Dodaj do ulubionych

WIOSENNA DEPRECHA ;)

03.04.02, 10:38
Czy ktos z was 'cierpi' na te sama przypadlosc co ja??przyszla wiosna-a ja w
zaden sposob nie umiem wykrzesic z siebie jakiejkolwiek radosciwszystko jest
obrzydliwe i w ogole-dołujace.POMÓŻCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:41
      a moze by tak na wagary ? albo na piwo , nad rzeke lub , zreszta , wszystko
      jedno co byleby poczuc wiosne....
    • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:42
      posiedz na forum, pogadaj, pokloc sie z kims, moze przejdzie?:)
      • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:47
        nie , nie , kolocic sie nie wolno na forum , lepiej z kims w realu , daje to
        wiecej wrazen
        • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:49
          ehe zwlaszcza bodzce dotykowe sprawiaja ze wirtualna klotnia sie chowa, te
          siniaczki potem i ich kolorki eeech:))
          • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:52
            oj , az mi sie goraco robi .......
            tak poklocic sie organoleptycznie......
            • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:55
              sensorycznie, motorycznie i zmyslowo:)))
              az zal ze sie musze do roboty brac ((( ale moze Rudzielec skorzysta z rad? :)))
              na razie, papatki!
              • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:57
                no to ja tez znikam , milej pracy
                • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 10:59
                  wzajemnie !!!
                  sprawdze jeszcze tylko licznik moze juz Rzeszow przegonilismy ?
                  • marat_ Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 11:25
                    Co to jest: organoleptycznie, sensorycznie, motorycznie?...
                    O czym oni rozmawiają: o układzie automatyki sterującej czy o konstrukcji
                    silnika spalinowego?
                    Jak człowiek głupi jak ten but pod mostem, to nic nie jarzy intelegentnych
                    ludziow.
                    A miał rację mój tatuńcio, mówiąc:
                    - Choć połowy liter się naucz, żłobie nieheblowany! Zawsze to będziesz miał
                    lżej w życiu!
                    No i co - nauczyłem się i nic!
                    Ale się tym nie przejmuję. Aby zdrowie...
                    • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 13:05
                      Marat nie przejmuj sie ja tez nie wiem:))))
      • rudzielec5 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 22:38
        anka1 i reszta -dzieki za porady;))) i prosze o jeszcze .na wagary nie mam co
        sie wybierac bo wlasnie powinnam konczyc pisac rozdzialy do pracy licencjackiej;
        (( itp.swoje srducho oddalam komus i wcale nie umiem go odzyskac-ciagle mam
        nadzieje ze bedzie dobrze..... i takie tam moje zale...
        pozdrawiam
        • atoja Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 23:03
          rudzielec5 napisał(a):

> anka1 i reszta -dzieki za porady;))) i prosze o jeszcze .na wagary nie mam co
          > sie wybierac bo wlasnie powinnam konczyc pisac rozdzialy do pracy licencjackiej
          > ;
          > (( itp.swoje srducho oddalam komus i wcale nie umiem go odzyskac-ciagle mam
          > nadzieje ze bedzie dobrze..... i takie tam moje zale...
          > pozdrawiam
          >>>>>>>>>>>>
          Rudzielec ( ladny nick )najpierw powinnas odebrac swoje serduszko w
          calosci,pozniej je odregenerowac,no wiesz..zadbac o nie aby bylo gotowe na
          wiosenne szalenstwa ( mowie ci,cos jest w wiosnach,ze po marazmie zimowym gotowe
          jestesmy na nastepny "szalony krok: ),smutki i depresja mina szybko...recze,ze za
          2tygodnie napiszesz nam tutaj,ze zakochalas sie i....jestes szczesliwa czego z
          calego serca Nereida ci zyczy:))))
          Nereida....:))

• Gość: Ja Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 03.04.02, 12:04
      ZAKOCHAJ SIE
      • letalin Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 03.04.02, 19:01
        Gość portalu: Ja napisał(a):

> ZAKOCHAJ SIE

To jest tak samo skuteczne jak :"Weź się w garść!"
        Odradzam zakochiwać się będąc w depresji. Zwykle związki mające na celu
        terapeutyzowanie jednej ze stron to kalekie układy i chociaż bywa , że trwałe to
        raczej niepolecane.
        Nie wierzę, że osoba cierpiąca na prawdziwą depresję , taką gdzie tylko "pustka i
        przerażajace przerażenie" ma w sobie potencjał do tworzenia związku dającego
        prawdziwe szczęście.
        Pozdrawiam nieszczęśliwców i eksperymentatorów

• Gość: Oka Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: *.17.79.204.lifespan.org 04.04.02, 00:14
          Najpierw dobrze sie wyspij. Ja zaswsze mam chandre jak jestem niedospana.
          W ciagu tygodnia angazuj sie w swoja prace, wieczorami rob cos pozytecznego,
          np.pomaluj swoj pokoj, poczytaj cos fajnego, pisz listy, cokolwiek lubisz
          robic. Nie siedz w kolko przed komputerem.
          Zorganizuj impreze u siebie, moze byc nawet w nieduzym gronie, ale musza byc
          fajni ludzie. Jesli Ty ruszysz z jakims spotkaniem towarzyskim, potem inni tez
          beda Ciebie zapraszac, to dziala jak lawina, wciaga po kolei wszystkich. Wcale
          nie musi byc wystawnie, wystarczy dzban herbaty i slone paluszki; chodzi o to,
          zeby tylko sie spotykac.
          I zorganizuj razem z przyjaciolmi jakis wypad, gdziekolwiek poza miasto,
          najlepiej z noclegiem. Jesli krucho z kasa, mozecie poszukac jakiegos taniego
          schroniska dla mlodziezy.
          Taki wspolny wyjazd ozywia krew. A pozniej zobaczysz, ze bedziecie zyc od
          wyjazdu do wyjazdu.
          Pozdrawiam i zycze fajnych pomyslow.
          Oka
        • Gość: Ja Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: 203.55.45.* 04.04.02, 02:45
          Oczywiscie masz racje, ale... nie o kliniczna depresje tutaj chodzi...?
          • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 10:19
            Rudzielec upij sie!!! tak zeby miec poteznego kaca. a jak juz go wyleczysz to
            dopiero zobaczysz jakis swiat jest piekny:))))
            • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 11:33
              no nie , nie leczy sie duszy alkoholem , raczej inna zdrowa dusza , polecam ,
              naprawde dziala
              • maal Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 12:08
                Tez polecam radę Korniego - towarzystwo sympatycznych i życzliwych Ci ludzi i
                może jakiś mały wyjazd, by zmienić otoczenie choć na krótko. pozwala to
                skutecznie zapomnieć o problemach. A jeśli towarzystwo byłoby nieco luzackie,
                to byłaby to pełnia (wiosennego) szczęścia. Pozdrawiam.
                • Gość: anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: 212.33.74.* 04.04.02, 13:05
                  a picie i leczenie kaca w zdrowym, milym, zyczliwym towarzystwie? :))
                  • maal Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 13:55
                    no niech będzie Ci z tym piciem w towarzystwie i na krótkim wyjeździe, ale po
                    co to leczenie kaca :-))) warto tak by tego uniknąć, z drugiej strony co to za
                    picie bez kaca:-)))
                    • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 17:44
                      to ja tez chyba sie napije , bez kaca , mineralnej , Wasze zdrowie !!!!
                      • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 17:46
                        nasze zdrowie!!!wznosze toast, hmmm, powiedzmy ze herbatka:)))))
                        • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 17:48
                          a jakiegos dodatku do tej herbatki nie masz ?
                          jakis spirytus do czyszczenia klawiaturki lub monitora niech Ci szef kupi
    • Gość: ha14 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) IP: 217.97.251.* 04.04.02, 18:01
      Rudzielcu myślę, ze po przeczytaniu tych tekstów polowę depresji masz za sobą.
      Wykorzystaj przynajmniej jedną z rad a ta druga połowa też zniknie. A poza tym
      zawsze jest nasze forum -myślę, ze też niezly lek antydepresyjny. A może min.
      Łapiński da dopłatę...
      • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:05
        Korni gdzies sie walala jaks butelka z krupnikiem, ale pewnie wyzlopali jak
        znam zycie:)
        Ha tez twierdze ze siedzienie na forum leczy! inetrnet na liste lekow
        refundowanych a cooo!!!
        • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:11
          anka1 napisał(a):

> Ha tez twierdze ze siedzienie na forum leczy! inetrnet na liste lekow
          > refundowanych a cooo!!!

ciekawe czy mi zaplaca za leczenie oczu , chyba wystapie do szefa z prosba o nowy
          monitor , juz znowu lzawia mi moje oczeta ,
          buuuuuuuu
          • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:14
            Korni nie bucz zrobie Ci oklad ze swietlika,a Gazeta zaplaci za leczenie:)))
            • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:16
              to wylaczej tego kompa i juz , ile mozna obijac sie na forum w pracy .....
              • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:20
                tyle ile mozna w pracy na forum!:) no dobra to ide odpalac kaszla:)))
                • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:22
                  odpalil ?
                  jak nie to moja syrena pali bez problemow , wszystko spali , ile wleje
                  • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:26
                    jeszcze nie wiem jaki ma teraz humor. rano odpalil po namysle:) to lece!
                    papatki!!!
                    • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 04.04.02, 18:34
                      to niech odpali , i milego wieczoru ......
                      • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 08:25
                        odpalil bez namyslu:) a dzis nie wiem, bo przymaszerowalam piechota:))) a
                        wieczor byl mily ummmm...
                        • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 12:16
                          jak dobrze miec mile wieczory , a teraz beda coraz dluzsze ......
                          i coraz milsze , czego wszystkim zycze
                          • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 13:33
                            alez Korni jestes nastawiony przyjaznie do wszystkich czy to wiosenne objawy u
                            Ciebie?:)))
                            • korni Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 14:06
                              a czy kiedykolwiek bylem nastawiony nieprzyjaznie do kogokolwiek ?
                              to jeszcze raz pozwole sobie pozdrowic wszystkich i zyczyc milego weekendu
                              : ))
                              • anka1 Re: WIOSENNA DEPRECHA ;) 05.04.02, 15:32
                                to ja tez, bo mam wolny ! hurra!:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka