Gość: Piter vel PIOR IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 19:35 pordukcji NRD na czym widnieje napis MADE IN DDR ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
god_save_the_queen Re: Czy macie coś w domu 20.11.03, 19:43 pudełko po wagoniku od kolejki elektrycznej PIKO :) Odpowiedz Link Zgłoś
emka_1 Re: Czy macie coś w domu 20.11.03, 21:47 napis made in gdr (jak po angielsku made in, to german democratic republic - umieli iść na całość:) na pudełku od filmu orwochrom, ddr bez made in, ale za to napisik karl-marx universitaet leipzig/ herder institut na podręczniku do niemieckiego, było jeszcze pudełko po gęsiej skórce,ze stosownym napisem, ale ostatnio szlag trafił:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter vel PIOR funf Pfenig IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 00:02 Ja niestety nie mam nic, poza za 5ma Pfenigami z 1981 oraz kolekcja otek z internetu:( obecnie w Niemczech NRD przeżywa druga młodość. Wszelakie pamiątki po Republice zaczynają być unikatowymi cackami...całą siatke filmów OR WO wywaliłem jakiś czas temu do śmieci, a teraz żałuję :( Mam jeszcze chyba w piwnicy mikroskop z napisem made in DDR-trzebaby zobaczyć. Wczoraj byłem na Good bye Lenin-fajny film! Polecam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Czy macie coś w domu 21.11.03, 08:37 Ja mam robot kuchenny, cały czas na chodzie, bardzo sobie go chwalę i oby jak najdłużej mi służył. Odpowiedz Link Zgłoś