Gość: wars IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:26 info.onet.pl/955218,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Polskie piekiełko 26.07.04, 12:55 Gość portalu: wars napisał(a): > info.onet.pl/955218,11,item.html Po co szukasz tak daleko, popatrz na wpisy sandiego vel armyofsod vel szary plaszczyk i jego przydupasow... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik14 Re: Polskie piekiełko 26.07.04, 15:14 ormond napisał: > Gość portalu: wars napisał(a): > > > info.onet.pl/955218,11,item.html > > Po co szukasz tak daleko, popatrz na wpisy sandiego vel armyofsod vel szary > plaszczyk i jego przydupasow... ====================================================================== Santiago najpierw zajrzałby w rozporek, bo nazwisko jakieś takie nietypowe Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Polskie piekiełko 26.07.04, 15:23 wodnik14 napisał: > ormond napisał: > > > Gość portalu: wars napisał(a): > > > > > info.onet.pl/955218,11,item.html > > > > Po co szukasz tak daleko, popatrz na wpisy sandiego vel armyofsod vel sza > ry > > plaszczyk i jego przydupasow... > > ====================================================================== > Santiago najpierw zajrzałby w rozporek, bo nazwisko jakieś takie nietypowe Przypomina mi sie taka ponoc autentyczna historyjka. Po zebraniu za spolecznoscia zydowska, jeden z uczestnikow podszedl do Zbigniewa Brzezinskiego i powiedzial: - PanieBbrzezinski, Pan tak dobrze mowil, ze Pan powinien sie nazywac Birchbaum. ...wiec moze Sanitagower...? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Polskie piekiełko 26.07.04, 15:43 Santiago lubi zagładać facetom w rozporki.... to brzmi całkiem dwuznacznie. Ja bym takimi ćwokami się nie przejmował. Jest to chyba ktos bardzo nieszczęśliwy inaczej nie byłby taki żałosny pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawsky Re: Polskie piekiełko w ktorym sami uczesniczycie 26.07.04, 16:32 Rzecz w tym, ze w tej chwili sami uczesniczycie w typowym polskim piekielku obsmarowywujac tego goscia. A teraz jako, ze zwrocilem na to uwage, powinno dostac sie mi. Taka to juz kolej rzeczy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik14 Re: Polskie piekiełko w ktorym sami uczesniczycie 26.07.04, 17:19 ciekawsky napisał: > Rzecz w tym, ze w tej chwili sami uczesniczycie w typowym polskim piekielku > obsmarowywujac tego goscia. > A teraz jako, ze zwrocilem na to uwage, powinno dostac sie mi. Taka to juz > kolej rzeczy ;))) Nie rozumiem co masz na myśli? Ja w przeciwieństwie do santiago ciesze się gdy Polak ma szansę objąc jakies prestiżowe stanowisko{jego posty na temat Geremka}. Cieszyłbym sie nawet i to bardzo gdyby następcą Jana Pawła II został Rydzyk czy nawet Jankowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watykańczyk Re: Polskie piekiełko w ktorym sami uczesniczycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 17:39 Mysle że Rydzyk byłby lepszym papieżem, jeżeli chodzi o finanse. Wojtyła w tym roku zrobił dosć duży deficyt o czym pisała prasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek-ny Re: Polskie piekiełko w ktorym sami uczesniczycie IP: *.phil.east.verizon.net 26.07.04, 18:00 Poczekam, jak skonczy sie ta historia. Wcale sie nie zdziwie, jezeli okaze sie, ze jakis pismak po raz kolejny wydymal zadnych sensacji "przydupasow" Milera Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Polskie piekiełko w ktorym sami uczesniczycie 27.07.04, 10:19 jarku widzę, że rozsądek dawno straciłeś inaczej byś tak nie skomentował sytuacji. Widzę r,óneiż, że nie masz pojęcia kim jest głóny bohater sprawy czyli prof. Kleiber. Ale juz sam fakt, że włąśnie on został wyłoniony podczas selekcji merytorycznej wskazuje, że najwidoczniej jest osobą kompetentną. Odpowiedz Link Zgłoś