ba-ti 18.02.12, 17:35 Czy ktoś mógłby podrzucić namiary (Białystok i okolice) na producenta-sprzedawcę płyt granitowych. Jestem zainteresowana kupnem blatu kuchennego. Pięknego i niezbyt drogiego, oczywiście;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
competer1 Re: GRANIT 18.02.12, 19:31 Za chwilę kolega/koleżanka z twojej firmy wpisze tu jakiś fajny link do zakładu kamieniarskiego np w Zabłudowie. Ale żeby nie czekać to wpisz w szukajkę blat i tam znajdziesz fajny spam. Odpowiedz Link Zgłoś
ba-ti Re: GRANIT 18.02.12, 23:49 Pan i Pana znajomi tak robią? Ja nie! Po prostu prosiłam o pomoc- to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: GRANIT 19.02.12, 12:48 Polecam zaklad kamieniarski w Solniczkach. - Robili mi blat do kuchni,niemam zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: GRANIT 19.02.12, 15:18 przy cmentarzach pytaj tam naprawdę mają świetnych starych fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 ty, jednym, z nich byles...? 19.02.12, 15:58 morfeusz_1 napisał: > > przy cmentarzach pytaj tam naprawdę mają świetnych starych fachowców(....) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ty, jednym, z nich byles...? 21.02.12, 23:07 ja nadal nim jestem i mam wielu kolegów w tym fachu - ty przeminiesz na aborygeńskiej pustyni,rozsypiesz się w pył jak twoje głupie pytania,a kamień który wyszedł spod dłuta mistrza zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ty, jednym, z nich byles...? 25.02.12, 15:32 nie ma nic przyjemniejszego na forum, jak ktos, kto, w swej intelektualnej bezradnosci, odwoluje sie do miejsca gdzie zyje i robi z tego argument...:)! morfeusz_1 napisał: > ty przeminiesz na aborygeńskiej pustyni,rozsypiesz się w pył jak twoje głupie pytania(...) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ty, jednym, z nich byles...? 25.02.12, 16:43 Na twoje mądre pytania udzielał adekwatnie yntelektualnych odpowiedzi docen to i przesttan trucć Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ty, jednym, z nich byles...? 25.02.12, 16:49 nie ma nic przyjemniejszego na forum, jak ktos, kto, w swej intelektualnej bezradnosci,robi z siebie durnia...! morfeusz_1 napisał: > Na twoje mądre pytania udzielał adekwatnie yntelektualnych odpowiedzi docen to > i przesttan trucć Odpowiedz Link Zgłoś
jerry888777 Re: GRANIT 19.04.12, 03:46 Tansza alternatywa na blat kuchenny z granitu. Na rynku dostepne sa gotowe blaty z wykonczonym brzegiem, wyprofilowanym i polerowanym. Produkt mozna zainstalowac samemu, bez uslug kamieniarza, podobnie jak montaz gotowych blatow z plyt laminowanych i oczywiscie zaoszczedzic Dla zainteresowanych wiecej informacji jerry88877@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karina.markiewicz Re: GRANIT 08.12.15, 16:20 Jesteśmy bezpośrednim producentem materiałów z granitu Oferujemy transport w kraju i za granicą. Zajmujemy się produkcją materiałów budowlanych. W naszej ofercie posiadamy : - płyty granitowe - kostkę granitową - polerowane płyty granitowe - płyty granitowe wykończeniowe - poręcze z marmuru i granitu - blaty - parapety granitowe - stopnie, schody - płyty granitowe GP1,GP5 - płytki elewacyjne - płytki polerowane - pomniki - blaty - kostka brukowa CENY DO USTALENIA Ceny najniższe w kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
karina.markiewicz Re: GRANIT 08.12.15, 16:21 Jesteśmy bezpośrednim producentem materiałów z granitu Oferujemy transport w kraju i za granicą. Zajmujemy się produkcją materiałów budowlanych. W naszej ofercie posiadamy : - płyty granitowe - kostkę granitową - polerowane płyty granitowe - płyty granitowe wykończeniowe - poręcze z marmuru i granitu - blaty - parapety granitowe - stopnie, schody - płyty granitowe GP1,GP5 - płytki elewacyjne - płytki polerowane - pomniki - blaty - kostka brukowa CENY DO USTALENIA Ceny najniższe w kraju! tel. 515 629 656 Odpowiedz Link Zgłoś