Gość: Oszołom z RM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:40 jak piecyk wyobraża sobie oszołoma (zdjęcie pochodzi z zupełnie martwego forum piecyka gazowego): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16672&w=15276576&a=15278881 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gimnazjalista Re: Humor piecyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 18:43 I kolejny przykład humoru i fobii piecyka gazowego forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16672&w=15276576&a=15277485 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Humor piecyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:01 szkoda, że nie ma alexa na pewno by się zapienił na tego podszywacza piecyka gazowego = zenonia smiglo. piecyk przestań się podszywaj mendo jedna Odpowiedz Link Zgłoś
gazowy.piecyk najsmieszniejszy jest rowerzyk ROTFL 07.10.04, 19:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16672&w=15276576&a=15278218 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: najsmieszniejszy jest rowerzyk ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:09 twój humor jest na poziomie kloaki:)))))))) nie jest to dziwne, sam jesteś na poziomie kloaki Odpowiedz Link Zgłoś
gazowy.piecyk Re: Humor piecyka 07.10.04, 19:40 Ale ze mnie taki piecyk jak z ciebie oszolom , a jesli myslisz ze jestem piecykiem to niech tak bedzie i mam prozbe wklej moje zdjecie obojetnie czy to na forum b-stok czy na moim forum.Zobaczymy co ciekawego znajdziesz i czy ja sie z tego posmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Humor piecyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 19:46 myślisz, że każdy jest taka gnidą jak ty:) czy możesz mi wytłumaczyć co znaczy słowo prozbe Mnie nie podoba się co zrobiłeś z forum, swoim bezczelnym podszywaniem się. MNie się nie podobało co pisał oszołom albo denerwował mnie alex, ale oni pisali wprost nie podszywali się pod innymi. Zrób to samo. Nie podszywaj się Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Humor piecyka 07.10.04, 19:50 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > myślisz, że każdy jest taka gnidą jak ty:) Jak mówisz do kolegi! Kultury trochę! > Mnie nie podoba się co zrobiłeś z forum, swoim bezczelnym podszywaniem się. > MNie się nie podobało co pisał oszołom albo denerwował mnie alex, ale oni Sam siebie denerwowałeś? > pisali wprost nie podszywali się pod innymi. Zrób to samo. Nie podszywaj się A Ty co teraz robisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Humor piecyka 07.10.04, 19:45 Oszołomku! Widzę, że spodobało Ci się moje forum! Bardzo mnie to cieszy! W nagrodę obejrzyj sobie fajny banerek! piecyk.gazowy.w.interia.pl/b582.swf Pozdrowionka! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
myszek24 Re: Humor piecyka 07.10.04, 19:59 Mój piecyczek jest taki zabawny:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Humor piecyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:46 Zabawny????????????????????????????????? Myszek do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Humor piecyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 20:52 podszywacz. Piecyku nie znudziło ci się podszywanie pod innych. Tak bardzo tęsknisz za tym pojebusem? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_oszolomow no podszywacze juz dosc tej zabawy!!!!!!!!!!!!!!!! 07.10.04, 20:54 Najlepszy jest nowy klon oszoloma ktory pisal tez pod loginem gimnazjalista i alex.4 (niezalogowany) .Krytykuje on kogos za podszywanie a sam robi to samo NIELADNIE .Bardzo mozliwe ze piecyk gazowy znany z pisania na forum humorum lubiacy dobry dowcip tez sie pod kogos podszywa.Mysle tak dlatego ze on zawsze utrudnial mi zwalczanie podszywaczy na tym forum . Odpowiedz Link Zgłoś
novvy.oszolom.z.radia.maryja Re: no podszywacze juz dosc tej zabawy!!!!!!!!!!! 07.10.04, 21:03 nikt sie tu nie podszywa - kazdy nick musi byc unikatowy - dlatego sie wlasnie loguje zeby pod mojego unikalnego nicka nikt sie nie podszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_oszolomow Re: no podszywacze juz dosc tej zabawy!!!!!!!!!!! 07.10.04, 21:18 novvy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > nikt sie tu nie podszywa - kazdy nick musi byc unikatowy - dlatego sie wlasnie > loguje zeby pod mojego unikalnego nicka nikt sie nie podszyl. > Unikatowy a to dopiero smieszne .Sam sie podszywasz pod login nowy.oszolom.z.radia.maryja .Jak ci nie pasuje nastepca oszoloma to krytykuj go pod swoim loginem.To co na tym forum wyczyniaja podszywacze i prowokatorzy odstrasza tylko nowych forumowiczow ktozy mogliby wniesc duzo nowego na to forum ale jak widza ta bande idiotow to wola pisac na innych forach gdzie poki co jest normalnie .To co wy robicie jest tez kompromitacja dla Bialegostoku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: no podszywacze juz dosc tej zabawy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:20 pogromco bardzo dziwna pisownia. Czyzbyś był ze wschodu??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
novvy.oszolom.z.radia.maryja Re: no podszywacze juz dosc tej zabawy!!!!!!!!!!! 07.10.04, 21:43 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > pogromco bardzo dziwna pisownia. Czyzbyś był ze wschodu??????????? myslalem ze to oczywiste. jakim cudem mozna uwazac ze nie ma roznicy miedzy novvy.oszolom.z.radia.maryja a tym podszywaczem nowy.oszolom.z.radia.maryja (maryja pisane w dodatku z malej litery) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: no podszywacze juz dosc tej zabawy!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 21:06 Piecyk gazowy obsesyjnie nie znosił alexa i oszołoma. To on podszywał sie pod obie te postaci Lubiacy dowcip? Raczej prostak bez poczucia humoru. Sam nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewka.ormonda menda alex 07.10.04, 23:34 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > jak piecyk wyobraża sobie oszołoma (zdjęcie pochodzi z zupełnie martwego > forum piecyka gazowego): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16672&w=15276576&a=15278881 wszędzie cię wyczuję ty zboczeńcu alexie!!!! wszędzie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: menda alex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 08:24 piecyk gazowy co za wysublimowane słownictwo? Lubisz podawać się za dziewkę ormonda? Zbok Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk_gazovy Re: Humor piecyka 08.10.04, 16:42 bo to moje. Cały czas jestem pod wrażeniem artyzmu tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.piotrus Re: Humor piecyka 08.10.04, 16:44 hahahhahahaha jesteś tak zabawny jak J.Carey w Głupim i głupszym Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazovvvy ja i ewka 08.10.04, 17:14 Dokleilem tez swoje zdjecie galeria.rozrywka.net.pl/details.php?image_id=736 Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ja i ewka 09.10.04, 19:23 piecyk a które to ty? te coś za łódką. :))))))))))))))))))))))))))))))))) Człowieku przy tobie A.Sandler czy J.Carrey to wysublimowany humor. powinieneś mieć nick piecyk rynsztokowy. Pasowałby do ciebie jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo [...] 09.10.04, 20:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimnazjalista Re: ja i ewka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 11:32 A może tak podać kto pisze z tego samego kompa co zenuś???? Ale admin na to nie pójdzie. Wpadłby jeden z adminów:) lepiej wstydliwy problem przemilczeć Odpowiedz Link Zgłoś