dorus 27.03.02, 16:07 Krakow ma tylko ladny rynek!reszta tak jak u Was w domach posprzatane tylko z gory! Bylam w Krakowie i szczerze mowiac jestem zawiedziona.Zabytki i architektura jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Krakow do bani. 27.03.02, 16:44 znajdzie sie jeszcze pare ladnych rzeczy poza Rynkiem. radze pojechac drugi raz i pochodzic nie tylko po nim:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj1 Re: Krakow do bani. IP: *.krakow.pl 27.03.02, 23:33 Słusznie Ja uważam i tak Kraków za pępek świata...Moze dlatego że tam mieszkam .Bylem w wakacjie w Białymstoku i napewno nie jest to konkurent godny C.K Krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Krakow do bani. IP: 203.55.45.* 27.03.02, 23:59 Moze juz dosyc na temat typy od czego Bialystok jest/nie jest lepszy/gorszy bo jeszcze troche, a uwierze, ze Bialostocczanie rzeczywiscie maja kompleksy wobec innych stron Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Krakow do bani. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 00:25 Nie znajdziesz większego miasta bez brzydkich noclegowni. Kraków ma dużą starówkę, stanowiącą rzeczywistą integralną część miasta - a nie ozdobnik jak np w W-wie. No i znjadzie się tam parę ciekawych rzeczy poza Rynkiem - wystarczy pospacerować o Kazimierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Krakow do bani. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 00:27 A - zapomniałem dodać - ale za to w Białym są BARDZO FAJNE DZIEWCZYNY. No dobra - i równe chłopaki. Chyba juz obstawiłem wszystko? :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Krakow do bani. 28.03.02, 08:41 i psy. tez sa fajne! to chyba wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: Krakow do bani. IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 00:00 W ogóle wszystko mi się tu podoba... Odpowiedz Link Zgłoś