Gość: Łukasz IP: *.bsk.vectranet.pl 28.07.04, 12:38 Co myslicie o tym zeby w Białymstoku powstalo planetarium? tomerk-l.w.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Re: Planetarium IP: *.bsk.vectranet.pl 28.07.04, 12:38 Oczywiscie to nie moja stronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
zbynio2 Oceanarium 28.07.04, 20:32 Ja proponuje wielkie (i mniejsze) akwaria ze zwierzetami oceanicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Oceanarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:09 www.free.art.pl/neevrland/aquarium.scr rewelacja i za darmo, super ocean! Odpowiedz Link Zgłoś
occupant_europium Re: Planetarium 28.07.04, 21:54 Za komuny było w planach w Białym, ale ostatecznie wybudowano w Olsztynie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot Re: Planetarium IP: *.stnet.pl 29.07.04, 09:10 Planetarium to jeszcze nic. Co myślicie, żeby koło Białego wybudować autostraęe, w Wasilkowie basen jachtowy, teatr muzyczny ma już zaklepane miejsce, lotnisko będzie w Topolanach, a dobry szpital jest kilometr od szosy w kierunku na Warszawę. Zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Planetarium IP: *.osiedle.net.pl 02.08.04, 17:20 Myślenie o zaścianku ma w Białym - widać - świetlaną przyszłość. Tu nigdy nic sensownego nie powstanie, bo takich mamy obywateli, łącznie z prezydentem mista i jego zastępcami, którzy dbają tylko i wyłącznie o własne "cztery litery" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kurna_felek Re: Planetarium 02.09.04, 12:54 Ja proponuję akcelerator cząstek. Chodzą słuchy, że mają go wybudować pod Hamburgiem, ale dlaczego nie pod Białymstokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Planetarium IP: *.bsk.vectranet.pl 26.09.04, 18:30 no wlasnie :P Odpowiedz Link Zgłoś