0nly Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- 21.01.03, 08:57 ups, nie napisalam czego nie chce...... A mianowicie: nie chce zebyscie o mnie gadali na priva, ni zgadzam sie , nie pozwalam, zabraniam!!!!!! Nie ma, zrozumiano!? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 21.01.03, 09:03 Zapomniałaś dodać, że każdy kto to zrobi - upadł na głowę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- 21.01.03, 09:06 gorzej niz tylko upadl na glowe..... do tego jest idiota i wogole glupi jest...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 21.01.03, 09:09 To może o nikim nie rozmawiajmy? Z nikim?? Nawet z nim?? Z nikim o niczym nawet na forum!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- 21.01.03, 09:07 ja moge zaproponowac zestaw tematow, ktore powinny obowiazywac na spotkaniach w realu: religia polityka odpadaja, bo sie mozemy zatluc bez palek, wiadomo, kazdy polak wie najlepiej, zatem proponuje o pogodzie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Acha...... 21.01.03, 09:14 zapomnialam dodac ze nalezy wykonywac specjalne sprawozdania z przebiegu spotkan i rozmow prywatnych....... jesli ktos wspomni o kims kto jest nieobecny, dostaje fanta.....he he he Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- 21.01.03, 09:15 sztuce? kochania. zabijania czy miesa? uuu, przypomnialo mi sie... a licence to killllll..... hehehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- 21.01.03, 09:25 no ztuce przez duuuze S.......cokolwiekby to mialoznaczyc....... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- 21.01.03, 09:31 ja pojde dalej, za ciosem sie znaczy... proponuje kazdemu wszczepic czipa i bedzie wtedy wiadomo kto z kim kiedy i dlaczego plus maly dyktafon do nagrywania rozmow, ktore beda odsluchiwane przy calym zgroamdzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta przepraszam....... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 09:34 ze sie wtracam ,ale czy panie dostaly pozwolenie od dr Kitka na prywatna rozmowe,heeeeeee?! No,wiec prosze napisac podanie i czekac decyzje wyzej wymienionego zamiast tu "belkotac bez sensu" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: przepraszam....... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.03, 09:36 Możecie gadać o mnie - wprawdzie nudny temat, ale wali mnie kto z kim i co gada... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: przepraszam....... 21.01.03, 09:38 to jeszcze nie jest ustalone o kim mozna gadac........cenzor ustala a nie twoje widzimisie bedzie decydowalo...... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: przepraszam....... 21.01.03, 09:36 my tylko jak psczolki pracujemy na czesc i chwale naszego prowodyra Kitka!!!!! ustalamy plan, potem damy cenzorowi do akceptacji.......... my tu nic zlego o nikim, nawet o kitku nie piszemy....... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Ja tez nie chce!!!!!!!- 21.01.03, 09:35 no kitek juz wybrany zostal na prowodyra.....bedzie nami kierowal....... Nasz wielki brat kitek........ jak w folwarku zwierzecym albo w 1982 (???) Orwella Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: 1984... 21.01.03, 09:39 dzieki za poprawke, strzelalam bo nie bylam pewna.....:) Odpowiedz Link Zgłoś