Dodaj do ulubionych

Buzek i jego ekipa

IP: *.mst.gov.pl 21.08.01, 08:19
Co sądzicie o 4 latach rządów ekipy J. Buzka?
Podajcie negatywne skutki i pozytywne (o ile takie są) :-))))

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ciemny Re: Buzek i jego ekipa IP: 10.20.33.* 31.08.01, 14:51
      Czy ktoś z Ministerstwa Skarbu chce pozbyć się swojego Szefa i zbiera na niego
      negatywne opinie?
    • Gość: Etiop Re: Buzek i jego ekipa IP: 212.160.211.* 31.08.01, 15:31
      No, no czyżby chorągiewka, szuka alibi jak tu spaść na cztery łapy Ministerstwo
      Skarbu i takie prowokujące posty, a fe, fe, fe, kąsamy rąsie co chlebek daje
      • Gość: Rob26 Re: Buzek i jego ekipa IP: *.mst.gov.pl 31.08.01, 15:39
        Żadnych podtekstów politycznych.
        Po prostu czekam na opinie jak oceniacie ostatnie 4 lata w polityce i gospodarce

pozdrawiam
        • Gość: Etiop Re: Buzek i jego ekipa IP: 212.160.211.* 31.08.01, 15:53
          Z racji Twego miejsca pracy, uchylę się od odpowiedzi, no może, tylko tyle, że
          w ciągu tych 4 lat wykonałem więcej demontaży sieci w związku z padem firmy niż
          nowych intalacji, lub rozbudów.
          • Gość: Rob26 Re: Buzek i jego ekipa IP: *.mst.gov.pl 31.08.01, 16:01
            zrozumiałem
            • Gość: Bartek Re: Buzek i jego ekipa IP: *.chello.pl 01.09.01, 10:21
              Buzek i jego ekipa - zostawiają nasze Państwo w stanie agonalnym.
              Oburza i zdumiewa mnie fakt, iż "oni" (np. Buzek, Krzaklewski, itd.) mają
              czelność startować w wyborach.
              Po takich dokonaniach ?!!!
              • zonk19 Re: Buzek i jego ekipa 01.09.01, 16:31
                Buzek i jego ekipa wdrozyli reformy,ktorych postkomunistyczny rzad nigdy by nie
                zaczal.Moze tylko reforma zdrowia sie nie udala,ale przeciez nikt nie jest
                doskonaly.A za jakiej ekipy weszlismy do Nato??? Wszystkim ciemniakom
                przypominam ze za rzadow Buzka,buheheheh no tak ale wam do ruskich spieszno a
                nie do Europy zach. prawda? Oczywiscie nikt nie pamieta ze caly czas sie
                integrujemy z unia europeska hmm? Szkoda czasu by wymieniac dalej.Ci ktorych
                geba Millera nie rajcuje na pewno mnie zrozumieja,zreszta mam rodzinke w waszym
                miescie i wiem ze czerwona wysepka nie jestescie . Pozdrow.!
                • Gość: Bartek Re: Buzek i jego ekipa IP: *.chello.pl 01.09.01, 20:12
                  Zonk !
                  Ty jesteś idiotą od urodzenia, czy też ostatnio zidiociałeś ?
                  • zonk19 Re: Buzek i jego ekipa 02.09.01, 16:39
                    Gość portalu: Bartek napisał(a):

> Zonk !
                    > Ty jesteś idiotą od urodzenia, czy też ostatnio zidiociałeś ?

Widze betonie,ze na temat napisales :)

• Gość: Bartek Re: Buzek i jego ekipa IP: *.chello.pl 04.09.01, 09:56
                      Cieszę się "zonk", że bezarunkowo przyznałeś mi rację. Moje uznanie.
                      Przyznać się, że jest się idiotą - to wymaga dużego samozaparcia.
                      Brawo !!!
                      • zonk19 Re: Buzek i jego ekipa 05.09.01, 16:25
                        Kmiotku napisz cos na temat bo utwierdzasz mnie w przekonaniu,ze jestes
                        typowym ,wiejskim czeslawem. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka