Dodaj do ulubionych

morderstwo w Ełku

02.01.17, 17:36
Byłem dziś w Ełku w miejscu tej tragedii.Stały tam dwa busy niby policji.Z busu nie wysiadł żaden policjomilicjant,tylko siedzieli i palili papierosy.W pewnym momencie obok tego baru przejechał srebrny samochód( numeru i marki nie zdążyłem zauważyć) otworzył ono pojazdu i Krzyknął pasażer z prawej strony Akbar alhar(ja uważam ,że Allach to goowno i h...), czy coś w tym rodzaju.ta sytuacja powtórzyła sie za ok 20 minut powtórnie.Podeszłem do policjantów zomowców i zwróciłem uwage dlaczego nie interweniują,odpowiedzieli ,że nie słyszeli.Mieli przecież patrolować okolice baru.Powiedziałem psom policyjnym ,ze życze im aby dziś naród ich zmasakrował.Coś tam poburczeli i nic mi nie odpowiedzieli.Podchodząc do radiowozu powiedziałem tym gnojkom dziendobry a oni nawet nie raczyli mi odpowiedzieć.Kobieta będąca w czasie zajścia w barze opowiadała że nie było żadnej petardy,poszło o Coca Colę za którą nie zapłacił zamawiający i który uciekł.Następnie za chłopakiem zabitym wybiegł dziki smród ciapaty z dwoma nożami i w odległości około 100m go zabił.Zabity przez dzikiego Allacha nie miał nic wspólnego z jakimkolwiek zajsciem w knajpie tej dziczy.Wracając do Białegostoku w m.Grajewo mineła mnie kolumna 11 busów tych zomomorderców.Było to gdzieś około godziny 3,15-3,30.Dlaczego gestapo Polskie boi sie uderzyć w kodziarzy a atakuje ludzi którzy mają rację broniąc zabitego.Ciapatych trzeba według mnie pozabijac i to wszystkich jacy sa w Polsce.Zwierzęta są mądrzejsze od nich.
Obserwuj wątek
    • restaurator10 Re: morderstwo w Ełku 01.02.17, 22:46
      Ciapaci w Białymstoku mieszkają w hotelu IGA,adres Berlinga 20/40
      • wsk175 Re: morderstwo w Ełku 02.02.17, 16:53
        A kogo obchodzi gdzie ty nocami sobie dorabiasz......
    • restaurator10 Re: morderstwo w Ełku 20.04.17, 01:31
      ja nie musze dorabiac tak jak ty esbeku z emeryta w granic 4-5 tys zlot.Na mnie chłoptasiu pracuja kudzie
      A ty wogole jeszcze żyjesz.Bo nie wierze by taki stary przepity esbek mógl jeszcze zyc
      Przeciez wy esbeki szbko idzieci pod ziemie ze wzgledu na stan codziennego opilstwa.
      • wsk175 Re: morderstwo w Ełku 20.04.17, 18:00
        Sugerujesz że uchodźcy ci płacą za seks więcej niż 4-5tys?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka