Dodaj do ulubionych

Na poduszce do pożaru

IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 13:07
Proponuję osuszyć to bagno, wtedy zdechną te czerwone pijawki, które nas
okradają już bez opamiętania. Najpierw spowodowali katastrofę ekologiczną
zabraniając chłopom kosić łąki, później okradali nas aby te łąki kosić
szwedzkim sprzętem, teraz okradają aby latać po bagnach poduszkowcami.
Polacy! Odwagi!
Odbierzmy władzę socjaldemokratom!
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Na poduszce do pożaru IP: *.osiedle.net.pl 30.09.04, 13:28
      co ty wogle wygadujesz ??
      te poduszkowce zostaly zakupione z pieniedzy EKOFUDUSZU !! naucz sie czytac !!
      a jesli ktos postanowil z KW PSP ze poduszkowce sa potrzebne to sa !! moze bys
      tak sie nie wymadrzal bo nie masz swiadomego pojecia o strazy pozarnej a ja mam.
      • Gość: Konserwa Re: Na poduszce do pożaru IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 19:32
        Myślisz pewnie, że pieniądze podrzucili tam Marsjanie? Otóż mylisz się. Zostały
        one zabrane Tobie, Twoim rodzicom, mnie i innym pod przymusem i mniej lub
        bardziej pokrętną drogą dostały się do tego tfu... funduszu rozkradadzione w
        ponad 40% przez socjaldemokratów i ich kolegów.
        Strażacy też nie spadną z Marsa. I pensje dla nich również.
        A wystarczyło nie urządzać tam terenów zakazanych dla normalnych ludzi. Byłoby
        taniej, zdrowiej i bezpieczniej. Chłopi kosiliby trawy i nie byłoby wielkich
        pożarów.
        Przypomnę też, że wypalanie traw było jednym z pomysłów dyrekcji parku na
        zarastanie doliny.
        • Gość: xxx Re: Na poduszce do pożaru IP: *.osiedle.net.pl 01.10.04, 19:50
          nie udzielaj sie bo sie nie znasz ! pieniadze na to straz dostala jak dobrze
          pamietam z ekofunduszu!! czlowieku nie udzielaj sie bo byc moze i tobie te
          poduszkowce uratuja zycie !! zamiast czepiac sie strazakow to czepiaj sie kogo
          innego bo straz nikogo nie okrada tylko sami ciezko pracowali zeby moc te
          poduszkowce zakupic ! myslisz ze oni machna reka i maja poduszkowce ?? otoz nie
          bo na to trzeba wiele dni, miesiecy lub nawet lat aby zalatwic pieniadze na ten
          cel i inne. Czlowieku tobie nikt do rozumu nie przemowi bo masz urojenia jesli
          tak mowisz.
          • Gość: Konserwa Re: Na poduszce do pożaru IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 02.10.04, 12:51
            Człowieku xxx chyba lesteś tak nabuzowany socjalizmem, że już nic nie rozumiesz.
            Idź do Monaru na odtruwanie.
            • Gość: xxx Re: Na poduszce do pożaru IP: *.osiedle.net.pl 03.10.04, 21:12
              widze ze ci tak glupio sie zrobilo ze nie miales co sensownego napisac.
              czlowieku ja wiem jak jest w psp a jak ty nie znasz calej sytuacji to po co
              wogle sie udzielac ? nie rozumiem tego
              • zenon_smiglo Re: Na poduszce do pożaru 03.10.04, 21:25
                Trzeba podziwiac wasze zdolnosci przystosowawcze. Pamietam, za komuny tez
                kradliscie, niszczyliscie, bo to PANSTWOWE, czyli niczyje. Teraz panstwowe
                powoli znika, ale pojawia sie unijne.

A ja uwazam, ze zlodziej zawsze bedzie zlodziejem. Czy ktos qrva oprocz mnie
                rozumie o czym ja pisze?
              • Gość: Konserwa Re: Na poduszce do pożaru IP: *.antoniuk.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 18:27
                xxx pomyśl chwilę. Wiem, że myślenie mózgiem przeżartym czerwono-zielonym socem
                jest bardzo bolesne, ale spróbuj.
                Odwagi!
                Masz tu pytanie pomocnicze: dlaczego te pieniądze nie poszły na sprzęt
                potrzebny do gaszenia siedzib ludzkich, lecz siedzib zwierzyny? Czy naprawdę
                zależy nam bardziej na życiu np. ptaszków (nie-one odlecą),może kleszczy, niż
                ludzi?
                pozdrowienia
                • Gość: xxx Re: Na poduszce do pożaru IP: *.osiedle.net.pl 06.10.04, 21:02
                  czlowieku straz na podlasiu widocznie ma ten sprzet do gaszenia pozarow, bo
                  podobno straz z podlasia jest jedna z najlepszych w polsce.
                  a to ze zakupiono poduszkowce to znaczy ze straz ciagle chce rozwijac sie i
                  miec wieksze mozliwosci do gaszenia pozarow, ratowania ludzi, itp....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka