Gość: Łukasz IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 28.01.05, 13:40 Wasze opinie :) -- Zapraszam na forum Studia w Białymstoku !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania moze tak moze nie IP: *.swoje.osiedle.net.pl 28.01.05, 13:48 a po co Ci to?chcesz zostac kierownikiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: moze tak moze nie IP: *.bsk.vectranet.pl / 81.15.236.* 28.01.05, 13:56 tak to moje marzenie =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: moze tak moze nie IP: *.dip.t-dialin.net 29.01.05, 04:02 Dziurawe fotele(powyrywana gabka) tak ze krzywo sie siedzi i cus starociem smierdzi - chyba dawno remontu nie mieli. A moze juz mieli bo w Syrenie z rok nie bylem. Prawda li to, ze tam kiedys synagoga byla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met Re: moze tak moze nie IP: *.elpos.net / *.elpos.net 30.01.05, 00:27 Gość portalu: Stanislaw napisał(a): > Prawda li to, ze tam kiedys synagoga byla? - był tam przed wojną kościół anglikański, czy baptystów. Po wojnie był sąd, potem wieżę rozebrali i zrobili kino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Kino Syrena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:52 ja w nim nigdy nie bylem wiec nie mam zdania. po prostu nie wiem nic na temat kina syrena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Kino Syrena IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.05, 04:44 A szkoda bo kino Syrena "inne" filmy pokazuje. Tam takie jakby - kino alternartywne. Kino europejskie, kino ambitne i perelki z lamusa - warto zagladac. Odpowiedz Link Zgłoś