Gość: Rob26 IP: *.mst.gov.pl 21.08.01, 08:19 Co sądzicie o 4 latach rządów ekipy J. Buzka? Podajcie negatywne skutki i pozytywne (o ile takie są) :-)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciemny Re: Buzek i jego ekipa IP: 10.20.33.* 31.08.01, 14:51 Czy ktoś z Ministerstwa Skarbu chce pozbyć się swojego Szefa i zbiera na niego negatywne opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etiop Re: Buzek i jego ekipa IP: 212.160.211.* 31.08.01, 15:31 No, no czyżby chorągiewka, szuka alibi jak tu spaść na cztery łapy Ministerstwo Skarbu i takie prowokujące posty, a fe, fe, fe, kąsamy rąsie co chlebek daje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob26 Re: Buzek i jego ekipa IP: *.mst.gov.pl 31.08.01, 15:39 Żadnych podtekstów politycznych. Po prostu czekam na opinie jak oceniacie ostatnie 4 lata w polityce i gospodarce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Etiop Re: Buzek i jego ekipa IP: 212.160.211.* 31.08.01, 15:53 Z racji Twego miejsca pracy, uchylę się od odpowiedzi, no może, tylko tyle, że w ciągu tych 4 lat wykonałem więcej demontaży sieci w związku z padem firmy niż nowych intalacji, lub rozbudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Buzek i jego ekipa IP: *.chello.pl 01.09.01, 10:21 Buzek i jego ekipa - zostawiają nasze Państwo w stanie agonalnym. Oburza i zdumiewa mnie fakt, iż "oni" (np. Buzek, Krzaklewski, itd.) mają czelność startować w wyborach. Po takich dokonaniach ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Buzek i jego ekipa 01.09.01, 16:31 Buzek i jego ekipa wdrozyli reformy,ktorych postkomunistyczny rzad nigdy by nie zaczal.Moze tylko reforma zdrowia sie nie udala,ale przeciez nikt nie jest doskonaly.A za jakiej ekipy weszlismy do Nato??? Wszystkim ciemniakom przypominam ze za rzadow Buzka,buheheheh no tak ale wam do ruskich spieszno a nie do Europy zach. prawda? Oczywiscie nikt nie pamieta ze caly czas sie integrujemy z unia europeska hmm? Szkoda czasu by wymieniac dalej.Ci ktorych geba Millera nie rajcuje na pewno mnie zrozumieja,zreszta mam rodzinke w waszym miescie i wiem ze czerwona wysepka nie jestescie . Pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Buzek i jego ekipa IP: *.chello.pl 01.09.01, 20:12 Zonk ! Ty jesteś idiotą od urodzenia, czy też ostatnio zidiociałeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Buzek i jego ekipa 02.09.01, 16:39 Gość portalu: Bartek napisał(a): > Zonk ! > Ty jesteś idiotą od urodzenia, czy też ostatnio zidiociałeś ? Widze betonie,ze na temat napisales :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Buzek i jego ekipa IP: *.chello.pl 04.09.01, 09:56 Cieszę się "zonk", że bezarunkowo przyznałeś mi rację. Moje uznanie. Przyznać się, że jest się idiotą - to wymaga dużego samozaparcia. Brawo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zonk19 Re: Buzek i jego ekipa 05.09.01, 16:25 Kmiotku napisz cos na temat bo utwierdzasz mnie w przekonaniu,ze jestes typowym ,wiejskim czeslawem. :) Odpowiedz Link Zgłoś