Dodaj do ulubionych

proponuję rozejm.....

IP: 212.122.214.* 01.07.04, 00:12
co wy na to paniczu alex?
Obserwuj wątek
    • ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 03:28
      Gość portalu: santiago78(real) napisał(a):

> co wy na to paniczu alex?

Najlepszy rozejm z toba jest wtedy gdy sie logujesz i nie musze ogladac twoich
      postow. Co ty na to?

• Gość: nickname Re: proponuję rozejm..... IP: 80.51.244.* 01.07.04, 08:33
      Ja się nie zgadzam. Bijcie się do ostatniego przecinka.
      • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 01.07.04, 09:49
        Gość portalu: nickname napisał(a):

> Ja się nie zgadzam. Bijcie się do ostatniego przecinka.

ale ile mogę bić słabszego? żal mi już tego chłystka alexa...
        • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 01.07.04, 09:59
          na początku alex wyglądał na hardego...ale szybko okazało się, że to maska
          skrywajaca furę kompleksów

intelektualnie jest przecietny
          kulturalnie jest zerem
          tolerancja na poziomie dresiarza
          dostaje spazmów wściekłości na dzwięk słów Kościół, naród, katolik czy Polska...

jest juz tak przejrzysty, że nie ma sensu nawet czytać jego watków, wystarczy
          sam tytuł, temat...wiadmo co napisze 9tak jak w wyborczej, przeczytasz tytuł i
          juz wiesz co będzie dalej, w jaki deseń dziennikarz uderzy....alex pod tym
          katem jest wiernym uczniem, jest cholernie przewidywalny, schematycznym wyrwany
          wręcz z matrycy....
          matrix - michtrix

na pewien sposób mi go zal
          mały, znerwicowany człowieczek bez poczucia godności własnej (no chyba, ze gey
          pride ;-)

probowałem nie raz stonować, przeprosiłem go, poprosiłem o wybacznie...co
          zrobił? opluł....hmmm
          mały, biedny człowieczek....

ale nie tacy jak on sie nawracali, madrzeli, wiec nic straconego, jeno trza sie
          modlić wiecej...

• ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 09:59
          Gość portalu: santiago napisał(a):

> Gość portalu: nickname napisał(a):
          >
          > > Ja się nie zgadzam. Bijcie się do ostatniego przecinka.
          >
          > ale ile mogę bić słabszego? żal mi już tego chłystka alexa...

Tyle wart jest ten twoj "rozejm". Hipokryta i zarozumialec czyli
          tzw "chrzescijanin".
          • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 01.07.04, 10:17
            ormond napisał:

> Gość portalu: santiago napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: nickname napisał(a):
            > >
            > > > Ja się nie zgadzam. Bijcie się do ostatniego przecinka.
            > >
            > > ale ile mogę bić słabszego? żal mi już tego chłystka alexa...
            >
            > Tyle wart jest ten twoj "rozejm". Hipokryta i zarozumialec czyli
            > tzw "chrzescijanin".

buźka ormond
            przeczytaj jeszcze raz....
            i postaraj sie zrozumieć...

(nie rozumiesz określenia chrześcijanin? wytłumaczyć ci? czy jerzy urban i adam
            michnik juz ci zdefiniowali?)

• ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 10:42

> ormond napisał:
              >
              > > Gość portalu: santiago napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: nickname napisał(a):
              > > >
              > > > > Ja się nie zgadzam. Bijcie się do ostatniego przecinka.
              > > >
              > > > ale ile mogę bić słabszego? żal mi już tego chłystka alexa...
              > >
              > > Tyle wart jest ten twoj "rozejm". Hipokryta i zarozumialec czyli
              > > tzw "chrzescijanin".
              >
              > buźka ormond
              > przeczytaj jeszcze raz....
              > i postaraj sie zrozumieć...
              >
              > (nie rozumiesz określenia chrześcijanin? wytłumaczyć ci? czy jerzy urban i
              adam
              >
              > michnik juz ci zdefiniowali?)
              >
              ...takie latwe te twoje formulki. czarne / biale. Rzucasz na oslep
              niesprawdzona, klamliwa teze i na niej budujesz swoje argumenty. Powtarzam
              jeszce raz: jestes zarozumialym hipokryta. Obnosisz sie ze
              swoim "chrzescijanstwem", a brakuje ci grama pokory faryzeuszu.
              • alex.4 Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 11:09
                Z osobą twojego pokroju santiago nie zamierzam wchodzić w dyskusję. Dyskusja z
                gónem i intelektualnym zerem nie stanowi zadnej przyjemności. Jak napisał
                Ormond zacznij się logować. Jesteś na mojej czarnej liście, nie bedę widział
                twoich wypocin.
                bez pozdrowień
                • oszolom.z.radia.maryja Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 11:29
                  nie lubisz Santiago? ukradnij mi nicka przecież doskonale ty i twoi kupmle
                  przećwiczyli na mojej osobie!
                  • alex.4 Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 11:48
                    odszołomie obłudny gadzie zamilcz.
                    • ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 12:12
                      Te dwa typy sa pod jednym wzgledem do siebie podobne. Nic ich bardziej nie boli
                      niz gdy sa ignorowane. Chociaz trzeba przyznac, ze oszolomski sie loguje, to
                      jego bzdur nie widac, santiago jest na to zbyt wielkim samolubem.
                      • Gość: Anfernee Re: proponuję rozejm..... IP: 212.33.95.* 01.07.04, 12:28
                        Mógłbym się logować i zablokować was - dwóch fałszywców, hipokrytów.
                        Ale to za proste. Zalewacie forum stekiem kłamstw i obłudy (alex jest w tym
                        bardziej płodny), ktoś musi uświadamiać światu, że nie macie racji, że
                        próbujecie manipulować. Taka mała krucjata ;-)
                        • ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 12:58
                          Gość portalu: Anfernee napisał(a):

> Mógłbym się logować i zablokować was - dwóch fałszywców, hipokrytów.
                          > Ale to za proste. Zalewacie forum stekiem kłamstw i obłudy (alex jest w tym
                          > bardziej płodny), ktoś musi uświadamiać światu, że nie macie racji, że
                          > próbujecie manipulować. Taka mała krucjata ;-)

No wiec powiedz, na czym ma polegac moja rzekoma hipokryzja, falszywosc....?
                          • Gość: Anfernee Re: proponuję rozejm..... IP: 212.33.95.* 02.07.04, 12:33
                            Taaak ... jestem dorosły, potrafię przyznać się do błędu. Hipokrytą nie jesteś,
                            a to co mam ci do zarzucenia, to nieustanne ataki na Kościół, katolików - nawet
                            wtedy, gdy nikt ciebie nie prowokuje (vide np. wątek "w mordę jeża").
                            Więc przepraszam za nazwanie hipokrytą.
                            Ale reszta się łapie pod krucjatę.
                            • alex.4 Re: proponuję rozejm..... 02.07.04, 14:55
                              jak rozumiem hipokryzją jest pokazywanie zaklamania i obłuda części środowisk
                              polskich katolików.
                              pozdr
                              • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 02.07.04, 15:02
                                alex.4 napisał:

> jak rozumiem hipokryzją jest pokazywanie zaklamania i obłuda części środowisk
                                > polskich katolików.
                                > pozdr

a kiedy ja pokazałeś???
                                mozesz przypomnieć? bo jakoś nikt nie zauważył efektów twej krucjaty
                                antykatolickiej.....

pokaż
                              • Gość: Anfernee Re: proponuję rozejm..... IP: *.iig.pl / *.iig.pl 02.07.04, 21:47
                                Już raz ci tłumaczyłem co mam na myśli, to potem przez miesiąc nie zauważałeś
                                moich postów. Żyj dalej w matrixie.
                                • Gość: santiago proponuję rozejm....mozliwy w michtrixie? IP: 212.122.214.* 02.07.04, 23:10
                                  Gość portalu: Anfernee napisał(a):

> Już raz ci tłumaczyłem co mam na myśli, to potem przez miesiąc nie zauważałeś
                                  > moich postów. Żyj dalej w matrixie.

chyba w MICHTRIXIE!
                    • Gość: piecyk gazowy Re: proponuję rozejm..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 16:26
                      alex.4 napisał:

> odszołomie obłudny gadzie zamilcz

Santiago chcesz wpisać na czarną listę, a Oszołoma czemu nie wpisałeś?
                • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 01.07.04, 12:27
                  powiadasz alex żem jest gówno...
                  no ładnie...na kursach wujek bronek tak was uczy???

preczytajcie sobie jeszcze raz ten wątek od początku.....

i poczytajcie sobie inne

klto sie wścieka, kto rzuca kurwami, wyzywa od onanistów i pojebów???

santiago??? nie...
                  ormonda vel alex??? tak....
                  jeśli chodzi o kulturę 1:0 dla mnie

kto podejmuje z każdym rozmowę, prezentując swój pogląd odnosi się do watku
                  rozmówcy, czasem ostro, czasem lżej ale broni swego poglądu??? ..santiago...

a kto zmienia niewygodny temat i kto wybiórczo traktuje rozmówcę? ignorujac
                  jego wypowiedzi, jesli juz to tylko wyciaga z kontekstu cytat?...alex vel ormond

styl dyskusji 2:0 dla santiago

kto węszy wszedzie spiski? santiago widzi żydów??? nie...
                  alex vel ormonda widzą wszedzie łapy kleru?? tak...
                  kto wsporwadza niemal każdy by przywalić kościołowi? lpr? hmmm (tu nie chodzi o
                  to żae akurat względem koscioła, ale ze taka tendencja....jednym wszystko
                  kojarzy sie z dupą a tobie (wam) z katolikami...
                  kto ma wiec fobię? santiago? nie...
                  alex vel ormond? tak...

santiago prowadzi 3:0

mam dalej? na razie wystarczy

i jeszcze jedno
                  widzisz alex
                  jednak mój proces wychowawczy jakoś na ciebie wpływa
                  po rtaz pierwszy pozbyłeś się hipokryzji...
                  niezależnie jaki kubeł pomyj wylewałeś na mnie czy na kogoś innego
                  kończyłeś swą wypowiedź głupawym "pozdr"....

w tym wątku napisałeś że nie pozdrawiasz.....
                  ufff
                  jednak całun hipokryzji zsunął sie delikatnie z twego oblicza....jescze długa
                  droga przed tobą by wyjść z ogłupienia ale....iskierka światła nadziei juz jest

pozdrawiam i zycze najlpeszego na nowej drodze
                  (autentyczne)

• ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 12:56
                    Santaiago, army of shit, zaloguj sie.
                    • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 01.07.04, 13:29
                      ormond napisał:

> Santaiago, army of shit, zaloguj sie.

łał!!!!

to było niezłe....minimum formy a ile treści...
                      ile głębi przemawia z tego komentarza...
                      hmmm
                      a ile inteligencji...to jeszcze postmodernizm czy już pospostmodernizm?

...hmm...mów do nie jeszcze...mów własnie tak...
                      jesteś boski ormond, taki madry i elkowentny...
                      • ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 14:19
                        Co bys nie powiedzial santiago-waty czlowieku, jestes zarozumialym, napuszonym
                        hipokryta. Jesli trwasz przy swoich pogladach, to twoja sprawa, ale ty chcesz
                        je wetknac w gardlo wszystkim i obnosic sie w glorii "jedynego sprawiedliwego".
                        To jest hipokryzja santiago i grzech pychy.
                        Zaloguj sie i dykutuj do woli z takim jak ty: oszolomem, tidy, jakiem-ny itd...
                        ale ty tak naprawde wybierasz konflikt, chociaz udajesz, ze jestes taki swiety,
                        to w gruncie rzeczy buzuje w tobie kociol negatywnych emocji i nie mozesz sie
                        powstrzymac aby je wyrzygiwac na kazdego, kto mysli inaczej niz ty.
                        • Gość: adam Re: proponuję rozejm..... IP: *.piasta.pl 01.07.04, 14:58
                          Ormondzie dyskusja z tymi smieciami przypomina dialog ze ścianą
                          • alex.4 Re: proponuję rozejm..... 02.07.04, 14:57
                            Gość portalu: adam napisał(a):

