11.10.04, 19:25
Miałem dzisiaj okazję oglądać Obiektyw o 18.00 w szerszym gronie. Komentowano
szczególnie strój prowadzącej, taki lekkopółśmieszny brązowy żakiet,
uczesanie, chrypkę, chrząkanie i nieprzygotowanie babki prowadzącej wywiad z
dyrem banku PKO BP,a szczególnie jej długie, rozczapierzone do pasa włosy. W
końcu padło pytanie (cytuję wcale niezłośliwie): Czy te baby to nabór z PFRON-
u? Ech, może ryplay dzisiaj o 21.45? ;)
Obserwuj wątek
    • jasama to jeszcze pół biedy 11.10.04, 19:29
      kiedy Beata S. robi materiały tzw. gospodarcze
      nie wiem, czy pamiętasz, ale parę lat temu porwała się na popołudniowy program
      o trendach w modzie
      o, Jezu!!
      z tymi włosami na podobieństwo nimfy błotnej i w tych koszmarnych
      marynareczkach mówiła białostoczankom, co jest modne :-))))
      • competer1 Re: to jeszcze pół biedy 11.10.04, 19:42
        Ja na prawdę nie chciałem byc złośliwy, rozpoczynając ten wątek. Poprzedni na
        ten temat niedawno sie zakończył. Jeśli jednak kilka odsób, w różnym wieku,
        zgadza się, że pora na jakiś casting do TVB na prezenterów to coś w tym musi
        być. I pytanie: kto te panie ubiera? Czy nie ma wizażystów w Białymstoku,
        jakiegoś studia mody? Bo sklepów nie brakuje. Takich, które by za małą reklamkę
        na końcu programu ubrały za darmo też.
        • Gość: piotr Re: to jeszcze pół biedy IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 20:29
          Pewnie kazda ubiera sie sama żeby pokazać jakie to indywidum z niej.Pewnie
          jakaś klika rodzinna siedzi i zatrudnia podciotki stryjeczne.
          • Gość: chinagirl Re: to jeszcze pół biedy IP: 195.136.45.* 11.10.04, 21:42
            Jaki kraj, tacy terroryści. Ja uwielbiam dwurzędowe marynareczki pana
            Sawickiego. Tak na oko, prosto z Kawaleryjskiej. Ale innym panio tez nic nie
            brakuje.
            • Gość: karo Re: to jeszcze pół biedy IP: 212.33.78.* 11.10.04, 21:54
              W ogóle wszyscy oni są piękni , elokwentni , oczytani i błyszczący
              inteligencją . Jeden z ciekawszych to taki rachityczny osobnik w okularach
              prowadzący codzienne rozmowy około 22.
      • kkiwi Re: to jeszcze pół biedy 19.10.04, 13:54
        haha! prawdę piszecie.Te prezenterki z telewizji to sa okropne,wybieraja jakieś
        kolory babciane czyli brązy itp ....to jest straszne.Nie da się ogladać.
    • Gość: traktorzysta kamer Re: obiektyw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 14:37
      AAAAAA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka