Dodaj do ulubionych

Długi weekend

26.04.02, 11:48
W Warszawie już dziś dało się zauważyć, że zbliża się długi weekend (mniejsze
korki na ulicach). Czy Białystok też się wyludni? Gdzie długi weekend spędzają
forumowicze?
Ja jadę na parę dni do przyjaciół z Wielkopolski. Będziemy grillować, łazić po
lesie i porównywać smak lokalnych browarów do Dojlid...
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: Długi weekend IP: 212.33.74.* 26.04.02, 12:05
      to milego dluugiego weekendu!
      • ralston Re: Długi weekend 26.04.02, 12:13
        Dzięki :) A co Ty będziesz porabiać w tym czasie? Bo chyba nie będziesz
        siedzieć na forum? Chociaż - jest szansa, że właśnie wtedy będzie się szybko
        ładowało, he, he... U mnie jest z tym dzisiaj dużo lepiej niż wczoraj. Jak tam
        Twój komp?
        I co robią pozostali forumowicze w najdłuższy weekend nowoczesnej Europy?
        • Gość: anka1 Re: Długi weekend IP: 212.33.74.* 26.04.02, 12:16
          niewatpliwie he he bo wtedy wszyscy w plener rusza a nie beda oczy marnowac:)))
          ja tez ruszam, moze do Puszczy Knyszynskiej, a moze gdzie indziej, oby tylko
          pogoda dopisala.
          • bix1 Re: Długi weekend 26.04.02, 12:19
            Gość portalu: anka1 napisał(a):
            > niewatpliwie he he bo wtedy wszyscy w plener rusza a nie beda oczy marnowac:)))
            > ja tez ruszam, moze do Puszczy Knyszynskiej, a moze gdzie indziej, oby tylko
            > pogoda dopisala.

O!!! To jest szansa że się spotkamy, bo ja też tam będę! Musimy tylko ustalić
            jakiś znak rozpoznawczy... Proponuję czapkę na głowie zrobioną z Wyborczej, ok ?
            • Gość: anka1 Re: Długi weekend IP: 212.33.74.* 26.04.02, 12:21
              ze smigielkiem na czubku?
              • bix1 Re: Długi weekend 26.04.02, 12:28
                Może być też parasolik od drinków w kolorze krwistej czerwieni (dobrze wygląda
                na tle roślinności)...
                • Gość: anka1 Re: Długi weekend IP: 212.33.74.* 26.04.02, 12:41
                  ale czerwony i roslinnosc moga jakiegos byka rozwscieczonego zwabic:)
                  • bix1 Re: Długi weekend 26.04.02, 12:45
                    Chyba nie wątpisz w moje męstwo ???
                    • Gość: anka1 Re: Długi weekend IP: 212.33.74.* 26.04.02, 12:56
                      alez gdzie bym smiala! ale w bycze tez wierze:)
                      • Gość: bix1 Re: Długi weekend IP: *.ec.bialystok.pl 26.04.02, 13:06
                        Wiara Twa w złym kierunku zmierza. Ale jak już się w tej puszczy spotkamy,
                        to ... A, nie będę po próżnicy pisał - czyny będą przemawiać za mną a nie
                        słowa :)
                        • ralston Re: Długi weekend 26.04.02, 13:26
                          A od kiedy to byki hasają po puszczy knyszyńskiej? Chyba, że macie na myśli
                          żubry...
                          I co ja robię - zaraz pojawi się tu ARTUR i będzie ciągnął kolejny wątek o
                          żubrach :)))
                          • Gość: anka1 Re: Długi weekend IP: 212.33.74.* 26.04.02, 13:36
                            Bix ja wolalabym widziec i Ciebie i byka w dobrej kondycji!
                            Ralston byki moga byc tez zodiakalne:))))
                            • ralston Re: Długi weekend 26.04.02, 13:58
                              No to pech... bo ja lew jestem!
                          • bix1 Re: Długi weekend 26.04.02, 13:40
                            ralston napisał(a):
                            > A od kiedy to byki hasają po puszczy knyszyńskiej?

Ralstonie, byki od zawsze hasały po puszczy knyszyńskiej. Przypomnę Ci definicję
                            byka z "Poradnika młodego myśliwego":
                            Byk - osobnik płci męskiej z gatunku jeleniowatych.
                            • ralston Re: Długi weekend 26.04.02, 13:59
                              No dobra, tylko nie próbuj mnie jeszcze przekonywać, że te jeleniowate będą
                              atakować czerwone...
                              • bix1 Re: Długi weekend 26.04.02, 14:09
                                To zależy - możliwe jest nawet to że czerwone zaatakuje jeleniowate - skoro
                                jedno wściekłe czewone z długą kitą ustrzelili na obwoldówce... Wszstko się
                                może zdarzyć...
        • Gość: ormond Re: Długi weekend IP: *.mckinn1.vic.optusnet.com.au 26.04.02, 13:39
          A coz to za okazja, ze jest dlugi wekend?
          • Gość: anka1 Re: Długi weekend IP: 212.33.74.* 26.04.02, 13:45
            Polacy jak zwykle hucznie poczatek maja swietuja!:)
            • ormond Re: Długi weekend 28.04.02, 23:45
              To rzeczywiscie bardzo dlugiiiiiiii weekend. Przeciez 1 maja to sroda, a 3 maja
              piatek. Jak Wam wychodzi ten weekend. A co z poniedzialkiem, wtorkiem i
              czwartkiem?
              • ralston Re: Długi weekend 29.04.02, 09:02
                ormond napisał(a):

> To rzeczywiscie bardzo dlugiiiiiiii weekend. Przeciez 1 maja to sroda, a 3 maja
                >
                > piatek. Jak Wam wychodzi ten weekend. A co z poniedzialkiem, wtorkiem i
                > czwartkiem?

Ormond,
                nie bądź drobiazgowy... poniedziałek, wtorek, czwartek? Who cares?
                :))))
          • bix1 Re: Długi weekend 26.04.02, 14:54
            Okazje są dwie:
            1. Kiedyś nasie przodkowie uchwalili konstytucję;
            2. Kiedyś nasi przodkowie pracowali...
            • ralston Re: Długi weekend 26.04.02, 16:19
              Czyżby białostocczanie już się udali na weekend? Ruch tu raczej niewielki...
              • Gość: Oka Re: Długi weekend IP: *.17.79.204.lifespan.org 26.04.02, 22:23
                Od kiedy do kiedy jest ten dlugi weekend? Czyzby forum mialoby byc mniej
                oblegane? Bede za Wami tesknic, bo u mnie o zadnym dlugim weekendzie nie ma
                mowy. Przynajmniej na razie. Najblizszy dlugi weekend pod koniec maja.
                Oka
                • ralston Re: Długi weekend 26.04.02, 22:59
                  Niektórzy rozpoczęli ten weekend już dziś. Istotnie aktywność na forum może
                  nieco wygasnąć... Ja wyjeżdżam 1 maja i postaram się tutaj zaglądać jeszcze
                  przez te parę dni. Jak będzie potem - nie wiem. Mogą być kłopoty z dostępem do
                  netu.
                  • Gość: Adam Re: Długi weekend IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 28.04.02, 15:35
                    10 przykazań szczęśliwego człowieka:

-Człowiek rodzi się zmęczony i żyje aby odpoczywać.
                    -Kochaj swe łóżko jak siebie samego.
                    -Odpoczywaj w dzień abyś mógł spać w nocy.
                    -Jeli widzisz kogoś odpoczywającego, pomóż mu.
                    -Praca jest męcząca wiec należy jej unikać.
                    -Co masz zrobić dziś zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni wolnego.
                    -Jeżli zrobienie czegoś sprawia ci trudność, pozwól zrobić to innym.
                    -Nadmiar odpoczynku nikogo nie doprowadził do śmierci.
                    -Kiedy ogarnia cię ochota do pracy, usiądź i poczekaj aż ci przejdzie.
                    -Praca uszlachetnia, lenistwo uszczęśliwia.
                    • bix1 Re: Długi weekend 29.04.02, 08:05
                      Pracujemy..
                      Ludnosc Polski to 38,793,513.
                      12,654,329 jest na emeryturze a 2,596,325 na recie.
                      To zostawia 23,542,859 do pracy.
                      10,632,205 jest w szkole, co daje 12,910,654 milionow pracujacych.
                      Z nich 9,938,732 milionow jest zatrudnionych w budzetowce, czyli 1,971,922
                      pracuje.
                      279,568 jest w wojsku, co zostawia 1,692,354 do pracy.
                      Niestety 1,000,251 jest bezrobotnych co zostawia 692,103 pracujacych.
                      W kazdym momencie 600,000 ludzi jest w szpitalach, zostawia to 92,103
                      pracujace osoby.
                      W wiezieniach siedzi 92,101 osob.
                      To zostaja dwie osoby aby pracowac.
                      Ty i Ja.
                      Obaj siedzimy na forum...
                      • anka1 Re: Długi weekend Ralston 29.04.02, 11:57
                        masz trudnosci z dostepem do netu? a co sie dzieje, szefostwo Ci odcina czy
                        rodzina protestuje? nie chce zebys zniknal!!!
                        • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 14:52
                          Zaraz, zaraz - czemu niby miałbym znikać. Przecież to nie ja odgrażałem się, że
                          stąd odchodzę...
                          • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 14:57
                            ja sie wcale nie odgrazalam tylko cierpliwosci mi juz zbraklo. a Ty piszesz ze
                            masz problemy z dostepem do netu. a ja juz wiem czym to pachnie:)
                            • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 15:47
                              Miałem na myśli to, że podczas majowego wyjazdu mogę mieć kłopoty z dostępem do
                              netu, bo w domkach nad zalewem obok grilla nie zauważyłem gniazda sieciowego do
                              komputera. Telefonów też w domkach nie mają. Mogą więc być kłopoty z fizycznym
                              dostępem. W ostatnich kilku dniach nie mogę narzekać na szybkość serwera.
                              Uwaga - tego nie słychać, ale właśnie odpukuję...
                              • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 16:09
                                uff! no to kamien z serca:) a po co Ci telefon i komp na dlugi weekend?
                                odpoczac trzeba, od dobrodziejstw cywilizacji tez:)
                                • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 16:11
                                  Wcale nie zamierzałem zabierać ze sobą - dlatego pisałem, że mogą być kłopoty z
                                  netem... Ale może mają gdzieś tam w okolicy jakąś kafejkę internetową. Nie od
                                  rzeczy byłoby zajrzeć, żeby zobaczyć... tę pustkę na forum, he, he...
                                  • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 17:48
                                    eee na pewno znajda sie maniaki ktore i w dlugi weekend nadawac beda:)
                                    • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:07
                                      anka1 napisał(a):

> eee na pewno znajda sie maniaki ktore i w dlugi weekend nadawac beda:)

Masz na myśli nas?
                                      • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:18
                                        przyznaje sie do maniactwa, ale nawet ono nie zmusi mnie do przyjscia do pracy
                                        i nadawania:) forum sobie ode mnie odpocznie przez 5 dni!
                                        • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:21
                                          A kto każe przychodzić do pracy? Sprawdziłem, niektóre kafejki internetowe są
                                          całkiem fajne... Jeśli nie da się pisać z domu, oczywiście... :)
                                          • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:23
                                            ale mnie natura wzywa na swoje lono i skutecznie zaglusza zew netu:)))
                                            • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:26
                                              No to będzie dobry test - czy net nie stał się Twoją drugą naturą...
                                              P.S. Ciekawe czy uzależnionym można coś na kształt esperalu zaszyć, żeby ich
                                              od komputera odrzucało...
                                              • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:29
                                                nie wiem:) ale podobno w Lodzi powstaje oddzial leczenia uzaleznienia od
                                                netu.gdzies slyszalam, chyba w Trojce.
                                                aha to w ramach walki z nalogiem bede sie z Toba i Innymi czule zegnac do
                                                jutra,a jutro jak bedzie dzialac to na dluzej. to papa!!!
                                                • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:31
                                                  anka1 napisał(a):

> nie wiem:) ale podobno w Lodzi powstaje oddzial leczenia uzaleznienia od
                                                  > netu.

A długo się czeka na wizytę...
                                                  • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:32
                                                    nie wiem, jeszcze tam nie bylam :)))
                                                    do jutra Ralston!!! cmok, cmok:)))
                                                  • ralston Re: Długi weekend do Anki1 29.04.02, 18:34
                                                    Do jutra... Mam nadzieję...
                                                    Pozdrawiam ciepło...
                                                    Ralston
                                                  • ralston Re: Długi weekend do Anki1 30.04.02, 09:16
                                                    Puk, puk - już jest jutro...
                                                  • anka1 Re: Długi weekend do Anki1 30.04.02, 10:08
                                                    odpukuje,ale bede wpadac z przerwami, bo mam tlum tu i owdzie!
                                                  • ormond Re: Długi weekend do Anki1 30.04.02, 10:10
                                                    Kolejka do....

> odpukuje,ale bede wpadac z przerwami, bo mam tlum tu i owdzie!

• ralston Re: Długi weekend do Anki1 30.04.02, 10:15
                                                    Zaczęli wypożyczać na długi weekend?
                                                  • Gość: Hanka1 Re: Długi weekend do Anki1 IP: *.future-net.pl 30.04.02, 11:14
                                                    Anulka, patrz no z tym wpadaniem :-)))) pozdrawiam Cie....
    • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 12:46
      ralston napisał:

> Ja jadę na parę dni do przyjaciół z Wielkopolski. Będziemy grillować, łazić po
      > lesie i porównywać smak lokalnych browarów do Dojlid...

Ralston napisał i Ralston musi odszczekać. Ralston nigdzie nie pojedzie :(((. A
      porównywać to będzie sobie mógł co najwyżej browary królewskie...
      :((((

• anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 13:22
        ojej Ralston jaka szkoda ! ale bedziesz mogl zorganizowac sobie cos zeby
        odpoczac ?
        • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 13:31
          Tak - skrzynkę Królewskiego... : (((
          • anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 13:36
            ojej, no przyjmij wyrazy ubolewania, naprawde nic sie nie da zrobic?
            • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 13:42
              Da się. Np. dwie skrzynki zamiast jednej...
              • anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 13:45
                chodzi mi o jakis wyjazd z tymi skrzynkami i innym milym towarzystwem.
                • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 13:49
                  No do dwóch skrzynek, to towarzystwo byłoby konieczne, bo ze mnie to raczej
                  pijak teoretyk. Ale niestety - ze względów rodzinnych będę musiał pozostać w
                  Warszawie - a wszyscy znajomi, których tu mam wyjeżdżają gdzieś w Polskę, w tym
                  niektórzy na Podlasie... Może uda się gdzieś ruszyć pod koniec tygodnia. Jak
                  nie - to zostanie szwędanie się na rowerze po Puszczy Kampinoskiej...
                  • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 13:50
                    No i oczywiście zaglądanie na forum. Tak pro-forma oczywiście, bo przeciez już
                    dzisiaj ruch nie za wielki i do wieczora pewnie ustanie...
                    • anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 14:04
                      rower i puszcza to juz niezle brzmi! a na forum moze ktos zajrzy, nie wszyscy
                      maniakalnie oddadza sie odpoczynkowi:)
                      • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 14:17
                        Czas zawsze się da jakoś zająć. Szkopuł w tym, że nie zobaczę się z
                        przyjaciółmi...
                        No i może pod koniec tygodnia uda się wyskoczyć na dzień/dwa na Mazury...
                        • anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 14:20
                          ale jak przyjaciol dluzej nie widzisz to potem wieksza radosc z ich posiadania:)
                          Mazury? to nie jest zle:)
                          • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 14:37
                            anka1 napisał(a):

> ale jak przyjaciol dluzej nie widzisz to potem wieksza radosc z ich posiadania:
                            > )
                            > Mazury? to nie jest zle:)

