ona_12_34 07.06.13, 09:41 co możecie powiedzieć na temat internetu i programów tv od Kamińskiego z Michałowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krasnal125 Re: internet i tv 09.06.13, 13:30 ona_12_34 napisał(a): > co możecie powiedzieć na temat internetu i programów tv od Kamińskiego z Michał > owa Ten Pan z Michałowa niech robi porządek na osiedlu bloków Spółdzielni . Powinien udostępnić za darmo 7 programów naziemnych wszystkim mieszkańcom. Ustawa wyraźnie mówi ,że jeżeli jest operator to te kanały powinien udostępnić za friko. Wystarczy donos do Krajowej Rady Radia i telewizji i facet ma na karku kontrolę i karę grzywny do 10,000 tysięcy. Jeżeli Pan opuści osiedle to jest wszystko w porządku ,wtedy niech mieszkańcy zaczną rozmawiać z Prezesem Spółdzielni Mieszkaniowej w Michałowej o dostarczenie sygnału TV. Wniosek jest jeden ,niech Pan się śpieszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gepardcheester Re: internet i tv 10.06.13, 21:11 to zwykly naciagacz, KRRiTV nakauje placic haracz w wysokosci ok 20 zl za programy telewizyjne, te darmowe, ale ow pan sie scwanil i podlacza te darmowe kanaly dla mieszkancow pod nazwa "kablowka" i sciaga dodatkowo ok 30 zl za te kablowke, ktora nalezy sie wszystkim jakpsu buda;) ale, jak ktos ma za wiele w portfelu to niech go sponsoruje;) Odpowiedz Link Zgłoś
drust Re: internet i tv 11.06.13, 07:47 Właśnie u nas założono w bloku tv naziemną ,co prawda mamy tylko 16 kanałów ale płacimy 2,50 zl miesięcznie za konserwacje,myślę że jest to dobra opcja............ Odpowiedz Link Zgłoś
gepardcheester Re: internet i tv 11.06.13, 08:18 O tym fakcie wiem akurat, ze w waszym bloku jest taka opcja, macie tv naziemna za ktora sie placi abonament dla KRRiTV i te 2,5 zl za konserwacje, a nie tak jak w innych blokach, facet podlacza kabel do anteny naziemnej i jest tez 16 kanalow i nazywa to "kablowka"... Odpowiedz Link Zgłoś
a-aaaaa Re: internet i tv 12.06.13, 08:18 drust napisał: > Właśnie u nas założono w bloku tv naziemną ,co prawda mamy tylko 16 kanałów ale > płacimy 2,50 zl miesięcznie za konserwacje,myślę że jest to dobra opcja....... > ..... nie możliwe to na pewno w Gródku a który to blok? Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal125 Re: internet i tv 18.06.13, 18:15 Sąsiad czeka miesiąc i donos do KRRiT .I COŚ W KOŃCU ZACZNIE SIĘ DZIAĆ, ha,ha,h,ha Odpowiedz Link Zgłoś