Dodaj do ulubionych

watek powitalno-pozegnalny:)

IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:45
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:47
      Ktos taki watek proponowal zalozyc to ja zakladam:) i na dzis juz sie zegnam
      zyczac wszystkim milego dnia, wieczoru i nocy!
      • Gość: chatka Zaraz wracam, wyszlam do kadr IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 14:48
        • Gość: anka1 Re: Zaraz wracam, wyszlam do kadr IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:50
          :)))
          papatki !!!
    • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:50
      Pisze w przerwach pomiedzy misjami w MS Combat Simiulator...

• sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:54
        A ja w drugim oknie gram w Settlers IV:)
        • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:58
          sluggard napisał(a):

> A ja w drugim oknie gram w Settlers IV:)

Grasz w Settlers, a ja uwielbiam Civilisation
          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:59
            A ja udaję, że pracuję...
          • poziomk Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:01
            A pisze strony internetowe, W swoim 10 letnim korzystaniu z komputera,
            GRY mialem gdy korzystalem z mojego Spectrum 48 i Commodore 64
          • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:08
            > Grasz w Settlers, a ja uwielbiam Civilisation

Wszystkie części Civilisation przeszedłem, ale nadal z sentymentem wracam
            czasami do jedynki:)
            • Gość: habitus Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.zigzag.pl 01.07.02, 15:15
              Witam was i żegnam niezwłocznie, gdyż tak wolno pracuje dziś internet, że mnie
              to usypia.
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:22
                Pa Habitus! Nie wiem, co z Twoim kompem, u mnie chodzi szybko...
    • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:13
      To ja też się żegnam - czas na obiad!
      • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:23
        Smacznego!
    • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:35
      Ide spac i mam nadzieje, ze nie przeskoczycie 20000 pod moja nieobecnosc...
      • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:03
        Mam zaciągnąć hamulec???
        • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 16:30
          chyba nie ma potrzeby, tak zacichlo, a ja zegnac sie tez musze, pakowac sie
          trzeba skrzyneczke i regaly oprozniac, nazbieralo sie tego przez dwa lata !
          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:34
            Ja tu ciągle jestem... Co teraz Chatko będziesz porabiać?
            • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 16:42
              Dobrze jeszcze chwileczke. Mam trzy miesiace wakacji w lipcu i sierpniu
              pisalam, bede sluchac radia, czytac ksiazki, jesc owoce, zbierac owoce i w
              ogole higienicznie zyc, troszke biegac jezdzic, na rolkach, z dziecmi sie
              bawic, uczyc sie angielskiego, listy i kartki pisac, wszystko to na co
              zazwyczaj nie mam czasu. A w we wrzesniu jade na miesiac do Maroka, z ludzmi z
              Opola. A jesli pytasz o prace, to pol etatu mam w kolegium angielskiego, i bede
              musiala cos jeszce znalezc, kursy, szkoly wyzsze? Ale nie szkola podst czy
              liceum. Jeszcze nie czas,moze kiedys...
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:54
                Znam parę fajnych osób z Opola.
                No to kiedy wystawa zdjęć i slajdów z Maroka?
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:55
                Aha i jeszcze jedno. Mam nadzieję, że z powodu wakacji nie przestaniesz tu
                zaglądać?
                • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:29
                  smutno by było bez Chatki... więc nie zapominaj o nas ;)

ag (vel saunne)
                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:30
                    a_g napisał(a):

> smutno by było bez Chatki... więc nie zapominaj o nas ;)
                    >
                    > ag (vel saunne)

Ach, Saunne - to Ty! Co teraz za moda, żeby tak się skracać...
                    • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:37
                      > Ach, Saunne - to Ty! Co teraz za moda, żeby tak się skracać...

Małe jest ładne i w sam raz na wakacje ;) No i z tej skrzynki korzystam.

A propos zmian nicków, jak teraz nazywa się hmc? Miał zmieniać, ale przez sesję
                      przeoczyłam na co.
                      • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:39
                        Chyba się ostatnio pokazywał ciągle jako hmc, ale pewny nie jestem... A propos -
                        co się dzieje z hmc, dawno go nie było...
                        • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:53
                          może ma wakacje? Albo występuje jednak pod innym nickiem.
                          Hmc - ujawnij się ;)
    • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 19:44
      No ja się na razie odmeldowuję. Może tu jeszcze zajrzę po 22-giej
      Pozdrawiam i życze wszystkim miłego wieczora.
      • freewolf Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 19:57
        ralston napisał(a):

> No ja się na razie odmeldowuję. Może tu jeszcze zajrzę po 22-giej
        > Pozdrawiam i życze wszystkim miłego wieczora.

No to i ja się ulatniam. HOWGH!!!
        • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 20:00
          to ja też! Papapapapa
          • Gość: zly Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.ras.com.pl 01.07.02, 20:05
            dobranoc wszystkim samotnym:)
            • Gość: Art Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.82.* 01.07.02, 21:46
              Chwilę pobyłem. Nie jestem uzależniony więc - dobranoc wszystkim.
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 22:32
                Dobranoc tym, co odchodzą, dobry wieczór - obecnym.
    • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:09
      Swiezym rankiem w robocie jestm juz...
      • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:11
        Cześć Ormond! Już myślałem, że sam tu będę straszył :)))
        • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:12
          Witam, niestety jednak musze zajac sie na moment praca...
          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:15
            No to pech, bo ja zaraz pewnie się jednak bedę musiał spać położyć...
            • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:21
              ralston napisał(a):

> No to pech, bo ja zaraz pewnie się jednak bedę musiał spać położyć...

Zupelnie przykra sprawa, zwlaszcza, ze sporo roboty sie zebralo...
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:22
                Jak to mówią - co masz zrobić jutro - zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni
                wolnego :)
                • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:26
                  ralston napisał(a):

> Jak to mówią - co masz zrobić jutro - zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni
                  > wolnego :)

Dokladnie. Jakbys posiedzial tu jeszcze troche to moglibysmy do 20K dociagnac.
                  Juz tylko 70 zostalo.
                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:26
                    No to co? Jedziemy?
                    • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:28
                      Damy radę w pół godziny?
                      • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 05:07
                        ralston napisał(a):

> Damy radę w pół godziny?

Troszeczke sie jednak to przeciaga...
    • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 07:47
      U mnie fajrant wkrotce, zaraz spadam, ale moze sie jeszcze pojawie wieczorem z
      domu :)
      • Gość: Ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 07:48
        To do usłyszenia! Ja już na nogach...
        • marat_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 08:00
          To co, Rals, znowu po browarku?

PS. To idziemy na te misje czy nie? Szkoda żeby tyle Warki się zmarnowało...
          • Gość: Rals Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 08:06
            Cześć Marat!
            Jakby to powiedzieć? Hmm... wczorajszy zapas Warki gdzieś zniknął - pamiętam
            tylko jak odkapslowywałem pierwsze cztery butelki... Nie wiem, co się stało z
            resztą... Idę odnowić zapas... I skąd tu tyle szkła?
            • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 11:47
              dobrze ze wlozylam butki na grubszej podeszwie!:)))
              dzien dobry!
              Ivan i Free chyba dzis zdaja to potrzymajmy kciuki za Nich i innych!
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:41
                Witaj Aniu! No to trzymamy kciuki za chłopaków...
              • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:44
                Trzymam, trzymam :) (A na co zdają?).
                Witam wszystkich serdecznie!

ag
                • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:47
                  Cześć Saunne!
                  • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:50
                    cześć Rals :)
                • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:50
                  Wiatm cie Agnieszko i tez witam wszystkich, zapomnialam wczesniej to zrobic, a
                  jestem juz tu chwilke, poczytuje sobie, tyle od rana postow przybylo, o
                  margarynie i o bezboznikach, do wyboru do koloru, tylko jeszcz zeby miec czas
                  by to przeczytac i ustosunkowac sie do religijnosci lub jej braku!
                  • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:57
                    do religijności, to chyba szkoda tracic czasu..., nic nie pomaga. Ale reszta
                    owszem, owszem :)
                    • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:30
                      oj tez zaczne na brak czasu na czytanie postow biadolic!:)))
                      • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 14:35
                        Witaj Aniu co ty na to by zdjecia moje obejrzec razem ze Sluggim, we wtorek za
                        tydzien wieczorem? Ja szczerze mowiac przyjemnosc wolabym wyporcjowac,nie robic
                        spedu ale ...jak chcecie.
                        • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:38
                          Chatka ja tez spedow nie lubie, ale moge sie dostosowac. tylko porcujuj w
                          znieczuleniu:)
                        • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:16
                          > Ja szczerze mowiac przyjemnosc wolabym wyporcjowac,nie robic
                          >
                          > spedu ale ...jak chcecie.

Jak mnie "spędem" nazywacie i miałbym przeszkadzać to nie ma sprawy, sam
                          któregoś dnia obejrzę, a treści sobie dopowiem.
                          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:18
                            sluggard napisał(a):

> > Ja szczerze mowiac przyjemnosc wolabym wyporcjowac,nie robic
                            > >
                            > > spedu ale ...jak chcecie.
                            >
                            > Jak mnie "spędem" nazywacie i miałbym przeszkadzać to nie ma sprawy, sam
                            > któregoś dnia obejrzę, a treści sobie dopowiem.

No znachorki, szeptuchy! :)) Sluggarda spędzać chcecie?
    • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:05
      Dobranocka wszystkim, bardzo milo sie gawedzilo, ale juz do polnocka niedaleko
      i czas spac. Dobranoc
      • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:06
        Dobranoc tym, co na antypodach! Uważaj, żebyś nie spadł :)
        • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 15:16
          Dobrej nocki Ormond.
          I mi milo sie dzis gawedzi ach bede za tym tesknic!
          Od jutra pozostaje kafejka, chociaz pytanie Czy komus podlac kwiatki jest nadal
          aktualne, Aniu a twoje zaproszenie, moze ja u Ciebie w pracy te kwiatki bede
          podlewac?
          • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 15:33
            Chatka jak najbardziej! dam Ci znac jak tylko bedzie mozna!:)
            Suggi nie obrazaj sie, do glowy by mi nie przyszlo Ciebie spedem nazywac!
            • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 15:38
              Sluggi a ni ja mialam takiego zamiaru, gdzies mi twoj post umknal gdy zakoplam
              sie na chwile w papierach. Poza tym ja tu kombinuje zeby kameralne grono bylo
              (tz. sztuk 2) a ty sie obrazasz :))))))))
              • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:14
                Ja się nigdy nie obrażam:)))
                A kameralne grono hmmm... może byśmy jeszcze Annabl wzięli?!
                • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 16:17
                  ja sie zegnam na dzis! pa!
                  Sluggi moglbys z Ralsem pogadac bo jest smutny i tez chce znikac!
                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:18
                    No ładnie, znowu się spotkanie forumowiczów szykuje i to beze mnie...
                    • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:20
                      > No ładnie, znowu się spotkanie forumowiczów szykuje i to beze mnie...

A ostatnie się szykowało z Tobą??? A i tak się zjawiłeś!!!
                      A poza tym akurat zdjęcia Chatki już widziałeś, teraz my przychodzimy na
                      resztki;)
                      • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:24
                        Ale za to będziecie mogli na spokojnie sobie pooglądać, bo Chatka nie będzie
                        zalatana i rozchwytywana przez wszystkich wokół. I może Wam zdradzi trochę
                        tajników swego warsztatu fotograficznego, bo zdjęcia są naprawdę przednie...
                        • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:28
                          Zwykle to jest tak, że wszyscy wychwalają "cóż za technika, jaka kompozycja"
                          itd. a człowiek nacisnął jeden przycisk i samo tak wyszło:)
                          Mam rozumieć, że Ci się nie udało z Chatką dłużej porozmawiać, bo odniosłem
                          inne wrażenie.
                          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:37
                            sluggard napisał(a):

> Zwykle to jest tak, że wszyscy wychwalają "cóż za technika, jaka kompozycja"
                            > itd. a człowiek nacisnął jeden przycisk i samo tak wyszło:)
                            > Mam rozumieć, że Ci się nie udało z Chatką dłużej porozmawiać, bo odniosłem
                            > inne wrażenie.

Zależy co masz na myśli mówiąc dłużej. Było tego pewnie z kilkanaście minut -
                            nieustannie przerywanych pytaniami: a z czego jest ta herbata?, a jak się robi te
                            pierogi? można się z panią sfotografować? itp. O zdjęciach udało się nam pogadać
                            tylko przez chwilę, niestety. Ale to nie są zdjęcia typu przycisnął i wywołał...
                            Sam odrobinę fotografuję, więc potrafię docenić.
                            • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:40
                              Ja też się tym dłuższy czas interesuję, ale fakt, zdjęć nie widziałem, więc
                              nie mi je oceniać.
                              Przyjechałeś do Białego specjalnie na tę imprezę prawda?
                              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:50
                                No może nie do końca tak, bo to był wyjazd służbowy...
                                No dobra - trochę sterowany, co do terminu :)))
                                • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:58
                                  O, to jeszcze delegację pobrałeś:)
                                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 17:05
                                    sluggard napisał(a):

> O, to jeszcze delegację pobrałeś:)

Raz się żyje! :))))) :)))
    • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 17:19
      Ja muszę na dziś zakończyć nadawanie. Z żalem się rozstaję. Do jutra
      Sluggardzie!
      • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 17:20
        Też się wyłączam. Żegnam panie Ralstonie!
    • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 21:35
      Dobranoc Chatko. Miłych i udanych wakacji :)

ag (trochę smutna)
      • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 21:39
        Czy ja rowniez mam ci zyczyc wspanialych wakacji, ze tak zie ze mna zegnasz?
        Ja jeszce nie wyjezdzam, czy ty gdzies sie wybierasz i cie tu nie bedzie?
        Chatka tez smutna :(
        • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 21:43
          Ja nie (wlasciwie to niedlugo zostane zupelnie sama, bo cala rodzina albo juz
          wyjechala albo wyjedzie w sobote). Bede chyba ogorki zakladac w sloiki czy co?

A zegnalam sie bo napisalas, ze to twoj ostatni dzien w pracy i bedziesz miala
          trudnosci z internetem (a moze inwestycja w stale lacza albo w modem?)

ag
          • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 22:02
            Ja tu juz rzeczywiscie nie prauje, choc na to nie wyglada! Ubiegly tydzien w
            zastepstwie bylam z sekretariacie i nie mialam czasu sie spakowac u siebie.
            dzis to odpokutowuje!
            Z łaczem sie wstrzymam, bo od pazdziernka bede miala znowu stale dojscie, we
            wrzesniu mnie nie bedzie, chociaz w Maroku pewnie znajda sie kafejki
            internetowe. Zegnam sie, zycze wszytkim spokojnej nocki.
            Moze i mi uda sie spac tej nocy!
    • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 23:45
      I znowu tutaj przez nsatepne 9 godzin. Od czasu do czasu bede takze pracowal ;))
      • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 07:54
        ormond napisał(a):

> I znowu tutaj przez nsatepne 9 godzin. Od czasu do czasu bede takze pracowal ;)
        > )
        A teraz fajrant za kwadrans... do milego!

• anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 08:27
          dzien dobry w srode !
          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 09:33
            A dzień dobry, dzień dobry... :)
            • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:17
              witaj Ralsiku! wpadam od czasu do czasu i nie nadazam z czytaniem, tyle nowosci
              na forum.
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 11:20
                eeee tam... dziś raczej spokojnie (póki co)
                • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:23
                  to ciekawe co bedzie jak bedzie niespokojnie:)))
                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 11:25
                    Niespokojnie, to jest wtedy, kiedy siedzisz na forum i cały czas odpisujesz i
                    nie nadążasz za wszystkimi wątkami :)
                    • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:26
                      nie moge nie odpisywac, no nie moge, ta sila nalogu:))))
                      • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 11:29
                        To może by tak siekane paznokcie do klawiatury? :)
                        • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:32
                          odkad pisze to mam krotko opilowane, inaczej niewygodnie, dlatego to pytanie o
                          wlosy:)))
                          ale teraz bede na troche znikac, to sie zrobi spokojnie:))))) na razie
                          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 11:35
                            Na zrazie!
    • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 12:30
      Witam wszystkie Foremki! Jak Państwu dzionek upływa?

ag
      • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 12:44
        czesc A G! dzionek uplywa na forum z przerwami na prace:))
        • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 13:01
          he, he :) dobre!
          U mnie podobnie, bo właśnie usiłuję przetłumaczyć artykuł z New York Times'a.
          • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 13:06
            A ja tam sobie próbuję przerwami na pracę głowy nie zawracać... :)
            • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 13:17
              a co robisz?
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 13:31
                A nie widać - na forum jestem...
                • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 14:51
                  Witam-zegnam sie! Korzystam z kompa poki nie ma klientow, ale w kazdej chwili
                  ktos moze przyjsc i chciec wykupic wycieczke last minute. Wybaczcie wiec jesli
                  znikne bez pozegnania!
                  • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:24
                    Musze juz znikac, Raals do napisania :)!
                    Milego dnia wszystkim! Papatki
                    • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:28
                      Do usłyszenia!
                      • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:30
                        Chatko, czyżby nowa praca?
                        • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:31
                          hop hop jest tu ktos jeszcze?:)
                          • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:32
                            jest, jest :) a jakże :)
                            • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:49
                              To na mnie czas. Za 12 minut polnoc. Dobranocka.
                              • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:51
                                dobranoc Ormond! snow takich jakich sobie zyczysz!
                                Saunne fajnie ze jestes!
                              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:54
                                Cześć Ormond - do jutra!
                                • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:57
                                  to ja tez juz bede znikac! do jutra!
                                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:57
                                    Do jutra Aniu! Jest tu ktoś jeszcze?
                                    • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 03.07.02, 22:28
                                      Jest ale duzo duzo pozniej.Dobry wieczor! Teraz tylko wlasciciel kafejki mi
                                      grozi, tylko patrzec jak zacznie pretensjonalnie na zegraek patrzec, bo
                                      chrzakac sobie moze - ja i tak radia slucham !
                                      • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 03.07.02, 22:54
                                        Zegnam sie, sama ze soba ! mam nadzieje ze do jutra!
                                        • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 08:24
                                          Chatka a twoj urok na wlasciciela kafejki nie podzialal?:)
                                          dzien dobry!
                                          • Gość: chatka Re: watek powitalny IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:19
                                            Aniu podzialal ale tylko przez godzine! kafejke zamykaja o 22, a ja wyszlam po
                                            23!!!
                                            Witajcie!
                                            Naprawde nie warto zakladac sobie lacza w domu, zawsze gdzies pod dach przyjma!
                                            Przyszlam podanie zlozyc o prace, ale po drodze byla uczelniana biblioteka i
                                            komputery!!!, prosze sie wpisac do ksiazki - pani powiedziala!!! chyba nie
                                            wygldam wiec tak staro. Chyba ze pani pomyslala ze ja studentka zaoczna jestem,
                                            a te bywaja w moim wieku :(
    • a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:16
      No i znowu tu jestem... ;)

Witajcie!
      ag
      • annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:19
        a ja sie zegnam powoli bo sa wakacje i wogooooooooole

pozdr. anka:))))
        • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:22
          Annabl a gdzie zmykasz?
          • marat_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:26
            No proszę, proszę...
            Jest Ania z Chatką tudzież inne dziewczynki! :))
            To miło pokręcić się między paniami... :))))))))))))))))))))))))))))))
            • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:29
              Jej jestescie tu wszyscy (prawie!), Ananbl a skad znikasz? czy ty juz jestes w
              Bialym? Sorry nie czytalam jeszcze dzisiejszych watkow.
              • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:31
                ja jestem jak nie cialem to duchem:) moge pojawiac sie i znikac jak Marat na
                ktorego punkcie mamy bzika:)))
                • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:34
                  anka1 napisał(a):

> ja jestem jak nie cialem to duchem:) moge pojawiac sie i znikac jak Marat na
                  > ktorego punkcie mamy bzika:)))

i vice versa!:))))
            • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:35
              marat_ napisał(a):

> No proszę, proszę...
              > Jest Ania z Chatką tudzież inne dziewczynki! :))
              > To miło pokręcić się między paniami... :))))))))))))))))))))))))))))))

Uważaj bo zostaniesz błogosławiony między niewiastami! Jak tam wczoraj
              ewangelizacja poszła przy winie i piwku?
              A tak w ogóle - to cześć wszystkim!
              • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:38
                Ja tam doswiadczenie nie mam ale slyszalm zeby wina i piwa nie mieszac.
                • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:40
                  Toteż tu nie miało byc mieszania, tylko czysta... ewangelizacja :)
                  • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:44
                    To ile pan sie nawrocilo? bo te wiadomo bardziej podatne na te "czysta"
                    ewangelie
                    • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:49
                      To raczej chodziło o nawrócenie Marata...
                      ale ja niestety muszę na razie znikać,
                      pozdrawiam,
                      R.
                      • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:50
                        Szkoda.......do napisania, do jutra
    • Gość: asiaj69 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.07.02, 11:52
      nara.........
      • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:56
        to pewni. te. upał! ludz. rozleniwi.
        • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 12:07
          Witaj Pozimko ale ja bede uciekac, bo pracy wyjechalam szukac, a siedze na
          Forum, milo bylo ! to juz wiem gdzie przychodzic i kwiatkow nie trzeba
          podlewac! To zreszta nie byl najlepszy pomysl, bo musialby to robic moj tata!
          Wystarczy ze u mnie w domu podlewa!Papatki od Chatki
          • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 12:20
            Eee nie najlepszy to adres, poczty swojej nie mozna sprawdzic, onet
            zablokowali! :((((((((((((((((
            • poziomk Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 14:28
              onet dziala, najlepiej zrob sobie kilka kont na roznych serwerach. ja mam
              6 adresow od dawna, jak na razie nie mam co narzekac bo wszyskie
              dzialaja
    • Gość: ARTUR Żegnajcie Wy i żuberki. Żegnam! IP: 212.244.184.* 04.07.02, 12:51
      • anka1 Re: Żegnajcie Wy i żuberki. Żegnam! 04.07.02, 13:44
        Artur przestan robic takie numery to bedziesz nadal spokojnie siedzial i gadal!
        • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 04.07.02, 15:50
          dosc:) do jutra!
          • anka1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 08:47
            ciekawe czy dzis ktos zajrzy na forum i watki smietnikowe znikna wyparte przez
            normalne rozmowy. dzien dobry! jutro weekend!!!! wiec zycze udanego juz teraz!
            • bix1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 08:59
              anka1 napisał(a):
              > ciekawe czy dzis ktos zajrzy na forum i watki smietnikowe znikna wyparte przez
              > normalne rozmowy. dzien dobry! jutro weekend!!!! wiec zycze udanego juz teraz!

Witaj Aniu! Ten jutrzejszy wyykend to świetna sprawa - potrafi poprawić nastrój
              pomimo niesprzyjającej pogody (nawet po kawie buźka się rozdziawia). Tobie
              również miłego wyykendu :)

• anka1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 09:04
                czesc Bix! fajnie ze jestes, pogoda taka sobie fakt, ale moze bedzie lepiej,
                sloneczko wyjrzalo.
                • bix1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 09:24
                  anka1 napisał(a):
                  > czesc Bix! fajnie ze jestes, pogoda taka sobie fakt, ale moze bedzie lepiej,
                  > sloneczko wyjrzalo.

Jestem ale z przerwami niestety. Ale Ci dobrze że słoneczko widzisz, bo w moich
                  okolicach ze świecą go szukać :)
                  • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 10:41
                    pojawia sie tak jak my na forum:)
                    • ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 14:15
                      U mnie zdecydowanie częściej pojawia sie słonko niz forumowicze dzisiaj... Nie
                      licząc jednego narwanego fana liczb naturalnych...
                      • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 14:55
                        narwany fan zaczyna nam Ludzi z forum wyplaszac, cos z tym trzeba zrobic!
                        • Gość: chatka Re: na dzis chyba IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.07.02, 15:15
                          Witaj Aniu, czy jest tu ktos jeszcze z NASZYCH dzisiaj?
                          • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:19
                            na razie cisza, oprocz Ciebie i mnie oraz straszydla nie ma nikogo (((
                            • ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 15:32
                              Jezdem!!!
                              • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:34
                                juz sobie po-ufff-alam z tego powodu na innym watku:)
                                • ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 15:36
                                  Ale Chatka jeszcze nie uffffała :)
                                  • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:37
                                    pewnie zaraz to zrobi:)))
                                    • Gość: chatka Re: na dzis chyba IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.07.02, 15:46
                                      Na razie fuuuuuuuu kam, ale teraz zrobie uffffffff, bo pojawij sie Rals. Witam
                                      bardzo serdecznie
                                      • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:48
                                        a mowilam?:)))
                                        a ja sie bede powoli zegnac i zyczyc Wam udanego weekendu z poprawiona pogoda!
                                        • ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 15:49
                                          No to ponownie: cześć powitalne - do Chatki :)
                                          i cześć pożegnalne - do Ani1 :(
                                          • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:52
                                            Rals nie smuc sie:) weekend przed Toba, mam nadzieje ze wolny i u Ciebie a w
                                            poniedzialek zaczniemy od nowa!:)
                                          • Gość: chatka Re: na dzis chyba IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.07.02, 15:52
                                            Dobry wieczor Aniu! :)
                                            Dzien dobry Rals!jeszcze raz :)
                                            • ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 15:54
                                              Ale tu Wersal...
                                              • Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:55
                                                z malymi zakloceniami:)))
                                                no dobra znikam, bo jak jeszcze troche tu posiedze to nigdy nie wyjde!:)
                                                pa!
                                                • a_g Re: na dzis chyba 05.07.02, 19:18
                                                  a teraz ja sama zostałam... chlip, chlip...
                                                  • ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 19:25
                                                    Nie sama Saunne, nie sama :)
                                                  • Gość: Art Re: na dzis chyba IP: 212.33.82.* 05.07.02, 20:19
                                                    Jestem. Witam wszystkich .Raczej nie zabawię długo - więc zyczę od razu miłego
                                                    weekendu 4 all :)
                                                  • ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 22:39
                                                    Miłego weekendu również Tobie. :)
                                                  • ormond Re: na dzis chyba 06.07.02, 08:15
                                                    Po raz pierwszy ciesze sie, ze jest to pusto na forum(tato gdzies zniknal...)
                                                  • ralston Re: na dzis chyba 06.07.02, 11:53
                                                    A kto to taki?
                                                  • Gość: chatka Re: Dobrego weekendu IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 06.07.02, 19:28
                                                    Nobody!!!
                                                    Anybody home????:)))
                                                  • ralston Re: Dobrego weekendu 06.07.02, 22:38
                                                    Still at home... and still alone...
                                                  • sluggard Re: Dobrego weekendu 07.07.02, 12:23
                                                    > Still at home... and still alone...

Ciesz się, że nie jesteś orangutanem:) Samce po osiągnięciu dojrzałości 95%
                                                    czasu spędzają w samotności.
                                                  • ralston Re: Dobrego weekendu 07.07.02, 13:40
                                                    :))))))) :)))))) :)))))
                                                    Bardzo się cieszę, że nie jestem... :)))))
                                                  • Gość: chatka Dobrego weekendu endu :) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 07.07.02, 23:20
                                                    Ralsie witaj, o tej porze jeszcze tutaj! Do pracy przeciez jutro!:))
                                                  • ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 07.07.02, 23:25
                                                    Witaj Chatko! Spotkać Ciebie, to radość dla mnie, niezależnie od pory dnia, czy
                                                    nocy :)
                                                  • Gość: chatka Re: Dobrego weekendu endu :) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 07.07.02, 23:32
                                                    Mily jak zwykle:) ale milo tez jest spotkac Saunne. Witaj Agnieszko!
                                                  • ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 07.07.02, 23:34
                                                    Cześć Saunne! :)
                                                  • Gość: chatka Re: Dobrego weekendu endu :) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 07.07.02, 23:58
                                                    Przykro mi, ale moj czas w kafejce sie konczy, jutro wpadne do bibiloteki
                                                    WSFiZ, ale oni tam maja zablokowany onet :((((
                                                    buzka Wam na dobranoc! (:)
                                                  • saunne Re: Dobrego weekendu endu :) 07.07.02, 23:59
                                                    no i weekend się skończył... 2 minuty temu. Dobrej nocy!
                                                  • ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 08.07.02, 00:00
                                                    A umnie jeszcze ciągle weekend
                                                  • ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 08.07.02, 00:01
                                                    ralston napisał(a):

> A umnie jeszcze ciągle weekend

No to udało mi się wstrzelić równo w północ :) Weekend się skończył!
                                                  • ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 07.07.02, 23:59
                                                    Buziaki. I do jutra!
                                                  • chatka_ dzien dobry, dobranoc 09.07.02, 00:28
                                                    Dobrego dnia Ormond, przed snem sprawdz skrzynke :) Ralsie Dobrej nocki,
                                                    sprawdz... jak sie obudzisz! Papatki ~~~~
                                                  • ralston Re: dzien dobry, dobranoc 09.07.02, 00:29
                                                    Kolorowych snów Chatko. Dzięki.
                                                  • ormond Re: dzien dobry, dobranoc 09.07.02, 00:29
                                                    Sprwadze... milych smow!!
                                                  • ralston Miłego dnia 09.07.02, 00:38
                                                    No to Ormondzie, życzę przemiłego dnia i idę spać. Do jutra.
                                                  • anka1 Re: Miłego dnia 09.07.02, 08:31
                                                    witajcie
                                                    (((((
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 09:10
                                                    Witaj Aniu :). :) na przekór wszystkiemu...
                                                  • Gość: anka1 Re: Miłego dnia IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:10
                                                    witaj Ralsiku
                                                    nie bede siedziec na forum, zeby nie psuc nastroju (((( chcialam sie tylko
                                                    przywitac
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:18
                                                    Gość portalu: anka1 napisał(a):

> witaj Ralsiku
                                                    > nie bede siedziec na forum, zeby nie psuc nastroju (((( chcialam sie tylko
                                                    > przywitac

Anula,
                                                    nie uciekaj od nas. Zaglądaj tu, nawet jeśli nastrój nie pozwala się cieszyć. Nie
                                                    zawsze na forum musi być wesoło. Jak ktoś w potrzebie - podzielimy się Twoim
                                                    smutkiem. Może będzie łatwiej?
                                                  • Gość: anka1 Re: Miłego dnia IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:24
                                                    nie uciekam Ralsiku
                                                    wolalabym zeby na forum bylo wesolo
                                                    smutku i tak jest pelno na swiecie nie chce dokladac jeszcze mojego
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:35
                                                    Ale może tu jest też takie miejsce, w którym smutki się dzieli a radości mnoży?
                                                    Czyż nie?
                                                  • Gość: anka1 Re: Miłego dnia IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:45
                                                    pewnie tak
                                                    ale ja juz mam tak ze jak sie ciesze to ze wszystkimi a jak nie to wole siedziec
                                                    sama
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:48
                                                    Hmmm... szkoda, że nie ma Marata. Ten by umiał pocieszyć...
                                                  • chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:49
                                                    Aniu dobrze ze jestes...
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:51
                                                    O! Cześć Chatko!
                                                  • chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:53
                                                    Witaj Ralsie, jak dobrze ze jestescie!!! Czy prezent juz rozpakowany?
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:54
                                                    Roooozpakowany! Jest to mnóstwo, duzia radości dla biały człowiek!
                                                  • chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:00
                                                    "Mnostwo to moja ulubiona liczba" :))
                                                    A czy sa wystarczajaco ostre, zastanawialam sie czy przerzucane z pliku na plik
                                                    do skrzynki i dalej,po drodze nie traca na jakosci
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:04
                                                    Zdarzalo mi sie otrzymywac ostrzejsze. Z jaka rozdzielczoscia byly skanowane?
                                                  • chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:08
                                                    hm... duza:) Sorry nie wiem ,ale wiem ze mozesz je wywolac na papierze
                                                    fotograficznym. A moze uda Ci sie ustawic ostrosc w image
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:11
                                                    Duża to moja ulubiona liczba ;) 300 dpi?
                                                  • chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:14
                                                    300 brzmi malo :( chyba ze dpi znaczy ze to duzo??? :)
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:22
                                                    chatka_ napisał(a):

> 300 brzmi malo :( chyba ze dpi znaczy ze to duzo??? :)

dpi - duzio poprawny image :)
                                                    Zdaje się, że kiedyś skanowałem swoje fotki na 300 dpi i byly wyrazniejsze.
                                                    oczywiscie mozna dawac jeszcze wiecej ale wtedy zajmuja dużo pamięci. Jak się tu
                                                    pojawi gdzieś Spec albo Ormond, to nam pewnie wszystko dokładnie wyłożą...
                                                  • chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 12:14
                                                    Ciezko mi sie z Wami rozstac... :((( Do jutra, do napisania Papatki ~~~~
                                                  • ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 12:15
                                                    Do jutra! Na mnie też czas...
    • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 01:18
      dobrej nocy Foremkom (oby tylko udało się zasnąć).

A Ormondowi pięknego dnia :)))
      • ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 01:21

> A Ormondowi pięknego dnia :)))

Bardzo mi milo :))) A Tobie kolorowych snow :)))

• Gość: Hmc Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.mad.east.verizon.net 10.07.02, 04:21
      Kochani nadal jestem Hmc.Jestem na wakacjach, ale udalo
      mi sie znalezc dostemp do netu, czasami bede tu zagladal.
      Pozdrawiam goraco. Hmc.
      • anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 08:18
        zagladaj bo zaczyna sie tu pustawo robic
        • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 11:09

Ja niestety juz musze uciekac, nie moge dluzej naduzywac goscinnosci
          przyjaciolek, klienci w Bieszczady chca jechac, Sluggie a gdzie TY jutro
          wyruszasz? Marat a Twoj urlop? A co z Wolfem, czy On ma 3 miesieczne wakacje???
          • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 12:11
            > Sluggie a gdzie TY jutro wyruszasz?

Ja jutro... nie wiem. Skąd masz taką informację? Napewno pojeżdżę na rowerze,
            ale gdzieś dalej się jeszcze w najbliższych tygodniach na dłużej nie wybieram.
            • Gość: annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.arch.pw.edu.pl 10.07.02, 12:49
              odpowiednie miejsce na pisanie: wiec ide sobie, pojde, pomysle troche, przyda mi
              sie, od myslenia jeszcze nikt nie umarl, chyba.
              :) anka
              • atena_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:22
                Witam wszystkich Forumowiczów :)
                Podglądałam rożne fora i myślę, że tu jest najsympatyczniej. Prawdziwa oaza na
                forum Gazety, pomaga przetrwać te upały.
                • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:26
                  no pewnie, że tu jest najfajniej!!! :)))))))
                  Witam w imieniu Foremek i Forumowiczów :)

saunne
                  • atena_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:28
                    Ojej, Foremki też chciałam powitać!!!
                    Jeszcze raz: witam wszystkie Foremki i Forumowiczów :)))
                    • sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:31
                      Cześć nowa mądra (vide Atena) koleżanko!!!
                      • atena_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:46
                        Ehh, to tylko tak z sympatii dla tej mitologicznej postaci..
                        Co do tego czy "mądra" - mam ciągle przykre wrażenie, że im dalej w las, tym
                        ciemniej :)
                        • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 12.07.02, 01:57
                          To co Saunne buzka na dobranoc, milo bylo nie byc tu samej o takiej ... wczesnej
                          porze :)))spij dobrze i dlugo, do napisania do jutra. Papatki ~~~~
                          • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:59
                            to nam się udało...o tej samej porze ;)
                        • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:57
                          dobranoc Chatko! Może uda się mi jednak zasnąć... Do jutra (dziś...)!
                          • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 15.07.02, 04:06
                            Dzien dobry wszystkim, sobie dobranoc!
                            • Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.piasta.pl 19.07.02, 08:50
                              Do wiedzenia wszystkim, zycze pieknego weekendu, odpocznijcie. Aniu wyjazdzaj
                              jak najdalej na urolp, albo blisko gdziekolwiek , ale w milym towarzytwie!,
                              Saunne wpadaj na rolki - nie tylko na watek :) Maratku nie trzymaj kciukow, bo
                              odciskow sobie na ustach narobisz!!! Co bedzie, to bedzie!
                              • marat_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 08:54
                                Chatko, baw się dobrze i.... PAPATKI DLA CHATKI!!! :))))
                                • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:27
                                  kochani ja sie bede zegnac dzis z Wami, znikam na dwa tygodnie, bawcie sie
                                  dobrze!
                                  • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 09:35
                                    Aniu w takim razie Ty także baw się świetnie i odpoczywaj jak najwięcej :)
                                    I nie zapomnij o nas :)))

saunne
                                • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 09:32
                                  Trzymaj się Chatko, opal mocno i odpocznij za wszelkie czasy :)

saunne
                                  • Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:38
                                    dziekuje Saunne!
                                    Chatko nie wiem czy dostalas odpowiedz na maila, wyslalam ale portal znow
                                    swinstwa robi i nie wiem czy dotarl do Ciebie.
                                    • korni Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 09:54
                                      kobietom to tylko swinstwa w glowie ....
                                      pozdrawiam
                                      :)
                                      • Gość: anka1 Korni IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:02
                                        Panom tez :)
                                        a ostatnio to portal sie zachowuje sie jak prosie nieoskrobane!
                                        pozdrawiam!
                                        • korni Re: Korni 19.07.02, 10:08
                                          a dziekuje , ostatnio hmm.... prawda , wszystko zachowuje sie dziwnie , moze
                                          to lato tak dziala
                                          • Gość: anka1 Re: Korni IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:09
                                            przez lato i przez upal na pewno
                                            • korni Re: Korni 19.07.02, 10:13
                                              Gość portalu: anka1 napisał(a):

> przez lato i przez upal na pewno

to moze jakis urlopik ? nad woda lub w ciemnym lesie....
                                              www.agroturystyka.pl/podlaskie/index.html
                                              • Gość: anka1 Re: Korni IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:17
                                                jeszcze jak!!! najlepiej nad woda i w ciemnym lesie. dzieki!
                                                • Gość: anka1 zegnam sie z Wami ! IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:46
                                                  do popisania 5 sierpnia.
                                                  bawcie sie dobrze! i dbajcie o forum :)
                                                  papa!
                                                  • Gość: habitus Re: zegnam sie z Wami ! IP: 212.160.127.* 19.07.02, 15:09
                                                    Cześć Aniu, odpocznij!
                                                  • sluggard Re: zegnam sie z Wami ! 19.07.02, 20:37
                                                    Aniu życzę Ci ciekawych przygód urlopowych!!!
                                                  • ralston Re: zegnam sie z Wami ! 24.07.02, 12:19
                                                    Ani, życzę także wielu przygód wakacyjnych, a wszystkim obecnym mówię: Dzień
                                                    dobry!
        • habitus Re: watek powitalno-pozegnalny:) 15.02.03, 16:25
          Dzień dobry. Koniec kwarantanny odwykowej. Pozdrawiam wszystkich!
        • zyggis Re: watek powitalno-pozegnalny:) 26.03.03, 19:42
          anka1 napisała:

> zagladaj bo zaczyna sie tu pustawo robic
          Bede zagladal, moja Ty Suliko...Pozdrawiam Zyggi
    • Gość: annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 20:11
      to tylko ja:))))
      wpadlam i wypadlam:))))
      • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 26.07.02, 17:50
        Zycze wszystkim dobrego weekendu, dobrej zabawy u Ań na imieninach. I do
        zobaczenia tym ktorzy do Olecka sie wybieraja. pa pa
        • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 18:17
          3maj się Chatko ;)
          dobrej zabawy!
          • Gość: annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 10:42
            o wlasnie, a czy ktos wybiera sie w okolice augustowa w tym tygodniu?
            • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 15:23
              POzegnam sie z Wami do nocki albo do jutra. Musze biec!!!
              • freewolf Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 15:46
                chatka_ napisała:

> POzegnam sie z Wami do nocki albo do jutra. Musze biec!!!

W takim razie, mówiąc "esemes-owym językiem sluggardowym":), CU!
                • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:04
                  Witaj Saunne jak Ci minal weekend, naprawde musisz bratu obiady gotowac, a bywa
                  odwrotnie???
                  • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:12
                    chatka_ napisała:

> Witaj Saunne jak Ci minal weekend, naprawde musisz bratu obiady gotowac, a
                    bywa
                    >
                    > odwrotnie???

Hej Chatko! Weekend miałam i burzliwy (z mojej własnej głupoty i złości) i
                    książkowy (skończyłam Władcę Pierścieni!) i rodzinny (grill w otoczeniu rodziny
                    i znajomych).
                    Obiady naprawdę muszę (a czasami nawet chcę) gotować :) ale odwrotnie niestety
                    nie bywa :(

Pozdrawiam Cię serdecznie! :)
                    saunne
                    • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:19

Mam nadzieje ze ta burza byla w piatek, zebys sobie mogla przez reszte dni
                      odreagowac, np. wlasnie z ksiazka i przy grillu

i ja wlasnie wrocilam z grilla, oj za duzo tej ryby bylo :(, wlasciwie przez
                      caly weekend nic innego nie jem i ...nie pije !!!
                      • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:25
                        burza była w sobotę, ale już (chyba) OK.

Ryba :)))))) (moje ulubione danie)
                        ale piłaś to chyba nie wodę z jeziora.... ;)))))))
                        • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:32
                          a co powiesz na leszcza z cebulka i ziolami z piekarnika i do tego pstrag ;)?
                          Wody nie zdazylam sie napic, bo w sobote juz wracalismy do Bialegostoku, i
                          szykowala sie inna impreza, weekend byl wiec baaaardzo rozrywkowy :)))
                          • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:40
                            ooo ranyyyy już lecę :))))))) Chyba już wiem co jutro zrobię na obiad :) Będę
                            musiała tylko przekonać brata, że to wcale nie jest ryba...(których on nie
                            znosi) ;)

Byłaś w Olecku, tak? Jak było?
                            • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:54
                              A do pstraga nie jest jeszcze przekonany ?:)

KOncert na ktory bardzo liczylam rozczarowal :((, mialam nadzieje na glebszy
                              oddech poezja Stachury, wieki cale nic nie czytalam ani nie sluchalam, a tu
                              ktos probowal odegrac Hendrixa, ktos Coehana, Galazka dla pocieszenia od
                              niechcenia zagral na koniec trzy utwory Stachury i to byl juz koniec. KOncert
                              nierowny (artysci), statyczny.Ani ducha w tym nie bylo ani zabawy. Nuda. Wyjazd
                              byl jednak udany, bo z przyjaciolmi i do przyjaciol.
                              • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 23:03
                                niestety nawet do pstrąga... :(

szkoda tego Stachury (tzn., ze go mało było). A propos usłyszałam kiedyś w
                                autobusie rozmowę 2 piętnastolatków (tak na oko), którzy stwierdzili, że poezja
                                śpiewana (chodziło im właśnie o Stachurę) to jakieś nudy. Szczęka mi opadła, bo
                                jak pamiętam wszyscy moi znajomi (w tym i ja) byliśmy wprost w tym zakochani
                                jak mieliśmy po 15 lat. Pocieszam się tylko, że może trafiłam nie na tych co
                                trzeba...
                                • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 23:14
                                  Dobranoc Chatko! Idę doczytać sobie to co wydrukowałam z wątku o sprawie
                                  Burego, a potem spać.
                                  Do jutra :)

saunne
                                • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 23:25
                                  Sorry Saunne, odpadalm na chwilke, bede sie zegnac, padam na twarz, musze
                                  odespac poprzednie nocki. Do jutra.Zadzwon o polnocy :))), jak dotrwasz!
                                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 30.07.02, 22:38
                                    Dla formalności i zachowania tutejszych zwyczajów - witam się na wątku
                                    powitalno-pożegnalnym. Dobry wieczór!
                                    • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.08.02, 13:36
                                      Na wypadek gdyby sniadanie przeciagnelo sie po kawe u sasiadki zycze wszytkim
                                      zmilego weekendu, wiatru, wody i odrobiny chlodu. A dla tych ktorzy wybieraja
                                      sie na urlop, zeby ryba dobrze brala, Wolfik radzil najlpiej na żywca ;)Papatki
                                      do napisania ~~~~
                                      • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.08.02, 14:30
                                        cześć Chatko - miłego weekendu :)
                                        • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.08.02, 19:09
                                          dziekuje Saunne, jeszcze sie nie skonczyl...
                                          Milego wieczoru w milym towarzystwie Wam i sobie zyczac, uciekam. Nie wroce
                                          pozno, wiec moze zajrze na Forum bo cos mi chodzi po glowie..., to pewnie przez
                                          ten upal, ciut jak nie w Hiszpanii ;)
    • zyggis Re: watek powitalno-pozegnalny:) 06.02.03, 20:39
      Fajnie...zacytowaloe, ...nic :-))) ale jak mowia milczenie jest zlotem.
      Pozdrawiam goraco Wszystkich...
      • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 06.02.03, 20:44
        pasuje jak ulał :) Komputer znowu działa :)
        • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 09:34
          O Saunne wróciła! Dziędoberek!
          • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:00
            ralston napisał:

> O Saunne wróciła! Dziędoberek!

witaj Ralsiku :)))
            • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:13
              Dzin dybry driga Saunne!:))))
              • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:21
                Gud myrning...
                • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:35
                  gud aftenuun! hiya Ralsie!
                  • ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:41
                    Surry. Gud aftenun ofkors!
              • Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:47
                chatka_ napisała:

> Dzin dybry driga Saunne!:))))

:)))
                • aand Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:54
                  Jak sie masz Saunne? Skarbie? Słonko? Szczęście? Śnieżko? Stokrotko? A może
                  dzisiaj jesteś Dziadkiem Mrozem? :/?
                  • chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 13:26
                    A to sobie z Wami pogadalam :((( Prosze nie czekac na odpowiedz ode mnie,
                    kolejne wejscie na forum pewnie znowu zajmie mi 40 minut. papa :(
                    Saunne gg chodzi, ale zadne z kont :(
                  • saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.02.03, 23:24
                    aand napisał:

> Jak sie masz Saunne? Skarbie? Słonko? Szczęście? Śnieżko? Stokrotko?

Dziekuje Promyczku juz dobrze :)

A może
                    > dzisiaj jesteś Dziadkiem Mrozem? :/?

Dzisiaj bede nocnym markiem, bo musze pomoc komus cos zredagowac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka