Gość: tean IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:29 Szukam dobrej restauracji lub lokalu w Białymstoku gdie można smacznie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Restauracje,puby,bary IP: *.elpos.net / *.elpos.net 20.03.05, 17:12 ja lubię jeść w Dyspensie (Lipowa, w piwnicy pod żółtym pałacykiem), jedzenie naprawdę smaczne a za 20 zł można najeść się do syta. Tylko długo się czeka, bo oni od podstaw wszystko przygotowują. Ale spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Restauracje,puby,bary 20.03.05, 18:28 Zgadza się. 7 Pokus na Słonimskiej tez można plecić. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Restauracje,puby,bary 20.03.05, 19:04 Ja lubię jedzenie w Amigos. To bardziej pseudomeksykańskie jedzenie niż meksykańskie ale jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Restauracje,puby,bary 20.03.05, 19:08 Nie polecam pepper - jedzenia tekie sobie a porcje takie jak kot napłakał. Całkiem niezły jest Gobal choć to mały barek bez nastroju. Najlepsza jest restauracja arabska (ale ja lubię jedzenie arabskie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona Re: Restauracje,puby,bary IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 20.03.05, 19:55 polecam BERLIN przy ul.Żelaznj.Naprawdę smacnie i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś