Gość: marCia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:16 Madziu gratuluję, jesteś boska...a nie zdradzilas mi swojego talentu, zdradzilas bardziej ten choreograficzny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mirek z WoszczeL Pióro od prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:16 co wy za gazeta jestescie/?? czemu takie dziwne zdjecie umiesciliscie ??(w GAzecie, w Internecie go nie ma)??? slepi czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel Paulus Re: Pióro od prezydenta IP: *.aster.pl 11.10.04, 17:18 Taaaak....gratulacje... ja ją znam:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doroti Oi Re: Pióro od prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:21 No to madzia zna teraz zioma;P pozdrowka i gratulacje kochanie:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Styk Re: Pióro od prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 18:33 noooo gratulacje naprawde. Zeby spotkac sie z kwasem ziomem to juz cos. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Pióro od prezydenta IP: *.dyn.optonline.net 31.10.04, 02:50 hey laska!!!!i'm so proud of you bejbi:*no i tak!!-poznalas zioma;)pozdrowka od kolezanki zza oceanu:*(moge sie tu toba pochwalic;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niggy Re: Pióro od prezydenta IP: 81.15.254.* 11.10.04, 20:44 GRATULACJE od starego kolegi z klasy ;) w koncu jak by nie bylo BIALYSTOK rzadzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: Pióro od prezydenta IP: *.elpos.net 11.10.04, 22:46 a pałke dla kwasa zrobiła ?? Odpowiedz Link Zgłoś