Dodaj do ulubionych

Czemu nie jezdziecie na rolkach????

IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.05.02, 08:41
Zapowiada sie ze kolejny sezon na rolkowisku na Zwierzyncu bede sama. Lubie to
nie powiem, caly parkiet dla mnie, moja muzyka, Panie w kasie sa tak mile ze
pozwalaja swoje CD przynosic. Na lyzwy przychodzily tlumy, czemu nie na rolki?
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 10.05.02, 10:22
      bo zima maly wybor innych sportow jest, a teraz sama nie wiem od czego zaczac:)
      • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.05.02, 10:39
        Zacznij wiec od roweru, tzn wsiadaj na rower i przyjezdzaj na rolkowisko! Mam
        wrazenie ze panuje przekonaie ze rolki sa dla gowniarzy. Kto byl na zachodzie
        na pewno widzial szusujacych 50 latkow. Ale Polak w tym wieku jak uprawia sport
        to dlatego ze musi albo jest to rehabilitacja albo habilitacja- albo lekarz
        zalecil albo Business Club.
        • anka1 Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 10.05.02, 10:43
          u nas tez zaczynaja sie chwalebne wyjatki pojawiac! a rower albo rolki to sobie
          musze kupic, bo do tej pory to zatwardzialym piechurem jestem albo kaszlakowcem
          jak musze:)
          • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.05.02, 10:58
            kup rower, rolki mozesz wypozyczyc. Wyjatki rzeczywiscie sa, milo bylo jak na
            rolkach w ubielgym roku zjawialy sie Panie typu wiekowe ksiegowe i wcale nie
            zle sobie radzily. Ja wlasciwie wole rolki od lyzew - lod w tym roku byl
            fatalany, poszlam ze trzy razy upadlam razy 3 i skonczylo sie. Rolki sa duzo
            bezpieczniejsze! Uwierzcie mi!
    • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 10.05.02, 15:09
      Zapraszam na rolki, to jest sposob na weekned w miescie czynne codziennie do
      21. Dla tych ktorzy wstydza sie albo boja by nie zobaczyl ich pracodawaca,
      sasiad itp.gwarantuje ze w niedziele przed obiadem nie bedzie nikogo. Chyba ze
      ja wpadne. Pelna dyskrecja. Sluze ramieniem i obiecuje udzielic lekcji
      • anka1 Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 10.05.02, 15:56
        Chatka Ciebie ktos powinien w reklamie zatrudnic, masz dar!
        • Gość: Oka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.17.79.204.lifespan.org 10.05.02, 21:28
          Ja jezdze na rolkach juz od 9 lat. Gdy tylko stopnieja sniegi, ja, moj maz
          oraz cala brygada kolesi wyruszamy na przejazdzki. I jezdzimy do poznej jesieni.
          Kiedys jezdzilismy CODZIENNIE po pracy, teraz troche rzadziej (starosc - nie
          radosc).

W Bostonie jest "most", a wlasciwie to takie 3-kilometrowe kolo na oceanie.
          Jest tam pieknie, caly Boston widac z zatoki jak na dloni, a ten most stworzony
          jest wlasnie dla rolkowiczow.

Inna super trasa nad oceanem wiedzie wokol biblioteki Kennediego i
          uniwersytetu U Mass. Jeszcze inna, nad rzeka Charles River, tez zajebista.

Zapraszam wszystkich rolkowiczow!!!
          • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 11.05.02, 13:20
            Gość portalu: Oka napisał(a):

> Ja jezdze na rolkach juz od 9 lat. Gdy tylko stopnieja sniegi, ja, moj maz
            > oraz cala brygada kolesi wyruszamy na przejazdzki. I jezdzimy do poznej jesieni
            > .
            > Kiedys jezdzilismy CODZIENNIE po pracy, teraz troche rzadziej (starosc - nie
            > radosc).
            >
            > W Bostonie jest "most", a wlasciwie to takie 3-kilometrowe kolo na oceanie.
            > Jest tam pieknie, caly Boston widac z zatoki jak na dloni, a ten most stworzony
            >
            > jest wlasnie dla rolkowiczow.
            >
            > Inna super trasa nad oceanem wiedzie wokol biblioteki Kennediego i
            > uniwersytetu U Mass. Jeszcze inna, nad rzeka Charles River, tez zajebista.
            >
            > Zapraszam wszystkich rolkowiczow!!!

Czekaj OKA już zakładam rolki i jadę. Gdzie mówisz... Charles River?
            • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 18:23
              Ralston po drodze na rozgrzewke wpadnij do Zwierzynca. Uczepilam sie ale moze
              was namowie. Wlasnie wracam z rolek ale chyba was tam nie bylo chyba ze macie
              po 6 albo 13 lat. A moze te starsze panie na laweczce to ktos z was?
              • Gość: saunne Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 20:26
                Chatka, ale będziesz musiała mnie nauczyć..., ostrzegam jednak lojalnie, że nie
                jestem zbyt wyrobionym sportowcem :)
              • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 12.05.02, 18:34
                Gość portalu: chatka napisał(a):

> Ralston po drodze na rozgrzewke wpadnij do Zwierzynca. Uczepilam sie ale moze
                > was namowie. Wlasnie wracam z rolek ale chyba was tam nie bylo chyba ze macie
                > po 6 albo 13 lat. A moze te starsze panie na laweczce to ktos z was?

Chatka,
                chciałem wpaść do Zwierzyńca, ale jeszcze przed Wyszkowem rolki mi się zatarły i
                musiałem wracać stopem do Warszawy :((( :)))
                • saj.mon bo poniewaz dlatego ze... 12.05.02, 21:07
                  w sumie to nie wiem tschemoo, chyba ze wzgl. na kiepska nawierzchnie kolo
                  domu, mam od6 lat, od 4 nie uzywam... nawet na nich sobie reke polamalem z
                  wlasnej glupoty... moze ktos mnie zacheci? =:]
                • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 13.05.02, 08:51
                  Ralston po cos ty az do samej Warszawy jechal? Lotnisko masz pod bokiem, od
                  Zwierzynca rzut beretem. Szkoda ze nie dojechales. W sobote zapowiadlo się ze
                  znany mi scenariusz powtorzy się i w ten weekend będę jezdzic sama, no nie
                  liczac paru dzieciakow i Pan Babci na laweczce. W niedziele najwyrazniej
                  ozywilo się a to za sprawa festynu w parku promujacego zdrowie i sprawnosc
                  fizyczna! Ach obudzil się duch spotru i zdrowia, pomyslam niestety calkiem inna
                  potrzeba, fizjologiczna!! przygnala panow i panie na rolkowisko.
                  Ale nie było tak zle. Pojawil się ktos nowy, i wbrew moim zapowiedziom to nie
                  ja udzielam lekcji ale ktos udzieli mi!!!! Nauczylam się jechac do tylu i bez
                  zatrzymywania się obrocic i jechac do przodu!!!Dzieki Arek! Kto nie jezdzi ten
                  nie wie jakie to karkolomne!!(na poczatku)
                  • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 13.05.02, 11:42

> Ralston po cos ty az do samej Warszawy jechal?
                    Ja Skarbie nie do, ale od Warszawy jechałem, bo ja tam mieszkam... :)
                    • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 13.05.02, 12:33
                      Szkoda bylbys moim idolem: stad na rolkach do Wyszkowa!!!
                      A Warszawie jezdzisz na rolkach?
                      • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 13.05.02, 14:36
                        A co innego musiałbym zrobić oprócz przejechania z Białego do Wyszkowa na
                        rolkach, żeby zostać Twoim idolem? Bo na rolkach - w życiu nie jeździłem i
                        obawiam się, że mógłbym mieć kłopoty, jeślibym nie znalazł takiego, co by mnie
                        chciał ciągnąć...
                        • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 13.05.02, 15:19
                          Naprawde chcialbys byc dla kogos idolem???
                          Moze sprobuj w Polsacie!
                          • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 13.05.02, 15:52

> Naprawde chcialbys byc dla kogos idolem???
                            > Moze sprobuj w Polsacie!

Oj, Chatko, co ty tak wszystko zaraz na poważnie... :)))
                            A do Polsatu bym nie mógł bo słuch mam trzeciego stopnia... :)))
                            • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 13.05.02, 16:03
                              Na rolkach nie jezdzisz, sluchu nie masz, hm...Jestem pewna ze jednak moglbys
                              czyms zaimponowac!
                              • anka1 Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 13.05.02, 16:17
                                juz imponuje! alkoholizmem teoretycznym:)
                              • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 13.05.02, 18:46

> Na rolkach nie jezdzisz, sluchu nie masz, hm...Jestem pewna ze jednak moglbys
                                > czyms zaimponowac!

No - kombinuj dalej, kombinuj...
                                • Gość: Oka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.17.79.204.lifespan.org 13.05.02, 23:04
                                  Ralston wiersze pisze...
                                  • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 14.05.02, 07:45
                                    I co jeszcze?:):):)
                                    • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 14.05.02, 09:12

> I co jeszcze?:):):)

A co jeszcze trzeba?
                                  • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 14.05.02, 09:11
                                    Gość portalu: Oka napisał(a):

> Ralston wiersze pisze...

Poprawka: nie wiersze pisze a wierszem pisze - to różnica zasadnicza...
                                    • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 14.05.02, 10:12
                                      Ralston ale naprawde nie ma sie czego wstydzic!Nie tlumacz sie.
                                      Podsumowujac: nie jestes stad, nie jezdzisz na rolkach, nie masz sluchu, (nie)
                                      piszesz wierszy (e), nie jestes Tony Halikiem ani inny idolem czy terrorysta,a
                                      mimo wszystko oni wszyscy cie lubia :)
                                      Dosyc tego... Ktos jeszcze pomysli ze teczki wam zakladam :)
                                      • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 14.05.02, 10:19

> Ralston ale naprawde nie ma sie czego wstydzic!Nie tlumacz sie.
                                        > Podsumowujac: nie jestes stad, nie jezdzisz na rolkach, nie masz sluchu, (nie)
                                        > piszesz wierszy (e), nie jestes Tony Halikiem ani inny idolem czy terrorysta,a
                                        > mimo wszystko oni wszyscy cie lubia :)
                                        > Dosyc tego... Ktos jeszcze pomysli ze teczki wam zakladam :)

Nie powiedziałem że nie mam słuchu, tylko że mam słuch trzeciego stopnia. Proszę
                                        o uaktualnienie wpisu w teczce.
                                        Swoją drogą zastanawiam się jak gruba jest teczka Anki1. Był nawet obszerny wątek
                                        ze spekulacjami na temat Ani...
                                        • Gość: chatka Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.BIAWAR.COM.PL 14.05.02, 12:06
                                          ralston napisał(a):

> Gość portalu: chatka napisał(a):
                                          >
                                          > > Ralston ale naprawde nie ma sie czego wstydzic!Nie tlumacz sie.
                                          > > Podsumowujac: nie jestes stad, nie jezdzisz na rolkach, nie masz sluchu, (
                                          > nie)
                                          > > piszesz wierszy (e), nie jestes Tony Halikiem ani inny idolem czy terrorys
                                          > ta,a
                                          > > mimo wszystko oni wszyscy cie lubia :)
                                          > > Dosyc tego... Ktos jeszcze pomysli ze teczki wam zakladam :)
                                          >
                                          > Nie powiedziałem że nie mam słuchu, tylko że mam słuch trzeciego stopnia. Prosz
                                          > ę
                                          > o uaktualnienie wpisu w teczce.
                                          > Swoją drogą zastanawiam się jak gruba jest teczka Anki1. Był nawet obszerny wąt
                                          > ek
                                          > ze spekulacjami na temat Ani...
                                          Sorry mnie tu nie bylo wtedy nie bylo.
                                          Teraz na mnie kolej
                                          Czesc jestem nowa, po trosze sekretarka, nauczycielka angielka,travlerka i
                                          domatorka - nieczego sobie Chatka (chatka tez):)
                                          • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 14.05.02, 12:20

> Sorry mnie tu nie bylo wtedy nie bylo.
                                            > Teraz na mnie kolej
                                            > Czesc jestem nowa, po trosze sekretarka, nauczycielka angielka,travlerka i
                                            > domatorka - nieczego sobie Chatka (chatka tez):)

Travlerka to od rybołówstwa, czy od podróżowania? Chyba od ryb, bo przecież
                                            domatorka... Chyba, że dom wozi z sobą... Ale przecież nie na rolkach... Eeeeech,
                                            kto by tam zrozumiał kobietę...
                                      • ralston Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 14.05.02, 10:35

> Ralston ale naprawde nie ma sie czego wstydzic!Nie tlumacz sie.
                                        > Podsumowujac: nie jestes stad, nie jezdzisz na rolkach, nie masz sluchu, (nie)
                                        > piszesz wierszy (e), nie jestes Tony Halikiem ani inny idolem czy terrorysta,a
                                        > mimo wszystko oni wszyscy cie lubia :)
                                        > Dosyc tego... Ktos jeszcze pomysli ze teczki wam zakladam :)

I jeszcze jedno sprostowanie: JAK TO NIE JESTEM STĄD?!?!?!?!?!
                                        A jak kończyłem podstawówkę (tfuuu!) w Bacieczkach i liceum na Brukowej, to skąd
                                        ja niby jestem? To, że teraz przebywam na obczyźnie to jeszcze nie znaczy, że nie
                                        jestem z Białegostoku...
                                        • chatka_ Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 17.07.02, 00:52

Zla wiadomosc dla rolkujacych:
                                          W Zwierzyncu na torze mozna pojezdzic tylko do wrzesnia :(((
                                          Dobra wiadomosc dla łyżwiarzy:
                                          Lodowisko rusza od 15 wrzesnia :))))
                                          i maja nowy zamrażalnik wiec moze lod bedzie lepszy i ja bede chodzic?
    • Gość: czarny Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.bial.gazeta.pl 17.07.02, 10:26
      Ja w poniedziałek założyłem rolki po raz pierwszy w życiu... i obtarłem sobie
      nogę... Ale było .... świetnie. Ani razu nie zaliczyłem podłogi.
      W niedzielę, jak wrócę z Basowiszcz, znowu idę z całą ekipą.
    • Gość: inks Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.ec.bialystok.pl 17.07.02, 10:34
      a czy ty wiesz ile czasu zrastają siępołamane kości? Jak juz to wolę rower, bo
      te rolki to nic dobrego...
    • freewolf Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 17.07.02, 13:54
      Odpowiedź na pytanie Chatki jest prosta: gdyż koń jest od rolek o wiele
      lepszy. Choć może, gdyby ktoś końskie rolki wymyślił...
      • chatka_ Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 17.07.02, 13:57
        juz ktos wymyslil, trojanski byl na kolkach :)
        Ja tam wole tradycyjnie!
        • Gość: dzikaa Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 17.07.02, 14:58
          to kiedy spotkanie na rolkach???????
          • chatka_ Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 17.07.02, 15:00
            rolkowisko czynne od 10 do 21. :)
            • dzikaa spotkanie na rolkowisku 17.07.02, 15:06
              no to trzeba jeszcze dzien tygodnia wybrac
    • sluggard ROWER ROWER ROWER ROWER (no/txt) 18.07.02, 09:21
    • dzikaa ROLKI ROLKI ROLKI 18.07.02, 10:11
      • chatka_ rower rolki rower 18.07.02, 10:51
        A nie da sie tego pogodzic? ja jezdze rowerem na rolki.
        • dzikaa Re: rower rolki rower 18.07.02, 11:00
          dobre rozwiazanie......jesli ktos ma rower
          • sluggard Re: rower rolki rower 18.07.02, 11:06
            > dobre rozwiazanie......jesli ktos ma rower

albo odwrotnie:
            dobre rozwiązanie.......jeśli ktoś ma rolki
            • dzikaa Re: rower rolki rower 18.07.02, 11:13
              rolki mozna wypozyczyc i pojezdzic na tym placu czy jak to nazwac, poprostu na
              rolkowisku, a roweru nie wypozycze
      • freewolf KONIE!!! KONIE!!! KONIE!!! (no txt) 18.07.02, 19:24
        • Gość: dzikaa Re: KONIE!!! KONIE!!! KONIE!!! (no txt) IP: *.szeptel.net.pl / *.szeptel.net.pl 18.07.02, 20:21
          to juz jest duzy kompromis, ale moze być
          • Gość: chatka Re: KONIE!!! KONIE!!! KONIE!!! (no txt) IP: *.piasta.pl 18.07.02, 20:31
            dobre rozwiazanie ...jak ktos ma konia.:)))
            Dobra wiem, konia mozna wypozyczyc itd.
            • dzikaa Re: KONIE!!! KONIE!!! KONIE!!! (no txt) 18.07.02, 20:43

> dobre rozwiazanie ...jak ktos ma konia.:)))
              > Dobra wiem, konia mozna wypozyczyc itd.

mozna tez kupic konia. co wy na to. zbierzmy pieniadze i kupimy konika :-)
              • Gość: chatka BALONY BALONY BALONY IP: *.piasta.pl 18.07.02, 20:56
                To moze zrzucimy sie i kupimy tez balonika?????????
                • dzikaa Re: BALONY BALONY BALONY 18.07.02, 21:02
                  jakiego balonika?
                  • Gość: chatka Re: BALONY BALONY BALONY IP: *.piasta.pl 18.07.02, 21:05
                    nie wazne...
                • freewolf Re: BALONY BALONY BALONY 18.07.02, 21:20

> To moze zrzucimy sie i kupimy tez balonika?????????

To nie fair, bo każda (duża) dziewczynka ma ich po dwie sztuki, a my, biedni,
                  zero:(((.
                  • dzikaa Rolki 28.07.02, 20:17
                    to kiedy idziemy na rolki??????????????????????
    • zbechtelar Re: Czemu nie jezdziecie na rolkach???? 11.04.21, 07:35
      Boję się upadku. Jazda na rolkach jest fajna dla dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka