a_to_ja 13.09.04, 20:16 Wojtek! Zbierasz doświadczenia? Ciekawa jestem, jak Ci poszło. Dopiero początek programu... Obejrzę do końca. Mam nadzieję, że dotrwasz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: Koro w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:46 Wojtek wyciął Marcina.. ciekawe, jak daleko pojedzie... słabiutko mu idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Koro w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:54 i Wojtek przegrał ;(.. ale doszedł do finału.. fuksem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Koro w TVN IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.09.04, 22:14 ano fuksem drogi wojtku. tak to juz w życiu bywa, ze ma sie czasem tą odrobinę szczęścia, albo się jej nie ma. raz się uda, a drugi raz nie. wystartowałem w najsłabszym ogniwie, bo bardzo chciałem poznac osobiście kazię szczukę, a także aby napisać reportaż o teleturniejach, ale zanim weszliśmy do studia trzeba było podpisac dokument, ze sie nie zdradzi zasad i tajemnic programu. więcej raczej w teleturniejach występować nie zamierzam. choc córka namawia jeszcze na rosyjską ruletkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pago Re: Koro w TVN IP: *.chilan.net 13.09.04, 22:50 Ale chyba nie podpisywałeś dokumentu, że nie możesz się dzielić wrażeniami z poznania Kazi Szczuki? Jestem ciekaw jak ją odebrałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Koro w TVN IP: 160.109.101.* 13.09.04, 23:11 Ojej, a czy to leci na zywo? Ja mam w domu ITVN. Czy tam leca "swieze" odcinki czy przestarzale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Koro w TVN IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.09.04, 23:41 wszystko opowiem jutro dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Koro w TVN IP: *.iig.pl / 217.97.164.* 13.09.04, 23:48 Daj się namówić córce! Może skrobniesz kilka słów spod zapadni ?:) Ale w "N O" bankowałeś najlepiej! Pozdrawiam i .. już nie ciągnę za język. Lepiej idę ćwiczyć "iluśtamzgłoskowce" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Koro w TVN IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.04, 08:21 jak odebrałem kazię? trudno powiedzieć. tak naprawdę nie mielismy okazji porozmawiac poza studiem. ona wchodzi i wychodzi jednymi drzwiami, a zawodnicy pozostałymi. my do szatni po rzeczy, a ona zapewne do garderoby i reżyserki, bo dziennie nagrywane są dwa lub trzy dziennie. tako rzekła sama kazia w prasowym wywiadzie. jak zapewne zauważyliście kazia nie ma juz aparatu, zmieniła fryzurę i stała sie bardziej uprzejma dla uczestników. zamiast oschłości, teraz roztacza bardziej sympatyczną aurę. oj, zaczynam pisać jak w kolorowym magazynie dla nastolatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierdek mamuta Re: Koro w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:16 Gość portalu: koro napisał(a): > ano fuksem drogi wojtku. tak to juz w życiu bywa, ze ma sie czasem tą odrobinę > szczęścia, albo się jej nie ma. raz się uda, a drugi raz nie. > wystartowałem w najsłabszym ogniwie, bo bardzo chciałem poznac osobiście kazię > szczukę, a także aby napisać reportaż o teleturniejach, ale zanim weszliśmy do > studia trzeba było podpisac dokument, ze sie nie zdradzi zasad i tajemnic > programu. > więcej raczej w teleturniejach występować nie zamierzam. choc córka namawia > jeszcze na rosyjską ruletkę. Cos podobnego musialem podpisac, zeby wziac udzial w castingu do programu "Idol", ale nie za bardzo sie do tego zastosowalem, a zreszta dwa lata (przez tyle czasu mialem milczec o tym co tam widzialem, a bylo to naprawde potworne, po prostu krew na scianach i kopulacja w kazdym kiblu, ;]) juz minely i moge rozpowiadac co mi sie zywnie podoba. Na przyklad to, ze kontrakt, który podpisujesz, zeby w ogóle wziac udzial w tym widowisku nie przewiduje zadnych honorariów, a poza tym organizator (chyba Fremantle) przejmie (chyba ze pobiegniesz wczesniej do ZAIKSU) na wlasnosc wszyskie utwory, które ewentualnie napiszesz w czasie trwania programu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Koro w TVN 14.09.04, 11:59 ja nie ogladalem (tam gdzie jestem nie ma tvn....) ae skoro koro doszedl do finalu to musial byc dobry.... nic nie wygrales, ale gratuluje wystepu. pozdrowienia:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lewoslawny Re: jury alex 14.09.04, 15:21 alex.4 napisał: > ja nie ogladalem (tam gdzie jestem nie ma tvn....) ae skoro koro doszedl do > finalu to musial byc dobry.... zaraz, zaraz, przeciez koro to... >to tylko katolik... czego mozna od niego wymagac............:))))) Autor: alex.4 Data: 13.09.2004 12:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15725031 Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazovvvy wypijmy za naszego kora 14.09.04, 15:34 na jego czesc wszyscy razem : hip hip hura hip hura hura hura !!!! Odpowiedz Link Zgłoś