Gość: *K* IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 17:13 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.csk.pl 20.03.02, 17:58 bzdura! Najpiękniejszy jest Olsztyn Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 20.03.02, 18:16 tak sie zastanawiam co w takim razie robicie na forum bialostockim?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ha14 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 20.03.02, 18:37 Olsztyna nie znam, Kraków owszem królewskie miasto, z historią i zabytkami... Ale Białystok jest najbardziej wielokulturowy i dlatego taki barwny. Też nie brak mu niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: 203.55.45.* 21.03.02, 05:46 > Ale Białystok jest najbardziej wielokulturowy i dlatego taki barwny. Też nie > brak mu niczego Oprocz Wawela... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 21.03.02, 09:50 Gość portalu: Ja napisał(a): > > Ale Białystok jest najbardziej wielokulturowy i dlatego taki barwny. Też n > ie > > brak mu niczego > > Oprocz Wawela No - oprócz Wawela, kościołu Mariackiego, Sukienniców i Barbakana... I jeszcze Nowego Huta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.tkb.net.pl 20.03.02, 19:20 Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 20.03.02, 19:30 Gość portalu: Andi napisał(a): > Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem. > Pozdrawiam > Andrzej > > i chyba jeszcze za Supraślem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: 203.55.45.* 21.03.02, 05:49 ralston napisał(a): > Gość portalu: Andi napisał(a): > > > Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem. > > Pozdrawiam > > Andrzej > > > > i chyba jeszcze za Supraślem... > I z pewnoscia za Olmontami i Kleosinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.tkb.net.pl 21.03.02, 08:14 Gość portalu: Ja napisał(a): > ralston napisał(a): > > > Gość portalu: Andi napisał(a): > > > > > Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem. > > > Pozdrawiam > > > Andrzej > > > > > > i chyba jeszcze za Supraślem... > > > I z pewnoscia za Olmontami i Kleosinem > Z ust mi to wyjąłeś, piękne są jeszcze Baciuty czyli Kraków jest na 5 miejscu, ale nie martw się zawsze to pierwsza piątka. W Krakowie jest Wawel, a my w Białymstoku mamy jedyny i niepowtarzalny Dworzec Kolejowy, który jest tak piękny i cenny, że jego remont trwa już od kilku(nastu) lat (trzeba to robić dokładnie, dlatego to tak sie dłuży), ale trzeba być cierpliwym i poczekać, może za kilka lat skończą remont tej perełki. Pewnie zaraz ktoś napisze o Kościele Mariackim, no to w Białymstoku mamy dużo kościołów, sam wybierz który może konkurować z Mariackim. Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.17.79.204.lifespan.org 21.03.02, 23:52 No coz, z kosciolem Mariackim moze konkurowac jedynie kosciol Sw. Kazimierza na Dziesiecinach. Toz to unikat w skali europejskiej! Oka Gość portalu: Andi napisał(a): > Gość portalu: Ja napisał(a): > > > ralston napisał(a): > > > > > Gość portalu: Andi napisał(a): > > > > > > > Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem. > > > > Pozdrawiam > > > > Andrzej > > > > > > > > i chyba jeszcze za Supraślem... > > > > > I z pewnoscia za Olmontami i Kleosinem > > > > Z ust mi to wyjąłeś, piękne są jeszcze Baciuty czyli Kraków jest na 5 miejscu, > ale nie martw się zawsze to pierwsza piątka. W Krakowie jest Wawel, a my w > Białymstoku mamy jedyny i niepowtarzalny Dworzec Kolejowy, który jest tak piękn > y > i cenny, że jego remont trwa już od kilku(nastu) lat (trzeba to robić dokładnie > , > dlatego to tak sie dłuży), ale trzeba być cierpliwym i poczekać, może za kilka > lat skończą remont tej perełki. Pewnie zaraz ktoś napisze o Kościele Mariackim, > > no to w Białymstoku mamy dużo kościołów, sam wybierz który może konkurować z > Mariackim. > > Pozdrawiam > Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.tkb.net.pl 22.03.02, 09:53 Gość portalu: Oka napisał(a): > No coz, z kosciolem Mariackim moze konkurowac jedynie kosciol Sw. Kazimierza n > a > Dziesiecinach. Toz to unikat w skali europejskiej! > Oka > > Tak, zgadzam się, mieszkam na Dziesięcinach i codziennie mam okazję oglądać to coś szumnie nazwane kościołem razem z przyległościami (ten "pomnik" też jest unikatem) Pozdrawiam Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 00:42 Nie wiem czy najpiękniejsze - silna konkurencję tworzą Kazimierz n/W, Zamość, Tykocin (a co...), Gdańsk. Ale atmosferę ma nieziemską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 01:11 To chyba dawno nie byłeś w Toruniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.sympatico.ca 21.03.02, 02:23 Kazde miasto jest piekne, zalezy tylko jak oczy na nie patrza. A moze trzeba umiec patrzec? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.rrnet.pl 21.03.02, 09:03 Gość portalu: ........ napisał(a): > Kazde miasto jest piekne, zalezy tylko jak oczy na nie patrza. > A moze trzeba umiec patrzec? I tu tkwi cała tajemnica piękna. Bo to jest piękne, co się komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 21.03.02, 13:11 i gdzie mu dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tixx Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: 192.168.0.* 03.04.02, 22:55 SPOKO, NIE BYŁEM JUZ Z 7 LAT W KRAKOWIE .CIE KAWE CO SIE ZMIENIŁO Odpowiedz Link Zgłoś