rudzielec5 03.04.02, 10:38 Czy ktos z was 'cierpi' na te sama przypadlosc co ja??przyszla wiosna-a ja w zaden sposob nie umiem wykrzesic z siebie jakiejkolwiek radosciwszystko jest obrzydliwe i w ogole-dołujace.POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:41 a moze by tak na wagary ? albo na piwo , nad rzeke lub , zreszta , wszystko jedno co byleby poczuc wiosne.... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:42 posiedz na forum, pogadaj, pokloc sie z kims, moze przejdzie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:47 nie , nie , kolocic sie nie wolno na forum , lepiej z kims w realu , daje to wiecej wrazen Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:49 ehe zwlaszcza bodzce dotykowe sprawiaja ze wirtualna klotnia sie chowa, te siniaczki potem i ich kolorki eeech:)) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:52 oj , az mi sie goraco robi ....... tak poklocic sie organoleptycznie...... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:55 sensorycznie, motorycznie i zmyslowo:))) az zal ze sie musze do roboty brac ((( ale moze Rudzielec skorzysta z rad? :))) na razie, papatki! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:57 no to ja tez znikam , milej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:59 wzajemnie !!! sprawdze jeszcze tylko licznik moze juz Rzeszow przegonilismy ? Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 11:25 Co to jest: organoleptycznie, sensorycznie, motorycznie?... O czym oni rozmawiają: o układzie automatyki sterującej czy o konstrukcji silnika spalinowego? Jak człowiek głupi jak ten but pod mostem, to nic nie jarzy intelegentnych ludziow. A miał rację mój tatuńcio, mówiąc: - Choć połowy liter się naucz, żłobie nieheblowany! Zawsze to będziesz miał lżej w życiu! No i co - nauczyłem się i nic! Ale się tym nie przejmuję. Aby zdrowie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 13:05 Marat nie przejmuj sie ja tez nie wiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rudzielec5 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 22:38 anka1 i reszta -dzieki za porady;))) i prosze o jeszcze .na wagary nie mam co sie wybierac bo wlasnie powinnam konczyc pisac rozdzialy do pracy licencjackiej; (( itp.swoje srducho oddalam komus i wcale nie umiem go odzyskac-ciagle mam nadzieje ze bedzie dobrze..... i takie tam moje zale... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
atoja Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 23:03 rudzielec5 napisał(a): > anka1 i reszta -dzieki za porady;))) i prosze o jeszcze .na wagary nie mam co > sie wybierac bo wlasnie powinnam konczyc pisac rozdzialy do pracy licencjackiej > ; > (( itp.swoje srducho oddalam komus i wcale nie umiem go odzyskac-ciagle mam > nadzieje ze bedzie dobrze..... i takie tam moje zale... > pozdrawiam >>>>>>>>>>>> Rudzielec ( ladny nick )najpierw powinnas odebrac swoje serduszko w calosci,pozniej je odregenerowac,no wiesz..zadbac o nie aby bylo gotowe na wiosenne szalenstwa ( mowie ci,cos jest w wiosnach,ze po marazmie zimowym gotowe jestesmy na nastepny "szalony krok: ),smutki i depresja mina szybko...recze,ze za 2tygodnie napiszesz nam tutaj,ze zakochalas sie i....jestes szczesliwa czego z calego serca Nereida ci zyczy:)))) Nereida....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 03.04.02, 12:04 ZAKOCHAJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 19:01 Gość portalu: Ja napisał(a): > ZAKOCHAJ SIE To jest tak samo skuteczne jak :"Weź się w garść!" Odradzam zakochiwać się będąc w depresji. Zwykle związki mające na celu terapeutyzowanie jednej ze stron to kalekie układy i chociaż bywa , że trwałe to raczej niepolecane. Nie wierzę, że osoba cierpiąca na prawdziwą depresję , taką gdzie tylko "pustka i przerażajace przerażenie" ma w sobie potencjał do tworzenia związku dającego prawdziwe szczęście. Pozdrawiam nieszczęśliwców i eksperymentatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: *.17.79.204.lifespan.org 04.04.02, 00:14 Najpierw dobrze sie wyspij. Ja zaswsze mam chandre jak jestem niedospana. W ciagu tygodnia angazuj sie w swoja prace, wieczorami rob cos pozytecznego, np.pomaluj swoj pokoj, poczytaj cos fajnego, pisz listy, cokolwiek lubisz robic. Nie siedz w kolko przed komputerem. Zorganizuj impreze u siebie, moze byc nawet w nieduzym gronie, ale musza byc fajni ludzie. Jesli Ty ruszysz z jakims spotkaniem towarzyskim, potem inni tez beda Ciebie zapraszac, to dziala jak lawina, wciaga po kolei wszystkich. Wcale nie musi byc wystawnie, wystarczy dzban herbaty i slone paluszki; chodzi o to, zeby tylko sie spotykac. I zorganizuj razem z przyjaciolmi jakis wypad, gdziekolwiek poza miasto, najlepiej z noclegiem. Jesli krucho z kasa, mozecie poszukac jakiegos taniego schroniska dla mlodziezy. Taki wspolny wyjazd ozywia krew. A pozniej zobaczysz, ze bedziecie zyc od wyjazdu do wyjazdu. Pozdrawiam i zycze fajnych pomyslow. Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: 203.55.45.* 04.04.02, 02:45 Oczywiscie masz racje, ale... nie o kliniczna depresje tutaj chodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 10:19 Rudzielec upij sie!!! tak zeby miec poteznego kaca. a jak juz go wyleczysz to dopiero zobaczysz jakis swiat jest piekny:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 11:33 no nie , nie leczy sie duszy alkoholem , raczej inna zdrowa dusza , polecam , naprawde dziala Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 12:08 Tez polecam radę Korniego - towarzystwo sympatycznych i życzliwych Ci ludzi i może jakiś mały wyjazd, by zmienić otoczenie choć na krótko. pozwala to skutecznie zapomnieć o problemach. A jeśli towarzystwo byłoby nieco luzackie, to byłaby to pełnia (wiosennego) szczęścia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: 212.33.74.* 04.04.02, 13:05 a picie i leczenie kaca w zdrowym, milym, zyczliwym towarzystwie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 13:55 no niech będzie Ci z tym piciem w towarzystwie i na krótkim wyjeździe, ale po co to leczenie kaca :-))) warto tak by tego uniknąć, z drugiej strony co to za picie bez kaca:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 17:44 to ja tez chyba sie napije , bez kaca , mineralnej , Wasze zdrowie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 17:46 nasze zdrowie!!!wznosze toast, hmmm, powiedzmy ze herbatka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 17:48 a jakiegos dodatku do tej herbatki nie masz ? jakis spirytus do czyszczenia klawiaturki lub monitora niech Ci szef kupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: 217.97.251.* 04.04.02, 18:01 Rudzielcu myślę, ze po przeczytaniu tych tekstów polowę depresji masz za sobą. Wykorzystaj przynajmniej jedną z rad a ta druga połowa też zniknie. A poza tym zawsze jest nasze forum -myślę, ze też niezly lek antydepresyjny. A może min. Łapiński da dopłatę... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:05 Korni gdzies sie walala jaks butelka z krupnikiem, ale pewnie wyzlopali jak znam zycie:) Ha tez twierdze ze siedzienie na forum leczy! inetrnet na liste lekow refundowanych a cooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:11 anka1 napisał(a): > Ha tez twierdze ze siedzienie na forum leczy! inetrnet na liste lekow > refundowanych a cooo!!! ciekawe czy mi zaplaca za leczenie oczu , chyba wystapie do szefa z prosba o nowy monitor , juz znowu lzawia mi moje oczeta , buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:14 Korni nie bucz zrobie Ci oklad ze swietlika,a Gazeta zaplaci za leczenie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:16 to wylaczej tego kompa i juz , ile mozna obijac sie na forum w pracy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:20 tyle ile mozna w pracy na forum!:) no dobra to ide odpalac kaszla:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:22 odpalil ? jak nie to moja syrena pali bez problemow , wszystko spali , ile wleje Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:26 jeszcze nie wiem jaki ma teraz humor. rano odpalil po namysle:) to lece! papatki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:34 to niech odpali , i milego wieczoru ...... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 08:25 odpalil bez namyslu:) a dzis nie wiem, bo przymaszerowalam piechota:))) a wieczor byl mily ummmm... Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 12:16 jak dobrze miec mile wieczory , a teraz beda coraz dluzsze ...... i coraz milsze , czego wszystkim zycze Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 13:33 alez Korni jestes nastawiony przyjaznie do wszystkich czy to wiosenne objawy u Ciebie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 14:06 a czy kiedykolwiek bylem nastawiony nieprzyjaznie do kogokolwiek ? to jeszcze raz pozwole sobie pozdrowic wszystkich i zyczyc milego weekendu : )) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 15:32 to ja tez, bo mam wolny ! hurra!:))) Odpowiedz Link Zgłoś