omarta Re: Hm....no jak ona do mnie z nożem to.... 07.06.04, 15:14
                                          mało prawdopodobne, że ktoś Cię zgwałci przez internet
                                          • wolfgang87 Re: Hm....no jak ona do mnie z nożem to.... 07.06.04, 15:16
                                            Uffff....jaka szkoda !
                                            Moze jednak wyjde na ulice. Tylko ze dzis kosmiczny upal, a jam sybirak
                                            nieprzyzwyczajon do wysoki tempriczerów
                                      • wojtek_kosynier No widzisz jestem analfabetą.> WSPÓŁOSADZONE 07.06.04, 15:14
                                        • wolfgang87 A bo ja wiem 07.06.04, 15:15
                                          I tak bylo dobrze i tak jest dobrze....
                                        • omarta Re: No widzisz jestem analfabetą 07.06.04, 15:17
                                          nie, tylko nie znasz nomenklatury
                                          • wojtek_kosynier Tak czy siak, źle to o mnie świadczy 07.06.04, 15:19
                                            chyba się pochlastam :)
                                            • omarta Re: Tak czy siak, źle to o mnie świadczy 07.06.04, 15:26
                                              nie no cos Ty?
                                              A gdzie chcesz się ciąć? Bo jak na rekach to weź pod uwagę
                                              że lato idzie, któtkie rękawy te sprawy...
                                              Moze brzuch???
                                              • wolfgang87 A nawet jesli brzuch..... 07.06.04, 15:29
                                                To i tak glupio...A wszystko przez nomenklature i dygnitariuszy :)
                                          • wolfgang87 No ... 07.06.04, 15:20
                                            Prosze, prosze...
                                            nomenklature trza znac
                                            a tak spytam, omarta, grypsujesz czasem ? :))
                                            • omarta Re: No ... 07.06.04, 15:24
                                              wolfgang87 napisał:

> Prosze, prosze...
                                              > nomenklature trza znac
                                              > a tak spytam, omarta, grypsujesz czasem ? :))
                                              >
                                              Pytasz o rodowita więznienna grypserę? To nie, czasem tylko
                                              zarzyce jakim tekścikiem coby towarzystwo zszokować
                                              Tatuaży (kropek, kresek, pajeczyn itp) też nie mam
                                            • wojtek_kosynier A "Mury Hebronu" Stasiuka czytaliście? 07.06.04, 15:25
                                              a jeszcze wczęsniej była ksiażka, tego byłego aktora - na N chyba
                                              • wolfgang87 Re: A "Mury Hebronu" Stasiuka czytaliście? 07.06.04, 15:27
                                                ?
                                                Czy to ten od "boso ale w ostrogach" ?
                                                jesli tak,to poszukam,bo pewnei bedzie full wypasik książka
                                                • wojtek_kosynier Nie Grzesiuka, a Stasiuka 07.06.04, 15:33
                                                  Wydawnictwo Czarne, Dukla itp.
                                                  • wolfgang87 Re: Nie Grzesiuka, a Stasiuka 07.06.04, 15:36
                                                    Aaaaaaaaa....Faktycznie.Wiedzialem ze cos mi nie pasi.
                                                    Teraz to ja wykazalem sie analfabetyzmem dla odmiany :) Pomimo ze Grzesiuka
                                                    czytalem...
                                              • omarta Re: A "Mury Hebronu" Stasiuka czytaliście? 07.06.04, 15:30
                                                Nie, tylko techniczną literaturę: Kosewskiego "tajemnice grypserki"
                                                i "Człowiek w sytuacji pokusy i upokorzenia"
                                                • wojtek_kosynier Czy to ten facet (milicjant?), który dobrowolnie d 07.06.04, 15:44
                                                  dał się zamknąć na parę lat do więzienia, ażeby zgłebić tajniki grypsery? Ponoć
                                                  recydywa wydała nie niego niejako wyrok. Dobrze myślę, czy znowu się
                                                  skompromituję?
                                                  • wolfgang87 Re: Czy to ten facet (milicjant?), który dobrowol 07.06.04, 15:45
                                                    uwazaj na naszą panią psycholog...bo faktycznie poruszamy sie po terenie grząskim :)
                                                  • omarta Re: Czy to ten facet (milicjant?), który dobrowol 07.06.04, 15:48
                                                    why milicjant?
                                                    penitencjarysta, naukowiec
                                                  • wojtek_kosynier Cofam tego milicjanta. Ale dał się zamknąc czy nie 07.06.04, 15:50
                                                  • omarta Re: Cofam tego milicjanta. Ale dał się zamknąc cz 07.06.04, 15:51
                                                    przyznam sie szczerze, że nie wnikałam
                                                    i mój prof-góru też nic nie mówił, więc sie nie wypowiem póki się nie dowiem
                                                  • wojtek_kosynier Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutra 07.06.04, 15:53
                                                    Póki co spiszę testament :)
                                                  • wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:54
                                                    Spiesz sie to jeszcze do notariusza zdążysz ! Zawsze to bedziesz pewniejszy ze
                                                    wykonaja twoja wole potem....
                                                  • wojtek_kosynier Notariuszki czynne są do 15. 07.06.04, 15:55
                                                  • wolfgang87 Re: Notariusze później może :) 07.06.04, 15:56

• omarta Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:54
                                                    ale nie chlastaj się tak zeby się zabić!
                                                    Tnie sie powierzchownie (sznyty tak zwane) celem wywarcia presji na otoczenie
                                                    ewentualnie z nudów
                                                  • wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:55
                                                    Ja pierd.....
                                                    To bylo mocne....
                                                    Jak kiedys bede miał nastoletnie dziecko to pomnę sobie Twe słowa!
                                                    A z nudów to juz naprawde przegięcie :)
                                                  • omarta Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:57
                                                    nie to dla urozmaicenia
                                                  • wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 16:05
                                                    Niewątpliwie...Takie przeżycie urozmaica życie. Zwłaszcza życie otoczenia. Np
                                                    rodziny :)
                                                  • omarta Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 16:07
                                                    ale ja o więźniach pisałam
                                                  • wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 16:10
                                                    Aaaaaa....
                                                    A ja tak sie niepotrzebnie przejąłem :)
                                                    A to pewnie na nikim nie robi wrazenia jak tak...
                                                  • wojtek_kosynier OMARTA wpędziła mnie wczoraj w kompleksy. 08.06.04, 09:07
                                                    Skompromitowałem się doszczętnie. W związku z tym wybieram się na banicję (czy
                                                    Choroszcz ma swe forum?).
                                                    Skończę tylko wątek dwóch polskich powieści więziennych, które znam. U schyłku
                                                    komuny – czyli pod koniec lat 80. – ukazała się książka „Zbrodnia i...”. Pod
                                                    pesudonimem Jerzy Trębicki krył się Jerzy Nasierowski, aktor, który doniósł MO,
                                                    o tym , że kochanek (jego) popełnił morderstwo. Doniósł , co nie przeszkodziło
                                                    w skażaniu go za współudział... Jego prozę zauważył Bratny i Zanussi (fajne
                                                    zestawienie, nie). Nasierowski mało grał, ale możemy go pamiętać z teledysku
                                                    Ścianki – „Białe Wakacje”, w którym wystąpiła także Nina Roguż (ta od „Prawa
                                                    ojca”). Z kolei Andrzej Stastuk trafił do pudła za dezercję (podobnie jak
                                                    Maleńczuk – no ten za odmowę). Stasiuk debiutował właśnie „Murami Hebronu”, ale
                                                    jego życiorys możemy poznać także za sprawą książki „Jak zostałem pisarzem”.
                                                    Papa
                                                  • omarta Skoro tak, to doleje oliwy do ognia 08.06.04, 10:10
                                                    Nie jestem pewna czy Maleńczuk siedział w wiezieniu.
                                                    Na pewno w areszcie (w Gdańsku na dodadtek)
                                                  • wojtek_kosynier Nie będę się z Tobą sprzeczać, ale: 08.06.04, 10:15
                                                    www.poema.art.pl/site/sub_158.html
                                                  • omarta Re: Nie będę się z Tobą sprzeczać, ale: 08.06.04, 10:26
                                                    oj skoro tak piszą na tym szanownym portalu to widocznie tak jest
                                                    zwracam honor i juz się nie odzywam
                                                    w kompleksy nie popadłam, hehe

A może juz by tak zmienic wątek? bo w tym cokolwiek znależć
                                                  • wojtek_kosynier Możemy zmienić :) Widziałaś już odmalowaną 08.06.04, 10:30
                                                    Błyskawicę?
                                                  • omarta Re: Możemy zmienić :) Widziałaś już odmalowaną 08.06.04, 10:35
                                                    nie, nie widziałam
                                                    kiedyś tak mnie zafascynował pewien okręt podwodny (w porcie MW)
                                                    że z tej fascyncji aż go kopnęłam (chcziałam sie przekonać jaki dzwięk wydaje
                                                    ta puszka)
                                                  • wojtek_kosynier A to stał tak blisko nabrzeża? 08.06.04, 10:38
                                                    Teraz leci w Trójce jeden z móich ulubionych artystów - Zappa
                                                  • omarta Re: A to stał tak blisko nabrzeża? 08.06.04, 10:43
                                                    ale ja byłam na zmknietym obiekcie Marynarki Wojennej.
                                                    Trójki słuchasz? Sweet! Zappa z resztą też sweet
                                                    Bo w Suwałkach przoduje piątka i zetka bodajże
                                                  • wojtek_kosynier Masz pamięć dobrą, ale krótką. 08.06.04, 10:46
                                                    Na temat Trójki juz kiedyś rozmawialiśmy - pamiętam, że wkurza Cię Rokos (czy
                                                    jak mu tam?)
                                                  • omarta Re: Masz pamięć dobrą, ale krótką. 08.06.04, 10:48
                                                    ojej, teraz mi głupi ze nie pamietam
                                                    ale gafa
                                                    wszystko prawda
                                                  • wojtek_kosynier Jaka gafa? Przy moiich to nic. 08.06.04, 10:57
                                                  • wolfgang87 Re: Jaka gafa? Przy moiich to nic. 08.06.04, 11:24
                                                    czesc wam! dzien dobry....
                                                    dopisujmy sie moi drodzy z samego dolu,to jakos to bedzie :)
                                      • poziom-ka Re: Masz racje. Nie da się ukryć, że kobiety takż 09.06.04, 19:22
                                        to kogo tam, wreszcie ubili??
                        • omarta Re: Ale to chyba powinno raczej dotyczyć przestęp 07.06.04, 13:46
                          Popieram!!!!!!

wolfgang87 napisał:

> Niekoniecznie Wojtku niekoniecznie !
                          > Dresów powino się sterylizować prewencyjnie...
                          >
                          • wojtek_kosynier Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakiego 07.06.04, 13:49
                            kryterium. Blokowiska, szkoły - a może już przedszkola?
                            • wolfgang87 Re: Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakie 07.06.04, 13:56
                              Nie no wiadomo żart, bo cięzko to wykonać.
                              Przydalaby sie jakas masowa akcja osmieszania dresów. Zeby wszystkie media się w
                              to zaangażowały to byłoby coś z tego. Skuteczność byłabo ponad 100%...
                              • omarta Re: Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakie 07.06.04, 13:57
                                taaa
                                ten gatunek cierpi na brak autokrytycyzmu
                                nie łudź się Wolf
                                • wolfgang87 Re: Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakie 07.06.04, 14:00
                                  Liczyłbym na Polsat (dresy to jeden z targetów tej TV)
                                  Billboardy... jakies takie głupie z napisem "głupi jak dres" i odpowiednio
                                  spreparowanym obrazkiem:))
                                  To oczywiscie nie moze byc kampania w Wyborczej , Rzepie, czy TVNie bo to nie ma
                                  sensu. Trzeba uderzac tam gdzie są dresy.
                                  • wojtek_kosynier Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:14
                                    w Lublinie parę razy otarli się, jak nie o śmierć, to na pewno o ciężkie
                                    kalectwo. Mieszkali(ją) bowiem na Bronowicach, cieszących się niezbyt dobrą
                                    sławą. Z drugiej strony, brat – filozof, pomimo stereotypów, nie jest
                                    chucherkiem w okularkach, a prawie dwumetrowym chłopem, który potrafił znaleźć
                                    z dresiarzami wspólny język (nie wiem jakim cudem, bo to wszytsko to odbywało
                                    się na granicy bezpieczeństwa?!). Kiedyś opowiadał, że parę dni po takiej
                                    dyskusji, natknął się na 40-osobową grupę łysoli. Już myślał, jak ich ominąć z
                                    daleka, gdy ich jakby przywódca wrzasnął na całe gadło: Hej, Łukasz chodź no
                                    tu. I co miał zrobić poszedł z duszą na ramienu\iu w środek grupy podać grabę.
                                    Od tego czasu mógł chodzić po osiedlu nawet w nocy.
                                    • wolfgang87 Re: Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:28
                                      W sumie to jest pewna metoda. Ryzykowna, ale generalnie dziala. Nawet najglupszy
                                      najbardziej kiepowaty dres ma np jakis tam minipatriotyzm minilokalny. Podejsc
                                      do takiej grupy i spytac o droge (b oczasem sie wyminac nie da) i...odpowiedza...
                                      A generalnie to trzeba z nimi jak z psami: nie wolno okazac strachu :)
                                      • omarta Re: Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:31
                                        o, to juz mamy dwa wrogie obiekty zbiorowe na forum: dresiarzy i każde miasto,
                                        co ma wiecej postów niz my
                                        • wolfgang87 Re: Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:33
                                          no ale....bez porównania
                                          gdziez porównywac zdrowa konkurencje do pasków
                                      • wojtek_kosynier Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby ktoś 07.06.04, 14:31
                                        mnie poszczuł jakimś pitbulem...
                                        • omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:33
                                          o własnie, to ostatnio ulubiona maskotka dresiarzy! Ważne, zeby bez kagańca w
                                          środku miasta!
                                          • wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:38
                                            Esz...Ja też lubie takie pieski :)
                                            Ale co wilczur to wilczur....Więcej polotu i błysku w oczach. Sama finezja :)
                                            • omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:39
                                              a ile masz bluz i spodenek z paseczkami?
                                              • wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:40
                                                Nie uraczysz w mojej szafie !
                                                Jak musze, to wszystko robie albo w krotkich posdenkach albo w jeansach !
                                                Glupie,ale ideologia musi byc !!!
                                                • omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:48
                                                  Mój najnowszy bordowy T-shirt (firmy innej niz ta na A...) ma dwa białe paski
                                                  na ramionach
                                                  Czy powinnam sie juz identyfikować?
                                                  • wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:00
                                                    Tak w sumie 2/3 twojego JA juz zanika przez te paski...Tylko uwazaj i nie dołóż
                                                    jeszcze jednago, bo ci jakis zapaleniec antydresowy coś zrobi i stracisz cale
                                                    swoje JA
                                                  • omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:03
                                                    które ja?
                                                    ale za to jak mi urosło...ego
                                                  • wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:05
                                                    Uważaj ! Bo te ego ci tak urośnie, ze z twojej anatomicznej budowy zniknie szyja...
                                                  • omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:08
                                                    nie biore sterydów więc mi nie grozi
                                                  • wolfgang87 Szyja to relikt !!! 07.06.04, 15:11
                                                    Każdy ma w sobie potencjalnego dresa :) Wiec uważajmy !
                                                    Szyja to relikt !!!
                                                  • omarta Re: Szyja to relikt !!! 07.06.04, 15:13
                                                    ja się nie zgadzam!
                                                    ja swoja lubię!
                                                    ładna jest
                                                  • wolfgang87 hehehe 07.06.04, 15:14
                                                    :))))))))))

popieram !
    • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 15:11
      jak w temacie....
      zboczylismy i to ostro....
      • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 15:52
        No własnie i kto ich pobił?
        jacys lokalesi czy właśnie dresiarze??
        • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 16:06
          Bosz...Ale wątek z tego wyszedł !
          The longest one :)
          A moze w koncu cos w mediach bedzie o tych Gibach, albo ktos miejscowy nam cos
          zapoda jakąś wersję...
          • kamaoka Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 23:08
            zaszkolwaliscie mnie, wiecie? jak spojrzalam na ten watek i ujrzaalm magiczna
            zgola liczbe 86 watkow to mna wstrzasnelo, ale nie zmieszalo, pomyslalam sobie
            jedynie "no spam jakisci czy cóś" a tu wy.... heh nie wiem co gorsze:>
            • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 23:46
              No na pewno my jestesmy gorsi !!!
              Taki niemoralny wątek z tego wyszedł :) LPR by nas ukamieniowało,hyhy
              • kamaoka Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 08:54
                co najmnije ukamienowalo, conajmniej moj drogi:>
    • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:31
      o ja pierdzielę, ten wątek to mutant!
      • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:33
        Dobra dobra....I to z czarnobyla !
        Czy w koncu ktos wie o tej ekipie z Gib ?
        Czy dalej gadamy o dresach z Lublina i zboczencach gryspujących....
        • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:34
          ja tez chcialabym kaieś konkrety nt Gib ale nikt nie pisze o tym :(
          • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:35
            No to kij z gibami...
            Mówiłaś ze znasz ciupinkę grypsery. A napiszże coś ciekawego. Może fajne
            raperskie teksty z tego wyjdą ?
            • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:37
              Rapujesz??
              Żadnej grypsery
              i tego watku tez juz mam dość bo 5x muszę klikać!!!!
              • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:38
                No tak. Pewnie za każdym razem trzeba się logować, co nie ?
                Eh....
                Ten wątek jest jeszcze spoko, ale są takie po 400, 800 , 1000 postów...Rzeźnia...
                Nie do klikania...
                • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:40
                  do czego pijesz Wolf?
                  logowanie sie do wątku? takie usprawnienia chcesz wprowadzić?
                  pewnie dla tych mało ciekawych uzytkowników
                  • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:42
                    Fajnie by było...logowac sie do dluzszych wątkow,hyhyhy
                    A teraz pije do sniadania, zeby samo sie zrobilo, i za cholere nie chce...Trzeba
                    bedzie samemu jakies jaja posmażyć...Aaaaaa....spaaaaać....
                    :))
                    • wojtek_kosynier Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:43
                      Wątek o Gibach rozrósł się do imponujących rozmiarów, ale o samym pobiciu nikt
                      nic nie wie. Czuję się nieco głupio, ale naprawdę na ten temat komuś
                      (personalia pozostawiam to dla własnej widaomości) opowiadał najwybitniejszy
                      polonista I LO. Dzisiaj przeglądałem „Kurier Poranny: - także patrzyłem na jego
                      stronę internetową. Nic. Także strona „Współczesnej” nie zawiera żadnej
                      informacji na ten temat, za to zadziwił mnie informacja
                      (www.wspolczesna.pl/), że dziś jest rocznica zatonięcia „Orła” i to u
                      wybrzeży Norwegii. A skąd oni to wzięli! Przecież 8 czerwca „Orzeł” miał wrócić
                      do bazy. Kiedy zatonał i gdzie (na pewno na Morzy Północnym) pozostaje zagadką,
                      choć nie brak hipotez na ten temat. Tu oczywiście piję do OMARTY i jej wątku o
                      okręcie podwodnym, który chciała zatopić :)
                      • wojtek_kosynier Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:45
                        www.wspolczesna.pl/
                      • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:48
                        Ej!!
                        Nie zrobiłam mu dziury w kdłubie!!
                        wypraszam sobie
                    • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:45
                      ja jestem na etapie drugiej kawy
                      • wojtek_kosynier Ja także 08.06.04, 11:45
                      • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:46
                        Etap zatapiania podkawowych fusów....
                        • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:46
                          co???
                          • wolfgang87 CEL !!!! PAL !!!! 08.06.04, 11:48
                            Torpedy ruszyły !!!
                            Prosze państwa ! Co za emocjonujący wyścig !!!
                            Ta z numerem pierwszy m juz nie moze, juz pęka...Boooooom ! Dyskwalifikacja ,
                            wybucha !!!
                            Numer drugi goni lidera, trójkę...
                            Niestety...bomba wodorowa przeszkodziła w wyśicgu..Zdeklasowała wszystkich :(((((((
                            • omarta Re: CEL !!!! PAL !!!! 08.06.04, 11:50
                              Ja juz nie wiem o co chodzi!!!
                              Nie zrobiłam dziury w kadłubie tylko kopnęłam!
                              Byłam w klapeczkach więc niegroźnie!
                              Czuję się atakowana!
                              • wojtek_kosynier A klapeczki byłt plastikowe? Kilo Plastiku ma 08.06.04, 11:54
                                sporą moc :)
                                • omarta Re: A klapeczki byłt plastikowe? Kilo Plastiku ma 08.06.04, 11:55
                                  skórzane sa klapeczki, gino rossi
                                  sam sobie noś kilo plastiku
                                  • wolfgang87 Re: A klapeczki byłt plastikowe? Kilo Plastiku ma 08.06.04, 11:56
                                    Wloę kilo goretexu. W górach to pewnie i tyle mam na sobie tych różnych duownych
                                    nowoczesnych materiałow na sobie. Cięzko jest czasem..Grunt że lato...
                                  • wojtek_kosynier Gino Rossi - a to własnie włoskiej flocie 08.06.04, 11:57
                                    polskie okręty podwodne (Dzik i Sokół) zrobiły duże kuku.
                                    • omarta Re: Gino Rossi - a to własnie włoskiej flocie 08.06.04, 11:59
                                      bożesz Ty mój
                                      jak Ty nic nie wiesz!
                                      Gino Rossi to polska firma, tylko taka ma nazwe z obca brzmiaca
                                      dla imidżu albo coś
                                      • wolfgang87 Re: Gino Rossi - a to własnie włoskiej flocie 08.06.04, 12:02
                                        True true :)
                                        Widać że imidż skuteczny jest :)
                                      • wojtek_kosynier Jezu znów się skompromitowałem!!!! Z drugiej 08.06.04, 12:24
                                        strony, jak bym wiedział, że to polska firma, mogłabyś zacząc mieć wątpliwości
                                        co do mojej orientacji...
                                        • omarta Re: Jezu znów się skompromitowałem!!!! Z drugiej 08.06.04, 12:26
                                          A co to ma wspołnego ze sobą?
                                          Chyba jestem malo kumata
                                          Przestanę się łudzić
                                          • wojtek_kosynier Wybacz, ale skąd ja się mam znać na modzie 08.06.04, 12:35
                                            kobiecej? jedyna nazwa co mi coś mówi to Triumf
                                            • wolfgang87 Re: Wybacz, ale skąd ja się mam znać na modzie 08.06.04, 12:38
                                              No bezprzesadyzmu. Marki sie zna z reklam. Juz sie ONI starają, zeby faceci tez
                                              znali marki kobiece,eh...
                                              • wojtek_kosynier No to gratuluję. Ja jestem wieśnak i nic nie wiem 08.06.04, 12:41
                                                Reklam z kobiecymi urbraniami nie oglądam. Oczywiście coś mi mówią takie
                                                nazwiska jak Minge czy Rossata, ale to już inna historia
                                                • wolfgang87 :)))) 08.06.04, 12:43
                                                  Akurat te mi nic nie mówią :)
                                                  Ja sie tylko na billboardach opieram i witrynach sklepowych.
                                                  • wojtek_kosynier Re: :)))) 08.06.04, 12:44
                                                    Rossati - pomykliłem się.
                                                  • wolfgang87 Re: :)))) 08.06.04, 12:46
                                                    Rossati to pewnie firma córki(syna??) Rossatiego ? Tylko tyle mi to mówi,heh
                                                  • wojtek_kosynier Re: :)))) 08.06.04, 12:48
                                                    Prawdę mówiąc nie wiem. Może jednak matki? Można by poszukać w internecie, ale
                                                    czy warto???
                                        • wolfgang87 Popieram omartę ! 08.06.04, 12:34
                                          łozo chodzi ?
                                          • omarta Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:51
                                            Bozesz ty mój, chłopcy!!!
                                            1. Rossati- to żona jest projektantko "mody". Cos strasznego
                                            2. Triumph
                                            3. Ginno Rossi robi też meskie buty!
                                            4. nie tylko homoseksualiści znaja się na markach i modzie!
                                            • wolfgang87 Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:57
                                              Hm.... Wiesz.... No cóż...No nie jestesmy kumaci w takich sprawach....My
                                              troglodyty i słoma z sandałów wystaje :)
                                              • omarta Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:58
                                                przynajmniej zdjeliscie gumiaki i walonki
                                                • wolfgang87 Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 13:04
                                                  Niech li tylko gosposia je wypastuje i będą jak nowe. Dzis idziemy do Gminnego
                                                  Urzęda po dopłaty z Unii. Trza jakoś wyglądać !
                                            • wojtek_kosynier Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:59
                                              punkt 4. Oczywiście nie! Zachowałem się jak homofob, powielając stereotypy.
                                              Jest mi przykro i głupio zarazem.
                        • wojtek_kosynier Nie mam na myśli kawy, a kopania przzez Martę 08.06.04, 11:47
                          łodzi podwodnej (gdzieś pomiędzy 1-100)
                          • omarta Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 11:56
                            • wolfgang87 Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 11:57
                              A bo dzisiaj Wenus przechodzi prze Słońce i zaburza nam umysły...
                              Ja proponuje zorganicowac jakis poganski Taniec Słońca !!
                              • omarta Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 12:00
                                skończ z tym zielskiem!
                                mistrali i tak nie uswiadczysz!
                                • wolfgang87 Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 12:03
                                  Ale ja nie musze palic. Ja po prostu już tak mam... To pewnie się leczy, ale cóż
                                  - beigam wolno luzem i bez kagańca. Biada społęczeństwu !
                                  • omarta Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 12:17
                                    uważaj bo Cię zamnkną
                                    • wolfgang87 Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 12:33
                                      Ale jesli juz to tylko w oddziale dla szczegolnie niebezpiecznych osobnikow.
                                      Inaczej bedzą klopoty...
                            • wojtek_kosynier No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obietnicą 08.06.04, 12:00
                              udaję się na banicję.
                              • wolfgang87 Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:18
                                Niestety na banicje mozesz sie udac tylko po 65 roku życia. Inaczej ZUS ci nie
                                odpusci !
                                • omarta Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:22
                                  Nie słuchaj!
                                  Zawsze mozesz zostać pustelnikiem!
                                  ZUS ma taki bałagan, że pewnie do tej pory Cie nie zidentyfikował!
                                  • wolfgang87 Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:32
                                    To wtedy przyjdzie komornik i zarekwiruje jaskinie :)
                                    • woy Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:52
                                      Na gg zaczepiłem parę osób z sejn, nikt nic nie wie, o pobiciu, o łodzi
                                      podwonej tym bardziej.
                                      w.
                                      • omarta Bo to nie łódź 08.06.04, 12:54
                                        tylko okręt!
                                        • wolfgang87 Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 12:58
                                          Jeny ? Pytałeś o łódź podwodną ?
                                          Niezły happening :))
                                          • omarta Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 12:59
                                            czyli forum zostało nieźle zareklamowane!
                                            czy reklama przez nagabywanie na gg to juz ambient media?
                                            • wolfgang87 Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 13:02
                                              Esz...Znowu nie rozumiem co do mnie po polsku mówisz :) I google też nie pomaga
                                              :) Jestem saaaaaaaam, w wielkim mieście, jestem saaaaam....
                                              • omarta Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 13:08
                                                czego nie rozumiesz???
                                                ambient media to wykorzystanie niestandardowych form i nosników w reklamie (tak
                                                jak np zrobiło to blend-a-med - pasy na przejsciach dla pieszych)
                                                kup sobie psa albo jakies inne zwierzę
                                                • wolfgang87 Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 13:12
                                                  Dzieki. Rybki mnie by zupelnie zasatysfakcjonowaly ! A najlepiej jakas
                                                  roslinka...Najlepiej kaktus. To moze nie wyschnie tak latwo...W ogole przerzuce
                                                  sie na kamienie....
                                                  Nie ma to jak blendamed...
    • wojtek_kosynier Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 09.06.04, 12:58
      Skończmy (kończ waść wstydu oszczędź) jakoś ten wątek. W Gibach nie doszło do
      pobicia, a jedynie salwowania się ucieczką. No, ale mamy za to rekordowy wątek –
      co prawda chaotyczny, ale jednocześnie pouczający (mówię o sobie).
      • omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 09.06.04, 13:00
        oh, dzięki Bogu, ze ucieczka bo to I LO było na tym biwaku
        • wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 10.06.04, 02:54
          Tylko ucieczka ? Eh....I warto nam bylo tak strzępić klawiaturę?...
    • wolfgang87 Strzelanina na Kolejowym ? 11.06.04, 18:14
      No i co z nią ???
      Tu jest miejsce na odpowiedz !
      • wolfgang87 ihahahahaihihaiahaiahiahahahiaha 11.06.04, 23:48
        Głodna kobyła jestem, kto mnie podkarmi , ihahahiahiahiiiahahahahiaiaiaha !!!!!!
      • masato Przyszedłem nakarmić kobyłę 11.06.04, 23:49
        Masz obrok, kobyłko, jedz na zdrowie... i rośnij nam w siłę i w... długość :)))
        • wolfgang87 Ihahiahihaihiahiaiaiahahahahaiaiiaiaihahaihihiaiai 13.06.04, 22:18
          A ja biedna caly dzień głodna
          Nikt mnie nie karmi
          Żołądek burczy

Kto da owsa !!!! Ja kocham owies jak ...no wiecie jak !!!!
          • kamaoka Re: Ihahiahihaihiahiaiaiahahahahaiaiiaiaihahaihih 13.06.04, 22:28
            jezu, wolf...
            no to masz tego siana czy tam owsa... :P
            • wojtek_kosynier Re: Ihahiahihaihiahiaiaiahahahahaiaiiaiaihahaihih 14.06.04, 08:35
              Owies to kojarzy się mi - ostatnio - tylko z jednym...
              • wolfgang87 Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 13:57
                Przedruk z Wspolczesnej:
                ----------------------------------------------------
                >>>>Bił i zabił<<<<<

>W nocy z piątku na sobotę doszło do sprzeczki pomiędzy 59-letnią Elżbietą L. a
                ᡲ-letnim Wiesławem S. żyjącymi w konkubinacie. Mężczyzna pobił kobietę, która
                >zmarła na skutek odniesionych ran głowy.

Zdarzenia miało miejsce na ul. Wesołej w Suwałkach. Sąsiedzi przez około godzinę
                słyszeli krzyki kobiety. Zwłoki w sobotę nad ranem znaleźli krewni ofiary,
                którzy powiadomili policję. Wcześniej Wiesław S. ponoć chwalił się jednej z
                sąsiadek, że zabił Elżbietę L.
                – W życiu nie powiedziałabym, że ten człowiek był zdolny do zabójstwa. Był miły,
                grzeczny, dzień dobry zawsze powiedział. Wypić, owszem, od czasu do czasu lubił
                – mówi jedna z mieszkanek sąsiedniej kamienicy.
                Zamordowana skarżyła się, że Wiesław S. ją bije, wygania z domu. Mężczyzna
                przebywa obecnie w policyjnej izbie zatrzymań.
                ------------------------------------------------------------------

po prostu koszmar....przy takich wiadomosciach brak mi slow....straszne to
                jest...."A taki porządny człowiek..." eh....
                • wojtek_kosynier Re: Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 14:03
                  W tym miejscu od razu rodzi się pytanie: jak nazywać ludzi żyjących w związku
                  partnerskim? Konkubent (konkubina) momentalnie nasuwa skojarzenia z ww.
                  historią. Kochanek (kochanka) brzmi z kolei nieelegancko. Przyjaciel
                  (przyjaciółka) to też nie to.
                  • omarta Re: Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 14:05
                    no własnie, a jak sie uzywa określenia partner/ka?
                    • wojtek_kosynier Re: Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 14:12
                      Faktycznie, ale partner jednoznacznie się mi kojarzy. I nie piszę tego broń
                      Boże w znaczeniu pejoratywnym. Tak po prostu mi się kojarzy.
    • poziom-ka Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 15.06.04, 19:04
      • wolfgang87 Ihahahahaihihihihiahahahahahaihihihihahaihaihaihai 15.06.04, 22:01
        Obroku ! Obroku !!! Kto da siana !!!! Kto ma więcej siana w rękach niż oleju w
        głowie !!!! ihahahahaihaihaihahahaihiahiahiahihahaha !!!!!!!
        • wolfgang87 Masz żryj !!! 21.06.04, 15:48
          Żeby ci smakowało ! Ino nie pluj !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka