Gość: grisza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:11 www.lewica.pl/?dzial=polska&id=2928 poczytajcie sobie wypowiedzi na forum www.lewica.pl , nie wiem co to ma wspólnego z lewicą, z troską o biednego człowieka...zenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grisza Re: polska lewica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 00:14 takie rzeczy piszą pacyfiści i antyfaszyści:"Oskar: djans, Albisia ci odpowiedziala. Przemyk pyskowal i z tego co wiem to wyrwal palke milicjantowi (sproboj to zrobic w USA). A kim bylby dzis Popieluszko gdyby go Piotrowski nie zlikwidowal? Pewnie bredzilby jakies bzdury w Radiu Maryja. Albo pisalby pelne jadu i nienawisci artykuly w Naszym Dzienniku poszukujac Zydow na kazdym stanowisku w Polsce. To tak jakbym mial plakac ze nazistow przesladowano po wojnie. A tak? Popieluszko juz niczego zlego nie zrobi - bo nie zyje." Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: polska lewica 04.02.05, 00:34 jak cytowal prawnik pewnego komucha w sadzie: "Chcę ci powiedzieć przyjacielu, że twoje poglądy są mi obrzydliwe, ale oddam życie, byś mógł je głosić" nikt nie zasluguje na smierc za to co mowi Odpowiedz Link Zgłoś