No to wartość posiadania niektórych z nich wzrośnie znacznie, bo w Polsce bywają
                            raz do roku...więc jeśli nie teraz, to zobaczymy się za kolejny roczek...
                            • anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 14:43
                              a to gorsza sprawa...
                              • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 14:45
                                Sama widzisz... Puszcza Kampinoska i Mazury są w porządku, ale to nie to samo...
                                • anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 14:49
                                  a to ja nie wiedzialam ze przyjaciol masz daleko...
                                  • ralston Re: Długi weekend 30.04.02, 14:53
                                    A bo jak się człowiek z miasta do miasta przenosi a przyjaciele robią to samo,
                                    to po jakimś czasie wychodzi, że statystyczna odległość od przyjaciela wynosi
                                    ze trzysta kilometrów, albo i lepiej... W tym sensie (był taki wątek na tym
                                    forum) internet jednak zbliża ludzi...
                                    • anka1 Re: Długi weekend 30.04.02, 14:58
                                      ano:)przynajmniej kontaktu jakiego takiego sie nie traci.
    • ralston Re: Długi weekend 01.05.02, 11:02
      No to weekend zaczął się już na dobre. Dla niektórych to już jest w pełni i
      zgodnie z moimi przwidywaniami ruch na ulicach Warszawy niewielki a ruch na
      forum zamarł niemal całkowicie... Nieliczne posty pochodzą głównie z za
      rozmaitych oceanów...
    • demo_driver Re: Długi weekend 01.05.02, 11:18
      szczesciarze! tutaj w Oslo nie ma mowy o zadnym dlugim weekendzie:) do pracy w
      deszcz... kurna! a jak pogoda w Bialym?
      • ralston Re: Długi weekend 01.05.02, 11:26
        Demo - obawiam się, że nikt ci nie odpowie. Sprawdź sobie prognozę na necie. Ja
        skrobię z Warszawy.
        • demo_driver Re: Długi weekend 01.05.02, 11:33
          pogoda w W-wie tez jest interesujaca:) tutaj pada jak cholera!
          • ralston Re: Długi weekend 01.05.02, 11:38
            demo_driver napisał(a):

> pogoda w W-wie tez jest interesujaca:) tutaj pada jak cholera!

Przy Twoim pada jak cholera, to pewnie każda wyda się interesująca. W W-wie jest
            teraz pięknie. Rano jak wychodziłem było około 14 st. Ile jest teraz nie wiem, bo
            siedzę w klimatyzowanym biurze, ale świeci słońce a niebo jest czyściutkie. Z
            Woli jestem w stanie bez lornetki widzieć Puszczę Kampinoską...
            • demo_driver Re: Długi weekend 01.05.02, 11:43
              oho! jak ostanio bylem w Wa-wie to smog byl taki ze konca swojego nosa nie
              widzialem:)
              • ralston Re: Długi weekend 01.05.02, 11:45
                A kiedy byłeś ostatnio, bo ja jakoś nie zauważam. Może się już przyzwyczaiłem i
                nie zwracam uwagi?
                • demo_driver Re: Długi weekend 01.05.02, 11:55
                  miesiac temu. ale to moze tylko bylo widac tak z samolotu... nie wiem. w kazdym
                  razie na ziemi tez bylo cholernie szaro... i nie mowie tu o chmurach.
                  • ralston Re: Długi weekend 01.05.02, 11:59
                    Zastanawiam się, co by to mogło być. Najpewniej spaliny z samochodów, bo
                    dymiącego przemysłu w Warszawie już nie za wiele na szczęście. Sam mieszkam w
                    pobliżu Huty Lucchini i nie odczuwam specjalnie jej dolegliwości...
                    • demo_driver Re: Długi weekend 01.05.02, 12:01
                      oczywista ze samochody... spaliny z samochodow to najwiekszy problem. Gorzej
                      bylo w Krakowie i oolicach kiedy bylem tam miech temu... nic nie bylo widac.
                      takiego smogu to jeszcze nie widzialem w zyciu:)
                      • Gość: Oka Re: Długi weekend IP: *.17.79.204.lifespan.org 02.05.02, 00:18
                        Chlopaki, przylatujcie do Bostonu na weekend. Tu jest cieplo, powietrze
                        czysciutkie,ocean pod nosem. Miodzio!
    • ralston Następny długi weekend 29.05.02, 18:37
      Polska krainą długich weekendów. Po majowym przyszedł czerwcowy. Chciałbym
      zapytać - co planujecie, ale chyba się za późno obejrzałem, bo pustawo się coś
      tu zrobiło.
      Tak czy inaczej - pozdrowionka od Ralstonka!
      • zuzanna_czyli_zuzka Re: Następny długi weekend 29.05.02, 18:46
        Pusto się zrobiło, ale ja jestem. Nigdzie się nie ruszam na ten piękny
        czerwcowy weekned... ucze się do sesji. I już mi się te kodyfikacje śnią po
        nocach :-)
        A Ty gdzie wybywasz na długi weekend? A w ogóle będzie ktoś na forum?
        • ralston Re: Następny długi weekend 29.05.02, 18:51
          Pewnie będę zaglądał. Też się uczę do egzaminów. Pogoda na razie sprzyjająca.
          Ciężko by było w domu usiedzieć jak by było ładnie...
          • zuzanna_czyli_zuzka Re: Następny długi weekend 29.05.02, 18:53
            Ale pogoda sprzyjająca tylko w Wawie... w Białym słonko i ciepło :-I Choc może
            jednak należy się cieszyć z pogody, przynajmniej nas nie zalewa, tak jak wawy :-
            )
            • ralston Re: Następny długi weekend 29.05.02, 18:54
              Na szczęście mnie to nijak nie dotknęło. Metrem warszawskim jeszcze w życiu nie
              jeździłem, garażu i piwnicy też mi nie zalało...
              • zuzanna_czyli_zuzka Re: Następny długi weekend 29.05.02, 18:58
                Masz zatem szczęście. Nie masz wrażenia, że znów się pusto zrobiło? Jakoś
                dziwnie... mam nadzieję, że nie będzie tak przez cały weekend :-)
                • ralston Re: Następny długi weekend 29.05.02, 19:01
                  Jak na razie jest nas trójka. Ja, Ty i Annabl. Myślę, że w weekend zajrzy tu
                  Sluggard, pewnie zamorscy również (Oka, Ormond) Jeszcze paru się na pewno
                  znajdzie. Może nie będzie tak źle...
    • Gość: Ralston Re: Długi weekend IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 23:29
      No i wymiotło wszystkich...
    • ormond Re: Długi weekend 30.05.02, 05:56
      Znowu macie dlugi weekend. Jake okazja tym razem...?
      • sluggard Re: Długi weekend 30.05.02, 10:37
        Dziś (30.05) jest Boże Ciało, a w piątek sejm uchwalił dzień ustawowo wolny od
        pracy - szykują się więc znowu straty w gospodarce.

Nie tylko w weekend, hehehe, choć w weekend z domowego kompa, a narazie
        wziąłem laptopa i wszędzie gdzie dopadnę linię telefoniczną, będę się starał
        choć na trochę połączyć.
        > Myślę, że w weekend zajrzy tu Sluggard,
        • Gość: Oka Re: Długi weekend IP: *.17.79.204.lifespan.org 31.05.02, 00:20
          U nas dlugi weekend byl w poprzedni weekend. Nastepny na poczatku lipca.
          A kiedy najblizszy dlugi weekend w Australii?
          • ormond Re: Długi weekend 31.05.02, 03:43
            U nas za dwa tygodnie, ale nie moge sobie przypomniec z jakiej okazji... chyba
            urodziny krolowej czy inny nonsens tego typu...
            • anka1 Re: Długi weekend 31.05.02, 08:19
              u mnie tym razem nie ma dlugiego weekendu, tylko wczoraj moglam bimbac:)))
              • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 08:39
                I słusznie. Ktoś musi pracować, żeby bimbać mógł ktoś... :)
                • anka1 Re: Długi weekend 31.05.02, 08:42
                  czesc Rals! wczoraj to chyba wiekszosc bimbala!:)))
                  • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 08:44
                    Z Ralsem włącznie!
                    Cześć Pracy!
                    • anka1 Re: Długi weekend 31.05.02, 08:55
                      i Anka:)
                      czesc pracy i chwala:)))
                      • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 10:40
                        Pewnie się trzeba cieszyć, że jest. Praca - oczywiście.
                        • anka1 Re: Długi weekend 31.05.02, 10:44
                          do czego to doszlo w dzisiejszych czasach!:)
                          • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 10:46
                            Ale ma się ku lepszemu GUS podał, że bezrobocie spadło...
                            • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 10:49
                              A po wakacjach znowu wzrośnie - jak się absolwenci zarejestrują :((
                              • anka1 Re: Długi weekend 31.05.02, 10:58
                                wlasnie, te statystyki... kiedys w jakims filmie ktos nieglupio powiedzial ze
                                jak sie spotkaja 2 osoby i 1 ma pelna glowe a druga pusta to statystycznie obie
                                sa polglowkami!
                                • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 11:02
                                  A koń i kura mają średnio po trzy nogi...
                                  • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 11:17
                                    A jeden statystyk się utopił, bo przeczytał, że średnia głębokość rzeki to
                                    tylko 1,2 metra...
                                    • anka1 Re: Długi weekend 31.05.02, 11:28
                                      chi chi chi dobrze mu tak. o przepraszam to byl tzw. humor wisielczy:)))
                                      • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 11:39
                                        No to jeszcze jeden o rzece.
                                        Siedzi baca nad brzegiem rzeki i gapi się w wodę. Nadjeżdża wóz zaprzężony w
                                        dwa konie. Woźnica krzyczy do bacy: Baco! Przejedzie!?
                                        Przejedzie! odpowiada baca.
                                        Woźnica zacina konie batem, rusza śmiało w nurt rzeki. Zabulgotało, zawirowało
                                        i woda pochłonęła furę, konie i woźnicą.
                                        Baca na to zdziwiony, drapiąc się po głowie:
                                        - dyć kacorowi było do połowy...
                                        • anka1 Re: Długi weekend 31.05.02, 11:41
                                          statystyka z punktu widzenia kacora i bacy wyglada inaczej:))) dobre!!!!!
    • ralston Re: Długi weekend 31.05.02, 17:39
      No to po krótkiej przerwie zakończył się dzień roboczy (dla części
      forumowiczów) i kontunuujemy długi weekend. Aktywność niebezpiecznie spada w
      okolice zera...
    • ralston Re: Długi weekend 02.06.02, 21:48
      I kolejny długi weekend dobiega końca. Jak spędzaliście?
    • ralston Kolejny długi weekend 14.08.02, 17:57
      Co Forumowicze będą porabiać w kolejny długi weekend w tym roku?
      • Gość: annabl Re: Kolejny długi weekend IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.02, 18:15
        sie wakacjowac pod sloncem :))
        • Gość: Oka Re: Kolejny długi weekend IP: *.17.79.204.lifespan.org 14.08.02, 20:14
          A kiedy u was zaczyna sie dlugi weekend?
          U nas bedzie na poczatku wrzesnia.

A poki co bede miala tydzien urlopu. Juz nie moge sie doczekac. Kto
          kiedykolwiek byl w stanach New Hampshire, Maine czy Vermont, na pewno bedzie
          wiedzial dlaczego. Wlasnie tam sie wybieram...
          • ralston Re: Kolejny długi weekend 16.08.02, 09:02
            Oka - przypominam, że czekamy ciągle na opowieści z ostatniego urlopu na dzikim
            wątku... A Ty już się na nowy wybierasz i to znowu w jakieś tajemnicze miejsca.
            Ja w tych stanach nie byłem i pewnie większość forumowiczów i foremek też nie,
            to może byś trochę rąbka tajemnicy uchyliła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka