Gość: _Lizak_ IP: *.net.bialystok.pl / 81.15.255.* 24.06.04, 08:04 No przynajmniej wiemy , że na Białostocką policje można liczyć !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pilzbery Re: Pościg za "maluchem" w centrum Białegostoku 24.06.04, 08:38 no dobrze że nie uciekali cinquecento bo ich godzinę ganiali. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivan_lukov Re: Pościg za "maluchem" w centrum Białegostoku IP: *.pl 24.06.04, 08:46 sie smiejecie, ale to naprawde nie jest tak latwo zatrzymac auto, nawet malucha. a policja chciala go wyprowadzic poza centrum, stad te kilkanascie minut, potem przeciez odr azu go zablokowali. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLO Re: Pościg za "maluchem" w centrum Białegostoku IP: 193.201.167.* 24.06.04, 09:46 JAKIE "ZA MIASTO" ??? osiedle skorupy w czasie jak sie to rozgywało(przy ulicy sybiraków) jest zawsze pełne dzieciaków z nianiami i jakby ktoś nie wiedział jest bardziej w centrum niż np. osiedle młodych... w tej całej historii nie pasuje mi jedno: w relacji telewizyjnej widać było jak maluch stoi przodem do koscioła św. ducha a tyłem do lasu... wskazywałoby to na fakt iż maluch jechał od strony działek a nie miasta... nawet gdyby się zderzył z radiowozem nie sądzę aby siłą imetu obrócił się o 180 stopni (znam ta drogę jest nieutwardzona i wyboista szybciej ja 10 km/h jechać tam się nie da) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pościg za "maluchem" w centrum Białegostoku IP: 80.55.171.* 24.06.04, 10:20 Nastepna sprawa to fakt, że to w malucha przypierniczył poldek, a nie odwrotnie. Na zdjęciu w Porannym wyraźnie widać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Pościg za "maluchem" w centrum Białegostoku IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.06.04, 23:18 co ty piszesz, mam kumpla co na tej drodze napierał 60 km/h, a wskoczył w nią też z nie małą prędkością. Na Sybiraków oprócz świąt i niedzieli to jest pusto. Odpowiedz Link Zgłoś