Dodaj do ulubionych

LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.02, 22:04
No to piszcie co macie do powiedzenia na ten temat
opinie na temet Jagiellonii tez miło widziane
na razie
Obserwuj wątek
    • ormond Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 28.04.02, 23:28
      Prawde powiedziawszy, to co to za roznica, ktroa grupa palantow zdobyla ten
      garnek... i tak graja tylko i wylacznie dla szmalcu...
      • ralston Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 29.04.02, 08:48
        Eeech... żeby jeszcze chociaż grali... Ale tę kopaninę nazywać grą to obraza
        dla prawdziwych piłkarzy...
        • sluggard Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 30.04.02, 16:23
          ralston napisał(a):

> Eeech... żeby jeszcze chociaż grali... Ale tę kopaninę nazywać grą to obraza
          > dla prawdziwych piłkarzy...

Zgadzam się w pełni! Jakie znaczenie ma tytuł mistrza polski, jeśli i tak
          odpadną w pierwszej czy drugiej rundzie eliminacji do LM.
          • ralston Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 10:03
            Chciałbym, żeby było inaczej, ale od czasu pucharowych występów Widzewa - nie
            mamy drużyny, kóra potrafiłaby zmusić przeciwnika do wysiłku...
      • Gość: radzi Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 20:33
        stary dzieki za wypowiedz
        pierwszy raz usłyszłem taką opinie na temat mistrzostwa Polski
        (chodzi mi o ten garnek!!!!)
        dzieki
    • demo_driver Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:39
      lepiej byloby zeby Wisla zdobyla tytul, zawsze to bylyby wieksze szanse na LM,
      a tak... Legia przegra w pierwszej rundzie z jakims Helsingborgiem albo Skonto
      Ryga
      • ralston Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:41
        Obawiam się, że goła prawda jest znacznie gorsza - ani Wisła, ani Legia nie
        jest w stanie powalczyć ze Skonto Ryga, czy Rosenborgiem Trondheim...
        • demo_driver Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:46
          co do Rosenborga to nie bylbym taki pewien. W lidze graj w krate. pierwsze dwie
          kolejki wtopili, tydzein temu w trzeciej robili Lyn, ale ciezko powiedziec ze
          zachwycili. poza tym w klubi lekki turbulencje po tym jak tworca sukcesow RBK -
          Eggen powiedzial ze ma dosc i odchodzi po tym sezonie...
          • ralston Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:48
            Zobaczymy jak się rozpoczną eliminacje. Obstawiam, że Legia odpada w
            eliminacjach LM a potem od razu odpada w Pucharze UEFA. Ten scenariusz z
            polskimi klubami powtarza się już od kilku lat. Nie wiem dlaczego, coś miałoby
            się zmienić...
            • demo_driver Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:53
              ja stawaim na Wisle w UEFA. jetem wiernym kibolem Wiselki (bylem min. na
              wyjazdach z Mariborem i AC Parma) i nigdy sie jeszcze nie zawiodlem ich gra.
              graja najlepiej jak umieja a to ze umiejetnosci nie sa wielkie to coz... tak
              czy owak nie kazdy klub jest w stanie przestraszyc Inter czy Real Saragossa:)
              • ralston Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:56
                Też kibicuję Wisełce - a w Warszawie Polonii a nie Legii. Ale rzeczywistość
                pucharowa jest brutalna...
                A może Narodowa coś zawalczy w Korei i chłopaki w klubach też uwierzą w siebie?

Eeeech... zdałoby się
                • demo_driver Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 11:59
                  hehehe... w to raczej nie wierze... chociaz w Oslo przecieralem oczy ze
                  zdumienia i ze szczescia jak wtloczylismy Norwegom 3 bramke... szczerze mowiac
                  nie wierze ze wyjdziemy z grupy. ci ludzie ktorzy jada na MS sa tak
                  zmanierowani ze nie wiem czy do nich cokolwiek dotrze. Engel powinien sie
                  zastanowic jeszcze nad skladem. I chociaz nie ma zadnych propozycji to nie
                  powninien jeszcze zamykac sprawy np. Kosowskiego.
                  • ralston Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 12:08
                    Nie wiem, czy są zmanierowani, czy nie ale chyba to jedno rozumieją, że dla
                    większości z nich to ostatna szansa na to, żeby w życiu jeszcze coś osiągnąć.
                    Ewentualny dobry występ na mistrzostwach może być przepustką do gry w dobrych
                    klubach. Myślę, że dadzą z siebie - ile potrafią. A czy potrafią wystarczająco
                    dużo, żeby powalczyć - zobaczymy. Liczę jednak na to, że wyjdą z grupy.
                    • demo_driver Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 12:23
                      mam nadzieje ze te mecze towrzyskie to byla tylko przykrywka ich prawdziwej
                      formy... chociaz z drugiej strony keidy slysze ze goscie nie przechodza testow
                      wydolnosiciowych kiedy przez caly sezon siedzieli na lawie to smiac mi sie
                      chce. jestem sceptyczny dlatego ze nie ma walki o miejsca w skladzie. kiedy
                      reprezentacja gra ostani mecz goscie powinni grzyc trawe, kosci powinny
                      trzaskac... dlaczego? dlateog ze tylko tak mozna pokazac ze jest sie czegos
                      wartym. ja bym raczej nie ufal tym co graja jak primabalerina i boja sie o
                      zdrowka. Taki Beckaham czy Neville nie martwia sie ze MS za 4 tygodnie. graj na
                      calego, nawet kosztem zlaman. nasi juz zyja MS jakby mieli pewne miejsca na
                      podium. Na MS moze sie okazac ze grajac bojzliwie wypadli z rytmu, brak
                      walecznosci... tego sie nie osiaga raptem. zeby zlapa rytm trzeba sie ogrywac,
                      tak jak to bylo w eliminacjach. teraz wydaje sie ze trwonia caly swoj dorobek.
                      • ralston Re: LEGIA MISTRZEM POLSKI !!!!!!!!!!!!!!!!! 01.05.02, 12:33
                        Też mi się wydaje, że błędem Engela było stworzenie atmosfery, że selekcja do
                        kadry już się zakończyła. Wszyscy poczuli się pewnie, nie było motywacji
                        do "gryzienia trawy". Ten ruch z powołaniem trzech nowych graczy teraz -
                        obawiam się, że może być trochę spóźniony...
                        • demo_driver Reprezentacja 01.05.02, 12:43
                          tez mi sie tak wydaje... chlopcy mysla ze to beda platne wakacje, a prawda jest
                          taka ze musza zagrac lepiej niz kiedykolwiek grali w zyciu... niepokoi mnie
                          forma naszych. jezeli bedzie tak jak z japonia albo rumunia, to nie mamy czego
                          szukac, moze byloby rozsadniej wziac ze soba Wichniarka skoro sklada takie
                          deklaracje... co do losowania numerow to bylo to mozi zdaniem zalosne ...
                          • ralston Re: Reprezentacja 01.05.02, 12:53
                            Właśnie to losowanie numerów miałem na myśli mówiąc o stworzeniu wrażenia, że
                            selekcja jest już zakończona. Żałosne...
                            Ale ciągle wierzę, że przynajmniej z grupy wyjdą. Taki już ze mnie niepoprawny
                            optymista :)
                            • demo_driver cholera... 01.05.02, 12:58
                              cholera 1. maja i wszystkie sklepy sa zamkniete. zglodnialem siedzac 1szy dzien
                              w nowej - starej robocie... kurna zapomnialem wziac prowiant. nieciekawie tak
                              siedziec bez zarcia do 18.00...
                              • ralston Re: cholera... 01.05.02, 13:12
                                demo_driver napisał(a):

> cholera 1. maja i wszystkie sklepy sa zamkniete. zglodnialem siedzac 1szy dzien
                                >
                                > w nowej - starej robocie... kurna zapomnialem wziac prowiant. nieciekawie tak
                                > siedziec bez zarcia do 18.00...

To w Norwegii też świętują 1 maja? I wszystko zamknięte? U nas przynajmniej można
                                zakupy zrobić...
                • Gość: radzi LEGIA MISTRZEM Europy IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 20:41
                  Wisle to i ja kibicuje jak jestem w Krakowie albo na meczu Jagiellonii
                  Co do Pucharu UEFA czy Ligi Mistrzów to nie badzmy tacy pewnico do Legii czy do
                  Wisły Odpadna predzej czy pozniej
                  z kazdego klubu odchodza kluczowi gracze
                  z Legii Karwan a z Wisły Zurawski
                  ale moim zdaniem Legia zajdzie dalej w pucharach od Wisły
                  i to nie ze wzgledu na to ze bardzie kibicuje Legii
                  pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka