noskaszel 15.02.09, 09:41 jak długo dziewczynka powinna bawić się lalkami. Moja 8 -letnia córka w czasie wolnym wciąż bawi się lalkami. Kiedy wasze dzieci wyrosły z lalek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniaop Re: lalki 15.02.09, 10:14 Moja corka lat 7 nie bawila sie lalkami w zasadzie nigdy. Tzn ona je kolekcjonuje, ale w uzyciu byly sporadycznie Ja natomiast bawilam sie lalkami do 15 roku zycia! (a byly to Barbie przywozone z zachodu, bo u nas wtedy takowych niet). W zwiazku z tym chyba nie ma reguly Odpowiedz Link Zgłoś
inus_123 Re: lalki 15.02.09, 12:21 Moja lat 11, nadal raz na jakis czas wyciąga lalki, domki, ciuszki (my scene i Barbi) rozkłada w pokoju i potrafi tak spędzic całą sobotę. Nie widzę w tym nic złego, uważam, że to naturalne. jest w końcu jeszcze dzieckiem, a co dopiero 8-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
nom.ika Re: lalki 15.02.09, 12:26 Ja w wieku 7 lat dopiero zaczęłam bawić się lalkami Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: lalki 16.02.09, 20:25 moja 7-latka nie bawi się lalkami i nigdy nie bawiła- bawi się za to tymi szkaradnymi zwierzątkami z Littlest Pet Shop i nie przyszło mi do głowy zastanawiać się do kiedy "powinna"- przestanie jak nie będzie jej to sprawiać przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś