Dodaj do ulubionych

Koro w TVN

13.09.04, 20:16
Wojtek!
Zbierasz doświadczenia?
Ciekawa jestem, jak Ci poszło.
Dopiero początek programu...
Obejrzę do końca.
Mam nadzieję, że dotrwasz :)
Obserwuj wątek
    • Gość: czarny Re: Koro w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:46
      Wojtek wyciął Marcina.. ciekawe, jak daleko pojedzie... słabiutko mu idzie
    • Gość: czarny Re: Koro w TVN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 20:54
      i Wojtek przegrał ;(.. ale doszedł do finału.. fuksem..
      • Gość: koro Re: Koro w TVN IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.09.04, 22:14
        ano fuksem drogi wojtku. tak to juz w życiu bywa, ze ma sie czasem tą odrobinę
        szczęścia, albo się jej nie ma. raz się uda, a drugi raz nie.
        wystartowałem w najsłabszym ogniwie, bo bardzo chciałem poznac osobiście kazię
        szczukę, a także aby napisać reportaż o teleturniejach, ale zanim weszliśmy do
        studia trzeba było podpisac dokument, ze sie nie zdradzi zasad i tajemnic
        programu.
        więcej raczej w teleturniejach występować nie zamierzam. choc córka namawia
        jeszcze na rosyjską ruletkę.
        • Gość: pago Re: Koro w TVN IP: *.chilan.net 13.09.04, 22:50
          Ale chyba nie podpisywałeś dokumentu, że nie możesz się dzielić wrażeniami z
          poznania Kazi Szczuki? Jestem ciekaw jak ją odebrałeś :)
          • Gość: Oka Re: Koro w TVN IP: 160.109.101.* 13.09.04, 23:11
            Ojej, a czy to leci na zywo? Ja mam w domu ITVN. Czy tam leca "swieze" odcinki
            czy przestarzale?
            • Gość: koro Re: Koro w TVN IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 13.09.04, 23:41
              wszystko opowiem jutro dobra?
        • Gość: a to ja Re: Koro w TVN IP: *.iig.pl / 217.97.164.* 13.09.04, 23:48
          Daj się namówić córce!
          Może skrobniesz kilka słów spod zapadni ?:)
          Ale w "N O" bankowałeś najlepiej!
          Pozdrawiam i .. już nie ciągnę za język.
          Lepiej idę ćwiczyć "iluśtamzgłoskowce" :-)
          • Gość: koro Re: Koro w TVN IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.09.04, 08:21
            jak odebrałem kazię? trudno powiedzieć. tak naprawdę nie mielismy okazji
            porozmawiac poza studiem. ona wchodzi i wychodzi jednymi drzwiami, a zawodnicy
            pozostałymi. my do szatni po rzeczy, a ona zapewne do garderoby i reżyserki, bo
            dziennie nagrywane są dwa lub trzy dziennie. tako rzekła sama kazia w prasowym
            wywiadzie.
            jak zapewne zauważyliście kazia nie ma juz aparatu, zmieniła fryzurę i stała
            sie bardziej uprzejma dla uczestników. zamiast oschłości, teraz roztacza
            bardziej sympatyczną aurę.
            oj, zaczynam pisać jak w kolorowym magazynie dla nastolatek.
        • Gość: wypierdek mamuta Re: Koro w TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:16
          Gość portalu: koro napisał(a):

> ano fuksem drogi wojtku. tak to juz w życiu bywa, ze ma sie czasem tą
          odrobinę
          > szczęścia, albo się jej nie ma. raz się uda, a drugi raz nie.
          > wystartowałem w najsłabszym ogniwie, bo bardzo chciałem poznac osobiście
          kazię
          > szczukę, a także aby napisać reportaż o teleturniejach, ale zanim weszliśmy
          do
          > studia trzeba było podpisac dokument, ze sie nie zdradzi zasad i tajemnic
          > programu.
          > więcej raczej w teleturniejach występować nie zamierzam. choc córka namawia
          > jeszcze na rosyjską ruletkę.

Cos podobnego musialem podpisac, zeby wziac udzial w castingu do
          programu "Idol", ale nie za bardzo sie do tego zastosowalem, a zreszta dwa lata
          (przez tyle czasu mialem milczec o tym co tam widzialem, a bylo to naprawde
          potworne, po prostu krew na scianach i kopulacja w kazdym kiblu, ;]) juz minely
          i moge rozpowiadac co mi sie zywnie podoba. Na przyklad to, ze kontrakt, który
          podpisujesz, zeby w ogóle wziac udzial w tym widowisku nie przewiduje zadnych
          honorariów, a poza tym organizator (chyba Fremantle) przejmie (chyba ze
          pobiegniesz wczesniej do ZAIKSU) na wlasnosc wszyskie utwory, które ewentualnie
          napiszesz w czasie trwania programu.
    • alex.4 Re: Koro w TVN 14.09.04, 08:33
      kolorowe pisemko troche taaaak....:)))))
      • pozdr Re: Koro w TVN 14.09.04, 11:52
        • alex.4 Re: Koro w TVN 14.09.04, 11:59
          ja nie ogladalem (tam gdzie jestem nie ma tvn....) ae skoro koro doszedl do
          finalu to musial byc dobry.... nic nie wygrales, ale gratuluje wystepu.
          pozdrowienia:)))))
          • pozdr Re: Koro w TVN 14.09.04, 12:37
          • lewoslawny Re: jury alex 14.09.04, 15:21
            alex.4 napisał:
            > ja nie ogladalem (tam gdzie jestem nie ma tvn....) ae skoro koro doszedl do
            > finalu to musial byc dobry....

zaraz, zaraz, przeciez koro to...
            >to tylko katolik... czego mozna od niego wymagac............:)))))

Autor: alex.4
            Data: 13.09.2004 12:45

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=15698579&a=15725031
    • piecyk.gazovvvy wypijmy za naszego kora 14.09.04, 15:34
      na jego czesc wszyscy razem : hip hip hura hip hura hura hura !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka