poziomk 06.11.04, 11:32 Jechał już ktoś nowym tunelem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rowerzyk Re: otwarcie tulelu IP: *.euro-net.pl 06.11.04, 12:13 ja :) przy wyjezdzie z tunelu w strone Popieluszki tworza sie korki, a w przeciwna strone, juz na skrzyzowaniu ze Skladowa jest tak wasko, ze wiekszosc autobusow najezdza tylem na kraweznik. W drugiej nawie i w tej pierwszej, przy montowaniu oswietlenia i wentylacji, praca wre. Zdjecia wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk zdjecia IP: *.euro-net.pl 06.11.04, 14:41 tak jak obiecalem: rowerzyk.dziesieciny.net/2004.11.06/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: zdjecia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 15:13 Udany fotoreportażyk, gratulacje! Mam jeszcze pytanie co do tego granatowego corsy co to o nim napisales ze mial przejechac pierwszy - z analizy zdjec wynika ze chyba jako pierwszy ruszyl ruch od strony Hetmanskiej, a nie od Skladowej zgadze sie czy sie myle? pzdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: zdjecia IP: *.euro-net.pl 06.11.04, 15:29 > Mam jeszcze pytanie co do tego granatowego corsy (...) Masz racje. To ja metnie napisalem. Faktycznie pierwsze pojechaly samochody od Hetmanskiej, ale ta Corsa przejechala pierwsza od _tej_ strony. :) Wieczorem poprawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: zdjecia IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.11.04, 15:44 ja też jechałem. tunel jest bardzo wysoki i przestronny. ciężarówki raczej nie powinny się w nim blokować. powstaje jednak pytanie - kiedy ukończona zostanie druga jezdnia. bo na razie bałaganu sporo. i przyłączam się do gratulacji dla rowerzyka. bardzo zgrabny fotoreportaż. kiedy zaś podałeś ilość i moc wentylatorów, a także ich "przepustowość" (?) poczułem się nieco z innej planety. Odpowiedz Link Zgłoś
yoghurt Re: zdjecia 06.11.04, 17:16 Gdyby komuś było jeszcze mało to wrzuciłem trochę surowych zdjęć wykonanych około godziny 13 na tunel.linux.bialystok.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: zdjecia IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 06.11.04, 18:07 nie obraź sę proszę, ale ja to lubię zdjątka trochę przebrane i ładnie opisane. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: zdjecia 06.11.04, 21:07 Można by tak szerzej pokazać ta zdjęcia światu nich inni zobaczą..... Ładnie to wygląda i kto nie był w Białymstoku niech teraz powie , ze tu białe nedźwiedzie chodzą i żubry po ulicach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: zdjecia IP: *.euro-net.pl 07.11.04, 17:53 > Gdyby komuś było jeszcze mało to wrzuciłem trochę surowych zdjęć wykonanych > około godziny 13 na tunel.linux.bialystok.pl to kiedy je poprzebierasz i opiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzyk Re: zdjecia 07.11.04, 16:33 Gość portalu: koro napisał(a): > i przyłączam się do gratulacji dla rowerzyka. bardzo zgrabny fotoreportaż. Kurcze... Dziekuje! > kiedy zaś podałeś ilość i moc wentylatorów, a także ich "przepustowość" (?) > poczułem się nieco z innej planety. Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
xwokinimod Re: zdjecia 07.11.04, 11:34 A czemuż to zamazałeś rejestrację Poloneza? rowerzyk.dziesieciny.net/2004.11.06/07.html To niegodziwe! Wszyscy kierowcy chcą wiedzieć i zazdrościć szczęśliwcowi, który PIERWSZY wykazał się typową głupotą i chamstwem. --- Niech MOCZ będzie z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
xwokinimod Re: zdjecia 07.11.04, 11:39 Jesteś niegodziwcem. Jak mogłeś zamazać rejestrację tego Poloneza? rowerzyk.dziesieciny.net/2004.11.06/07.html Przecież wszyscy kierowcy chcą wiedzieć i zazdrościć PIERWSZEMU, który wykazał się dość powszechnym IQ kierowcy (czyli w okolicy 10). Niech MOCZ będzie z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
xwokinimod Re: zdjecia 07.11.04, 11:41 Sorry za podwójny post - jak zwykle najbardziej zawodny jest człowiek (czyli ja). Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.z.szarego.tlumu Re: otwarcie tulelu 06.11.04, 18:18 ale za to te zdjecia sa swierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |andy| Re: otwarcie tulelu IP: 81.15.254.* 06.11.04, 21:35 czlowiek.z.szarego.tlumu napisał: > (...)swierze Przepraszam, jakie są zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: otwarcie tulelu IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 06.11.04, 18:18 W związku z tunelem otwarto też odnowione pasmo ulicy Popiełuszki. co jest tez godne odnotowania, bo w ilu miejscach w Białym można jeszcze przejechać się po nowym równym asfalcie? :) A po zapadnięciu ciemności nowy tunel jest chyba najjasniejszym miejscem w całym mieście! Blask jak w supermarkecie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_smiglo Re: otwarcie tulelu 07.11.04, 03:16 Gratuluje rowerzykowi. Zdjecia sa dobre (gdyby nie kadrowanie - powiedzialbym bardzo dobre) za to ich dobor i komentarze - doskonale. Gratuluje tez Bialostoczanom, ze potrafimy cieszyc sie ze w sumie z prozaicznych wydarzen. Calkiem jak koro. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: otwarcie tulelu IP: *.proxy.aol.com 07.11.04, 07:05 Zamkneli stary tunel ???!!! O NIE !!! Tyle wspomnien ! Setki razy przemykalem sie pod nim . Jestem zywy swiadek roznych wbitek , wciskow , wraban , wsrubowan...bo tak okreslalismy probe przejechania tunelu przez roznego typu samochody ciezarowe wyzsze od wysokosci podanej na znakach ! Odpowiedz Link Zgłoś
qrnik Re: otwarcie tulelu 07.11.04, 11:28 rowerzyk.dziesieciny.net/2004.11.06/05.html To moje ulubione zdjęcie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkdoo Re: otwarcie tulelu IP: *.osiedle.net.pl 07.11.04, 11:43 ... wiater był... ... spod tater. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: otwarcie tulelu 07.11.04, 11:46 qrnik napisała: > rowerzyk.dziesieciny.net/2004.11.06/05.html > To moje ulubione zdjęcie... ;) To taśmy znakujące, ewidentnie rozjechane przez samochody. Chcąc tak ładnie nakleić je na jezdni, robotnicy na prawdę musieliby się postarać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rowerzyk Re: otwarcie tulelu 07.11.04, 13:25 competer1 napisał: > To taśmy znakujące, ewidentnie rozjechane przez samochody. Chcąc tak ładnie > nakleić je na jezdni, robotnicy na prawdę musieliby się postarać :) Zdjecie zrobilem przed otwarciem tej czesci dla ruchu. Obstawiam wiec robotnikow. :) Ot smieszna ciekawostka. pozdrawiam -- Krzysztof vel rowerzyk. gg:1971612 (opisujac na priv popraw adres) www.ptr.dojlidy.prv.pl www.masa.bialystok.prv.pl "Bialystok znajduje sie w czolowce miast przyjaznych rowerzystom" (c) K. Sawicki wiceprezydent Bialegostoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loky Re: otwarcie tulelu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:02 A cobędzie ze starym tunelem? Przecież chyba go nie zamurują!? Może jakąś strzelnicę lub kręgielnię? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy UE 07.11.04, 17:00 jak widać mamy bardzo widoczne pozytki z UE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy IP: *.proxy.aol.com 07.11.04, 17:04 Wiedza co robia , buduja sobie . My mamy byc na Cyprze , Irlandii , Hiszpanii i wielu krajach . Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy 07.11.04, 17:06 Nie sobie, tylko my budujemy za pieniądzę UE:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy IP: *.proxy.aol.com 07.11.04, 17:08 My budujemy im . Czy teraz dobrze ? Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy 07.11.04, 17:20 spytaj się kierowców uzywających tego tunelu:) sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tidi Re: Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy IP: *.proxy.aol.com 07.11.04, 21:51 no popatrz : sobie z cudzych funduszy . Nieprawdopodobne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufolek Re: Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 14:21 tunel nie jest poswiecony. tfu. a szatan szaleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Na marginesie Nowy tunel zbudowano z funduszy IP: 217.97.203.* 08.11.04, 14:53 no wlasnie, a gdzie prezydent, premier, biskup, wladze miasta, prasa radio tv? przeciecia wstegi nie bylo., Jak otwierali nowe 2 km autostrady gdzies tam w Polsce to byla telewizja.... a tu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
max39 Re: otwarcie tulelu 08.11.04, 21:07 uroczyste otwarcie zrobia dopiero wtedy jak bedziemy mogli korzystac z dwoch nitek tunelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: otwarcie tulelu IP: *.236.15.32.Dial1.NewYork1.Level3.net 14.11.04, 07:52 Wy tu pierdoly opowiadacie o jakiejs Unii, a ja tu tramwaju jakos nie widze, a mial jezdzic przez tunel. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.z.szarego.tlumu Re: otwarcie tulelu 14.11.04, 10:45 Pytanie do jezdzacych czesto przez tunel: Czy dziala juz sygnalizacja swietlna przed tunelem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturro Re: otwarcie tulelu IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 14.11.04, 11:39 Wczoraj dzialala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziom x Re: otwarcie tulelu IP: 212.33.64.* 17.11.04, 14:36 Ten tunel daje wiele możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: otwarcie tulelu IP: *.euro-net.pl 17.11.04, 20:32 Gość portalu: poziom x napisał(a): > Ten tunel daje wiele możliwości. Dziekujemy ci O Wielki, za te jakze cenna i gleboka mysl! :) Odpowiedz Link Zgłoś