Dodaj do ulubionych

KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 17:13
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.csk.pl 20.03.02, 17:58
      bzdura! Najpiękniejszy jest Olsztyn
      • anka1 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 20.03.02, 18:16
        tak sie zastanawiam co w takim razie robicie na forum bialostockim?:))))
        • ha14 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 20.03.02, 18:37
          Olsztyna nie znam, Kraków owszem królewskie miasto, z historią i zabytkami...
          Ale Białystok jest najbardziej wielokulturowy i dlatego taki barwny. Też nie
          brak mu niczego
          • Gość: Ja Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: 203.55.45.* 21.03.02, 05:46
            > Ale Białystok jest najbardziej wielokulturowy i dlatego taki barwny. Też nie
            > brak mu niczego

Oprocz Wawela...

• ralston Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 21.03.02, 09:50
              Gość portalu: Ja napisał(a):

> > Ale Białystok jest najbardziej wielokulturowy i dlatego taki barwny. Też n
              > ie
              > > brak mu niczego
              >
              > Oprocz Wawela

No - oprócz Wawela, kościołu Mariackiego, Sukienniców i Barbakana...
              I jeszcze Nowego Huta...
    • Gość: Andi Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.tkb.net.pl 20.03.02, 19:20
      Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem.
      Pozdrawiam
      Andrzej

• ralston Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 20.03.02, 19:30
        Gość portalu: Andi napisał(a):

> Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem.
        > Pozdrawiam
        > Andrzej
        >
        > i chyba jeszcze za Supraślem...

• Gość: Ja Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: 203.55.45.* 21.03.02, 05:49
          ralston napisał(a):

> Gość portalu: Andi napisał(a):
          >
          > > Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem.
          > > Pozdrawiam
          > > Andrzej
          > >
          > > i chyba jeszcze za Supraślem...
          >
          I z pewnoscia za Olmontami i Kleosinem

• Gość: Andi Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.tkb.net.pl 21.03.02, 08:14
            Gość portalu: Ja napisał(a):

> ralston napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Andi napisał(a):
            > >
            > > > Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem.
            > > > Pozdrawiam
            > > > Andrzej
            > > >
            > > > i chyba jeszcze za Supraślem...
            > >
            > I z pewnoscia za Olmontami i Kleosinem
            >

Z ust mi to wyjąłeś, piękne są jeszcze Baciuty czyli Kraków jest na 5 miejscu,
            ale nie martw się zawsze to pierwsza piątka. W Krakowie jest Wawel, a my w
            Białymstoku mamy jedyny i niepowtarzalny Dworzec Kolejowy, który jest tak piękny
            i cenny, że jego remont trwa już od kilku(nastu) lat (trzeba to robić dokładnie,
            dlatego to tak sie dłuży), ale trzeba być cierpliwym i poczekać, może za kilka
            lat skończą remont tej perełki. Pewnie zaraz ktoś napisze o Kościele Mariackim,
            no to w Białymstoku mamy dużo kościołów, sam wybierz który może konkurować z
            Mariackim.

Pozdrawiam
            Andrzej
            • Gość: Oka Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.17.79.204.lifespan.org 21.03.02, 23:52
              No coz, z kosciolem Mariackim moze konkurowac jedynie kosciol Sw. Kazimierza na
              Dziesiecinach. Toz to unikat w skali europejskiej!
              Oka

Gość portalu: Andi napisał(a):

> Gość portalu: Ja napisał(a):
              >
              > > ralston napisał(a):
              > >
              > > > Gość portalu: Andi napisał(a):
              > > >
              > > > > Tak, Kraków jest najpiękniejszy, zaraz za Białymstokiem.
              > > > > Pozdrawiam
              > > > > Andrzej
              > > > >
              > > > > i chyba jeszcze za Supraślem...
              > > >
              > > I z pewnoscia za Olmontami i Kleosinem
              > >
              >
              > Z ust mi to wyjąłeś, piękne są jeszcze Baciuty czyli Kraków jest na 5 miejscu,
              > ale nie martw się zawsze to pierwsza piątka. W Krakowie jest Wawel, a my w
              > Białymstoku mamy jedyny i niepowtarzalny Dworzec Kolejowy, który jest tak piękn
              > y
              > i cenny, że jego remont trwa już od kilku(nastu) lat (trzeba to robić dokładnie
              > ,
              > dlatego to tak sie dłuży), ale trzeba być cierpliwym i poczekać, może za kilka
              > lat skończą remont tej perełki. Pewnie zaraz ktoś napisze o Kościele Mariackim,
              >
              > no to w Białymstoku mamy dużo kościołów, sam wybierz który może konkurować z
              > Mariackim.
              >
              > Pozdrawiam
              > Andrzej

• Gość: Andi Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.tkb.net.pl 22.03.02, 09:53
                Gość portalu: Oka napisał(a):

> No coz, z kosciolem Mariackim moze konkurowac jedynie kosciol Sw. Kazimierza n
                > a
                > Dziesiecinach. Toz to unikat w skali europejskiej!
                > Oka
                >
                >
                Tak, zgadzam się, mieszkam na Dziesięcinach i codziennie mam okazję oglądać to
                coś szumnie nazwane kościołem razem z przyległościami (ten "pomnik" też jest
                unikatem)

Pozdrawiam
                Andrzej
    • Gość: Acro Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 00:42
      Nie wiem czy najpiękniejsze - silna konkurencję tworzą Kazimierz n/W, Zamość,
      Tykocin (a co...), Gdańsk. Ale atmosferę ma nieziemską...
    • Gość: Jonek Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 01:11
      To chyba dawno nie byłeś w Toruniu.
      • Gość: ........ Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.sympatico.ca 21.03.02, 02:23
        Kazde miasto jest piekne, zalezy tylko jak oczy na nie patrza.
        A moze trzeba umiec patrzec? Pozdrawiam
        • Gość: ha14 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: *.rrnet.pl 21.03.02, 09:03
          Gość portalu: ........ napisał(a):

> Kazde miasto jest piekne, zalezy tylko jak oczy na nie patrza.
          > A moze trzeba umiec patrzec?
          I tu tkwi cała tajemnica piękna. Bo to jest piękne, co się komu podoba.
          • anka1 Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE 21.03.02, 13:11
            i gdzie mu dobrze...
    • Gość: tixx Re: KRAKÓW TO NAJPIĘKNIEJSZE MIASTO W POLSCE IP: 192.168.0.* 03.04.02, 22:55
      SPOKO, NIE BYŁEM JUZ Z 7 LAT W KRAKOWIE .CIE KAWE CO SIE ZMIENIŁO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka