agent.orange 26.03.12, 01:18 Białystok to jednak wschodnia dzicz - w biały dzień małpy w kominiarkach atakują niewinnych ludzi. Prawdziwi katolicy, nie ma co! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antybosman Piszę z Lublina 26.03.12, 01:21 I naprawdę zastanawiam się, po co takie paskudne miasto jak WhiteStock załapało się do pierwszej dziewiątki miast street-view? To jest najbrzydsze miasto w Polsce. I najbardziej chamskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bstoczanka Re: Piszę z Lublina IP: *.client.duna.pl 26.03.12, 01:25 byłeś tu, że się wypowiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
antybosman Byłem 3 razy 26.03.12, 01:28 To "miasto" jest totalną dziurą, siedziałem na tym "zabytkowym" Rynku Kościuszki i jakieś łysole z BMW na mnie łypały, bo miałem plecak, bo się wyróżniałem. To tragicznie nieatrakcyjne dla turystów miasto, taka tam chaotycznie rozwłóczona osada przy trasie numer 19... Za tydzień tam muszę jechać - boję się, bo jadę samochodem na słowackich numerach. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta09 Re: Byłem 3 razy 26.03.12, 03:23 Zmień kierunek jazdy. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Widocznie źle siedzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bk66 Re: Byłem 3 razy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 08:52 boj sie...bede na ciebie czatowal Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta09 Re: Piszę z Lublina 26.03.12, 03:21 CLublin nie lepszy. Tam nawet prof. uniwersytetu (UMCS) okazała się chamką. Znam oba miasta bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
antybosman Zmasowana akcja przeciw naziolom... 26.03.12, 01:22 Ciekawe kiedy Białystok zostanie wyczyszczony z gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta09 Re: Zmasowana akcja przeciw naziolom... 26.03.12, 03:25 Załóż sobie dzienniczek i w nim zapisuj swoje złote myśli, a nie na Forum, bo szkoda dla Ciebie miejsca. Piszesz jakbyś był nie wilkiem morskim a rozhisteryzowaną nastolatką - a może nia naprawde jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
antybosman Białystok to śmierdząca wiocha 26.03.12, 01:24 Wiocha, nie ma co! Skazuje się za obronę przed naziolami! I jeszcze taki wajwół jak Piździstok chce być ESK... Odpowiedz Link Zgłoś
antybosman Sądy w Łajnostoku 26.03.12, 01:26 "Ormianin skazany niedawno za to, że w samoobronie pobił kilku skinheadów". Tak, nawet sądy w Łajnostoku są opanowane przez zwolenników nazistów! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidek6666 co na to wojewoda? 26.03.12, 02:24 Maciej Żywno obiecał niedawno, po raz kolejny zresztą, że będzie walczył o tolerancyjne Podlasie. Żenada Maćku i wstyd na cały kraj. Jaga i swastyki - ot i cała wielokulturowość Podlasia... Żałuję, że mieszkam w takiej zapyziałej dziurze i szkoda mi moich dzieci, że muszą się wychować w takim środowisku .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Nowe! Neonaziści znów zaatakowali. Ich ofiara IP: *.elpos.net 26.03.12, 02:31 Denerwuje mnie wasze głupie gadanie, to jak przez kilku pajaców oceniacie od razu wszystkich co mieszkają w Białymstoku. No ale przecież najłatwiej jest wszystkich wrzucić do jednego worka... Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Nowe! Neonaziści znów zaatakowali. Ich ofiara w... 26.03.12, 02:48 Ten antybosman to chyba jeden z cyngli wyborczej. Sam ze sobą dyskutuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta09 Re: Nowe! Neonaziści znów zaatakowali. Ich ofiara 26.03.12, 03:31 Moim zdaniem to antybosman mieszka w jakiejs zapyziałej dziurze z 50 kilometrow od Bialegostoku i z zazdrosci, ze nie moze mieszkac w Białymtoku wymyśla Bialostoczanom. Nazywa sie to mechanizmem zielonych winogron (patrz Freud). Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: Nowe! Neonaziści znów zaatakowali. Ich ofiara 26.03.12, 04:21 Pana Zigmunda dziś mało kto traktuje poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banana fishbone Re: Nowe! Neonaziści znów zaatakowali. Ich ofiara IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.12, 06:03 nie "zielone" lecz "kwasne" i nie freud lecz jack brehm Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Re: Nowe! Neonaziści znów zaatakowali. Ich ofiara 26.03.12, 14:57 "Oxen S. przybiegł do Rejsu z położonego po sąsiedzku pubu Knaj, wezwany telefonicznie przez kucharza." czegoś tu nie rozumiem...Zaatakowali go, ale to on do nich przybiegł? Po co, po guza? A może szukał okazji i się naciął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach.konwa Re: Nowe! Neonaziści znów zaatakowali. Ich ofiara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.12, 11:30 Przybiegł, bo obsługa "Rejsu" wezwała ochroniarza z Knay-pubu, a Oxen miał akurat dyżur. jak cię napadną wzywasz ochronę, policję, jak jesteś ciężko chory, wzywasz pogotowie,a oni wszyscy przybywają, bo to należy do ich obowiązków. Nie szukają guza. Kumasz, drogie dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś