sluggard 16.06.02, 20:44 Teraz tylko im kibicuję, tak ciekawej drużyny dawno nie było! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: SENEGAL!!! SENEGAL!!! SENEGAL!!! 16.06.02, 22:43 Przypominam, że na tym forum pierwszy kibicowałem drużynie Senegalu! Cieszę się, że się grono sympatyków powiększa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAIMONA Re: SENEGAL!!! SENEGAL!!! SENEGAL!!! IP: *.tpnet.pl / *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 00:34 POPIERAM!!!!!! ALE JAK ALBION POKONA KANARINIOS TO SENEGAL TEŻ WRÓCI DO DOMU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: SENEGAL!!! SENEGAL!!! SENEGAL!!! IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 20.06.02, 13:25 Też trzymam kciuki za Senegal, bo oni są the best. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf HISZPANIA!!! HISZPANIA!!! HISZPANIA!!! 20.06.02, 17:09 Gdzie Senegalowi do takiej potęgi jak HISZPANIA. To oni bedą mistrzami. Wygrają z kanarami 3:1 w finale. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: SENEGAL!!! SENEGAL!!! SENEGAL!!! 20.06.02, 19:50 Wiecie co, wydaje mi się jednak, że Senegal (a tym bardziej Korea), nie może zostać mistrzem świata, bo które dziecko na naszych podwórkach połapie się w tych nazwiskach?! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Chlip chlip 22.06.02, 15:35 Niestety Senegal pożegnał się przed chwilą z mistrzostwami, ale trzeba przyznać, że akurat dzisiaj grali słabiej od Turków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Chlip chlip IP: *.net.bialystok.pl / 10.2.21.* 22.06.02, 20:05 Też mi smutno...Ale za cztery lata Senegal będzie mistrzem świata... No, chyba że Polska... Odpowiedz Link Zgłoś