mari40 27.11.14, 21:29 Muszę zrobic badanie z krwi na Alergie i szukam konkretnego,dobrego laoratorium. Nie chodzi tu o cenę,tylko o dobry panel i wiarygodne wyniki.Dziecko prawie 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romasubrosa Re: Laboratorium - potrzebuję dobrego 18.01.15, 13:48 ja tez szukam dobrego laboratorium w bialymstoku, chcialabym zrobic testy alergiczne i na obecnosc pasozytow z krwi, slyszalam ze na warszawskiej jest ok, czy tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Laboratorium - potrzebuję dobrego 24.01.15, 23:18 Mogę tylko powiedzieć, że robiłam dziecku badania na pasożyty i testy alergiczne przy szpitalu na Dojlidach - to było kilka lat wstecz. Nic nie wykazało, a wyciągnęli z młodego hektolitry krwi. Dziś wiem że to była bzdura bo dziecko ma mega alergię na białko mleka i pyłki leszczyny. Nie wierzę w żadne badania na alergię - tylko własne doświadczenie polegające na obserwacji dziecka i diecie. Co do pasożytów - robię dzieciom badania na ul. Niedźwiedziej i na Mickiewicza i jak do tej pory zawsze wynik był taki sam w obu labo (robiony z tego samego materiału i tego samego dnia). Jedno z dzieci miało glistę i kilka lat potem lamblie. Po leczeniu powtarzałam test kilka razy. Mam zaufanie do tych laboratoriów (ale tylko w kwestii pasożytów). Odpowiedz Link Zgłoś