Dodaj do ulubionych

niezłe zasiłki

25.07.04, 16:03
42.pl/url/7DA
Taki Niemiec nie dość, ze może u nas poszukiwać pracy to jeszcze zrobi sobie
przy okazji niezłe wakacje za taka kasę. I to przez 3 miechy. Polaczek zaś
musi poczekac parę lat zanim oficjalnie będzie mógł robić to samo u dojcza.
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek-ny Re: niezłe zasiłki IP: *.phil.east.verizon.net 25.07.04, 17:43
      Polaczek???!!!

Kim ty do kur... nedzy jestes?
      • competer1 Re: niezłe zasiłki 25.07.04, 17:50
        Gość portalu: jarek-ny napisał(a):

> Polaczek???!!!
        >
        > Kim ty do kur... nedzy jestes?
        Po pierwsze to grzeczniej palancie. Niewyspałes się czy jak? Nie potrafisz
        zrozumiec sensu mojego postu to zamilcz. Pisząc "polaczek"chciałem przytoczyć
        formę w jakiej nazywani sa Polacy w Niemczech. Ale ty tego widocznie pojąć nie
        możesz. Nie pozdrawiam. I nie szczekaj więcej, chyba, że najpierw wypowiesz sie
        na dany temat.
        • Gość: polaczek Re: niezłe zasiłki IP: 217.153.182.* 25.07.04, 18:52
          Na jarka-ny w USA tak mówia pogardliwie, więc ma uraz
    • Gość: ciocia Stasia Re u dojcza to możesz buty czyścić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:07
      nawet za 10 lat a nie mówić bzdury o zasiłkach dla polaków x10 obecny.
      • Gość: jaerk-ny Re: Re u dojcza to możesz buty czyścić! IP: *.phil.east.verizon.net 25.07.04, 19:20
        Po pierwsze - zapamietajcie bolszewickie gnidy!!!

Pan Jarek jest Polakiem i jest dumny z tego.

Wy jestescie istoty ulomne i kalekie. Bez swiadomosci narodowej, bez dumy.
        Chamy z dziada i pradziada siejace zamet w mojej pieknej ojczyznie.

Jak mawiala kiedys moja babcia - cham bedzie chamem na wieki wiekow

amen
        • Gość: watykanczyk Re: Re u dojcza to możesz buty czyścić! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.04, 19:49
          Slusznie zauważyłeś bracie jarku-ny. Precz z bolszewicką hołotą, wrogiem naszej
          jedynej prawdziwej wiary. Tak trzymac i nie popuszczac jak mówil nasz
          najwiekszy rodak{najwybitniejszy autorytet moralny na swiecie wszechczasów}
          • Gość: koro Re: Re u dojcza to możesz buty czyścić! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 25.07.04, 19:55
            naprawdę użył zwrotu "nie popuszczać"?
            • competer1 Re: Re u dojcza to możesz buty czyścić! 25.07.04, 21:29
              Cholibka, ludzie, ja tylko chciałem pokazać na jakich zasadach ta UE jest równa
              dla wszystkich i sprawiedliwa. Fakt, że kasa w jakiś tam sposób wróci z państwa
              z którego pochodzi bezrobotny, ale uzmysłowić sobie trzeba coby sie stało gdyby
              ilość takich wakacyjnych emigrantów wzrosła znacznie.
              • Gość: jarek-ny Re: Re u dojcza to możesz buty czyścić! IP: *.phil.east.verizon.net 25.07.04, 22:13
                a mnie chyba troche ponioslo...
            • Gość: watykańczyk Re: Re u dojcza to możesz buty czyścić! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:42
              Tak powiedział podczas jednej z"pielgrzymek", kiedy premierem byl Oleksy. Nie
              pamietam o co wtedy chodziło. Pamietam natomiast jak w obecnosci premiera
              {Oleksego} przejechał się po rządzie jak po burej kobyle za dyskryminację
              katolików w nominacjach na panstwowe posady
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka