hratli 07.10.04, 11:03 kobitki kochane zyjecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika340 Re: jest tu kto? puk puk 07.10.04, 15:49 Witaj! Ostatnio te forum milczy jak zaklęte niewiem gdzie się podziały te mamuśki z Białegostoku Ja jestem Monika mam córeczkę Paulinke ma 15 mcy jest urocza zajmuje sie jej wychowaniem mam gg a mój nr to 4923463 jeśli chcesz to zajrzyj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: jest tu kto? puk puk 07.10.04, 21:39 witaj moniko! szkoda, ze dopiero teraz cos tu sie dzieje - a mi juz lada dzien odetna net - umowa sie konczy :((((. jak widzisz jestem mama jaska - niezly z niego lobuziak! obecnie staram sie znalezc mieszkanie - ale to graniczy z cudem :((( zalamka zebys wiedziala co sie teraz dzieje! jak bede miec net na dluzej to pewno sie odezwe na gg! pozdrawiamy was dziewczynki :0)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: jest tu kto? puk puk 13.01.05, 15:55 monika :) przeprowadzilam sie na dziesieciny ;) ul. zagorna. moze bysmy sie umowily jakos na spacerek w nastepnym tygodniu - jak cie lapac? na gg? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edysia73 Re: jest tu kto? puk puk 08.10.04, 09:16 Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy:) Tez zagladałam tu parę razy ale cisza jak makiem zasiał:) Jestem mamą 5-letniego Albercika Pozdrawiam Edzia nr gg 2179916 Odpowiedz Link Zgłoś
monika340 Re: jest tu kto? puk puk 14.01.05, 11:00 Witajcie!! Hratli ja też mieszkam na Dziesiecinach i na ul.......ZAgórnej ale zbiego okoliczosci nie uwazsz?! Na chwila obecną Paulinka troche choruje wiec spacerek odpada ale odezwij sie na gg albo podaj swoje trochę pogadamy Pozdrawiam papa moje gg 4923463 Odpowiedz Link Zgłoś