Dodaj do ulubionych

Centrum Nauki Kopernika-pytanie

16.08.16, 16:27
Czy jesli zamówię dziś internetowo bilety do planetarium to będę mogła odbierając je dokupić bilety do Centrum Kopernika? Nie mogę już zamówić on-line do Centrum na godzine, która mnie interesuje, boję sie, że jak internetowo zakupię do Planetarium to i tak potem nie dokupię do CNK.
Obserwuj wątek
    • niktnaprawdewazny0 Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 16.08.16, 17:03
      może w wakacje nie ma strasznych kolejek?
      • aanniittaa Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 18.08.16, 20:49
        Są.
    • kanna Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 16.08.16, 17:16
      Jeśli będą dostępne w kasie - to tak. Planetarium jest oddzielne z Kopernikiem. Czyli może być tak, ze w internecie do Planetarium bilety będą a do CNK - nie.

Ja kiedyś kupowałam na warsztaty, a potem się okazało, ze na ten dzień nie ma w internecie już wejść. Myślałam, ze trudno - stanę w kolejce, albo stracę te 18 złotych za warsztaty, ale się zorientowali, dostałam maila i przy odbiorze biletów na warsztaty odebrałam też na wejście.

Ale jak mówię - Planetarium ma oddzielne wejście.
      • kannama Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 16.08.16, 17:21
        Czyli jeśli zamówie teraz online do Planetarium, to odbierając je mogę jednoczesnie dokupić do CNK czy w kasie z odbiorem biletów nie ma możliwości dokupienia czegokolwiek?
        • kanna Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 16.08.16, 18:07
          Tego nie wiem sad ale jak jest odbiór, to możesz tez kupić - jeśli są, oczywiście.
          • bbkk Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 16.08.16, 21:00
            W kasie planetarium do CNK biletow nie kupisz.
            • best_bej Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 16.08.16, 22:05
              Ooo a kiedyś można było. Za radą jednej z ematki zamiast stać w dlugasnej kolejce kupiłam bilety do cnk i planetarium właśnie w kasie planetarium. Praktycznie bez kolejki.
            • kannama Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 16.08.16, 22:27
              W ich regulaminie jest napisane, że kupie:

Czy można w Planetarium kupić bilet razem z biletem do Centrum?
              Tak, ale pod warunkiem, że bilety do Centrum i Planetarium dotyczą dnia, w którym dokonywany jest zakup (pod warunkiem dostępności miejsc).
    • misiekk1972 Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 18.08.16, 12:32
      Szukam chętnego na wejściówki w niedzielę 21.08.br w godzinach do 13 do Centrum Kopernika . Proszę o informacje na forum
    • misiekk1972 Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 18.08.16, 12:34
      Szukam chętnych na bilety w niedzielę 21.08.2016r. w godzinach dopołudniowych do Centrum Kopernika . Proszę o informację na forum
      • judkssssss Re: Centrum Nauki Kopernika-pytanie 18.08.16, 20:31
        Jestem zainteresowana, prosze o kontakt judyta.skorupka13@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka