Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:47 Ktos taki watek proponowal zalozyc to ja zakladam:) i na dzis juz sie zegnam zyczac wszystkim milego dnia, wieczoru i nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Zaraz wracam, wyszlam do kadr IP: 212.33.74.* 01.07.02, 14:50 :))) papatki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:50 Pisze w przerwach pomiedzy misjami w MS Combat Simiulator... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:54 A ja w drugim oknie gram w Settlers IV:) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:58 sluggard napisał(a): > A ja w drugim oknie gram w Settlers IV:) Grasz w Settlers, a ja uwielbiam Civilisation Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 14:59 A ja udaję, że pracuję... Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:01 A pisze strony internetowe, W swoim 10 letnim korzystaniu z komputera, GRY mialem gdy korzystalem z mojego Spectrum 48 i Commodore 64 Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:08 > Grasz w Settlers, a ja uwielbiam Civilisation Wszystkie części Civilisation przeszedłem, ale nadal z sentymentem wracam czasami do jedynki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.zigzag.pl 01.07.02, 15:15 Witam was i żegnam niezwłocznie, gdyż tak wolno pracuje dziś internet, że mnie to usypia. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:22 Pa Habitus! Nie wiem, co z Twoim kompem, u mnie chodzi szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:13 To ja też się żegnam - czas na obiad! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 15:35 Ide spac i mam nadzieje, ze nie przeskoczycie 20000 pod moja nieobecnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:03 Mam zaciągnąć hamulec??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 16:30 chyba nie ma potrzeby, tak zacichlo, a ja zegnac sie tez musze, pakowac sie trzeba skrzyneczke i regaly oprozniac, nazbieralo sie tego przez dwa lata ! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:34 Ja tu ciągle jestem... Co teraz Chatko będziesz porabiać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 01.07.02, 16:42 Dobrze jeszcze chwileczke. Mam trzy miesiace wakacji w lipcu i sierpniu pisalam, bede sluchac radia, czytac ksiazki, jesc owoce, zbierac owoce i w ogole higienicznie zyc, troszke biegac jezdzic, na rolkach, z dziecmi sie bawic, uczyc sie angielskiego, listy i kartki pisac, wszystko to na co zazwyczaj nie mam czasu. A w we wrzesniu jade na miesiac do Maroka, z ludzmi z Opola. A jesli pytasz o prace, to pol etatu mam w kolegium angielskiego, i bede musiala cos jeszce znalezc, kursy, szkoly wyzsze? Ale nie szkola podst czy liceum. Jeszcze nie czas,moze kiedys... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:54 Znam parę fajnych osób z Opola. No to kiedy wystawa zdjęć i slajdów z Maroka? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 16:55 Aha i jeszcze jedno. Mam nadzieję, że z powodu wakacji nie przestaniesz tu zaglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:29 smutno by było bez Chatki... więc nie zapominaj o nas ;) ag (vel saunne) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:30 a_g napisał(a): > smutno by było bez Chatki... więc nie zapominaj o nas ;) > > ag (vel saunne) Ach, Saunne - to Ty! Co teraz za moda, żeby tak się skracać... Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:37 > Ach, Saunne - to Ty! Co teraz za moda, żeby tak się skracać... Małe jest ładne i w sam raz na wakacje ;) No i z tej skrzynki korzystam. A propos zmian nicków, jak teraz nazywa się hmc? Miał zmieniać, ale przez sesję przeoczyłam na co. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:39 Chyba się ostatnio pokazywał ciągle jako hmc, ale pewny nie jestem... A propos - co się dzieje z hmc, dawno go nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 18:53 może ma wakacje? Albo występuje jednak pod innym nickiem. Hmc - ujawnij się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 19:44 No ja się na razie odmeldowuję. Może tu jeszcze zajrzę po 22-giej Pozdrawiam i życze wszystkim miłego wieczora. Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 19:57 ralston napisał(a): > No ja się na razie odmeldowuję. Może tu jeszcze zajrzę po 22-giej > Pozdrawiam i życze wszystkim miłego wieczora. No to i ja się ulatniam. HOWGH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zly Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.ras.com.pl 01.07.02, 20:05 dobranoc wszystkim samotnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.82.* 01.07.02, 21:46 Chwilę pobyłem. Nie jestem uzależniony więc - dobranoc wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 22:32 Dobranoc tym, co odchodzą, dobry wieczór - obecnym. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:09 Swiezym rankiem w robocie jestm juz... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:11 Cześć Ormond! Już myślałem, że sam tu będę straszył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:12 Witam, niestety jednak musze zajac sie na moment praca... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:15 No to pech, bo ja zaraz pewnie się jednak bedę musiał spać położyć... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:21 ralston napisał(a): > No to pech, bo ja zaraz pewnie się jednak bedę musiał spać położyć... Zupelnie przykra sprawa, zwlaszcza, ze sporo roboty sie zebralo... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:22 Jak to mówią - co masz zrobić jutro - zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni wolnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:26 ralston napisał(a): > Jak to mówią - co masz zrobić jutro - zrób pojutrze - będziesz miał dwa dni > wolnego :) Dokladnie. Jakbys posiedzial tu jeszcze troche to moglibysmy do 20K dociagnac. Juz tylko 70 zostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 01.07.02, 23:28 Damy radę w pół godziny? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 05:07 ralston napisał(a): > Damy radę w pół godziny? Troszeczke sie jednak to przeciaga... Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 07:47 U mnie fajrant wkrotce, zaraz spadam, ale moze sie jeszcze pojawie wieczorem z domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 07:48 To do usłyszenia! Ja już na nogach... Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 08:00 To co, Rals, znowu po browarku? PS. To idziemy na te misje czy nie? Szkoda żeby tyle Warki się zmarnowało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rals Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 08:06 Cześć Marat! Jakby to powiedzieć? Hmm... wczorajszy zapas Warki gdzieś zniknął - pamiętam tylko jak odkapslowywałem pierwsze cztery butelki... Nie wiem, co się stało z resztą... Idę odnowić zapas... I skąd tu tyle szkła? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 11:47 dobrze ze wlozylam butki na grubszej podeszwie!:))) dzien dobry! Ivan i Free chyba dzis zdaja to potrzymajmy kciuki za Nich i innych! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:41 Witaj Aniu! No to trzymamy kciuki za chłopaków... Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:44 Trzymam, trzymam :) (A na co zdają?). Witam wszystkich serdecznie! ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 12:50 Wiatm cie Agnieszko i tez witam wszystkich, zapomnialam wczesniej to zrobic, a jestem juz tu chwilke, poczytuje sobie, tyle od rana postow przybylo, o margarynie i o bezboznikach, do wyboru do koloru, tylko jeszcz zeby miec czas by to przeczytac i ustosunkowac sie do religijnosci lub jej braku! Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 12:57 do religijności, to chyba szkoda tracic czasu..., nic nie pomaga. Ale reszta owszem, owszem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:30 oj tez zaczne na brak czasu na czytanie postow biadolic!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 14:35 Witaj Aniu co ty na to by zdjecia moje obejrzec razem ze Sluggim, we wtorek za tydzien wieczorem? Ja szczerze mowiac przyjemnosc wolabym wyporcjowac,nie robic spedu ale ...jak chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 14:38 Chatka ja tez spedow nie lubie, ale moge sie dostosowac. tylko porcujuj w znieczuleniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:16 > Ja szczerze mowiac przyjemnosc wolabym wyporcjowac,nie robic > > spedu ale ...jak chcecie. Jak mnie "spędem" nazywacie i miałbym przeszkadzać to nie ma sprawy, sam któregoś dnia obejrzę, a treści sobie dopowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:18 sluggard napisał(a): > > Ja szczerze mowiac przyjemnosc wolabym wyporcjowac,nie robic > > > > spedu ale ...jak chcecie. > > Jak mnie "spędem" nazywacie i miałbym przeszkadzać to nie ma sprawy, sam > któregoś dnia obejrzę, a treści sobie dopowiem. No znachorki, szeptuchy! :)) Sluggarda spędzać chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:05 Dobranocka wszystkim, bardzo milo sie gawedzilo, ale juz do polnocka niedaleko i czas spac. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 15:06 Dobranoc tym, co na antypodach! Uważaj, żebyś nie spadł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 15:16 Dobrej nocki Ormond. I mi milo sie dzis gawedzi ach bede za tym tesknic! Od jutra pozostaje kafejka, chociaz pytanie Czy komus podlac kwiatki jest nadal aktualne, Aniu a twoje zaproszenie, moze ja u Ciebie w pracy te kwiatki bede podlewac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 15:33 Chatka jak najbardziej! dam Ci znac jak tylko bedzie mozna!:) Suggi nie obrazaj sie, do glowy by mi nie przyszlo Ciebie spedem nazywac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 15:38 Sluggi a ni ja mialam takiego zamiaru, gdzies mi twoj post umknal gdy zakoplam sie na chwile w papierach. Poza tym ja tu kombinuje zeby kameralne grono bylo (tz. sztuk 2) a ty sie obrazasz :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:14 Ja się nigdy nie obrażam:))) A kameralne grono hmmm... może byśmy jeszcze Annabl wzięli?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 02.07.02, 16:17 ja sie zegnam na dzis! pa! Sluggi moglbys z Ralsem pogadac bo jest smutny i tez chce znikac! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:18 No ładnie, znowu się spotkanie forumowiczów szykuje i to beze mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:20 > No ładnie, znowu się spotkanie forumowiczów szykuje i to beze mnie... A ostatnie się szykowało z Tobą??? A i tak się zjawiłeś!!! A poza tym akurat zdjęcia Chatki już widziałeś, teraz my przychodzimy na resztki;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:24 Ale za to będziecie mogli na spokojnie sobie pooglądać, bo Chatka nie będzie zalatana i rozchwytywana przez wszystkich wokół. I może Wam zdradzi trochę tajników swego warsztatu fotograficznego, bo zdjęcia są naprawdę przednie... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:28 Zwykle to jest tak, że wszyscy wychwalają "cóż za technika, jaka kompozycja" itd. a człowiek nacisnął jeden przycisk i samo tak wyszło:) Mam rozumieć, że Ci się nie udało z Chatką dłużej porozmawiać, bo odniosłem inne wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:37 sluggard napisał(a): > Zwykle to jest tak, że wszyscy wychwalają "cóż za technika, jaka kompozycja" > itd. a człowiek nacisnął jeden przycisk i samo tak wyszło:) > Mam rozumieć, że Ci się nie udało z Chatką dłużej porozmawiać, bo odniosłem > inne wrażenie. Zależy co masz na myśli mówiąc dłużej. Było tego pewnie z kilkanaście minut - nieustannie przerywanych pytaniami: a z czego jest ta herbata?, a jak się robi te pierogi? można się z panią sfotografować? itp. O zdjęciach udało się nam pogadać tylko przez chwilę, niestety. Ale to nie są zdjęcia typu przycisnął i wywołał... Sam odrobinę fotografuję, więc potrafię docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:40 Ja też się tym dłuższy czas interesuję, ale fakt, zdjęć nie widziałem, więc nie mi je oceniać. Przyjechałeś do Białego specjalnie na tę imprezę prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:50 No może nie do końca tak, bo to był wyjazd służbowy... No dobra - trochę sterowany, co do terminu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 16:58 O, to jeszcze delegację pobrałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 17:05 sluggard napisał(a): > O, to jeszcze delegację pobrałeś:) Raz się żyje! :))))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 17:19 Ja muszę na dziś zakończyć nadawanie. Z żalem się rozstaję. Do jutra Sluggardzie! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 17:20 Też się wyłączam. Żegnam panie Ralstonie! Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 21:35 Dobranoc Chatko. Miłych i udanych wakacji :) ag (trochę smutna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 21:39 Czy ja rowniez mam ci zyczyc wspanialych wakacji, ze tak zie ze mna zegnasz? Ja jeszce nie wyjezdzam, czy ty gdzies sie wybierasz i cie tu nie bedzie? Chatka tez smutna :( Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 21:43 Ja nie (wlasciwie to niedlugo zostane zupelnie sama, bo cala rodzina albo juz wyjechala albo wyjedzie w sobote). Bede chyba ogorki zakladac w sloiki czy co? A zegnalam sie bo napisalas, ze to twoj ostatni dzien w pracy i bedziesz miala trudnosci z internetem (a moze inwestycja w stale lacza albo w modem?) ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.BIAWAR.COM.PL 02.07.02, 22:02 Ja tu juz rzeczywiscie nie prauje, choc na to nie wyglada! Ubiegly tydzien w zastepstwie bylam z sekretariacie i nie mialam czasu sie spakowac u siebie. dzis to odpokutowuje! Z łaczem sie wstrzymam, bo od pazdziernka bede miala znowu stale dojscie, we wrzesniu mnie nie bedzie, chociaz w Maroku pewnie znajda sie kafejki internetowe. Zegnam sie, zycze wszytkim spokojnej nocki. Moze i mi uda sie spac tej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.07.02, 23:45 I znowu tutaj przez nsatepne 9 godzin. Od czasu do czasu bede takze pracowal ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 07:54 ormond napisał(a): > I znowu tutaj przez nsatepne 9 godzin. Od czasu do czasu bede takze pracowal ;) > ) A teraz fajrant za kwadrans... do milego! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 09:33 A dzień dobry, dzień dobry... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:17 witaj Ralsiku! wpadam od czasu do czasu i nie nadazam z czytaniem, tyle nowosci na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 11:20 eeee tam... dziś raczej spokojnie (póki co) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:23 to ciekawe co bedzie jak bedzie niespokojnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 11:25 Niespokojnie, to jest wtedy, kiedy siedzisz na forum i cały czas odpisujesz i nie nadążasz za wszystkimi wątkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:26 nie moge nie odpisywac, no nie moge, ta sila nalogu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 11:29 To może by tak siekane paznokcie do klawiatury? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 11:32 odkad pisze to mam krotko opilowane, inaczej niewygodnie, dlatego to pytanie o wlosy:))) ale teraz bede na troche znikac, to sie zrobi spokojnie:))))) na razie Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 12:30 Witam wszystkie Foremki! Jak Państwu dzionek upływa? ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 03.07.02, 12:44 czesc A G! dzionek uplywa na forum z przerwami na prace:)) Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 13:01 he, he :) dobre! U mnie podobnie, bo właśnie usiłuję przetłumaczyć artykuł z New York Times'a. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 13:06 A ja tam sobie próbuję przerwami na pracę głowy nie zawracać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 13:31 A nie widać - na forum jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 14:51 Witam-zegnam sie! Korzystam z kompa poki nie ma klientow, ale w kazdej chwili ktos moze przyjsc i chciec wykupic wycieczke last minute. Wybaczcie wiec jesli znikne bez pozegnania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:24 Musze juz znikac, Raals do napisania :)! Milego dnia wszystkim! Papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:30 Chatko, czyżby nowa praca? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:31 hop hop jest tu ktos jeszcze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 15:32 jest, jest :) a jakże :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:49 To na mnie czas. Za 12 minut polnoc. Dobranocka. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:51 dobranoc Ormond! snow takich jakich sobie zyczysz! Saunne fajnie ze jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:54 Cześć Ormond - do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:57 to ja tez juz bede znikac! do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 03.07.02, 15:57 Do jutra Aniu! Jest tu ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 03.07.02, 22:28 Jest ale duzo duzo pozniej.Dobry wieczor! Teraz tylko wlasciciel kafejki mi grozi, tylko patrzec jak zacznie pretensjonalnie na zegraek patrzec, bo chrzakac sobie moze - ja i tak radia slucham ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 03.07.02, 22:54 Zegnam sie, sama ze soba ! mam nadzieje ze do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 08:24 Chatka a twoj urok na wlasciciela kafejki nie podzialal?:) dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalny IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:19 Aniu podzialal ale tylko przez godzine! kafejke zamykaja o 22, a ja wyszlam po 23!!! Witajcie! Naprawde nie warto zakladac sobie lacza w domu, zawsze gdzies pod dach przyjma! Przyszlam podanie zlozyc o prace, ale po drodze byla uczelniana biblioteka i komputery!!!, prosze sie wpisac do ksiazki - pani powiedziala!!! chyba nie wygldam wiec tak staro. Chyba ze pani pomyslala ze ja studentka zaoczna jestem, a te bywaja w moim wieku :( Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:16 No i znowu tu jestem... ;) Witajcie! ag Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:19 a ja sie zegnam powoli bo sa wakacje i wogooooooooole pozdr. anka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:26 No proszę, proszę... Jest Ania z Chatką tudzież inne dziewczynki! :)) To miło pokręcić się między paniami... :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:29 Jej jestescie tu wszyscy (prawie!), Ananbl a skad znikasz? czy ty juz jestes w Bialym? Sorry nie czytalam jeszcze dzisiejszych watkow. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:31 ja jestem jak nie cialem to duchem:) moge pojawiac sie i znikac jak Marat na ktorego punkcie mamy bzika:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:34 anka1 napisał(a): > ja jestem jak nie cialem to duchem:) moge pojawiac sie i znikac jak Marat na > ktorego punkcie mamy bzika:))) i vice versa!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:35 marat_ napisał(a): > No proszę, proszę... > Jest Ania z Chatką tudzież inne dziewczynki! :)) > To miło pokręcić się między paniami... :)))))))))))))))))))))))))))))) Uważaj bo zostaniesz błogosławiony między niewiastami! Jak tam wczoraj ewangelizacja poszła przy winie i piwku? A tak w ogóle - to cześć wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:38 Ja tam doswiadczenie nie mam ale slyszalm zeby wina i piwa nie mieszac. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:40 Toteż tu nie miało byc mieszania, tylko czysta... ewangelizacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:44 To ile pan sie nawrocilo? bo te wiadomo bardziej podatne na te "czysta" ewangelie Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 11:49 To raczej chodziło o nawrócenie Marata... ale ja niestety muszę na razie znikać, pozdrawiam, R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:50 Szkoda.......do napisania, do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaj69 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 04.07.02, 11:52 nara......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 11:56 to pewni. te. upał! ludz. rozleniwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 12:07 Witaj Pozimko ale ja bede uciekac, bo pracy wyjechalam szukac, a siedze na Forum, milo bylo ! to juz wiem gdzie przychodzic i kwiatkow nie trzeba podlewac! To zreszta nie byl najlepszy pomysl, bo musialby to robic moj tata! Wystarczy ze u mnie w domu podlewa!Papatki od Chatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.wsfiz.edu.pl / 192.168.2.* 04.07.02, 12:20 Eee nie najlepszy to adres, poczty swojej nie mozna sprawdzic, onet zablokowali! :(((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.07.02, 14:28 onet dziala, najlepiej zrob sobie kilka kont na roznych serwerach. ja mam 6 adresow od dawna, jak na razie nie mam co narzekac bo wszyskie dzialaja Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Żegnajcie Wy i żuberki. Żegnam! 04.07.02, 13:44 Artur przestan robic takie numery to bedziesz nadal spokojnie siedzial i gadal! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 08:47 ciekawe czy dzis ktos zajrzy na forum i watki smietnikowe znikna wyparte przez normalne rozmowy. dzien dobry! jutro weekend!!!! wiec zycze udanego juz teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 08:59 anka1 napisał(a): > ciekawe czy dzis ktos zajrzy na forum i watki smietnikowe znikna wyparte przez > normalne rozmowy. dzien dobry! jutro weekend!!!! wiec zycze udanego juz teraz! Witaj Aniu! Ten jutrzejszy wyykend to świetna sprawa - potrafi poprawić nastrój pomimo niesprzyjającej pogody (nawet po kawie buźka się rozdziawia). Tobie również miłego wyykendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 09:04 czesc Bix! fajnie ze jestes, pogoda taka sobie fakt, ale moze bedzie lepiej, sloneczko wyjrzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
bix1 Re: na dzis chyba 05.07.02, 09:24 anka1 napisał(a): > czesc Bix! fajnie ze jestes, pogoda taka sobie fakt, ale moze bedzie lepiej, > sloneczko wyjrzalo. Jestem ale z przerwami niestety. Ale Ci dobrze że słoneczko widzisz, bo w moich okolicach ze świecą go szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 10:41 pojawia sie tak jak my na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 14:15 U mnie zdecydowanie częściej pojawia sie słonko niz forumowicze dzisiaj... Nie licząc jednego narwanego fana liczb naturalnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 14:55 narwany fan zaczyna nam Ludzi z forum wyplaszac, cos z tym trzeba zrobic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: na dzis chyba IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.07.02, 15:15 Witaj Aniu, czy jest tu ktos jeszcze z NASZYCH dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:19 na razie cisza, oprocz Ciebie i mnie oraz straszydla nie ma nikogo ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:34 juz sobie po-ufff-alam z tego powodu na innym watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:37 pewnie zaraz to zrobi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: na dzis chyba IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.07.02, 15:46 Na razie fuuuuuuuu kam, ale teraz zrobie uffffffff, bo pojawij sie Rals. Witam bardzo serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:48 a mowilam?:))) a ja sie bede powoli zegnac i zyczyc Wam udanego weekendu z poprawiona pogoda! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: na dzis chyba 05.07.02, 15:49 No to ponownie: cześć powitalne - do Chatki :) i cześć pożegnalne - do Ani1 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:52 Rals nie smuc sie:) weekend przed Toba, mam nadzieje ze wolny i u Ciebie a w poniedzialek zaczniemy od nowa!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: na dzis chyba IP: *.BIAWAR.COM.PL 05.07.02, 15:52 Dobry wieczor Aniu! :) Dzien dobry Rals!jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: na dzis chyba IP: 212.33.74.* 05.07.02, 15:55 z malymi zakloceniami:))) no dobra znikam, bo jak jeszcze troche tu posiedze to nigdy nie wyjde!:) pa! Odpowiedz Link Zgłoś
a_g Re: na dzis chyba 05.07.02, 19:18 a teraz ja sama zostałam... chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: na dzis chyba IP: 212.33.82.* 05.07.02, 20:19 Jestem. Witam wszystkich .Raczej nie zabawię długo - więc zyczę od razu miłego weekendu 4 all :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: na dzis chyba 06.07.02, 08:15 Po raz pierwszy ciesze sie, ze jest to pusto na forum(tato gdzies zniknal...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Dobrego weekendu IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 06.07.02, 19:28 Nobody!!! Anybody home????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobrego weekendu 06.07.02, 22:38 Still at home... and still alone... Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: Dobrego weekendu 07.07.02, 12:23 > Still at home... and still alone... Ciesz się, że nie jesteś orangutanem:) Samce po osiągnięciu dojrzałości 95% czasu spędzają w samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobrego weekendu 07.07.02, 13:40 :))))))) :)))))) :))))) Bardzo się cieszę, że nie jestem... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Dobrego weekendu endu :) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 07.07.02, 23:20 Ralsie witaj, o tej porze jeszcze tutaj! Do pracy przeciez jutro!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 07.07.02, 23:25 Witaj Chatko! Spotkać Ciebie, to radość dla mnie, niezależnie od pory dnia, czy nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Dobrego weekendu endu :) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 07.07.02, 23:32 Mily jak zwykle:) ale milo tez jest spotkac Saunne. Witaj Agnieszko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: Dobrego weekendu endu :) IP: *.on.planeta / 1.0.0.* 07.07.02, 23:58 Przykro mi, ale moj czas w kafejce sie konczy, jutro wpadne do bibiloteki WSFiZ, ale oni tam maja zablokowany onet :(((( buzka Wam na dobranoc! (:) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dobrego weekendu endu :) 07.07.02, 23:59 no i weekend się skończył... 2 minuty temu. Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 08.07.02, 00:00 A umnie jeszcze ciągle weekend Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dobrego weekendu endu :) 08.07.02, 00:01 ralston napisał(a): > A umnie jeszcze ciągle weekend No to udało mi się wstrzelić równo w północ :) Weekend się skończył! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ dzien dobry, dobranoc 09.07.02, 00:28 Dobrego dnia Ormond, przed snem sprawdz skrzynke :) Ralsie Dobrej nocki, sprawdz... jak sie obudzisz! Papatki ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: dzien dobry, dobranoc 09.07.02, 00:29 Kolorowych snów Chatko. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Miłego dnia 09.07.02, 00:38 No to Ormondzie, życzę przemiłego dnia i idę spać. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 09:10 Witaj Aniu :). :) na przekór wszystkiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Miłego dnia IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:10 witaj Ralsiku nie bede siedziec na forum, zeby nie psuc nastroju (((( chcialam sie tylko przywitac Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:18 Gość portalu: anka1 napisał(a): > witaj Ralsiku > nie bede siedziec na forum, zeby nie psuc nastroju (((( chcialam sie tylko > przywitac Anula, nie uciekaj od nas. Zaglądaj tu, nawet jeśli nastrój nie pozwala się cieszyć. Nie zawsze na forum musi być wesoło. Jak ktoś w potrzebie - podzielimy się Twoim smutkiem. Może będzie łatwiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Miłego dnia IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:24 nie uciekam Ralsiku wolalabym zeby na forum bylo wesolo smutku i tak jest pelno na swiecie nie chce dokladac jeszcze mojego Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:35 Ale może tu jest też takie miejsce, w którym smutki się dzieli a radości mnoży? Czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Miłego dnia IP: 212.33.74.* 09.07.02, 10:45 pewnie tak ale ja juz mam tak ze jak sie ciesze to ze wszystkimi a jak nie to wole siedziec sama Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:48 Hmmm... szkoda, że nie ma Marata. Ten by umiał pocieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:53 Witaj Ralsie, jak dobrze ze jestescie!!! Czy prezent juz rozpakowany? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 10:54 Roooozpakowany! Jest to mnóstwo, duzia radości dla biały człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:00 "Mnostwo to moja ulubiona liczba" :)) A czy sa wystarczajaco ostre, zastanawialam sie czy przerzucane z pliku na plik do skrzynki i dalej,po drodze nie traca na jakosci Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:04 Zdarzalo mi sie otrzymywac ostrzejsze. Z jaka rozdzielczoscia byly skanowane? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:08 hm... duza:) Sorry nie wiem ,ale wiem ze mozesz je wywolac na papierze fotograficznym. A moze uda Ci sie ustawic ostrosc w image Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:11 Duża to moja ulubiona liczba ;) 300 dpi? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:14 300 brzmi malo :( chyba ze dpi znaczy ze to duzo??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Miłego dnia 09.07.02, 11:22 chatka_ napisał(a): > 300 brzmi malo :( chyba ze dpi znaczy ze to duzo??? :) dpi - duzio poprawny image :) Zdaje się, że kiedyś skanowałem swoje fotki na 300 dpi i byly wyrazniejsze. oczywiscie mozna dawac jeszcze wiecej ale wtedy zajmuja dużo pamięci. Jak się tu pojawi gdzieś Spec albo Ormond, to nam pewnie wszystko dokładnie wyłożą... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Miłego dnia 09.07.02, 12:14 Ciezko mi sie z Wami rozstac... :((( Do jutra, do napisania Papatki ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 01:18 dobrej nocy Foremkom (oby tylko udało się zasnąć). A Ormondowi pięknego dnia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 01:21 > A Ormondowi pięknego dnia :))) Bardzo mi milo :))) A Tobie kolorowych snow :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmc Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.mad.east.verizon.net 10.07.02, 04:21 Kochani nadal jestem Hmc.Jestem na wakacjach, ale udalo mi sie znalezc dostemp do netu, czasami bede tu zagladal. Pozdrawiam goraco. Hmc. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 08:18 zagladaj bo zaczyna sie tu pustawo robic Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 11:09 Ja niestety juz musze uciekac, nie moge dluzej naduzywac goscinnosci przyjaciolek, klienci w Bieszczady chca jechac, Sluggie a gdzie TY jutro wyruszasz? Marat a Twoj urlop? A co z Wolfem, czy On ma 3 miesieczne wakacje??? Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.07.02, 12:11 > Sluggie a gdzie TY jutro wyruszasz? Ja jutro... nie wiem. Skąd masz taką informację? Napewno pojeżdżę na rowerze, ale gdzieś dalej się jeszcze w najbliższych tygodniach na dłużej nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.arch.pw.edu.pl 10.07.02, 12:49 odpowiednie miejsce na pisanie: wiec ide sobie, pojde, pomysle troche, przyda mi sie, od myslenia jeszcze nikt nie umarl, chyba. :) anka Odpowiedz Link Zgłoś
atena_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:22 Witam wszystkich Forumowiczów :) Podglądałam rożne fora i myślę, że tu jest najsympatyczniej. Prawdziwa oaza na forum Gazety, pomaga przetrwać te upały. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:26 no pewnie, że tu jest najfajniej!!! :))))))) Witam w imieniu Foremek i Forumowiczów :) saunne Odpowiedz Link Zgłoś
atena_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:28 Ojej, Foremki też chciałam powitać!!! Jeszcze raz: witam wszystkie Foremki i Forumowiczów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:31 Cześć nowa mądra (vide Atena) koleżanko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atena_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 11.07.02, 10:46 Ehh, to tylko tak z sympatii dla tej mitologicznej postaci.. Co do tego czy "mądra" - mam ciągle przykre wrażenie, że im dalej w las, tym ciemniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 12.07.02, 01:57 To co Saunne buzka na dobranoc, milo bylo nie byc tu samej o takiej ... wczesnej porze :)))spij dobrze i dlugo, do napisania do jutra. Papatki ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:59 to nam się udało...o tej samej porze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 01:57 dobranoc Chatko! Może uda się mi jednak zasnąć... Do jutra (dziś...)! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 15.07.02, 04:06 Dzien dobry wszystkim, sobie dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatka Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.piasta.pl 19.07.02, 08:50 Do wiedzenia wszystkim, zycze pieknego weekendu, odpocznijcie. Aniu wyjazdzaj jak najdalej na urolp, albo blisko gdziekolwiek , ale w milym towarzytwie!, Saunne wpadaj na rolki - nie tylko na watek :) Maratku nie trzymaj kciukow, bo odciskow sobie na ustach narobisz!!! Co bedzie, to bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
marat_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 08:54 Chatko, baw się dobrze i.... PAPATKI DLA CHATKI!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:27 kochani ja sie bede zegnac dzis z Wami, znikam na dwa tygodnie, bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 09:35 Aniu w takim razie Ty także baw się świetnie i odpoczywaj jak najwięcej :) I nie zapomnij o nas :))) saunne Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 09:32 Trzymaj się Chatko, opal mocno i odpocznij za wszelkie czasy :) saunne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: 212.33.74.* 19.07.02, 09:38 dziekuje Saunne! Chatko nie wiem czy dostalas odpowiedz na maila, wyslalam ale portal znow swinstwa robi i nie wiem czy dotarl do Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: watek powitalno-pozegnalny:) 19.07.02, 09:54 kobietom to tylko swinstwa w glowie .... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Korni IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:02 Panom tez :) a ostatnio to portal sie zachowuje sie jak prosie nieoskrobane! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Korni 19.07.02, 10:08 a dziekuje , ostatnio hmm.... prawda , wszystko zachowuje sie dziwnie , moze to lato tak dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Korni IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:09 przez lato i przez upal na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
korni Re: Korni 19.07.02, 10:13 Gość portalu: anka1 napisał(a): > przez lato i przez upal na pewno to moze jakis urlopik ? nad woda lub w ciemnym lesie.... www.agroturystyka.pl/podlaskie/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Korni IP: 212.33.74.* 19.07.02, 10:17 jeszcze jak!!! najlepiej nad woda i w ciemnym lesie. dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 zegnam sie z Wami ! IP: 212.33.74.* 19.07.02, 14:46 do popisania 5 sierpnia. bawcie sie dobrze! i dbajcie o forum :) papa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: zegnam sie z Wami ! IP: 212.160.127.* 19.07.02, 15:09 Cześć Aniu, odpocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
sluggard Re: zegnam sie z Wami ! 19.07.02, 20:37 Aniu życzę Ci ciekawych przygód urlopowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: zegnam sie z Wami ! 24.07.02, 12:19 Ani, życzę także wielu przygód wakacyjnych, a wszystkim obecnym mówię: Dzień dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: watek powitalno-pozegnalny:) 15.02.03, 16:25 Dzień dobry. Koniec kwarantanny odwykowej. Pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: watek powitalno-pozegnalny:) 26.03.03, 19:42 anka1 napisała: > zagladaj bo zaczyna sie tu pustawo robic Bede zagladal, moja Ty Suliko...Pozdrawiam Zyggi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 20:11 to tylko ja:)))) wpadlam i wypadlam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 26.07.02, 17:50 Zycze wszystkim dobrego weekendu, dobrej zabawy u Ań na imieninach. I do zobaczenia tym ktorzy do Olecka sie wybieraja. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 18:17 3maj się Chatko ;) dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabl Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.02, 10:42 o wlasnie, a czy ktos wybiera sie w okolice augustowa w tym tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 15:23 POzegnam sie z Wami do nocki albo do jutra. Musze biec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 15:46 chatka_ napisała: > POzegnam sie z Wami do nocki albo do jutra. Musze biec!!! W takim razie, mówiąc "esemes-owym językiem sluggardowym":), CU! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:04 Witaj Saunne jak Ci minal weekend, naprawde musisz bratu obiady gotowac, a bywa odwrotnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:12 chatka_ napisała: > Witaj Saunne jak Ci minal weekend, naprawde musisz bratu obiady gotowac, a bywa > > odwrotnie??? Hej Chatko! Weekend miałam i burzliwy (z mojej własnej głupoty i złości) i książkowy (skończyłam Władcę Pierścieni!) i rodzinny (grill w otoczeniu rodziny i znajomych). Obiady naprawdę muszę (a czasami nawet chcę) gotować :) ale odwrotnie niestety nie bywa :( Pozdrawiam Cię serdecznie! :) saunne Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:19 Mam nadzieje ze ta burza byla w piatek, zebys sobie mogla przez reszte dni odreagowac, np. wlasnie z ksiazka i przy grillu i ja wlasnie wrocilam z grilla, oj za duzo tej ryby bylo :(, wlasciwie przez caly weekend nic innego nie jem i ...nie pije !!! Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:25 burza była w sobotę, ale już (chyba) OK. Ryba :)))))) (moje ulubione danie) ale piłaś to chyba nie wodę z jeziora.... ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:32 a co powiesz na leszcza z cebulka i ziolami z piekarnika i do tego pstrag ;)? Wody nie zdazylam sie napic, bo w sobote juz wracalismy do Bialegostoku, i szykowala sie inna impreza, weekend byl wiec baaaardzo rozrywkowy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:40 ooo ranyyyy już lecę :))))))) Chyba już wiem co jutro zrobię na obiad :) Będę musiała tylko przekonać brata, że to wcale nie jest ryba...(których on nie znosi) ;) Byłaś w Olecku, tak? Jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 22:54 A do pstraga nie jest jeszcze przekonany ?:) KOncert na ktory bardzo liczylam rozczarowal :((, mialam nadzieje na glebszy oddech poezja Stachury, wieki cale nic nie czytalam ani nie sluchalam, a tu ktos probowal odegrac Hendrixa, ktos Coehana, Galazka dla pocieszenia od niechcenia zagral na koniec trzy utwory Stachury i to byl juz koniec. KOncert nierowny (artysci), statyczny.Ani ducha w tym nie bylo ani zabawy. Nuda. Wyjazd byl jednak udany, bo z przyjaciolmi i do przyjaciol. Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 23:03 niestety nawet do pstrąga... :( szkoda tego Stachury (tzn., ze go mało było). A propos usłyszałam kiedyś w autobusie rozmowę 2 piętnastolatków (tak na oko), którzy stwierdzili, że poezja śpiewana (chodziło im właśnie o Stachurę) to jakieś nudy. Szczęka mi opadła, bo jak pamiętam wszyscy moi znajomi (w tym i ja) byliśmy wprost w tym zakochani jak mieliśmy po 15 lat. Pocieszam się tylko, że może trafiłam nie na tych co trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 23:14 Dobranoc Chatko! Idę doczytać sobie to co wydrukowałam z wątku o sprawie Burego, a potem spać. Do jutra :) saunne Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 28.07.02, 23:25 Sorry Saunne, odpadalm na chwilke, bede sie zegnac, padam na twarz, musze odespac poprzednie nocki. Do jutra.Zadzwon o polnocy :))), jak dotrwasz! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 30.07.02, 22:38 Dla formalności i zachowania tutejszych zwyczajów - witam się na wątku powitalno-pożegnalnym. Dobry wieczór! Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.08.02, 13:36 Na wypadek gdyby sniadanie przeciagnelo sie po kawe u sasiadki zycze wszytkim zmilego weekendu, wiatru, wody i odrobiny chlodu. A dla tych ktorzy wybieraja sie na urlop, zeby ryba dobrze brala, Wolfik radzil najlpiej na żywca ;)Papatki do napisania ~~~~ Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 02.08.02, 14:30 cześć Chatko - miłego weekendu :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 04.08.02, 19:09 dziekuje Saunne, jeszcze sie nie skonczyl... Milego wieczoru w milym towarzystwie Wam i sobie zyczac, uciekam. Nie wroce pozno, wiec moze zajrze na Forum bo cos mi chodzi po glowie..., to pewnie przez ten upal, ciut jak nie w Hiszpanii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyggis Re: watek powitalno-pozegnalny:) 06.02.03, 20:39 Fajnie...zacytowaloe, ...nic :-))) ale jak mowia milczenie jest zlotem. Pozdrawiam goraco Wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 06.02.03, 20:44 pasuje jak ulał :) Komputer znowu działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 09:34 O Saunne wróciła! Dziędoberek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:00 ralston napisał: > O Saunne wróciła! Dziędoberek! witaj Ralsiku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:13 Dzin dybry driga Saunne!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:35 gud aftenuun! hiya Ralsie! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:41 Surry. Gud aftenun ofkors! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:47 chatka_ napisała: > Dzin dybry driga Saunne!:)))) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 12:54 Jak sie masz Saunne? Skarbie? Słonko? Szczęście? Śnieżko? Stokrotko? A może dzisiaj jesteś Dziadkiem Mrozem? :/? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: watek powitalno-pozegnalny:) 07.02.03, 13:26 A to sobie z Wami pogadalam :((( Prosze nie czekac na odpowiedz ode mnie, kolejne wejscie na forum pewnie znowu zajmie mi 40 minut. papa :( Saunne gg chodzi, ale zadne z kont :( Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: watek powitalno-pozegnalny:) 10.02.03, 23:24 aand napisał: > Jak sie masz Saunne? Skarbie? Słonko? Szczęście? Śnieżko? Stokrotko? Dziekuje Promyczku juz dobrze :) A może > dzisiaj jesteś Dziadkiem Mrozem? :/? Dzisiaj bede nocnym markiem, bo musze pomoc komus cos zredagowac. Odpowiedz Link Zgłoś