ariadna-enta 29.12.09, 23:13 tak tu pusto to pomyślałam,że ci zapełnie to niszowe forum bez cenzury cokolwiek nie cieszące sie powodzeniem.) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna-enta Re: hans 30.12.09, 00:34 ależ skąd za głupia jestem do twej niezmierzonej madrości.) Odpowiedz Link
gate.of.delirium Re: hans 30.12.09, 08:18 1zorro-bis napisał: > a o co biega bo nie kapuje, Hans? Myślę,że o tą niezamierzoną mądrość Hansa... Odpowiedz Link
hansgrubber Re: hans 30.12.09, 10:00 Generalnie o to by było wiecej ad rem a nie ad personam. Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: hans 30.12.09, 11:18 chodzi o to,że hans jeden wie co w trawie piszczy co maluczkim nie jest dane hans chce ad rem,ale rzecz w tym,ze to ad rem mu nie pasuje potem zaczyna te swoje filozofowanie "Twoja wypowiedż daje do myslenia "popierasz morderców,coś nie tak z twoja moralnością" "Nie masz problemu z sumieniem?" "co z twoją wrażliwością" i takie tam rózne które oczywiście absolutnie i w ogóle nie są ad rem.)) Odpowiedz Link
hansgrubber Re: hans 30.12.09, 11:29 1. To nie sa precyzyjne cytaty. 2. Filozofowanie a la hans jest lepsze nie wyzywanie a la pozarski czy dana. Choc nie dla Ciebie. :) Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: hans 30.12.09, 12:25 nie chodziło mi o precyzyjne cytaty ale o ich sens tak to wyglada u Ciebie lubisz ludziom wystawiac cenzurki,nawet jeśli wydaje ci sie,że tak nie jest,na przyklad teraz pijesz do mnie,że cos jest albo nie jest dla mnie masz jakaś manierę ubierania sie w szatki sprawiedliwego co jest lepsze to pozwól ocenić innym a jeśli juz robisz porównania to lepiej nazwać kogos diotą czy jakims epitetem w ferworze dyskusji niz cynicznie i na zimno napisać "sieg hail Dana" to jest dopiero świństwo Odpowiedz Link
hansgrubber Re: hans 30.12.09, 18:20 1. Staram sie oceniac postawy a nie ludzi, w przypadku jednak gdy ktos nie widzi problemu w zabijaniu dzieci czasem zdarzy mi się "wystapić z brzegów". 2. Ja nie pije - zwracam Ci uwagę, że nie zwracasz uwagi na dleko bardziej skandaliczne zachowania. Tyle. 3. W ferworze tak, ale chyba trzudno byc ciagle w ferworze - to raczej moje "sieg" bylo w ferworze, co oczywiscie umknelo Twej uwagi. Odpowiedz Link
ariadna-enta Re: hans 30.12.09, 19:32 jasne tylko czemu czuje na mile fałsz w tym co piszesz Odpowiedz Link
hansgrubber Re: hans 30.12.09, 20:44 Problem może być w moim pisaniu i/lub w Twoim nastawieniu. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: hans 31.12.09, 08:59 ale ad rem sie zawsze z ad personam laczy...Czy chcesz czy nie.... Odpowiedz Link
hansgrubber Re: hans 31.12.09, 16:20 Gorzej gdy się nie łączy bo jest tylko ad personam. :) Odpowiedz Link