Dodaj do ulubionych

Maniac Gym - podwyżki

IP: *.piasta.pl 14.03.05, 11:21
Raz już zdjęto watek, ale nie wiem czemu. Poradźcie cos tańszego, bo po podwyżce zrobiło sie drogo. Znacie jakies przyzwoite siłownie? Nie muszą miec basenu, solarium, sauny. I tak z tego nie korzystam. Adminie! MYŚL!
Obserwuj wątek
    • Gość: Acro Re: Maniac Gym - podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:02
      przy okazji - czy w Białym jest jeszcze jakaś sala do sqasha?
      • Gość: bart Re: Maniac Gym - podwyżki IP: 212.33.77.* 14.03.05, 17:48
        Ja chodzilem do Multi fitu cena mniejsza musisz sprawdzić.
      • kateaga Re: Maniac Gym - podwyżki 14.03.05, 18:49
        Niestety nie ma sali
      • tygrysio_misio Re: Maniac Gym - podwyżki 01.06.13, 11:43
        Magik gym (czy coś takiego na Białostoczku) ma taka z prawdziwego zdarzenia.. a Colloseum taka prowizoryczną ze zwykłymi scianami (co oznacza po jakimś czasie odbicia, choć może już wyremontowali)
    • Gość: aniliy Re: Maniac Gym - podwyżki IP: 80.55.171.* 14.03.05, 22:57
      no fakt w maniacu jest dosyc drogo i jeszcze te wpisowe 40 zl trzeba placic za
      pierwszym razem =/, ale mysle ze warto dla tych ktorzy chca tam korzystac ze
      wszystkiego i chodzic kiedy sie chce i byc tam ile sie chce. A tak to tez
      zastanawiam sie nad multifitem albo coloseum.
      • Gość: joger Re: Maniac Gym - podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:27
        Maniac Gym jest ok.Cena napewno nie dla wszystkich.ale takie jest życie.Luksus
        i profesjonalizm kosztuje.Gratulacje dla właścicieli za cacko,które zrobili.
      • Gość: marcin Re: Maniac Gym - podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:44
        Odpowiadasz na :
        Gość portalu: aniliy napisał(a):

> no fakt w maniacu jest dosyc drogo i jeszcze te wpisowe 40 zl trzeba placic
        za
        > pierwszym razem =/, ale mysle ze warto dla tych ktorzy chca tam korzystac ze
        > wszystkiego i chodzic kiedy sie chce i byc tam ile sie chce. A tak to tez
        > zastanawiam sie nad multifitem albo coloseum.

to rzeczywiscie w tym multuficie oszaleli z cenami jak ja tam chodzilem
        dwa lata temu to ceny byly porownywalne z innymi bialostockimi silowniami.
        • Gość: marcin Re: Maniac Gym - podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 19:46
          poprawka : nie w multificie tylko w maniac gim

przepraszam(:
      • poziomk Re: Maniac Gym - podwyżki 15.03.05, 20:15
        pomyśleć, ze chodziłem do MANIAC-GYM jak mieli TYLKO 2 małe salki..... w
        czasach gdy modne było Commodore 64 :))
        • Gość: marcin Re: Maniac Gym - podwyżki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.05, 20:20
          ja natomiast zaczelem chodzic pod koniec lat 90 tych a przestalem tam chodzic
          dwa lata temu z maniaca bylem zadowolony .teraz znowu zaczne chodzic na jakas
          silownie ale jak w maniacu drogo to ide gdzie ingdziej.
        • Gość: xxx Re: Maniac Gym - podwyżki IP: *.piasta.pl 15.03.05, 20:56
          ok, maniac to na prawdę świetny klub, ale jeśli ja nie korzystam z tych wszystkich basenów, solariów, aerobiców iitd. Chyba inwestycje czas w banku spłacić i podwyżkę sie tłucze, chociaz i tak drogo. A wpisowe 40,00 zł to chyba już dla zaakcentowania wszystkim, ze tu drogo będzie :)
    • Gość: fan Re: Maniac Gym - podwyżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 18:34
      chyba brodzik
    • monkker Re: Maniac Gym - podwyżki 08.12.14, 11:24
      bez dwóch zdań siłownia najlepsza imho w mieście - gdzie indziej mają takiej jakości sprzęt + tak dobrych trenerów, naprawdę warto imho
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka