poziomk 04.04.02, 10:27 Kto z tu obecnych znalazł swoją stronę na łamach sobotniego wyd. G.W.? ja TAK :)) nawet zaznaczona została haczykiem..... :)) poziomK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Cyberpodlasie 04.04.02, 10:29 ja nie, bo nie mam strony. tzn. mam prawa i lewa ale nie w necie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: Cyberpodlasie 07.04.02, 13:28 ja tez znalazlem swoja, tez z haczykiem:) poziomk: daj adres Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Cyberpodlasie 08.04.02, 10:32 ivan.lukov napisał(a): > ja tez znalazlem swoja, tez z haczykiem:) poziomk: daj adres Jak podam adres, to kazdy sie dowie kto to jest ta poziomK ....a moze czas sie ujawnic? :)) wojtekjab.fm.interia.pl to ja.... Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Cyberpodlasie 08.04.02, 11:31 to niby ja tez mam zrobic strone ? o sobie ? a po co ? mi wystarczy ze jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korni Re: Cyberpodlasie IP: *.interserw.com 08.04.02, 11:32 to niby ja tez mam zrobic strone ? o sobie ? a po co ? mi wystarczy ze jestem Twoja strona poziomk jest imponujaca , gratuluje , bijesz wszystkich , zuch Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Cyberpodlasie 08.04.02, 11:57 > to niby ja tez mam zrobic strone ? o sobie ? a po co ? a czy ja tam pisze o sobie? Pare slow wstepu , kto ja i po co - dla formalnosci > mi wystarczy ze jestem mi tez a ze jest ktos , kto zaglada i chce jeszcze cos pisac i dawac informacje dot. tego co tam jest a czego nie ma, to na plus > Twoja strona poziomk jest imponujaca , gratuluje , bijesz wszystkich , zuch Przesadzasz, ale dzieki za uznanie. Duzo brakuje w sensie budowy strony, moze troche brak talentu, na razie robie co umiem:)) - poziomK-vel NeoN Odpowiedz Link Zgłoś
ivan.lukov Re: Cyberpodlasie 08.04.02, 14:58 fajna stronka poziomku. tylko naglowek troche niewyrazny (moze to wina mojego pc) i dlugo sie laduje (ale teraz wszsytko dlugo sie laduje, wiec pewnie siec przeciazona). ja mam wieze z rds, ale jakos nie moge ustawic zeby toto dzialalo. pozdrowienia www.yannek.republika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Cyberpodlasie 08.04.02, 20:18 ivan.lukov napisał(a): > fajna stronka poziomku. tylko naglowek troche niewyrazny (moze to wina mojego > pc) i dlugo sie laduje Nie , to moja wina Zgadza się muszę nad tym popracować (ale teraz wszsytko dlugo sie laduje, wiec pewnie siec > przeciazona). ja mam wieze z rds, ale jakos nie moge ustawic zeby toto dzialalo > . > pozdrowienia > www.yannek.republika.pl Nic nie ustawiasz, samo powinno ci sie wyswietlac, zamiast czestotliwosci, to nazwa stacji itp.. Odpowiedz Link Zgłoś