> Ormondzie dyskusja z tymi smieciami przypomina dialog ze ścianą

alex: zgadzam się z Adamem. Nie warto. Im tylko chodzi o kłótnie.
                            pozdr
                        • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 01.07.04, 15:50
                          ormond napisał:

> Co bys nie powiedzial santiago-waty czlowieku, jestes zarozumialym,
                          napuszonym
                          > hipokryta. Jesli trwasz przy swoich pogladach, to twoja sprawa, ale ty chcesz
                          > je wetknac w gardlo wszystkim i obnosic sie w glorii "jedynego
                          sprawiedliwego".
                          >
                          > To jest hipokryzja santiago i grzech pychy.
                          > Zaloguj sie i dykutuj do woli z takim jak ty: oszolomem, tidy, jakiem-ny
                          itd...
                          >
                          > ale ty tak naprawde wybierasz konflikt, chociaz udajesz, ze jestes taki
                          swiety,
                          >
                          > to w gruncie rzeczy buzuje w tobie kociol negatywnych emocji i nie mozesz sie
                          > powstrzymac aby je wyrzygiwac na kazdego, kto mysli inaczej niz ty.

udowodnij swe oskarzenia smutny robaczku...
                          pycha? kiedy?
                          hipokryzja? hmmm pokaż
                          nikomu do gardła nie zagladam a tym bardziej nic nie wpycham

po prostu nie potrafisz (potraficie) dyskutowqać....

zarzut pychy w twych ustach wobec jest zrozumiały z racji tego, że nie raz
                          udowdniłem tobie (zwlaszcza lexowi) niekonsekwencje i głupotę...stad rozumiem
                          wasz gniew
                          ale hipokryzja?????
                          wyjsnij to pojęcie bo ja moze inaczej je rozumuię

a kto rzyga???
                          hahahah
                          spojrz w górę wątku i na inne.....zobaczysz kto "rzyga" żółcią i pianą, kto
                          qurfami rzuca i od popjebów wyzywaa....mnie to nie podnieca...a ciebie? chyba
                          tak robaczku...

"ciał"

)p.s. oczywiscie nie spodziewam sie juz odpowiedzi od was...brak wam stylu i
                          podstwowego wychowania....(a wujek bronek w tv tak łądnie i kulturalnie
                          wypada...a wy?...ehhh)
                          • ormond Re: proponuję rozejm..... 01.07.04, 23:07
                            > )p.s. oczywiscie nie spodziewam sie juz odpowiedzi od was...brak wam stylu i
                            > podstwowego wychowania....(a wujek bronek w tv tak łądnie i kulturalnie
                            > wypada...a wy?...ehhh)

Mr S. odpowiem ci jeszcze raz - loguj sie. Skoro sie tak puszysz ze swoim
                            stylem i dobrym wychowaniem, to powinienes wiedziec, ze sie nie pcha swojej
                            buzi tam gdzie nie jest mile widziana. Daj wiec mi (i innym) szanse abym cie na
                            tym forum nie widzial, wtedy nie bedziesz mial ze mna problemu.

• Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 212.122.214.* 01.07.04, 23:29
                              boisz się? denerwujesz?
                              a mozę napraw drzwi od stodoły ormondziku...to bedzie mniejszy przeciąg i nerwy
                              opanujesz...
                              • ormond Re: proponuję rozejm..... 02.07.04, 03:37

> boisz się? denerwujesz?
                                > a mozę napraw drzwi od stodoły ormondziku...to bedzie mniejszy przeciąg i
                                nerwy
                                >
                                > opanujesz...

I to jest popis kultury... ty sandiego potrzebujesz wrogow aby istniec, gdybys
                                zyl kilkset lat wczesniej, bylbys inkwizytorem.
                                • Gość: santiago Re: proponuję rozejm..... IP: 217.153.197.* 02.07.04, 10:44
                                  ormond napisał:

> Gość portalu: santiago napisał(a):
                                  >
                                  > > boisz się? denerwujesz?
                                  > > a mozę napraw drzwi od stodoły ormondziku...to bedzie mniejszy przeciąg i
                                  > nerwy
                                  > >
                                  > > opanujesz...
                                  >
                                  > I to jest popis kultury... ty sandiego potrzebujesz wrogow aby istniec,
                                  gdybys
                                  > zyl kilkset lat wczesniej, bylbys inkwizytorem.

hmmm
                                  inkwizytor powiadasz....ciekawa robota....
                                  jeno nie jestem stanu kapłańskiego.....wolę życie rodzinne...

inkwizycja była całkiem OK, troche przesadzili kilka razy pod naciskiem
                                  politycznym ale generalnie =jej czarna legenda ma sie nijak do prawdy...ale co
                                  to cię obchodzi...
                                  lepiej być bolszewikiem, to wychodzi ci nawet teraz, gdy bolszewizm upadł...no
                                  ale masz UE, tam sie zrealizujesz towarzyszu komisarzu....

odpoiwesz na jakiekolwiek moje pytanie? sugestie? z poprzednich postów?
                                  hahahahah

jeszcze stoisz w przeciągu?

• Gość: manu Re: proponuję rozjeb..... IP: 81.15.254.* 01.07.04, 18:01
      Santiago, ale napisz szczerze, kochasz lalexa.4 bliźniego swego (jak siebie samego)?
      • orrnond Re: proponuję rozjeb..... 01.07.04, 18:06
        Gość portalu: manu napisał(a):

> Santiago, ale napisz szczerze, kochasz lalexa.4 bliźniego swego (jak siebie
        sam
        > ego)?

Przeciez to katolik, a oni nie kochają innych. Zresztą lalex.4 nie kocha ich z
        taką samą wzajemnością.
        • Gość: santiago ma ubaw Re: proponuję rozjeb..... IP: 212.122.214.* 01.07.04, 19:42
          orrnond napisał:

> Gość portalu: manu napisał(a):
          >
          > > Santiago, ale napisz szczerze, kochasz lalexa.4 bliźniego swego (jak siebi
          > e
          > sam
          > > ego)?
          >
          > Przeciez to katolik, a oni nie kochają innych. Zresztą lalex.4 nie kocha ich
          z
          > taką samą wzajemnością

hehehe

alex kocha dołębnie i z penetracją....to miałeś na mysli? dobrze o tym wiesz...
          czy moz.e ustosunkowałeś sięw ten sposób do moich tez wcześnijeszych...
          hihihhihi
          dobre
          • Gość: jarek-ny Re: proponuję rozjeb..... IP: *.phil.east.verizon.net 02.07.04, 02:51
            Kiedys tez mialem zamiar zalozyc taki watek. Nudza mnie juz te dretwe dyskusje
            o zlych Polakach-Katolikach, zlych ksiezach, dobrych zydach, itd.

Tyle jest ciekawszych tematow niz odpowiadanie na momotematyczne, chamskie
            zaczepki kilku nieszczesliwych, bo chorych z nienawisci osobnikow.

Mierzi mnie rowniez to, ze ja jako Polak staram sie nie zaczepiac wyznawcow
            innych religii czy tez ateistow a ci, ktorzy w tym kraju sie wychowali, zyja,
            mysle ze jednak cos Polsce zawdzieczaja - atakuja bezpardonowo, falszuja fakty
            i historie. Same nasuwaja sie dwa przyslowia:

-Przeklety, kto sra we wlasne gniazdo.
            -Dasz chamowi palec, to ci reke odgryzie.

Mysle jednak, ze oni nie zdaja sobie nawet sprawy, ze gdyby nie chrzescijanie,
            to zapewne zyliby w jakiejs zapoznionej cywilizacji. Postep, dobrobyt i wzgledna
            sprawiedliwosc zbudowala cywilizacja chrzescijanska. Teraz tez bariery
            mentalnosciowe i kulturowe sa znaczne.
            Niech sprobuja pomieszkac np 2 lata w Chinach, jak pewien moj znajomy. Do
            Polski wrociliby na kolanach.

Co do Polakow-katolikow. Nie jest to moze kraj-ideal. Wiem dobrze, bo
            podrozowalem duzo po Europie i nie tylko. Ale pytam sie tych wszystkich
            osobnikow - macie jakis inny kraj?

Ja moglbym ze swej pozycji powiedziec, ze nie potrzebuje Polski, ale pamietam i
            zawsze, ze poradzilem sobie dzieki rodzicom i Polsce. Ormond juz zapomnial.
            Moze obecny kryzys i bezrobocie w Australii przypomna mu. Duzo twoich znajomych
            wyjechalo za praca do Anglii? Do stanow wciaz naplywaja a slyszalem, ze
            zdecydowana wiekszosc wybiera Europe. Tylko nie mow mi, ze to stary zwyczaj
            australijskiej mlodziezy. To sa ludzie juz po studiach, czesto w sile wieku.
            Nie pluj wiec na Polske, bo moze twoja wnuczka przyjedzie za chlebem do kraju
            swoich przodkow.

I jeszcze na koniec troche dosadniej. Gdyby nie ci zli Polacy-katolicy i ich
            przodkowie, to wasze siostry (zony, matki, dzieci) stalyby dzis gdzies przy
            autostradzie kolo Monachium i dawalyby du.. za 20 DM, zeby wykarmic reszte
            rodziny.
            • ormond Re: proponuję rozjeb..... 02.07.04, 03:47

> -Przeklety, kto sra we wlasne gniazdo.
              > -Dasz chamowi palec, to ci reke odgryzie.
              >

Na takie dyktum dedykuje ci te dwa wersy (czyje, jestem pewien, ze pamietasz ze
              szkoly):

Czy ten ptak kala gniazdo, co je kala,
              Czy ten, co mówić o tym nie pozwala?

Wlasnie o to chodzi, ze tacy jak santiago chcieliby zalozyc ludziom knebel na
              usta pod pozorem "szargania swietosci", tymczasem chodzi o to aby czasami umiec
              sobie powiedziec gorzkie prawdy. Bez tego narody pograzaja sie w mitomanskich
              zaklamaniach i traca swoja tozsamosc.
              • Gość: santiago Re: proponuję rozjeb..... IP: 217.153.197.* 02.07.04, 10:54
                ormond napisał:

> Wlasnie o to chodzi, ze tacy jak santiago chcieliby zalozyc ludziom knebel na
                > usta pod pozorem "szargania swietosci", tymczasem chodzi o to aby czasami
                umiec
                >
                > sobie powiedziec gorzkie prawdy. Bez tego narody pograzaja sie w mitomanskich
                > zaklamaniach i traca swoja tozsamosc.

udowdnij to!!!!!
                to ty głupiutki ormondzie zabraniasz sie wypowidać i bluzgasz na WSZYSTKICH
                INNYCH co mają inne zdanie od ciebie....

ja choć zwalczam tolerancję w waszym wydaniu jestem PIERWSZY, który chce
                rozmawiać
                ale mój dialog nie ma nic współnego z hipokryzją, "ja mam rację, ty masz racje
                on ma racje wszyscysc mamy rację choc o czym innym mówimy" ale w gruncie rzeczy
                dążysz do zniszczenia drugoiego człowieka...ot tolerancja i humanizm

ja nie ukrywam swych poglądów, potrafię je bronić więc jeśli ktoś ma inne
                poglądy to z mojego punktu widzenia musi sie mylić, dochodzi do zwarcia, jeśli
                byłbyś facetemk na poziomie mółbyś w tym zwarciu coś osiągnąć, przekonać mnie,
                udowodnić coś...ale nie....wolisz personalnie atakować, bluzgać wyzywać,
                zmieniać temat na "wredni katolicy i śmierdzący polaczkowi"

a dialog moze prowadzić do wyjaśnienia wątpliwości, nieporozumień
                ale z waszej demoliberalnej strony, która rzuca hasłem dialogu i tolerancji
                jest tylko chęć zniszczenia, dopierd..nia katolikowi, polakowi...kto was tak
                zaprogramował? macie jakieś masówki w u wujka bronka czy co?

i tyle

jesteś w gruncie rzeczy małym, zakompleksionym chłopcem który jest wqurfiony na
                cały świat a winnych szuka w katolikach i Polakach (skad ja to znam...aaa sa
                ludzie jak tejkowski który wqurfiony na cały świat, winnych szuka w żydach i
                finansjerze...) - nie widzisz tego? jesteś przeciwległym odbiciem ludzi pokroju
                tejkowskiego

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka