Gość: ujkujk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:54 Jestem ciekawa co robią białostoczanie po Informatyce, np. na Politechnice. Generalnie dla kobiety pozostaje chyba tylko praca w szkole...sama nie wiem. Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spec5051 Re: inform... 26.01.05, 13:09 Kobieta informatyk jest jak swinka morska. Ani to swinka, ani morska... Odpowiedz Link Zgłoś
gothmaggie Re: inform... 26.01.05, 13:14 Pomimo tego, ze jestem kobietą (licealistką) na profilu... mat.-inf. zgodzę się z Tobą spec. No bo w sumie w firmach informatycznych największe zapotrzebowanie jest na programistów...co w takim momencie robi cała reszta, inforamtyków nie chcących programować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: inform... IP: *.pl 26.01.05, 13:45 jestes na profilu informatycznym i nie wiesz co to wdrazanie?:) swinka morska:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: inform... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:09 ok, pominięcie zawodowe...ale zostawmy w spokoju zwierzęta futerkowate. wytłumaczysz to? Odpowiedz Link Zgłoś
spec5051 Re: inform... 26.01.05, 15:24 wrzuc w www.google.com "wrazanie systemow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: inform... IP: *.one.pl / 195.177.196.* 27.01.05, 18:19 Gość portalu: ujkujk napisał(a): > Jestem ciekawa co robią białostoczanie po Informatyce, np. na Politechnice. > Generalnie dla kobiety pozostaje chyba tylko praca w szkole...sama nie wiem. > Jak to jest? Też jestem ciekawa. Tylko dlaczego kobiety? Czy Politechnika kształci wyłącznie kobiety? PS Niedawno widziałam taki sklep: PC Women. Może tam popytasz? Odpowiedz Link Zgłoś