wojtek_kosynier 07.06.04, 11:03 nauczyciela i uczniów suwalskiego I LO? Ponoć doszło do tego na biwaku, ale czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 12:21 A czy slyszeliscie o ZABICIU studenta przez bandę 10 dresów w Lublinie w ten weekend... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 12:31 osobiste, bo na UMCS-ie brat kończy filizofię. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 12:35 Ano... Tak czy owak mi tez osobiste, bo spotkania z dresami mialem. I sie różnie konczyly... Esz... Nic tylko ręce im ucinać ! Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 12:38 > Nic tylko ręce im ucinać ! przy samym karku ... w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Tak. Przez chwilkę miałem nawet obawy 07.06.04, 13:26 Jak im utniemy tylko rączki to dalej będą sie rozmnażać! Chociaż moze to sie nie rodzi tylko samo sieje???? woy napisał: > > Nic tylko ręce im ucinać ! > przy samym karku ... > w. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Domyślam się, że obcinałabyś im czymś tępym : 07.06.04, 13:33 Brrrrr....Nawet wrogom tego nie życzę :) Może poprzestaniemy na rękach ? I wyrywkowa kontrola co miesiąc, zeby nie mieli prawa nosić żadnych protez zastępczych ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: myślałam tylko o przymusowej sterylizacji 07.06.04, 13:35 :)) A to spoko.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Ale to chyba powinno raczej dotyczyć przestępców 07.06.04, 13:36 seksualnych Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ale to chyba powinno raczej dotyczyć przestęp 07.06.04, 13:38 Niekoniecznie Wojtku niekoniecznie ! Dresów powino się sterylizować prewencyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:40 Przecież my je także mamy, ale nikomu jakoś krzywdy nie robimy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:42 No co ty....To wszystko zależy od ilości pasków na ciele... Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:47 Patrzem i u siebie żadnych nie widzem, znaczy jest dobrze. w. wolfgang87 napisał: > No co ty....To wszystko zależy od ilości pasków na ciele... > Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Woy: 07.06.04, 13:54 Ano....Jeno tylko kurz i pył co od kopania monet się ostał :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:49 2 kwestie: - dresiarza maja nadmiar hormonów (bo sterydy) i nie maja jak tego nadmiary rozladować bo sport w ich wydaniu ogranicza sie do noszenia dresów - a teraz przestępcy seksualni - problem nie tkwi w nadmiarza testosterony tylko w głowie, psychice takiego przestępcy Wiec sterylizacja mija się z celem Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czyli, że wszystko to wina męskich hormonów?! 07.06.04, 13:53 Ano ano Bo przestępczosc od hormonow to zbyt wiele nie zależy,hyhyhy No dresy chyba jednak chodzą na siłownię ? Sport to żaden ,ale jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Dobra, dobra zło bierze się z głowy, ale jakby nie 07.06.04, 14:53 miał jaj - przepraszam za dosłowność - to by nie gwałcił (czy coś w tym rodzaju - nie wchodźmy w szczegóły). Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Dobra, dobra zło bierze się z głowy, ale jakb 07.06.04, 14:55 Kobiety tez gwałca a jaj (o jadra chodzi) nie mają wojtek_kosynier napisał: > miał jaj - przepraszam za dosłowność - to by nie gwałcił (czy coś w tym > rodzaju - nie wchodźmy w szczegóły). Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 14:59 Kobiety też gwałcą ?????? Jeny !!!! Gdzie są te kobiety ??????? Dam ogłoszenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: i nie zło! 07.06.04, 15:01 A ty myslisz Wolf, ze kazdego jak leci Otóż nie, nie każdego wolfgang87 napisał: > Kobiety też gwałcą ?????? > Jeny !!!! Gdzie są te kobiety ??????? Dam ogłoszenie.... > Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 15:03 Otóż to! Kobiety nawet gwałcić normalnie nie umieją ,hyhy Esz....Czyli jeszcze musze sie gwałcicielce spodobać ? Calkiem sporo... Moze jeszcze mam jej kolacje postawic a ona mnie dopiero potem...zgwałci ? Esz...Jakas parodia :) KOBIETY NIE GWAŁCĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: i nie zło! 07.06.04, 15:05 To, że Ciebie Wolf nie, nie znaczy jeszcze, ze w ogóle A poza tym jak uzyc siły przeciwko gibkiemu i sprawnemu badmintoniście- matematykowi??? wolfgang87 napisał: > Otóż to! Kobiety nawet gwałcić normalnie nie umieją ,hyhy > Esz....Czyli jeszcze musze sie gwałcicielce spodobać ? Calkiem sporo... Moze > jeszcze mam jej kolacje postawic a ona mnie dopiero potem...zgwałci ? > Esz...Jakas parodia :) > KOBIETY NIE GWAŁCĄ !!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 15:07 Otóz to :) Trzeba uściślić. Faceta kobieta nie da rady zgwałcić ! A tego ktorego da (autentycznie wbrew jego woli-co jest utopią...) to hm...co to za facet? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: i nie zło! 07.06.04, 15:09 o odpowiedniej konstytucji psycho-fizycznej No i jeszcze ciekawe jak wyglada ta babka geałcicielka Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: i nie zło! 07.06.04, 15:13 Noooo....Koszykarka chbya jakas. Albo pływaczka...Ale taka to sobie może :) Kto zaprotestuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Masz racje. Nie da się ukryć, że kobiety także 07.06.04, 15:03 potrafią... Tajemnicą poliszynela było, że morderczyni z Czarnej Biaostockiej (zabiła syna swego kochanka, czy coś w tym rodzaju), już w areszcie była maltretowana przez współaresztantki (jest takie słowo?). Ale czy mężczyzna pozbawiony męskości nie traci jednak sporo ze swych "chorych ciągotek". Może masz racje, nie mam zamiaru się z tobą sprzeczać. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Masz racje. Nie da się ukryć, że kobiety takż 07.06.04, 15:06 wojtek_kosynier napisał: w areszcie była > maltretowana przez współaresztantki (jest takie słowo?). WSPÓŁOSADZONE mężczyzna > pozbawiony męskości nie traci jednak sporo ze swych "chorych ciągotek". COS TRACI A CZEGOŚ MU PRZYBYWA Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Hm....no jak ona do mnie z nożem to.... 07.06.04, 15:10 Hm.... cięzko by było :) Zeby tylko niebrzydka była... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Hm....no jak ona do mnie z nożem to.... 07.06.04, 15:14 mało prawdopodobne, że ktoś Cię zgwałci przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Hm....no jak ona do mnie z nożem to.... 07.06.04, 15:16 Uffff....jaka szkoda ! Moze jednak wyjde na ulice. Tylko ze dzis kosmiczny upal, a jam sybirak nieprzyzwyczajon do wysoki tempriczerów Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: No widzisz jestem analfabetą 07.06.04, 15:17 nie, tylko nie znasz nomenklatury Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Tak czy siak, źle to o mnie świadczy 07.06.04, 15:19 chyba się pochlastam :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Tak czy siak, źle to o mnie świadczy 07.06.04, 15:26 nie no cos Ty? A gdzie chcesz się ciąć? Bo jak na rekach to weź pod uwagę że lato idzie, któtkie rękawy te sprawy... Moze brzuch??? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 A nawet jesli brzuch..... 07.06.04, 15:29 To i tak glupio...A wszystko przez nomenklature i dygnitariuszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 No ... 07.06.04, 15:20 Prosze, prosze... nomenklature trza znac a tak spytam, omarta, grypsujesz czasem ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: No ... 07.06.04, 15:24 wolfgang87 napisał: > Prosze, prosze... > nomenklature trza znac > a tak spytam, omarta, grypsujesz czasem ? :)) > Pytasz o rodowita więznienna grypserę? To nie, czasem tylko zarzyce jakim tekścikiem coby towarzystwo zszokować Tatuaży (kropek, kresek, pajeczyn itp) też nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier A "Mury Hebronu" Stasiuka czytaliście? 07.06.04, 15:25 a jeszcze wczęsniej była ksiażka, tego byłego aktora - na N chyba Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: A "Mury Hebronu" Stasiuka czytaliście? 07.06.04, 15:27 ? Czy to ten od "boso ale w ostrogach" ? jesli tak,to poszukam,bo pewnei bedzie full wypasik książka Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Nie Grzesiuka, a Stasiuka 07.06.04, 15:33 Wydawnictwo Czarne, Dukla itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Nie Grzesiuka, a Stasiuka 07.06.04, 15:36 Aaaaaaaaa....Faktycznie.Wiedzialem ze cos mi nie pasi. Teraz to ja wykazalem sie analfabetyzmem dla odmiany :) Pomimo ze Grzesiuka czytalem... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: A "Mury Hebronu" Stasiuka czytaliście? 07.06.04, 15:30 Nie, tylko techniczną literaturę: Kosewskiego "tajemnice grypserki" i "Człowiek w sytuacji pokusy i upokorzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Czy to ten facet (milicjant?), który dobrowolnie d 07.06.04, 15:44 dał się zamknąć na parę lat do więzienia, ażeby zgłebić tajniki grypsery? Ponoć recydywa wydała nie niego niejako wyrok. Dobrze myślę, czy znowu się skompromituję? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy to ten facet (milicjant?), który dobrowol 07.06.04, 15:45 uwazaj na naszą panią psycholog...bo faktycznie poruszamy sie po terenie grząskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy to ten facet (milicjant?), który dobrowol 07.06.04, 15:48 why milicjant? penitencjarysta, naukowiec Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Cofam tego milicjanta. Ale dał się zamknąc czy nie 07.06.04, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Cofam tego milicjanta. Ale dał się zamknąc cz 07.06.04, 15:51 przyznam sie szczerze, że nie wnikałam i mój prof-góru też nic nie mówił, więc sie nie wypowiem póki się nie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutra 07.06.04, 15:53 Póki co spiszę testament :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:54 Spiesz sie to jeszcze do notariusza zdążysz ! Zawsze to bedziesz pewniejszy ze wykonaja twoja wole potem.... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:54 ale nie chlastaj się tak zeby się zabić! Tnie sie powierzchownie (sznyty tak zwane) celem wywarcia presji na otoczenie ewentualnie z nudów Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:55 Ja pierd..... To bylo mocne.... Jak kiedys bede miał nastoletnie dziecko to pomnę sobie Twe słowa! A z nudów to juz naprawde przegięcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 15:57 nie to dla urozmaicenia Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 16:05 Niewątpliwie...Takie przeżycie urozmaica życie. Zwłaszcza życie otoczenia. Np rodziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 16:07 ale ja o więźniach pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Uff, to z "chlastaniem" wstrzymam się do jutr 07.06.04, 16:10 Aaaaaa.... A ja tak sie niepotrzebnie przejąłem :) A to pewnie na nikim nie robi wrazenia jak tak... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier OMARTA wpędziła mnie wczoraj w kompleksy. 08.06.04, 09:07 Skompromitowałem się doszczętnie. W związku z tym wybieram się na banicję (czy Choroszcz ma swe forum?). Skończę tylko wątek dwóch polskich powieści więziennych, które znam. U schyłku komuny – czyli pod koniec lat 80. – ukazała się książka „Zbrodnia i...”. Pod pesudonimem Jerzy Trębicki krył się Jerzy Nasierowski, aktor, który doniósł MO, o tym , że kochanek (jego) popełnił morderstwo. Doniósł , co nie przeszkodziło w skażaniu go za współudział... Jego prozę zauważył Bratny i Zanussi (fajne zestawienie, nie). Nasierowski mało grał, ale możemy go pamiętać z teledysku Ścianki – „Białe Wakacje”, w którym wystąpiła także Nina Roguż (ta od „Prawa ojca”). Z kolei Andrzej Stastuk trafił do pudła za dezercję (podobnie jak Maleńczuk – no ten za odmowę). Stasiuk debiutował właśnie „Murami Hebronu”, ale jego życiorys możemy poznać także za sprawą książki „Jak zostałem pisarzem”. Papa Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Skoro tak, to doleje oliwy do ognia 08.06.04, 10:10 Nie jestem pewna czy Maleńczuk siedział w wiezieniu. Na pewno w areszcie (w Gdańsku na dodadtek) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Nie będę się z Tobą sprzeczać, ale: 08.06.04, 10:15 www.poema.art.pl/site/sub_158.html Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Nie będę się z Tobą sprzeczać, ale: 08.06.04, 10:26 oj skoro tak piszą na tym szanownym portalu to widocznie tak jest zwracam honor i juz się nie odzywam w kompleksy nie popadłam, hehe A może juz by tak zmienic wątek? bo w tym cokolwiek znależć Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Możemy zmienić :) Widziałaś już odmalowaną 08.06.04, 10:30 Błyskawicę? Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Możemy zmienić :) Widziałaś już odmalowaną 08.06.04, 10:35 nie, nie widziałam kiedyś tak mnie zafascynował pewien okręt podwodny (w porcie MW) że z tej fascyncji aż go kopnęłam (chcziałam sie przekonać jaki dzwięk wydaje ta puszka) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier A to stał tak blisko nabrzeża? 08.06.04, 10:38 Teraz leci w Trójce jeden z móich ulubionych artystów - Zappa Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: A to stał tak blisko nabrzeża? 08.06.04, 10:43 ale ja byłam na zmknietym obiekcie Marynarki Wojennej. Trójki słuchasz? Sweet! Zappa z resztą też sweet Bo w Suwałkach przoduje piątka i zetka bodajże Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Masz pamięć dobrą, ale krótką. 08.06.04, 10:46 Na temat Trójki juz kiedyś rozmawialiśmy - pamiętam, że wkurza Cię Rokos (czy jak mu tam?) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Masz pamięć dobrą, ale krótką. 08.06.04, 10:48 ojej, teraz mi głupi ze nie pamietam ale gafa wszystko prawda Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Jaka gafa? Przy moiich to nic. 08.06.04, 11:24 czesc wam! dzien dobry.... dopisujmy sie moi drodzy z samego dolu,to jakos to bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziom-ka Re: Masz racje. Nie da się ukryć, że kobiety takż 09.06.04, 19:22 to kogo tam, wreszcie ubili?? Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ale to chyba powinno raczej dotyczyć przestęp 07.06.04, 13:46 Popieram!!!!!! wolfgang87 napisał: > Niekoniecznie Wojtku niekoniecznie ! > Dresów powino się sterylizować prewencyjnie... > Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakiego 07.06.04, 13:49 kryterium. Blokowiska, szkoły - a może już przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakie 07.06.04, 13:56 Nie no wiadomo żart, bo cięzko to wykonać. Przydalaby sie jakas masowa akcja osmieszania dresów. Zeby wszystkie media się w to zaangażowały to byłoby coś z tego. Skuteczność byłabo ponad 100%... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakie 07.06.04, 13:57 taaa ten gatunek cierpi na brak autokrytycyzmu nie łudź się Wolf Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Prewencyjnie - niech będzie, ale według jakie 07.06.04, 14:00 Liczyłbym na Polsat (dresy to jeden z targetów tej TV) Billboardy... jakies takie głupie z napisem "głupi jak dres" i odpowiednio spreparowanym obrazkiem:)) To oczywiscie nie moze byc kampania w Wyborczej , Rzepie, czy TVNie bo to nie ma sensu. Trzeba uderzac tam gdzie są dresy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:14 w Lublinie parę razy otarli się, jak nie o śmierć, to na pewno o ciężkie kalectwo. Mieszkali(ją) bowiem na Bronowicach, cieszących się niezbyt dobrą sławą. Z drugiej strony, brat – filozof, pomimo stereotypów, nie jest chucherkiem w okularkach, a prawie dwumetrowym chłopem, który potrafił znaleźć z dresiarzami wspólny język (nie wiem jakim cudem, bo to wszytsko to odbywało się na granicy bezpieczeństwa?!). Kiedyś opowiadał, że parę dni po takiej dyskusji, natknął się na 40-osobową grupę łysoli. Już myślał, jak ich ominąć z daleka, gdy ich jakby przywódca wrzasnął na całe gadło: Hej, Łukasz chodź no tu. I co miał zrobić poszedł z duszą na ramienu\iu w środek grupy podać grabę. Od tego czasu mógł chodzić po osiedlu nawet w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:28 W sumie to jest pewna metoda. Ryzykowna, ale generalnie dziala. Nawet najglupszy najbardziej kiepowaty dres ma np jakis tam minipatriotyzm minilokalny. Podejsc do takiej grupy i spytac o droge (b oczasem sie wyminac nie da) i...odpowiedza... A generalnie to trzeba z nimi jak z psami: nie wolno okazac strachu :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:31 o, to juz mamy dwa wrogie obiekty zbiorowe na forum: dresiarzy i każde miasto, co ma wiecej postów niz my Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja tu sobie żarty robię, a przecież bracia 07.06.04, 14:33 no ale....bez porównania gdziez porównywac zdrowa konkurencje do pasków Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby ktoś 07.06.04, 14:31 mnie poszczuł jakimś pitbulem... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:33 o własnie, to ostatnio ulubiona maskotka dresiarzy! Ważne, zeby bez kagańca w środku miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:38 Esz...Ja też lubie takie pieski :) Ale co wilczur to wilczur....Więcej polotu i błysku w oczach. Sama finezja :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:39 a ile masz bluz i spodenek z paseczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:40 Nie uraczysz w mojej szafie ! Jak musze, to wszystko robie albo w krotkich posdenkach albo w jeansach ! Glupie,ale ideologia musi byc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 14:48 Mój najnowszy bordowy T-shirt (firmy innej niz ta na A...) ma dwa białe paski na ramionach Czy powinnam sie juz identyfikować? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:00 Tak w sumie 2/3 twojego JA juz zanika przez te paski...Tylko uwazaj i nie dołóż jeszcze jednago, bo ci jakis zapaleniec antydresowy coś zrobi i stracisz cale swoje JA Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:03 które ja? ale za to jak mi urosło...ego Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:05 Uważaj ! Bo te ego ci tak urośnie, ze z twojej anatomicznej budowy zniknie szyja... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Ja raczej psów się nie boję. Co innego jakby 07.06.04, 15:08 nie biore sterydów więc mi nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Szyja to relikt !!! 07.06.04, 15:11 Każdy ma w sobie potencjalnego dresa :) Wiec uważajmy ! Szyja to relikt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Szyja to relikt !!! 07.06.04, 15:13 ja się nie zgadzam! ja swoja lubię! ładna jest Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 15:11 jak w temacie.... zboczylismy i to ostro.... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 15:52 No własnie i kto ich pobił? jacys lokalesi czy właśnie dresiarze?? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 16:06 Bosz...Ale wątek z tego wyszedł ! The longest one :) A moze w koncu cos w mediach bedzie o tych Gibach, albo ktos miejscowy nam cos zapoda jakąś wersję... Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 23:08 zaszkolwaliscie mnie, wiecie? jak spojrzalam na ten watek i ujrzaalm magiczna zgola liczbe 86 watkow to mna wstrzasnelo, ale nie zmieszalo, pomyslalam sobie jedynie "no spam jakisci czy cóś" a tu wy.... heh nie wiem co gorsze:> Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 07.06.04, 23:46 No na pewno my jestesmy gorsi !!! Taki niemoralny wątek z tego wyszedł :) LPR by nas ukamieniowało,hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 08:54 co najmnije ukamienowalo, conajmniej moj drogi:> Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:31 o ja pierdzielę, ten wątek to mutant! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:33 Dobra dobra....I to z czarnobyla ! Czy w koncu ktos wie o tej ekipie z Gib ? Czy dalej gadamy o dresach z Lublina i zboczencach gryspujących.... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:34 ja tez chcialabym kaieś konkrety nt Gib ale nikt nie pisze o tym :( Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:35 No to kij z gibami... Mówiłaś ze znasz ciupinkę grypsery. A napiszże coś ciekawego. Może fajne raperskie teksty z tego wyjdą ? Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:37 Rapujesz?? Żadnej grypsery i tego watku tez juz mam dość bo 5x muszę klikać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:38 No tak. Pewnie za każdym razem trzeba się logować, co nie ? Eh.... Ten wątek jest jeszcze spoko, ale są takie po 400, 800 , 1000 postów...Rzeźnia... Nie do klikania... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:40 do czego pijesz Wolf? logowanie sie do wątku? takie usprawnienia chcesz wprowadzić? pewnie dla tych mało ciekawych uzytkowników Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:42 Fajnie by było...logowac sie do dluzszych wątkow,hyhyhy A teraz pije do sniadania, zeby samo sie zrobilo, i za cholere nie chce...Trzeba bedzie samemu jakies jaja posmażyć...Aaaaaa....spaaaaać.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:43 Wątek o Gibach rozrósł się do imponujących rozmiarów, ale o samym pobiciu nikt nic nie wie. Czuję się nieco głupio, ale naprawdę na ten temat komuś (personalia pozostawiam to dla własnej widaomości) opowiadał najwybitniejszy polonista I LO. Dzisiaj przeglądałem „Kurier Poranny: - także patrzyłem na jego stronę internetową. Nic. Także strona „Współczesnej” nie zawiera żadnej informacji na ten temat, za to zadziwił mnie informacja (www.wspolczesna.pl/), że dziś jest rocznica zatonięcia „Orła” i to u wybrzeży Norwegii. A skąd oni to wzięli! Przecież 8 czerwca „Orzeł” miał wrócić do bazy. Kiedy zatonał i gdzie (na pewno na Morzy Północnym) pozostaje zagadką, choć nie brak hipotez na ten temat. Tu oczywiście piję do OMARTY i jej wątku o okręcie podwodnym, który chciała zatopić :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:45 www.wspolczesna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:48 Ej!! Nie zrobiłam mu dziury w kdłubie!! wypraszam sobie Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:45 ja jestem na etapie drugiej kawy Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 08.06.04, 11:46 Etap zatapiania podkawowych fusów.... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 CEL !!!! PAL !!!! 08.06.04, 11:48 Torpedy ruszyły !!! Prosze państwa ! Co za emocjonujący wyścig !!! Ta z numerem pierwszy m juz nie moze, juz pęka...Boooooom ! Dyskwalifikacja , wybucha !!! Numer drugi goni lidera, trójkę... Niestety...bomba wodorowa przeszkodziła w wyśicgu..Zdeklasowała wszystkich :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: CEL !!!! PAL !!!! 08.06.04, 11:50 Ja juz nie wiem o co chodzi!!! Nie zrobiłam dziury w kadłubie tylko kopnęłam! Byłam w klapeczkach więc niegroźnie! Czuję się atakowana! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier A klapeczki byłt plastikowe? Kilo Plastiku ma 08.06.04, 11:54 sporą moc :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: A klapeczki byłt plastikowe? Kilo Plastiku ma 08.06.04, 11:55 skórzane sa klapeczki, gino rossi sam sobie noś kilo plastiku Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: A klapeczki byłt plastikowe? Kilo Plastiku ma 08.06.04, 11:56 Wloę kilo goretexu. W górach to pewnie i tyle mam na sobie tych różnych duownych nowoczesnych materiałow na sobie. Cięzko jest czasem..Grunt że lato... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Gino Rossi - a to własnie włoskiej flocie 08.06.04, 11:57 polskie okręty podwodne (Dzik i Sokół) zrobiły duże kuku. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Gino Rossi - a to własnie włoskiej flocie 08.06.04, 11:59 bożesz Ty mój jak Ty nic nie wiesz! Gino Rossi to polska firma, tylko taka ma nazwe z obca brzmiaca dla imidżu albo coś Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Gino Rossi - a to własnie włoskiej flocie 08.06.04, 12:02 True true :) Widać że imidż skuteczny jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Jezu znów się skompromitowałem!!!! Z drugiej 08.06.04, 12:24 strony, jak bym wiedział, że to polska firma, mogłabyś zacząc mieć wątpliwości co do mojej orientacji... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Jezu znów się skompromitowałem!!!! Z drugiej 08.06.04, 12:26 A co to ma wspołnego ze sobą? Chyba jestem malo kumata Przestanę się łudzić Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Wybacz, ale skąd ja się mam znać na modzie 08.06.04, 12:35 kobiecej? jedyna nazwa co mi coś mówi to Triumf Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Wybacz, ale skąd ja się mam znać na modzie 08.06.04, 12:38 No bezprzesadyzmu. Marki sie zna z reklam. Juz sie ONI starają, zeby faceci tez znali marki kobiece,eh... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier No to gratuluję. Ja jestem wieśnak i nic nie wiem 08.06.04, 12:41 Reklam z kobiecymi urbraniami nie oglądam. Oczywiście coś mi mówią takie nazwiska jak Minge czy Rossata, ale to już inna historia Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 :)))) 08.06.04, 12:43 Akurat te mi nic nie mówią :) Ja sie tylko na billboardach opieram i witrynach sklepowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: :)))) 08.06.04, 12:46 Rossati to pewnie firma córki(syna??) Rossatiego ? Tylko tyle mi to mówi,heh Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: :)))) 08.06.04, 12:48 Prawdę mówiąc nie wiem. Może jednak matki? Można by poszukać w internecie, ale czy warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:51 Bozesz ty mój, chłopcy!!! 1. Rossati- to żona jest projektantko "mody". Cos strasznego 2. Triumph 3. Ginno Rossi robi też meskie buty! 4. nie tylko homoseksualiści znaja się na markach i modzie! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:57 Hm.... Wiesz.... No cóż...No nie jestesmy kumaci w takich sprawach....My troglodyty i słoma z sandałów wystaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:58 przynajmniej zdjeliscie gumiaki i walonki Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 13:04 Niech li tylko gosposia je wypastuje i będą jak nowe. Dzis idziemy do Gminnego Urzęda po dopłaty z Unii. Trza jakoś wyglądać ! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Popieram omartę ! 08.06.04, 12:59 punkt 4. Oczywiście nie! Zachowałem się jak homofob, powielając stereotypy. Jest mi przykro i głupio zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Nie mam na myśli kawy, a kopania przzez Martę 08.06.04, 11:47 łodzi podwodnej (gdzieś pomiędzy 1-100) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 11:57 A bo dzisiaj Wenus przechodzi prze Słońce i zaburza nam umysły... Ja proponuje zorganicowac jakis poganski Taniec Słońca !! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 12:00 skończ z tym zielskiem! mistrali i tak nie uswiadczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 12:03 Ale ja nie musze palic. Ja po prostu już tak mam... To pewnie się leczy, ale cóż - beigam wolno luzem i bez kagańca. Biada społęczeństwu ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Wątek sie robi absurdalny!!! 08.06.04, 12:33 Ale jesli juz to tylko w oddziale dla szczegolnie niebezpiecznych osobnikow. Inaczej bedzą klopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obietnicą 08.06.04, 12:00 udaję się na banicję. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:18 Niestety na banicje mozesz sie udac tylko po 65 roku życia. Inaczej ZUS ci nie odpusci ! Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:22 Nie słuchaj! Zawsze mozesz zostać pustelnikiem! ZUS ma taki bałagan, że pewnie do tej pory Cie nie zidentyfikował! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:32 To wtedy przyjdzie komornik i zarekwiruje jaskinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: No dobrze, to ja zgodnie z wcześniejszą obiet 08.06.04, 12:52 Na gg zaczepiłem parę osób z sejn, nikt nic nie wie, o pobiciu, o łodzi podwonej tym bardziej. w. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 12:58 Jeny ? Pytałeś o łódź podwodną ? Niezły happening :)) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 12:59 czyli forum zostało nieźle zareklamowane! czy reklama przez nagabywanie na gg to juz ambient media? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 13:02 Esz...Znowu nie rozumiem co do mnie po polsku mówisz :) I google też nie pomaga :) Jestem saaaaaaaam, w wielkim mieście, jestem saaaaam.... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 13:08 czego nie rozumiesz??? ambient media to wykorzystanie niestandardowych form i nosników w reklamie (tak jak np zrobiło to blend-a-med - pasy na przejsciach dla pieszych) kup sobie psa albo jakies inne zwierzę Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Bo to nie łódź 08.06.04, 13:12 Dzieki. Rybki mnie by zupelnie zasatysfakcjonowaly ! A najlepiej jakas roslinka...Najlepiej kaktus. To moze nie wyschnie tak latwo...W ogole przerzuce sie na kamienie.... Nie ma to jak blendamed... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 09.06.04, 12:58 Skończmy (kończ waść wstydu oszczędź) jakoś ten wątek. W Gibach nie doszło do pobicia, a jedynie salwowania się ucieczką. No, ale mamy za to rekordowy wątek – co prawda chaotyczny, ale jednocześnie pouczający (mówię o sobie). Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 09.06.04, 13:00 oh, dzięki Bogu, ze ucieczka bo to I LO było na tym biwaku Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Czy słyszeliście coś o pobiciu w Gibach 10.06.04, 02:54 Tylko ucieczka ? Eh....I warto nam bylo tak strzępić klawiaturę?... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Strzelanina na Kolejowym ? 11.06.04, 18:14 No i co z nią ??? Tu jest miejsce na odpowiedz ! Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 ihahahahaihihaiahaiahiahahahiaha 11.06.04, 23:48 Głodna kobyła jestem, kto mnie podkarmi , ihahahiahiahiiiahahahahiaiaiaha !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
masato Przyszedłem nakarmić kobyłę 11.06.04, 23:49 Masz obrok, kobyłko, jedz na zdrowie... i rośnij nam w siłę i w... długość :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Ihahiahihaihiahiaiaiahahahahaiaiiaiaihahaihihiaiai 13.06.04, 22:18 A ja biedna caly dzień głodna Nikt mnie nie karmi Żołądek burczy Kto da owsa !!!! Ja kocham owies jak ...no wiecie jak !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Ihahiahihaihiahiaiaiahahahahaiaiiaiaihahaihih 13.06.04, 22:28 jezu, wolf... no to masz tego siana czy tam owsa... :P Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Ihahiahihaihiahiaiaiahahahahaiaiiaiaihahaihih 14.06.04, 08:35 Owies to kojarzy się mi - ostatnio - tylko z jednym... Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 13:57 Przedruk z Wspolczesnej: ---------------------------------------------------- >>>>Bił i zabił<<<<< >W nocy z piątku na sobotę doszło do sprzeczki pomiędzy 59-letnią Elżbietą L. a ᡲ-letnim Wiesławem S. żyjącymi w konkubinacie. Mężczyzna pobił kobietę, która >zmarła na skutek odniesionych ran głowy. Zdarzenia miało miejsce na ul. Wesołej w Suwałkach. Sąsiedzi przez około godzinę słyszeli krzyki kobiety. Zwłoki w sobotę nad ranem znaleźli krewni ofiary, którzy powiadomili policję. Wcześniej Wiesław S. ponoć chwalił się jednej z sąsiadek, że zabił Elżbietę L. – W życiu nie powiedziałabym, że ten człowiek był zdolny do zabójstwa. Był miły, grzeczny, dzień dobry zawsze powiedział. Wypić, owszem, od czasu do czasu lubił – mówi jedna z mieszkanek sąsiedniej kamienicy. Zamordowana skarżyła się, że Wiesław S. ją bije, wygania z domu. Mężczyzna przebywa obecnie w policyjnej izbie zatrzymań. ------------------------------------------------------------------ po prostu koszmar....przy takich wiadomosciach brak mi slow....straszne to jest...."A taki porządny człowiek..." eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 14:03 W tym miejscu od razu rodzi się pytanie: jak nazywać ludzi żyjących w związku partnerskim? Konkubent (konkubina) momentalnie nasuwa skojarzenia z ww. historią. Kochanek (kochanka) brzmi z kolei nieelegancko. Przyjaciel (przyjaciółka) to też nie to. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 14:05 no własnie, a jak sie uzywa określenia partner/ka? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Re: Tak juz na powaznie, znowu biją 14.06.04, 14:12 Faktycznie, ale partner jednoznacznie się mi kojarzy. I nie piszę tego broń Boże w znaczeniu pejoratywnym. Tak po prostu mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Ihahahahaihihihihiahahahahahaihihihihahaihaihaihai 15.06.04, 22:01 Obroku ! Obroku !!! Kto da siana !!!! Kto ma więcej siana w rękach niż oleju w głowie !!!! ihahahahaihaihaihahahaihiahiahiahihahaha !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś